Vi besøgte udstillingen i Rødovre ifm. vi skal have lavet et par kviste. Det er en god og organiseret udstilling med kvalitets produkter. Michael har 100% styr på alt, som har med valg af vinduer at g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik en rigtig god gennemgang af de forskellige typer af vinduer og fik snakket om hvilken model det skulle være, inkl. farver, hængsling osv. Så tak for det:-)
Reakcja na opinię
Virkelig behagelig fremvisning i showroom af professionel og rar konsulent / sælger. Fint udvalg med mange gode løsninger.
Reakcja na opinię
Jeg har i mit lille byggefirma købt vinduer og døre ved Outrup igennem ca 18 år. Det er blevet til adskillige elementer til diverse byggeopgaver. Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vindue... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med vinduer og døre fra Outrup får du på alle måder 'udsigt til mere'. Det er høj kvalitet og 100% gennemtænkt design, både når det kommer til æstetik, funktionalitet, energi og sikkerhed. Alle produkter er løbende blevet udviklet og forfinet gennem de mere end 50 år, vi har været i branchen. Det oplever du både, når du ser dine vinduer og døre udefra - men også indefra, hvor du kan nyde et helt særligt lysindfald med udsigt til mere … Alle vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi producerer i Danmark for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Kort fortalt; vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer nemlig vores kunder til gode. Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 171 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre og samtidig forbedre indeklimaet.
Outrupstræde 31, 7900, Nykøbing M, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Svar fra Outrup efter anmeldelse af træ-vinduer monteret for 4 år siden:
Vedligehold af overflade på træ vinduer er ikke dækket af garanti, og vores leverandør af maling foreskriver at man allerede efter 1 år bør eftergå overflader for vedligehold, og selvfølgelig kan nødvendigheden afhænge af hvor udsatte elementer er for vejrlig / brug.
Outrup er meget belærende, grænsende til en skolemesteragtig angivelse - vi (jeg, kunden) burde kunne se at træværk trænger til maling!
Se svar fra Outrup:
Tak for mail med fotos vedr. ordre 286295, som er leveret i 2020 uge 16
Der er tydelige tegn på at malet overflade på træ elementer er begyndt at trænge til vedligehold, og dette bør gøres snarest for at undgå skader på træ.
På vores hjemmeside har vi info omkring vedligehold og jeg vedhæfter link Guide til vedligeholdelse og maling af vinduer og døre

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Repræsentiv fremvisning af vinduer og døre. Paratviden om alle vores stillede spørgsmål. Helt igennem nogle meget flotte produkter

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
meget besværlig levering , ingen hved hvem der kører ordren ud og om der kan køres på den gene vej , stor forviring

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Efter 9 år laver jeg en reklamation på døre og vinduer i mit hus, idet vindues- og dørlisterne løsner sig. Efter reklamationen kommer Outrup Vinduer og Døre og levere og montere nye vinduer og Døre.
Det er et firma, der lever op til Deres garanti.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Jeg har arbejdet med montering af vinduer fra Outrup i 12 år nu og det er meget få reklamationer jeg får på de produkter, og hvis det sker kommer der en ud fra Outrup og lave de få rep der nu er
5 stjerner her fra

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vinduer og døre af super høj kvalitet og smukke detaljer. Vi har glædet rigtig mange af vores kunder igennem årene Kan til enhver tid anbefale Outrup vinduer og døre til andre.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Jeg fik god rådgivning og jeg kunne købe reservedele til vores vinduer fra 2008. God service.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vi har købt døre og vinduer for over 200.000 kr hos Outrup.
Efter 3 måneder (vi fik at vide der var 5 ugers levering, da vi bestilte) blev vores vinduer og døre leveret. Men 3 af vinduerne i en forkert farve. Der blev herefter oprettet “en sag” hos Outrup. Da jeg 14 dage efter fortsat ikke har hørt retur fra Outrup om hvornår og hvordan de vil udbedre fejlen, kontakter jeg dem og spørger ind dette. De fortæller at montøren modtager nye rammer i korrekt farve om 3 uger. Herefter vil vi blive kontaktet. Og hvis jeg har yderligere spørgsmål, skal jeg kontakte min tømrer. Punktum.
De vil tydeligvis ikke belemres mere af mig.
Det betyder, så at vi samlet har ventet 4 måneder på vores vinduer.
Frygtelig leveringstid og elendig kundeservice.
Kan kun anbefale at finde et andet sted, at købe vinduer og døre.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Omhyggelig og hurtige rydder godt op efter udført arbejde.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Har været ude og måle op til vinduer for 2 md siden . Har spurgt efter tilbud tre gange og stadig kun dårlige undskyldninger . Bliver snart nød til at vente til næste år og forsinke Helle ombygningen pga vejret .
Dårlig stil og dårlig service.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.