Heel mooi blokje plexiglas ontvangen. Goed ingepakt zodat het krasvrij en helemaal mooi helder is gebleven. Zeker aan te bevelen om hier wat te bestellen. Ik ben heel tevreden.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had een bestelling geplaats. gaf aan bij de bestelling om de goederen op te halen in Numansdorp waar het bedrijf gevestigd is. Bij aankomst kreeg ik te horen dat de goederen bij de leverancier o... Zobacz więcej
Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vraag mbt voorraad. Daarna bestelling meteen ingevoerd en dag erna al binnen. Super snel geregeld 👍
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Holandia
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer snelle levering en goedkoop.
Zeer snelle levering en goedkoop.
Had het pakket gisteren besteld, en het was vandaag al binnen.
Op de site stond tot 5 werkdagen levertijd.
Verouderd retourbeleid
Niet aan te raden. Het retourbeleid is verouderd en klantonvriendelijk. Zelf retourkosten betalen, en bovendien worden de initiële verzendkosten niet vergoed bij een terugbetaling. Hierdoor betaal je uiteindelijk twee keer verzendkosten, aankoop én retournering.
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering
Jammer van die hoge verzendkosten
Wel allemaal goed maar die verzendkosten voor 1 agenda, niet van deze tijd!
Wie de kleine klant eert verdiend een gouden review…
Ik zocht en vond hier een dubbelzijdig menu- annex fotolijstje . En zelfs voor zo'n kleine bestelling werd eea supersnel en keurig geleverd. Bravo. En wat een ongelooflijke keus in het assortiment.
Ik heb het nog steeds niet ontvangen
Ik heb het nog steeds niet ontvangen.
Week geleden besteld.
Netjes en vlot
Netjes en vlot de bestelde reinigingsdoekjes ontvangen.
Binnen de beloofde 3 werkdagen geleverd.
Zeer slechte service
Zeer slechte service.
Wat ik bestelde bleek niet voorradig, maar om daar achter te komen moest ik zelf een kleine week na mijn bestelling zelf contact opnemen waar mijn bestelling was. Pas toen kreeg ik van de klantenservice te horen dat mijn product niet op voorraad was en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Geen excuus of uitleg hoe dit kon gebeuren.
Enige positieve is dat ik mijn geld een dag later teruggestort kreeg.
Alles perfect
Product was in eerste instantie niet zoals het plaatje op de website maar na een telefoontje met de klantenservice super snel en adequaat geholpen en binnen een paar dagen het juiste/ vervangend product ontvangen.
Levertijden op website verveelvoudigd
27 maart twee producten besteld die beiden volgens de website (ruim) op voorraad waren, 1 product "voor 23:59 besteld, morgen in huis" het andere (3 stuks) met 2 dagen levertijd. Dag later mailtje dat ik "helaas" wat langer moest wachten: "Wij verwachten dit artikel binnen 5 werkdagen in ons magazijn te ontvangen, waarna het dezelfde dag nog wordt opgestuurd." Vreemd, want het betreffende product stond op het moment van die mail nog steeds op de site als voorradig en "vandaag voor 14:00 besteld, overmorgen in huis."
Op 8 april als antwoord op reclamatiemail, nadat ook die 5 dagen verstreken waren: "Vervelend om te horen dat het pakket nog niet binnen is. " Toevallig ... de volgende dag bericht dat de order verwerkt is. Uiteindelijk het <24 uur leverbare product op 10 april (i.e. na 2 weken) ontvangen. Met daarbij vermeld dat andere product in backorder stond! Dat bleek mee te vallen; het kwam een dag later.
Beide producten staan nog steeds met dezelfde levertijd op de site....
We; besteld, niet geleverd
De heft van mijn bestelling is (nog) niet aangekomen, ondanks twee keer bellen met de servicesdesk (die wel snel en goed probeerden te helpen.
Ik kreeg helaas ook geen mailtjes met een trackingcode.
Prima en snelle service
Goede producten maar niet altijd goed verpakt.
In totaal heb ik drie producten besteld: een papierversnipperaar met olie en 5 pakken printerpapier. Alle producten zijn snel bezorgd. De printer en de olie waren goed verpakt en zijn goed aangekomen. De doos met de 5 pakken printerpapier waren niet goed verpakt. De doos zelf was defect en alle 5 pakken met papier waren ook opengebroken. Gelukkig was het printerpapier zelf niet beschadigd.
Waarschijnlijk is de doos van een flinke hoogte gevallen.
Makkelijk bestellen en snelle levering
Makkelijk bestellen en snelle levering. Enige rare was dat de bestelling in twee lossen delen op één dag kwam. Zonde dat er twee keer een bezorger op dezelfde dag moest komen. Verder mega tevreden!
Vrijdag 5 januari 2024 een Bravilor…
Vrijdag 5 januari 2024 een Bravilor koffiemachine besteld. Extra betaald om hem dezelfde dag geleverd te krijgen. Nu dinsdag 9 januari nog niets ontvangen. 2 keer gebeld met klantenservice. Wel vriendelijk te woord gestaan. Gingen er achter aan. Tot heden echter nog niets gehoord en ontvangen. Ben zeer teleurgesteld
Slechte ervaring
Zijn site officedeals.be werkt niet proper.
De advertentie van de product die ik heb gekocht waren niet juist.
Voor retour je krijgt geen gratis label.
Ik raar iedereen niet van deze site kopen.
Dankjewel.
Levering niet in nieuwstaat
Ik kreeg wat ik besteld had, maar de tabbladen zijn helemaal geplooid (waarsschijnlijk door levering)...
Snel en verzorgd geleverd
Doświadczenie Trustpilot