Outrup Vinduer & Døre A/S Recenzje 285

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte udstillingen i Rødovre ifm. vi skal have lavet et par kviste. Det er en god og organiseret udstilling med kvalitets produkter. Michael har 100% styr på alt, som har med valg af vinduer at g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en rigtig god gennemgang af de forskellige typer af vinduer og fik snakket om hvilken model det skulle være, inkl. farver, hængsling osv. Så tak for det:-)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig behagelig fremvisning i showroom af professionel og rar konsulent / sælger. Fint udvalg med mange gode løsninger.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i mit lille byggefirma købt vinduer og døre ved Outrup igennem ca 18 år. Det er blevet til adskillige elementer til diverse byggeopgaver. Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vindue... Zobacz więcej

1. Dostawca okien
  2. Producent drzwi
  3. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Med vinduer og døre fra Outrup får du på alle måder 'udsigt til mere'. Det er høj kvalitet og 100% gennemtænkt design, både når det kommer til æstetik, funktionalitet, energi og sikkerhed. Alle produkter er løbende blevet udviklet og forfinet gennem de mere end 50 år, vi har været i branchen. Det oplever du både, når du ser dine vinduer og døre udefra - men også indefra, hvor du kan nyde et helt særligt lysindfald med udsigt til mere … Alle vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi producerer i Danmark for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Kort fortalt; vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer nemlig vores kunder til gode. Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 171 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre og samtidig forbedre indeklimaet.

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej Hans og tak for din anmeldelse
Dejligt at høre at du er tilfreds med kvaliteten 👍
De bedste sommerhilsner

Ærgerligt med dårlig kundeservice

Sidste år (2022) fik vi skiftet alle vinduer og døre ud med Outrup vinduer/døre. Produkterne er gode og virkelig smukke, men den medfølgende service halter. Den bestilte terrassedør med bremse havde fejl (bremse virkede ikke, og døren var træg og meget svær at åbne), så vi oprettede en reklamation på døren.
Først godt to måneder efter byggeriets afslutning kom Outrup ud og lavede døren. Det var dog kun bremsen, de fik lavet, døren var stadig næsten umulig at åbne. Da jeg henvender mig igen, får jeg at vide, at jeg skal få vores tømrermester til at henvende sig og oprette en ny sag, ellers kører Outrup ikke ud - selv om det er samme reklamation, det drejer sig om.
Vi skriver nu maj måned, og Outrup har stadig ikke været her og ordne døren, selv om tømrermesteren nu for længst har henvendt sig til Outrup ang. terrassedøren. De besvarer nu heller ikke vores henvendelser.
Hvorfor er det ikke vigtigt for Outrup hurtigt og enkelt få ordnet et produkt med fejl?!

9 maja 2023

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej Hanne og tak for dit anmeldelse
Vi beklager selvfølgelig din oplevelse. Vi bestræber os altid på, at servicesager udføres på bedste og hurtigste vis. Med flere involverede parter har vi desværre ikke kunnet overholde disse mål i din sag, hvilket vi igen beklager.

Altid god service

Altid god service, råd og vejledning.

8 maja 2023

Hej Chris og mange tak
Det glæder os, at der også er kvalitet i det daglige arbejde, så du også her får udsigt til mere.

Bare gode produkter

Bare gode produkter, måske de bedste på markedet.
Jeg er I hvert fald stolt af at være forhandler, og kan give mine kunder de bedste vinduer og døre.

1 maja 2023

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej og tusinde tak for de positive ord
Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten - samtidig med vi også er stolte over at have dig som forhandler.

Oceniono na 3 z 5

Egentlig fine vinduer og døre… men…

Egentlig fine vinduer og døre… men meget svært at gennemskue de forskellige priser. Den tømrer der får din ordre, kan selv sætte prisen, som de ønsker… og du får ingen kvittering fra firmaet… så en meget lav “gennemsigtighed”🫣 som forbruger… hvilket er ærgerligt😮‍💨… dejligt med dansk kvalitet og produceret i dk ift bæredygtighed.🙏👌

25 kwietnia 2023

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej Jonas og tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du synes godt om dine nye vinduer. Der er jo altid mulighed at få opdelt faktura fra håndværker i materialer og arbejdsløn. Ligesom du også har mulighed for at hente priser fra mere end en håndværker.

Outrup leverer god kvalitet

Outrup leverer god kvalitet. I min optik bedre end de konkurrenter jeg kender til, men uden at de er dyrere.

10 kwietnia 2023

Kære Flemming
Tak for ordene - vi er på engang ydmyge og stolte over din bedømmelse. Kvalitet ligger os meget på sinde - og vi øver os hver dag på at opretholde og gøre tingene bedre. Uden kvalitets håndværkere kommer vi kun halvt i mål .... så tak til dig også 👍

Gode produkter

Gode produkter, og god service, også efter levering.

3 kwietnia 2023

Hej Martin
Dejligt at høre at du værdsætter vores arbejde med at give 'udsigt til mere' 👍

Super trævinduer

Super trævinduer
Jeg fik sat Outrup vinduer i mit hus for 15 år siden. De er hvidmalede trævinduer, og de ser stadigt ud som nye, selvom de ikke er blevet vedligeholdt overhovedet. Huset ligger under en kilometer fra Vesterhavet, og det er ellers meget hårdt ved træværk og maling.

23 marca 2023

Kære Jenny og tak for din anmeldelse 👍
Hvor er det dejligt at høre. Vi har gennem mange år anvendt en flere trins malebehandling af træet, som er holdbar. Og da i særdeleshed i dit tilfælde når du bor så tæt på havet.

Oceniono na 1 z 5

Kundeservicen hos Outrup er under al…

Kundeservicen hos Outrup er under al kritik, det bære præg af en virksomhed, som har det for nemt. Deres produkter er ok, men lignende findes andre steder med klart bedre kundeservice.

27 lutego 2023

Hej Patrick
Tak for din anmeldelse 👍 Vi forsøger altid at give kvalitet hele vejen rundt. Dog er det lidt svært at læse, hvad anmeldelsen helt nøjagtigt drejer sig om, så du bedes venligst kontakte vores service afdeling på 4445 5450.

Oceniono na 5 z 5

Bedste kvalitet vinduer uden…

Bedste kvalitet vinduer uden sammenligning.

20 lutego 2023

Hej Daniel og tak
Det luner og varmer altid med nogle positive ord - så tak for
det 🙏 din flotte anmeldelse er sendt videre til alle de gode kolleger.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kvalitet og altid lev

Rigtig god kvalitet og altid lev. tiltiden.

13 lutego 2023

Hej og tusinde tak :-)
Altid dejligt når tingene går op i en højere enhed.

Oceniono na 5 z 5

Altid god kvalitet og altid god…

Altid god kvalitet og altid god service. Produkter der holder hvad de lover......

13 lutego 2023

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej og mange tak for de fine ord :-)
Vi arbejder stenhårdt hver dag, så vi kan fastholde den gode kvalitet og service. Det glæder os meget, at I får 'udsigt til mere'.

Oceniono na 5 z 5

Har fået leveret og isat vinduer og…

Har fået leveret og isat vinduer og døre i et klassisk murermester hus med kviste på 1. sal, i alt 26 vinduer og 4 døre.
Valgte den bedste AluCapFront Plus kvalitet, super lækkert produkt der har bestået den første vinter test.
Kæmpe forskel fra de udskiftede 1. generations energiruder, der var 25 år gamle.

Min erfaring er, at man skal være oppe på dupperne omkring hvad der står i ordrebekræftelsen, da der er mange detaljer. Samarbejdet med den lokale tømmermester, der står for den praktisk del af arbejdet, er også essentielt for et succesfuldt projekt.

24 stycznia 2023

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej Remi og tak for din besvarelse :-)
Et vindue er ikke bare et vindue - der er mange muligheder, detaljer og nuancer man skal være opmærksomme på. Men det er jo netop det, der giver 'udsigt til mere'. Dejligt at du har fundet en god sparringspartner.

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice eller mangel på samme!

Kundeservice eller mangel på samme!!
Har bestilt en dør og et vindue hos Outrup.
For anbefalet at få en opmålingsmand ud, for at lave kontrolmål på det tilbud jeg i forvejen har liggende hos Outrup.
Vi bliver enige om målene. Hvad han så ikke fortæller mig er at han uden min accept laver om på min ordrer. Han ændre hoveddøren, fra en dør med glas Til en pladedør med kattelem fordi han “troede” at den skulle være som den forrige dør. Istedet for at kigge i det tilbud der allerede lå.
Det ender med at jeg må betale for en ny dør da jeg for en leveret en forkert dør Og desværre ikke kigger ordrerbekræftelsen igennem for 7 gang inden jeg godkender.
Jeg for så den nye dør ud på adressen hvo Jeg har fået at vide at at jeg kan skiftet den medfulgte kattelem direkte over på den nye dør. Det viser sig så, at det kan jeg heller ikke. Da dimensionerne ikke er den samme.
Jeg ringer ind til Outrup og for at vide med det samme. At den kan jeg ikke returnerer selvom kattelemmen er helt ny og købt hos Outrup. Og ikke passer til den nye dør jeg har fået leveret. Jeg for istedet og vide at jeg skal tilpasse kattelemmen, altså skærer i kattelemmen. Så den passer, selvom der står på kattelemmen at man ikke må skære i den. Det gør jeg så, og mærkeligt nok skærer jeg ledninger over ind i kattelemmen, så den ikke længere fungere. Så ringer jeg igen, igen til Outrup. Og for nu og vide fra en ny medarbejder. At den kattelem kan jeg ikke returner nu hvor jeg har skåret i den. !! Men at jeg kan få et godt tilbud på en ny ligesom med hoveddøren ! selvom det er Outrup der har sagt jeg skal tilpasse /skære i kattelemmen fordi jeg ikke kan returnere den. Nu for jeg så at vide at jeg skal kontakte deres salgschef. For at få refunderet noget uden beregning. Ham har jeg ringet til 2 gange nu. Lagt 2 beskeder og ikke hørt noget,..

Outrup skal man holde sig langt fra! Dårlig kundeservice og hvis de laver fejl, Står de ikke ved dem og det er dig der må betale regningen.

17 stycznia 2023

Hej Mads
Vi beklager din oplevelse.
Vi kender ikke kommunikationen mellem dig og din tømrer. Vi producerer det, som står skrevet på ordrebekræftelsen bestilt af din tømrer.
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt med kattelemmen vil vi gerne, at du kontakter Allan på 4445 5415 og i den forbindelse kan henvise til Outrup ordre nummer.

Oceniono na 4 z 5

Lækkert produkt fra katalog til ordre

Lækkert produkt fra katalog til ordre , venlige telefon samtaler tilbagemelding på mail og tlf , overholdt leverings aftale Digna tømrer

20 października 2022

Hej og tusinde tak
Dejligt med de positive ord. Vi glæder til at kunne hjælpe dig
med en ny vinduessag.
De bedste julehilsner

Oceniono na 1 z 5

Outrup kan ikke levere en farvet dør!

Jeg har fået en "ikke blå dør" selvom jeg har betalt for en blå dør! Forklaring: Outrup samler forsiden af dele der er malet i den ønskede farve, men så samles den med nogle gummibånd og de er i mit tilfælde sorte! Så jeg har nu en blå dør med sorte sørgerande rundt om alle min frisede fyldning.

26 września 2022

Tak for din anmeldelse
Vi beklager meget, at vi ikke indfrier dine forventninger til din nye dør, som er leveret jf. Outrup standarder.

Oceniono na 1 z 5

Skræmmende dårlig kvalitet og service

Skræmmende dårlig kvalitet og service. Elementerne matcher hinanden som gummistøvler og kilpklapper. Det fremsendte materiale på hvad der er bestilt har hverken mål eller retvisende billeder og det leveret ligner ikke hvad der er i ordren. Der er tydeligvis blevet sparet i produktionen og der er sjuske fejl flere steder. Når man kontakter Outrup's service afdeling får man ansvarsfraskrivelse af dimensioner. De tager INTET ansvar for deres produkt, og har ingen stolthed i at levere noget ordenligt. Kvaliteten er slet ikke bedre end selv de billigste vinduer du kan finde hos en online forhandlere, og der får du rent faktisk vellignende billeder af hvad du har bestilt.

20 sierpnia 2022

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S

Hej Christian og tak for din anmeldelse
Vi beklager meget din oplevelse. Vores konstruktioner på vinduer og døre kan vi desværre ikke lave om på. Tag gerne en snak med din håndværker, så du kan få en forklaring.

Oceniono na 1 z 5

Revner i et stort vinduesparti

Det er dog den ringeste service vi nogensinde har fået.
Man kan meget hurtigt og nemt fortælle kunden at vinduet har været afdækket eller der er sket noget mekanisk, at det derfor det er revnet, blot for at vaske sine egne hænder. En fejlkonstruktion i et vinduesparti hvor Outrup påstår det er vores egen fejl at ruden er revnet. Aldrig mere Outrup døre og vinduer. Brug ikke dette firma.

24 czerwca 2022

Kære Elisabeth
Vi beklager din oplevelse.
Outrup er underlagt de Tekniske Bestemmer for DVV (Dansk Vindues Verifikation), som er en dansk kvalitets- og garantiordning for vinduer og yderdøre. De Tekniske Bestemmelser for DVV er det regelsæt, som Outrup fremstiller vores vinduer og yderdøre efter. Regelsættet er et omfattende kvalitetskatalog, som er udarbejdet af eksperter fra VinduesIndustrien, Glasbranchen, Teknologisk Institut m.fl.
Glasbranchen har sammen med VinduesIndustrien ligeledes udarbejdet et fakta-ark om termiske brud. Jævnfør disse bestemmelser er revnerne i jeres vindue desværre ikke omfattet af garantien.
Outrup Vinduer & Døre A/S

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej