Vi har haft Østerbro Dyreklinik i flere år, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tæt på vores bopæl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde født 2 hvalpe, hvor den ene desværre døde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fået så fantastisk god og proffessionel... Zobacz więcej
Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerner rækker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlæger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet.
Strandboulevarden 117, 2100, København Ø, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Today I visited this clinic for the first time with my British Shorthair cat who needed general check + 2 vaccinations. I was very happy about the way everything was performed. THANKS for exellent service.
I can really recommend this professional Veterinarian.
Br Alexandra

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at Dyrelæge Lisbeth håndterede min kat på en ret professionel måde. Hertil kan jeg tilføje, at alt altid foregår i et roligt og kærligt miljø, hvilket jeg personligt værdsætter højt. Især fordi katte jo "hader" at blive flyttet rundt på :-)
Jeg kan varmt anbefale andre at benytte denne klinik, hvor du kan være sikker på, at dine kære kæledyr altid er i gode og kyndige hænder.
Hilsen Maria C.

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
De er rigtig dygtige og de har en god service ☺️

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Jeg har kommet hos Østerbro Dyreklinik siden de åbnet, ja faktisk var vores første besøg et par dage før. Hos Østerbro Dyreklinik er der altid åbne arme, forståelse, god vejledning og et højt fagligt niveau. Men vigtigst af alt er, at de er fantastiske med dyrene. Jeg har endnu engang været i klinikken denne gang for sundhedstjek og vaccination af mine katte. Min 2 år unge hankat var meget bange og jeg varslet dem det ville blive en kamp med ham. Men med feliway, ro, tålmodighed og kærlighed forblev han rolig, han fik en god oplevelse og jeg er sikker på han er mere afslappet næste gang. Tak for alt det i giver. Jeg anbefaler altid Østerbro dyreklinik til alle der spøgre. Tak for jeres hjerterum, alle poter op for jer🤗

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Altid fin behandling og venligt personale. Vi er kommet hos Østerbro Dyreklinik gennem 10 år med vores kat. Hun har bl.a fået renset tænder, vaccineret, pas, kontrol etc.

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Brugt Kliniken igennem 8 år og har altid været glad for den gode og kompetente service.

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Jeg er kommet i klinikken siden den åbnede, og har altid været glad for en ærlig dialog med masser omsorg for min hunde og mig som ejer. Et vigtigt element, som jeg ofte har savnet hos andre dyrlæger.
Vi er i mellemtiden flyttet til Humlebæk, men jeg kører stadig, med glæde, de ekstra kilometer for at få tilset min hund netop her.
Jeg har altid været helt tryg ved at aflevere mine dyr til behandlinger og operationer. Det er altid afsat tilpas tid til at informere mig om forløbet og eventuelle ricisi.
Vil klart anbefale dyreejere at vælge Østerbro Dyreklinik!

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Gennemført amatørisme og fuldkommen ringeagt for et potentielt akut sygt kæledyr. Total mangel på serviceniveau. Find en anden dyrlæge
Tilføjelse:
- Min hankat har højest sandsynligt slugt et fremmedlegeme. Jeg kontakter klinikken og de beder mig se an, men fortæller mig at jeg er velkommen til røntgen hvis katten ændrede adfærd. Kl 14 (3 timer før lukketid) ringer jeg da katten ændrer adfærd. Men nu ønsker de ikke at tilse min kat som nu blevet dårlig, til trods for den aftale vi lavede om formiddagen. Jeg bliver spist af med at finde en anden skadestue hvor de i øvrigt oplyser forkert nummer. De mener jeg var "indforstået med dette" men derimod er sandheden at jeg smækkede røret på... Endnu et bevis på deres totale mangel på professionalisme og service
Derudover er følgende tidligere sket:
- Ved neutralisering af min han- og hunkat bytter de (trods klar besked om hvem der er hvem) om på kattene og barberer hele maven på min hankilling inden de opdager at det er forkert køn. Det er nu 5 måneder siden og hans pels er stadig ikke færdigudvokset
- Ved registrering hos katteregistreret er der ligeledes byttet om på kattene (og det ene er stavet forkert). Jeg ringer til dem og beder dem ændre det. Det får jeg lovning på, og det sker ikke. Jeg må efterfølgende selv kontakte katteregisteret og ændre det.
Med andre ord: Hold jer langt væk fra denne dyrlæge!

