PAX Company BV Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

De service was uitstekend. Goede inmeet service en telefonisch contact was ook goed. Heb in het verleden ook rolgordijnen laten inmeten en plaatsen. Geen enkele klacht hierover. Dit keer hadden we 8 h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. ​Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! ​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Na een melding van een kapot bevestigings schoentje van een plisse gordijn werd ik terug gebeld en krijg ik twee nieuwe toegestuurd.

Oceniono na 3 z 5

Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. również w kategorii:
  3. Zasłony, firanki, karnisze

Napisane przez firmę

Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 107

Napisz recenzję

Erg mooi product geleverd

Erg mooi product geleverd, foutje in de bestelling erg goed opgelost.

28 marca 2025

Beste meneer Wielstra,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
PAX raamdecoratie

Oceniono na 4 z 5

De plissé gordijnen zijn erg mooi en klachtafhandeling zonder gedoe

De plissé gordijnen zijn erg mooi en de inmeet fout werd goed afgehandeld. Klein punt van kritiek: het verstek van het systeem (zonder boren) kan wat strakker.

26 marca 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de geleverde plisségordijnen. Wij doen ons best om duurzame en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens.

De kwaliteit is erg belangrijk, maar wij hebben verschillende collecties voor ieder budget!

Wij wensen u nog veel plezier met uw plisségordijnen.

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit en levering. Puntje van kritiek: niet geheel feilloze hulp via de servicedesk. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

7 marca 2025

Beste Marten,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Wij vinden het fijn dat u tevreden bent over onze levering. Wij staan overdag en 's avond voor u klaar om onze producten bij het juiste adres te leveren.
Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

Goede uitleg

Goede uitleg op de site overinmeten anders kan je nog persoonlijk hulp krijgen.
Snelle levering.
We zijn er heel blij mee.

2 marca 2025

Beste mevrouw Bakelaar,

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
PAX raamdecoratie

Oceniono na 1 z 5

8 maanden bezig en nog niet goed....

Horren en rolgordijnen met zijgeleiders op laten meten.
4 raamhorren en 1 schuifhor voor de balkondeur.
3 verschillende soorten raamhorren geleverd, en de hordeur was in de dag ipv op de dag. Rolgordijnen in de slaapkamer zitten te strak tegen hendel van het raam waardoor de verf van de zijgeleider afgaat en ik als vrouw zijnde me ramen niet zelf dicht kan doen omdat het vastloopt. Bij het ophangen van het rolgordijn voor een hoog raam in de woonkamer brak het kettinkje waardoor we 3 maanden met een half dicht rolgordijn hebben gezeten toen kwam het kettinkje en de nieuwe hordeur. Kettinkje gemonteerd maar dan kijg je het doek niet meer recht in de lijst, zo scheef zo scheef als t maar kan. Of we foto's en filmpjes willen sturen waarop het goed te zien is dat het scheef is. Gedaan, maar dat was nog niet genoeg of we ook even een filmpje wilde maken met een waterpas erlangs 🤬. Niet gedaan hoeveel bewijs van een scheef rolgordijn wil je hebben. De hordeur opgehangen in het zelfde bezoek. Bij de eerste mooie dag dat de deur open kon lag de hor eruit, overal kwamen draden tevoorschijn pislink was ik. Dat we zelf even de hor moesten verwijderen en opsturen (hoe ga je in hemelsnaam een hordeur in een doos inpakken en opsturen) heb ik dus ook niet gedaan. Toen is D weer geweest en heeft de hor deur gemaakt (er was een onderdeeltje los) gelukkig dat we zelf de boel niet van het kozijn hadden getrokken. Na nog meer over en weer gemaild te hebben werd er een nieuwe rolgordijn besteld. Afspraak gemaakt voor de plaatsing. De ouwe eraf de nieuwe erop. Savonds wil ik het dichtdoen zo scheef zo scheef boven 2,5 cm midden 3 cm onderin 3,5 cm plus de prut van de plakstrip ernog op van het oude rolgordijn. En dit alles in..... 8 maanden tijd! Van sept tot maart, en dat voor 5 horren en 8 rolgordijnen. Het is prut. Jammer dat ik geen fotos kan plaatsen die heb ik nml genoeg 😜
Update 22-8-25
Na een jaar, een aantal rolgordijnen en hordeuren verder hebben wij besloten PAX niet meer over de vloer te willen hebben. Ja er is geld retour gestort maar het is niet opgelost want we hebben de plaatselijke woningwinkel gevraagd de 4de hordeur op te meten en te plaatsen.
Spijt dat we dit niet een jaar eerder hebben gedaan.
Maar blij dat PAX verleden tijd is voor ons.

13 marca 2025

Beste Henny,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. We waarderen uw geduld en de moeite die u heeft genomen om contact op te nemen.

Inmiddels hebben wij contact met u gehad en de problemen zo goed mogelijk opgelost of heeft u uw geld teruggekregen.

Goede kwaliteit, goede klantendienst

Goede kwaliteit. De integratie met IoT was eenvoudig.
Zeer goede ondersteuning van de klantendienst ivm moeilijke levering met pakjesdienst

13 marca 2025

Beste vh,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

PAX raamdecoratie.

