Door een verwarring op hun website (2 verschillende afbeeldingen) een ander artikel ontvangen. In eerste instantie waren ze bereid mijn artikel kostenloos te laten retourneren. Maar het 2e bericht lui... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie outdoor laarzen ontvangen, Vraag me alleen af? Retourneren Hoe kan je laarzen passen, zonder de verpakking te verbreken???? Staat in de bijlage factuur!!!
Niet tevreden over de levering. Vorige, vorige week zondag heb ik een borstriem besteld. Deze werd normaal vorige week woensdag of donderdag geleverd, nog steeds niets aangekregen. Ik heb hier ondertu... Zobacz więcej
Toen ik een mailtje stuurde om te vragen hoe het met mijn bestelling ging kreeg ik bijna direct een persoonlijke email terug met de verwachte verwerkingstijd van mijn bestelling. Dat was top. H... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De online ruitershop & ruitersport winkel, ruime keuze paardensport de beste online ruitershop in online ruitersport producten. De paardenshop & paardenwinkel voor u als ruiter en paard
Dane kontaktowe
Nieuwenrodestraat 42, 1860, Wolvertem, Belgia
- +32 475 25 53 48
- contact@onlineruitershop.nl
- www.onlineruitershop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De service is goed.
De service is goed.
ik had alleen andere vooerbakken besteld.
De bakken die besteld waren kwamen niet overeen met de gestuurde voerbakken.
verder was het goed
bestellen ging vlot
bestellen ging vlot, alleen lang wachten voor ontvangst omdat het product niet voorradig was.
Wij waren zeer tevreden over de…
Wij waren zeer tevreden over de communicatie van de goederen dat niet meer in stock waren.
Pakje geleverd binnen de afgesproken tijdspanne
Zeker een aanrader
Verzending duurt lang
Verzending duurt lang, namelijk 2,5 week moeten wachten. 1 artikel was blijkbaar uitverkocht, ook al stond dit niet vermeld op de website. Hopelijk ontvangen we het laatste artikel iets vlotter.
Wat ik besteld had was er niet meer
Wat ik besteld had was er niet meer. En dat hebben ze meer dan goed opgelost. Prima alternatief gekregen. Super blij mee.
Zeer lang moeten wachten op mijn…
Zeer lang moeten wachten op mijn zadelboom, op voorraad gekocht uiteindelijk week later mailtje gestuurd of het al verstuurd is, was het dus niet op voorraad.
Artikelen waren prima
Artikelen waren prima, netjes ingepakt ook. Helaas ging bestellen via de website niet en werd eea (prima) per mail opgepakt waardoor het met bestellen al langer duurde maar ook het verzenden duurde een stuk langer dan aangegeven. Erg jammer de bestelling pas een week later te ontvangen. Dit was overigens de 2e keer dat het langer dan gewend (en aangegeven) werd verzonden. Dus als je geen haast hebt en er gerust een week op kan wachten is dit een prima keuze!
Goede prijzen en netjes verpakt
Goede prijzen en netjes verpakt, levertijd erg lang. Na bericht over verzending duurde het nog drie dagen voor het pakket aan de post meegegeven was.
MOOIE ARTIKELEN VOOR EEN GOEDE PRIJS.
Trage verzending, verkeerde zending, trage afhandeling retour.
Tijdens het bestellen gaf de website een foutmelding bij mijn postcode. Het was dus niet mogelijk om de bestelling volgens de website op het juiste adres te laten bezorgen. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice en werd mijn bestelling op deze manier geregeld, goede en snelle klantenservice. Vervolgens duurde het twee weken voordat ik mijn pakket binnen had. Ik had een jas besteld en een paar jodhpurs. Zowel de jas als de jodpurs kwamen binnen in de verkeerde maat. De jas bleek niet meer op voorraad te zijn, waardoor er maar gewoon een grotere maat werd opgestuurd (die uiteraard veel te groot was). Wat er met de jodhpurs mis was gegaan konden ze mij niet vertellen, maar de juiste maat hadden ze ondertussen ook niet meer op voorraad. Beide producten dan ook retour gestuurd. Dat is ondertussen 1,5 week geleden. De ruitershop heeft het pakket een week geleden ontvangen, maar de betaling is nog niet verwerkt.
Ik was eerst erg tevreden over de webshop, afdeling klantenservice, nadat de website niet werkte, maar ben na de trage bezorging, verkeerde bezorging en trage verwerking van de retourzending heb ik besloten niet weer bij deze webshop te bestellen.

Odpowiedź od Online Ruitershop
Product word niet op tijd geleverd
Product word niet op tijd geleverd. Na meer dan 10 dagen nog niks ontvangen. Wel groot bedrag kwijt, maar verkoper zegt te hebben verstuurd. Bezorg bedrijf geeft aan niks te hebben ontvangen. Nooit meer bij onlineruitersport

Odpowiedź od Online Ruitershop
Prima service
Prima service, het duurde even voordat we het pakket kregen, maar toen ik een email stuurde kreeg ik keurig direct reactie
Doświadczenie Trustpilot