Har alltid beställt här ifrån när jag vill ha något snabbt och personligt. De är professionella och väldigt tillmötesgående! Kan varmt rekommendera dem!
Zobacz, co mówią recenzenci
Förra gången jag beställde varor från Ölkompaniet, glömde jag en artikel. Ringde upp Ölkompaniet. En människa svarade :-) De hjälpte mig på ett förträffligt sätt. Vänligt bemötande och snabb levera... Zobacz więcej
Köpte bryggverk för 4 år sedan och fick nyligen teknisk support så jag kunde fixa pumpen själv istället för att köpa ny. Verkligen måna om att bryggandet skall gå bra.
Har handlat här många gånger, förbeställt, kommit med recept i handen fått det malt och reklamerat produkt. Alltid nöjd när jag går därifrån. REKOMMENDERAS varmt!
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Sveriges lägsta priser för hemmabryggarna. Malt, humle, jäst, utrustning och tillsatser.
Dane kontaktowe
Hjalmar Brantingsgatan 7, 417 06, Göteborg, Szwecja
- 0102051444
- kundtjanst@olkompaniet.se
- www.olkompaniet.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra respons och åtgärd av fel på…
Bra respons och åtgärd av fel på levererad produkt
Lätt att komma i kontakt med…
Lätt att komma i kontakt med kundtjänsten. Bra priser och snabba leveranser.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, kunnig personal. Lite trångt. 5 hade ni fått, om butiken låg lite utanför GBG, med större lokal
Mycket fel
Fått fel varor levererade dom två senaste gångerna jag beställt, knappt fått svar på mail och det har tagit för lång tid att tillslut få rätt prylar levererade!

Odpowiedź od Ölkompaniet
Där är en riktigt bra butik med snälla…
Där är en riktigt bra butik med snälla personal.
Tyvär blev det fel på en bestilning
Tyvär blev det fel på en bestilning, men efter en liten mailkonversation löste det sig bravur.
Tack for exstrem bra service, ni er så himle bra!
Felleverans utan åtgärd
Felleverans, och lång tid utan åtgärd! Väntar ännu på åtgärd.

Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Kan varmt rekommenderas
Mycket snabb leverans och bra…
Mycket snabb leverans och bra priser👍🍺😃
Så himla nöjd
Jäklar vilken service denna butik har.
Här kommer jag fortsätta vara en trogen kund.
Bra priser, kunniga, stort utbud
Bra priser, utbud och kunnig personal - bara positivt- framförallt om man har möjlighet att besöka butiken - toppen👍
Beställde vinflaskor klara från…
Beställde vinflaskor klara från Ölkompaniet. När jag fick hem flaskorna visade det sig att Ölkompaniet skickat mig begagnade vinflaskor (repiga, fula, klister kvar och olika modeller). Det står inget på Ölkompaniet beskrivning av produkten att de säljer begagnade flaskor. Jag kontaktade Ölkompaniet för retur och att de skulle betala returfrakt pga felaktig beskriven vara. Jag fick detta svar av Ölkompaniet:
"Tråkigt att du inte är nöjd med dina flaskor.
Du har naturligt vis rätt till återköp men vi kan inte att stå för frakten tillbaka då vi inte anser att vi har skickat fel vara. Stod inte heller att flaskorna skulle vara nytillverkade."
Med andra ord, beställer du från Ölkompaniet kan du inte räkna med att få en ny produkt om det inte står att det är en nytillverkad vara.

Snälla, goda människor.
Jätte trevliga, kunniga och hjälpsamma personal. De hjälpte mig med en lösning, som jag kund inte ens tänka mig. Tack, vänner! Hoppas att vi ses snart i den lila, doftande affären!
mycket kunnig personal!
Riktigt bra kvalité samt trevligt…
Riktigt bra kvalité samt trevligt bemötande!
Alltid snabb service!
Jättebra service
Jättebra service, svarar snabbt på frågor och är hjälpsamma!
Bra nätbutik för hembryggaren.
Väldigt tillmötesgående personal som fixar malten perfekt till din Grainfather. Bara possitivt att säga om Ölkompaniet.
/Björn
Doświadczenie Trustpilot