Oceniono na 1 z 5

Val ons niet lastig met Bellen

Als we niet weten welke kleur zouden pakken en we zijn bezig verbouwen en die bleef ons lastig vallen met bellen om hun kopen
Niet netjes en niet tevreden
Hun moeten leren gedulden voor bestellen

12 marca 2025

Beste Susanne,

Wij hebben december voor het eerst gebeld met u n.a.v. de kleurstalen die u heeft aangevraagd. Vervolgens hebben wij u januari gebeld, en in maart. Wij hebben u elke keer gesproken en afgesproken om een nieuwe datum terug te bellen. Vervelend dat u dit als niet netjes heeft ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Wij horen het graag van u mocht u nog interesse hebben in raamdecoratie!

Oceniono na 5 z 5

In de laatste dagen van de garantietermijn product geheel vervangen.

Naar aanleiding van mijn klacht over slecht of niet werkende jaloezie als nog een geheel nieuw product ontvangen, deze service aan het eind van het 3jarig garantie termijn is top. Ook het contact met de klantenservice met name Larissa is goed en oplossing gericht mijn dank hier voor.

1 marca 2025

Beste André,

Vervelend om te horen dat uw jaloezie problemen geeft en dat de afhandeling niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat u op een goede garantieafhandeling rekent en willen dit graag samen met u oplossen.

Zoals besproken hebben wij een nieuw product voor u besteld en zal deze in deze maand geleverd worden bij u thuis! Mocht u verder nog hulp nodig hebben, horen wij dit graag.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

27 lutego 2025

Beste Deborah,

Bedankt voor uw positieve review.

Oceniono na 4 z 5

Wederom weer goede inmeet service aan…

Wederom weer goede inmeet service aan huis. Ook de montage verliep weer vlekkeloos.
Goede en vriendelijke monteurs.

17 lutego 2025

Beste Terpstra,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.

Oceniono na 5 z 5

Dennis was stipt op tijd

Dennis was stipt op tijd. Heel erg vriendelijk en professioneel. Goede service.

19 lutego 2025

Beste mevrouw Van Beek-Nikitina,

Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

Fantastisch!

Hier gordijnen besteld. Fantastische kwaliteit, prachtig afgewerkt en betrouwbare bezorging. Echt top!

21 lutego 2025

Beste Tom,

Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de geleverde gordijnen.

Wij wensen u nog veel plezier met uw gordijnen.

Oceniono na 5 z 5

Twee jaar geleden rolgordijnen gekocht

Twee jaar geleden rolgordijnen gekocht, nu was er een bevestiging steun afgebroken. Na contact werd gratis een nieuwe opgestuurd. Super

12 lutego 2025

Beste Fred,

Oceniono na 4 z 5

Na een moeilijke start moet ik zeggen…

Na een moeilijke start moet ik zeggen dat ik over pax zeer te spreken ben. Ze dachten goed mee over oplossingen. Kortom ik raad pax zeker aan!

4 lutego 2025

Beste heer Zwijnenberg,

Bedankt voor uw goede beoordeling. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Fijn om te weten dat u ondanks een moeilijke start tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Professionele en zeer behulpzame desk…

Professionele en zeer behulpzame desk medewerkster !!

6 lutego 2025

Beste Consumer,

Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze desk medewerkster.

Hele vriendelijke werknemers

Hele vriendelijke werknemers. In iedergeval iedereen die ik gesproken heb. Erg behulpzaam, vriendelijk, meedenkend, etc
En wat betreft de producten (vandaar 4 ipv 5 sterren), producten zijn prachtig en wij hebben zeker onze gordijnen al uitgekozen. Maar omdat er gordijnen vrij prijzig zijn (ook zeker deze gordijnen) wachten wij tot we een nieuwe woning hebben gekocht en daar dan de maten van weten. Voor dit huis, waar we hopelijk niet meer al telang wonen, zijn ze echt te duur. Denk aan €600 euro voor alleen de slaapkamer (één groot raam)

Verder top. Eigenlijk niets te klagen!

Datum van ervaring moeten invullen. Dat was zojuist, maar ook eergisteren oa.

6 lutego 2025

Beste HanneSt,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat u tevreden met de service en producten. Het is begrijpelijk dat u wacht u een nieuw huis heeft voor de gordijnen.

Veel succes met uw zoektocht naar uw nieuw huis.

Heel tevreden van kwaliteit

Heel tevreden van kwaliteit, ook duidelijke communicatie omtrent levering en stevig verpakt.

27 stycznia 2025

Beste Gaetan,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de duidelijke communicatie rondom de levering. Het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Klantvriendelijk en mooie producten

Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd en hele bestelling keurig op orde. Bij 1 plisse gordijn was de spanning niet goed, waardoor hij scheef hing. Dit keurig netjes kosteloos in orde gebracht. Mochten wij voor de andere kamers ook plisse gordijnen nemen, dan doen wij dit zeker hier!

29 stycznia 2025

Beste Nicolette,

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden van de levertijd en dat uw bestelling naar wens was. We vinden het belangrijk om eventuele problemen snel en kosteloos op te lossen, dus het is mooi om te horen dat dit goed is verlopen.

We zouden het leuk vinden om u in de toekomst weer te mogen helpen met plisségordijnen voor de andere kamers.

PAXraamdecoratie.n

Komt afspraak na.

Komt afspraak na.
Snel, duidelijk en vriendelijk.

26 stycznia 2025

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als snel, duidelijk en vriendelijk heeft ervaren. We doen ons best om afspraken na te komen en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Zeer goede ervaring met Pax

Zeer goede ervaring met Pax. Klantgerichtheid is super. Er was iets kapot gegaan en kregen zonder problemen en kosteloos het kapotte onderdeel opgestuurd. Super fijne medewerkers en goede communicatie.

10 stycznia 2025

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we helpen graag waar we kunnen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej