Oceniono na 2 z 5

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med vores rejse i dag. Vores fly fra Mardin til Istanbul blev forsinket med halvanden time, hvilket betød, at vi ikke nåede vores videre fly t... Zobacz więcej

2,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget skuffet over Pegasus…

Jeg er meget skuffet over Pegasus flyselskab. De havde overbooket.Vi var 20 golfspillere, der rejste til Antalya i uge 48, og 14 af os fik først vores kufferter 4 dage senere. Vi sad i flyet i Billund inden afgang og kun se et helt bur med kufferter blive kørt væk, fordi der ikke var plads i flyet. Det er simpelthen ikke godt nok. Desuden var der 4 i selskabet som først fik deres golfbags 4 dage efter hjemkomsten.

21 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi havde en splinter ny kuffert med…

Vi havde en splinter ny kuffert med pegasus, hvor kufferten var total skadet, da vi kom frem. Vi gik til deres bagage for at anmelde det, og nu får vi hverken svar eller kan komme i kontakt med dem. Vi anbefaler ikke at flyve med dem, hvis man har sin kuffert nær!!!

10 sierpnia 2025

Til Pegasus Airlines

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med vores rejse i dag.

Vores fly fra Mardin til Istanbul blev forsinket med halvanden time, hvilket betød, at vi ikke nåede vores videre fly til København.

Vi blev derefter indkvarteret på Sheraton Pendik Hotel, som ifølge jeres personale skulle være et femstjernet hotel med “alt inklusive”. Desværre var virkeligheden helt anderledes.

Vi fik kun serveret tør kyllingedöner og ris, som hverken smagte godt eller levede op til standarden. Der var heller ingen drikkevarer såsom te eller andet til rådighed.

26 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Super godt og lavpris selskab med gode…

Super godt og lavpris selskab med gode billige billetter. Check-in og sædder er ikke tilfældige - vi har altid fået pladser ved siden af hinanden, og ikke som mange andre lavpris selskaber, bevidst giver sædder langt fra hinanden for at tjene ekstra service gebyr hos rejsende - imod regler, men indlysende at det foregår…
Det er med forbehold for at der er pladser, ellers er personalet også hjælpsomme.
Kan kun anbefale, og trængte pladser

1 maja 2024
Oceniono na 3 z 5

Discount i den negative betydning.

Discount i den negative betydning.

Vi var 3 gangbesværede og en hjælper, som blev placeret på hver sin række selvom, der ved checkindtidspunktet var plads på samtlige pladser på 2 rækker både ud og hjem (kontrolleret).
Dårlige sæder og dårlig benplads.
Ringe betjening på udtur. Fin betjening på hjemtur.
Der er god plads til forbedring.

14 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Jeg havde bestilt fly fra Billund

Jeg havde bestilt fly fra Billund til…PNR NO. JULW76
Jeg havde bestilt fly fra Billund til Antalya den 18/11/23 til mig og min dattermed Pegasus det blev aflyst af Pegasus den 17/11 idag er det 8/2/24 har stadig mine 5628 kr. tilgode.i dag den 8/2/24 har jeg stadig ikke hørt fra Pegasus.Kommer arldrig fil at benytte Pegasus igen😡

17 listopada 2023

Ingen mødte op

Jeg købte transport fra lufthavnen til hotellet i Istanbul lufthavn. Jeg ledte efter en person med mit navn på, udfor nr 13 som anført på min bekræftelse, vi gik frem og tilbage og ledte efter navnet, ingen mødte op. Jeg har prøver, at sende en mil til pegasus, men mailen kommer retur.

24 września 2023

Hej Eftersyn

Hej, har fået en eftersyn i dag, det var en god oplevelse.
Dan var så rar og smilende, man bliver glad.
Han gav mig forklaring på det jeg spurte om, til at forstå. Vi ses igen.
Hilsen Kirsten.