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Vi har flere gange over årene været på Østerbro Dyreklinik med vores to katte. Vi er altid blevet mødt med smil og høj professionalisme. De ansatte er rigtigt gode til at håndtere begge vores katte (hvor den ene absolut ikke er glad for, at komme til dyrlægen). Man kan mærke, at de virkeligt brænder for at hjælpe dyr.
(en ekstra bonus er, at de har rigtigt gode priser).
Vi vil absolut anbefale Østerbro Dyrklinik til alle!
Kan varmt anbefale Østerbro Dyreklinik.
Kompetent dyrlæge.
Kom med rigtig dårlig kat. Der hverken ville spise eller drikke. Med hjælp fra dyrlægen og den rigtige behandling var han hurtig frisk igen. Rigtig god oplevelse.
Stor varm tak herfra. 😊
Vores kat har flere gange været på klinikken med diverse problemer. Personalet er altid søde og imødekommende, giver god vejledning om sygdommene, tandrensning samt kostvejledning så den ikke bliver for fed. Vi kan varmt anbefale klinikken.
Jeg synes ikke I gør det særligt godt dernede. Har været nede med min hund hos jer senest sidste uge 2 gange fordi I ikke får gjort det ved hunden der skal håndteres, dvs jeg har en hund der er meget ulykkelig og skriger når hun skal lave. Ærligt talt virker det mere som om I tæller penge, mens man som kunde kommer der for at ens hund skal have det godt. Nu har jeg fået presset analkirtler på min hund hos jer 4-5 gange og lige lidt hjælper det hos jer. Hvis jeg derimod går til dyrelægerne abc ved trianglen så kommer man der 1 gang og så kommer man der ikke før 6-12 mdr senere. Det kan da ikke passe I ikke har bedre styr på hvad I laver. Nu står jeg med en hund der allerede skriger efter 1 uge hun har været hos jer. Jeg har intet imod at betale, hvis min hund har det godt, men jeg har til gengæld noget imod, at jeg skal rende hos jer ofte fordi I simpelthen ikke kan være gode nok. I sommers gik jer hos jer 3 gange på under 2 mdr pga analkirtler der var tilstoppet. Hvis min hund skal rende hos jer nærmest en gang i ugen må det være fordi I ikke tjekker, hvad der er galt med hende og siden I har barberet hende omme bagi og jeg har givet hende salven I har bedt mig om at give hende 3-4 gange dagligt er hun helt rød og hævet omme bagi. Det kan sgu da ikke passe hun skal være dette samt skrige allerede igen, Jeg må erkende, at jeg er mega sur, hvilket I vel tillige kan læse, fordi jeg synes I tænker mere på pengene dernede end på dyrets velfærd. Jeg kan umuligt være eneste sure kunde.

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Et super dygtigt og kompetent team. Der virkelig har styr på tingene, og omsorgen er i top. Har fået alt den professionelle vejledning og ekspertise jeg kunne ønske mig ved sterilisation af min hund. Flot arbejde! Jeres nænsome og omsorgsfulde behandling af Fili's behov som rescue dog, for ikke at føle sig forladt og utryg, betød virkelig meget for mig og vores fremtidige dyrlæge besøg. Så en varm anbefaling herfra fra Fili og familie.
Søde, kompetente, venlige priser.
Hvis de kunne få 10 stjerner skulle de have det!
De sødeste medarbejdere, bedste service, godt humør og virkelig professionel behandling
Derudover blev vi presset ind samme dag, som vi ringede - TAK!

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
En super klinik med topprofessionel og meget empatisk tilgang – jeg kan slet ikke rose dem alle sammen nok! Dyrene og deres velfærd er klart i højsæde, men de tager sig også ganske pænt af os mennesker ;)
Tak for de sidste 8 år hvor i har været til stor hjælp for min hund og jeg.
Jeg har altid følt mig i de bedste hænder når jeg er kommet hos Østerbro dyreklinik og jeg vil til hver en tid anbefale klinikken til andre. Selvom vi er flyttet fra Østerbro valgte vi at beholde dem som dyrlæge på trods af afstanden. Det siger lidt om hvor trygge og tilfredse vi har været med Østerbro dyreklinik.
Og så er særlig stor tak til dyrlæge Mille som har været vores primære kontakt den sidste tid med vores hund. Tak for rådgivning og samtale omkring det svære valg om at skulle sige et sidste farvel til vores hund.

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik
Vi har været meget glade for Østerbro dyreklinik, og er det stadig. Vores hund vil sågar ikke hjem derfra :)
Kan kun anbefale dem!