Vi besøgte udstillingen i Rødovre ifm. vi skal have lavet et par kviste. Det er en god og organiseret udstilling med kvalitets produkter. Michael har 100% styr på alt, som har med valg af vinduer at g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik en rigtig god gennemgang af de forskellige typer af vinduer og fik snakket om hvilken model det skulle være, inkl. farver, hængsling osv. Så tak for det:-)
Reakcja na opinię
Virkelig behagelig fremvisning i showroom af professionel og rar konsulent / sælger. Fint udvalg med mange gode løsninger.
Reakcja na opinię
Jeg har i mit lille byggefirma købt vinduer og døre ved Outrup igennem ca 18 år. Det er blevet til adskillige elementer til diverse byggeopgaver. Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vindue... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med vinduer og døre fra Outrup får du på alle måder 'udsigt til mere'. Det er høj kvalitet og 100% gennemtænkt design, både når det kommer til æstetik, funktionalitet, energi og sikkerhed. Alle produkter er løbende blevet udviklet og forfinet gennem de mere end 50 år, vi har været i branchen. Det oplever du både, når du ser dine vinduer og døre udefra - men også indefra, hvor du kan nyde et helt særligt lysindfald med udsigt til mere … Alle vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi producerer i Danmark for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Kort fortalt; vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer nemlig vores kunder til gode. Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 171 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre og samtidig forbedre indeklimaet.
Outrupstræde 31, 7900, Nykøbing M, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Alle Vinduer og døre lugter fælt, syrligt giftigt, akrylfugen bliver ved at afgasse, selv efter flere år, og især ved varme. Fra tidlig forår til sen efterår, kan man ikke holde ud at være inde i huset, døre og vinduer skal holdes åbne konstant, selv da, lugter det.
Har haft kontakt med Outrup siden 2021, og de har stadig ikke taget ansvar og løst problemet.
Jeg har fx aldrig fået et bevis for at akrylfugen er testet ved høj varme, og om den klamme lugt fra vinduerne ved høj varme faktisk er giftig. Famliens luftveje er ofte generet... Prøv at tage et ansvar, Outrup. Det er jeres produkt. Hvis det er 3M's fuge, så lad dem tage ansvaret, selvom de siger den ligger hos Outrup. Som forbruger er man ladt på herrens mark. Troede vi Danmark var bedre stillet.
Så meget for dansk kvalitet.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Kvaliteten følger ikke prisen.
I vores forening med 20 boliger som alle fik nye vinduer, havedøre og altandøre har der været problemer i alle boliger.
Problemet er primært at de er beslået forkert således at døre ikke lukker korrekt.
Der har været problemer med greb og gummilister.
Outrup er ikke specielt serviceminded.
Køb et andet mærke.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
-god og venlig betjening, flot showroom.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vi har købt tre meget smukke døre gennem Outrup.
Produkterne er fantastisk fine, men kundeservice og kvalitet har haltet. Mildt sagt.
Vi har haft udfordringer med alle tre døre, en dør havde efter et par uger sat sig så meget at det regnede ind med vand gennem en sprække for oven. Hoveddøren hang så vi efter kort tid havde svært ved at låse døren op og ovenpå fik vi en deffekt låsemekanisme i vores altandør.
Vi var i dialog med den tømmer Outrup havde sendt ud til os i forbindelse med opmåling/bestilling, som først kom flere uger og flere påmindelser senere.
Grundet den dårlige lås i altandøren har vi ikke kunne lave gennemtræk og har måtte nøjes med bare at lufte ud med lukket dør til soveværelset. Dette til trods blæste døren i/op så listen låsen hænger i gik i stykker (se billede). Noget lignende skete ikke med terassedøren som ligeledes var åben med havde en funktionsdygtig låsemekanisme. Vi, vores tømmer og Outrup (første gang vi talte med dem) mente at dette nok skulle blive ordet og løses, men anden gang jeg ringede havde de skiftes mening og mente ikke længere at man kan forvente at disse låse kan holde så meget og “kundeservice” sagde at de ikke kunne stå for ansvaret for at deres kunder smadrede deres produkter.
Vi mener derimod at vi har gjort hvad vi kunne for at passe på vores produkter, ikke skabt gennemtræk og ikke brokket os over de skrammer døren har fået første gang vi opdagede at låsen var defekt fra start.
Generelt er vi løbet ind i ansvarsfraskrivelse også da de (den tømmer de havde anvist) ikke kom og modtog dørene og lod dem stå flere dage i vores nabos indkørsel på vores ansvar. Døre til over 100.000kr., mv.
Og værre end ansvarfraskrivelsen har servicen og tonen været. En uhøflig tone som har tenderende nedladende og flabet.
Nu har vi betalt for at få udbedret skaden og anbefaler på det kraftigste at man kigger efter et andet selskab når man skal have nye vinduer/døre.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
God og professionel vejledning af Michael i forbindelse med vores besøg i showroom Rødovre. Vi fik en god viden og indsigt om de produkter, som vi var interesserede i.
Finn og Kirsten, Glostrup

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
På Outrups nye showroom i Brabrand, havde jeg i går en positiv oplevelse med at se et udvalg af deres fine æstetiske design, detaljer og flotte overflader på døre og vinduer. Og tænker umiddelbart de skal være dem, der får lov at levere nye døre og vinduer til mit fine sommerhus (a la Jeppesens Bjælkehuse) på Sjælland.
Sælgeren leverede en rigtig fin oplysende service, bruge en time på mit besøg og svarede ærligt og betryggende på alle mine spørgsmål. Skulle besøget have været bedre, handler det om at gøre showroomet bedre belyst med direkte spots og måske en kop gratis kaffe :-).

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Meget informativ, venlig og ordentlig sælger og godt at se produkterne i virkeligheden med tilhørende forklaringer.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
God vejledning i materialevalg med konsulent i showroom i Århus.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Fik information af en behagelig og kompetent sælger, som lyttede til mine tanker omkring valg af nye døre.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Tak Michael for en rigtig god oplevelse i showroom Rødovre.
Omhyggelig og konkret gennemgang af jeres produkter med opmærksomhed på de fine detaljer og konsekvenser på en neutral måde. Vi kan klart anbefale en fremvisning hos dig.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Enestående hjælp råd og vejledning i flotteste vinduer. Tak

Gode produkter.
tilbud kommer hurtigt
telefon sælgerne er gode til at forstå ens ideer og komme med gode løsninger.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Vi havde mange gode spørgsmål som Torben kunne svare på

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Tak for en fin vejledning. Vi fik svar på alle de spørgsmål vi havde, og vi syntes at vinduerne er top kvalitet.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dejligt at besøge jeres showroom. Fik megen hjælp til valg af vindues type👍
Har efterfølgende fået gode tegninger af forskellige udgaver af vinduer og døre.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.