22 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ved tjek In i CPH Beder bagage…

Ved tjek In i CPH Beder bagage medarbejderne om Coronapas selv om det ikke var et krav fra Tyrkiet som vi skulle mellemlande i eller Dubai. Heldigvis havde vi vores Coronapas med, men havde vi ikke det, ville hun sende os til test i lufthavnen for at kunne gennemfører tjekin (som er test man skal betale for).

Sæderne i flyet er virkelig dårlige kort benlængde og meget hårde at sidde på. 👎🏾👎🏾

17 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Værste flyselskab jeg nogensinde har…

Værste flyselskab jeg nogensinde har fløjet med. Jeg kan ikke indsende et erstatningskrav fordi de har ødelagt min kuffert. Når man ringer til dem oplister de blot alle deres regler i længere end 20 minutter indtil man giver op.
Deres klageformular viser “ERROR” konstant. Jeg er selv IT kyndig og ved med sikkerhed hvad der foregår. Værste flyselskab nogensinde, hvis du kommer ud for det mindste skal du bare regne med at bide i det sure æble

17 lipca 2022

Alt til ug

Fløjet med den før og igen til ug fra Billund til Antalya og retur fløj til tiden begge veje god ben plads der er wifi med oplysninger om flyvning og masser af undeholding til 2.99 eur rart personale og ja 320 Airbus Neo finde fly og meget rolig landing begge veje så kan ikke helt forstå hvad folk vil mere

16 czerwca 2022
Oceniono na 3 z 5

Jeg købte en tegneserie

Jeg købte en tegneserie, det vil sige at jeg bestilte den i en søgeagent, og da den dukkede op stod den på hylden i forretningen, pengene blev hævet på min konto, og jeg skulle selv hente den. Jeg blev godt knotten da forretningen var lukket i "åbningstiden" 2. gang havde jeg endda skrevet i forvejen og var blevet forsikret om at der ville være åbent. Jeg skrev igen og fik intet svar.

Et par måneder senere skriver Bo og siger pænt undskyld og sender min tegneserie uden beregning. Tegneserien er i rigtig fin stand og jeg får endda den indlagte plakat med - også i rigtig fin stand - fantastisk!

Jeg vil gerne anbefale Pegasus, det er en ærlig forretning, men man skal have god tid og være en tålmodig sjæl (det er jeg ikke altid). Men jeg er virkelig glad for min tegneserie.

27 stycznia 2022

Overholder ikke åbningstider

Godt udvalg i tegneserier og fornuftige priser, men jeg er pisse træt af at møde op i åbningstiden, vente 30 min og konstatere at han ikke har åbent alligevel. I dag stod vi 5 mennesker forskudt af hinanden i en time, hvor der skulle have været åbent men ikke var. Hvis det var en engangs forteelse så kunne det forsvares men når det sker gang på gang så føler jeg mig rimelig til grin ligesom de andre kunder gjorde i dag.

14 czerwca 2021

Pegasus Kunst- & Antikvitetshandel ApS

Pegasus Kunst- & Antikvitetshandel ApS

Har haft en overordentlig dårlig oplevelse ved handel og kontakt med Niels Jørgen Andreasen...! Købt vare modtaget med posten og blev opkrævet 250,- i forsendelse; da jeg forhørte mig på posthuset hvad forsendelsen havde kostet var svaret 66,- kroner. Da jeg syntes portoen var meget høj ...! Da jeg gjorde Niels Jørgen Andreasen opmærksom på dette og forsøgte at få en del af dette beløbs forskel refunderet blev jeg mødt med arrogance og dårlig tone....! Svaret var at Niels Jørgen Andreasen syntes at beløbet på forsendelsen var helt på sin plads og jeg kunne bare lade være at handle med ham.

Dårlig dårlig forhandler og absolut IKKE værdig at handle med. Anbefaler INGEN handel med Pegasus Kunst- & Antikvitetshandel ApS !

16 kwietnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej