Vi besøgte udstillingen i Rødovre ifm. vi skal have lavet et par kviste. Det er en god og organiseret udstilling med kvalitets produkter. Michael har 100% styr på alt, som har med valg af vinduer at g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik en rigtig god gennemgang af de forskellige typer af vinduer og fik snakket om hvilken model det skulle være, inkl. farver, hængsling osv. Så tak for det:-)
Reakcja na opinię
Virkelig behagelig fremvisning i showroom af professionel og rar konsulent / sælger. Fint udvalg med mange gode løsninger.
Reakcja na opinię
Jeg har i mit lille byggefirma købt vinduer og døre ved Outrup igennem ca 18 år. Det er blevet til adskillige elementer til diverse byggeopgaver. Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vindue... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med vinduer og døre fra Outrup får du på alle måder 'udsigt til mere'. Det er høj kvalitet og 100% gennemtænkt design, både når det kommer til æstetik, funktionalitet, energi og sikkerhed. Alle produkter er løbende blevet udviklet og forfinet gennem de mere end 50 år, vi har været i branchen. Det oplever du både, når du ser dine vinduer og døre udefra - men også indefra, hvor du kan nyde et helt særligt lysindfald med udsigt til mere … Alle vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi producerer i Danmark for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Kort fortalt; vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer nemlig vores kunder til gode. Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 171 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre og samtidig forbedre indeklimaet.
Outrupstræde 31, 7900, Nykøbing M, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har flere gange købt Outrup Døre og Vinduer og altid været yderst tilfreds med kvaliteten og vejledning. De levere til aftalt tid og sted. Hvis der er problemer med produktet så bliver det hurtigt og nemt løst.

* Service i alle led
* Kvalitet til prisen
* Overholder aftaler
* Leverer til tiden

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Kan kun anbefale dette firma rigtig god kontakt og fin service :-)

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Fantastiske døre og vinduer, holder og er smukke. Derudover får man en superfin rådgivning, når man ringer.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Jeg har i de sidste ca. 20 år stort set kun købt vinduer og døre fra OUTRUP.
Det skyldes en kombination af kvalitet på såvel produkterne som på den personlige kontakt med personalet.
En anden væsentlig faktor er at vi aflagde fabrikken et besøg og fik en effektiv gennemgang af produktionen som overbeviste os om at vi ville bruge Outrup som samarbejdspartner.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Fik vinduer og døre. Genneralt god kvalitet på nær ruderne. De 3 lag bølger i samlingerne og er ikke særlig kønt.
De sender en mand ud som godt kan se der er noget.
Efterfølgende kommer der to Polakker fra
leverandøren, troede det var Dansk kvalitet ? De kunne godt se der var noget, men at det sikkert var inde for normen.
Det endte med at de ville skifte et vindue. Det var et til sidepartiet på vores dør, som vi havde fået løst med da der var sat kattelem i. Vi syntes det var til grin og afslog at de skulle komme og bytte det. Har ikke hørt fra dem siden.
Vh. Jørgen
Har nu fået svar fra Outrup, og det var som forventet. De holder sig til normen.
På et kvalitet vindue mener jeg slet ikke der skal være noget at komme efter med mindre der er en fejl, og det kan jo ske.
På den anden side af huset har vi tidliger fået skiftet af et andet fabrikat uden problemer. Vi blev bare anbefalet Outrup af firmaet der skulle skifte dem her. Desværre.
Vh. Jørgen

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Super at have tilknyttet en fast person til ordren, og de stiller skarpt på om man nu også har fået det hele med.
Levering til aftalt tid og sted.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Yderst tilfreds - professionelt håndteret fra start til slut og god rådgivning fra Outrup.
Meget fin kvalitet og design, kan kun give Outrup mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Og det eneste I svarer : Vi beklager din oplevelse. Tag dog ansvar!!!
Reklame om kvalitetsvinduer lever overhovedet ikke op til hvad Outrup lover og beskriver. Gummilisterne i vinduerne hos vores datter og svigersøn flyder ud, og Outrup tager slet ikke ansvar for at udskifte vinduerne, de kalder det for kosmetisk fejl, vi kalder det for makværk. Påtag nu jeres ansvar Outrup, I kan ikke være andet bekendt overfor familien.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vinduerne lever bestemt ikke op til firmaets reklame om godt håndværk. Min datter og svigersøns vinduer ser frygtelige ud. Gummilisterne på alle deres vinduer flyder ud i rammen. Firmaet vil ikke tage ansvar.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Har netop skiftet døre og vinduer. Valget faldt på Outrup Vinduer og Døre A/S. Fantastisk kvalitet og sublim service. Dejligt at handle et sted, hvor konsulenten har styr på tingene og følger handlen helt til dørs👍

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vi har modtaget vinduer og døre fra Outrup for 3 gang. Fantastisk service og en kvalitet der er helt i top. Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Meget skuffet over Outrup vinduer og døre.
Egentligt er vinduerne fine nok, men der er alt for meget “ekstra” man kan bestille.
Som man kun kunne vide, hvis man havde bestilt vinduer og døre før.
De vinduer vi har fået, kan man ikke sætte insektnet ordentligt på, pga midterrammen ikke er samme dybde som yderrammen, vi snakker 3-5mm forskel, disse 3-5mm er dog noget som skal stå på bestillingen ellers kommer det ikke med.
Samtidig kan vinduerne ikke holdes åbne, så når det blæser og er varmt, smækker vinduerne i.
Det er utrolig dårlig stil, ikke at have sådan noget som standard.
Så de sidste vindues partier bliver heller ikke bestilt gennem outrup og vil fraråde at bestille der fra, medmindre man har 100% styr på hvad der er hvad i sådan en bestilling.
Eneste grund til det ikke bliver 1 stjerne, er at tømreren også havde en del skyld i mangel på vejledning

Kære læsere.
Jeg har længe prøvet at få en person ud og kikke på jeres meget utætte Outrupvindue og de skader der er sket deraf. Kun affærdigelse fra firmaet side.
I har været på TV midtvest og pralet med, hvor kundeorienteret i er.
Der siver stadig vand ind, når det regner og vinden er fra sydvest. Det har beskadiget tilsætning og kram og væg.
Håber jer der læser dette vil tænke jer om en ekstra gang når i bestiller vinduer.
Orla Nielsen

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dansk produkt. Produceret i DK. Bedste kvalitet fra ordre afgivelse til levering.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.