Heel mooi blokje plexiglas ontvangen. Goed ingepakt zodat het krasvrij en helemaal mooi helder is gebleven. Zeker aan te bevelen om hier wat te bestellen. Ik ben heel tevreden.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had een bestelling geplaats. gaf aan bij de bestelling om de goederen op te halen in Numansdorp waar het bedrijf gevestigd is. Bij aankomst kreeg ik te horen dat de goederen bij de leverancier o... Zobacz więcej
Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vraag mbt voorraad. Daarna bestelling meteen ingevoerd en dag erna al binnen. Super snel geregeld 👍
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Holandia
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel mooi blokje plexiglas ontvangen
Super vriendelijke klantenservice en snelle afhandeling
Ik had een bestelling geplaatst met het idee direct op te halen.
Ik had een bestelling geplaats.
Bij aankomst kreeg ik te horen dat de goederen bij de leverancier of groothandel waren door besteld via mijn mail zou ik berichtje krijgen of de goederen binnen waren gekomen.
Ik was teleurgesteld dat ik weer met een dropschipper te maken had. Vrg harm uit klaaswaal
Geen Track & Trace code, beschadigd en incompleet
Kreeg geen Track & Trace code. Bestelling werd in 2 delen verzonden. Pakket 1 kwam beschadigd aan. Pakket 2 is niet aangekomen. Ze stellen onderzoek in, maar voorlopig zit ik zonder mijn bestelling? Dus het probleem blijft bij mij liggen.
Bestellen was eenvoudig en je wordt…
Bestellen was eenvoudig en je wordt continue op de hoogte gebracht van de status van de order. Top ervaring en zou een volgende keer gewoon weer hier bestellen.
Snelle en nette bezorging
Snelle en nette bezorging, het fotopapier quantile A4 satijn mat 50 vel 170, was echt mat, terwijl ik hoopte dat er echte satijnglans op zijn. Maar het geeft alsnog een mooie afdruk van mijn foto’s. Voor die prijs is het nog steeds een goede deal.
Hoewel mijn pakket (order 2101607031)…
Hoewel mijn pakket (order 2101607031) sinds 1 juli "onderweg" is met GLS, vandaag 6 juli nog steeds niets ontvangen. Track&Trace-link werkt niet. Bij contactname met de klantenservice meldt men mij dat het pakket helaas "vertraagd" is bij "GLS" en dat het "vandaag" wordt geleverd... en indien niet dan gaat men nagaan wat er mis is gelopen... Wel rekent Office deals € 6,84 aan voor "thuislevering": op de site staat vermeld "Op voorraad - Vandaag voor 15:00 besteld, Woensdag geleverd". Ik heb op dinsdag 30 juni besteld..., vandaag 6 juli (ruim 6 dagen later...) nog niets ontvangen. Helaas maakt Office Deals beloftes die niet worden nagekomen...
Super ervaring hiermee
Super ervaring hiermee. Ik had een pakket besteld, alleen na 2 weken dacht ik dat ik nog niks binnen had. Klantenservice bericht en ze waren zo vrij om het product nog een keer op te sturen. Binnen 1 dag kwam het binnen. Super.
Na 5 dagen stond ineens het andere pakket in de woonkamer, bleek dat mijn moeder het bij het oud papier had gelegd. Klantenservice weer bericht en er werd zeer positief op gereageerd. Al met al, nu heb ik niet 1 maar 2 snijmatten ik mocht beide producten houden. Super dit💯
Product binnen 2 dagen bezorgd op zaterdag en goed…
Product binnen 2 dagen bezorgd en goed ingepakt. Top!
lekker snel geleverd product zoals…
lekker snel geleverd product zoals verwacht
Slechte communicatie, geen reactie om geld terug te geven
Dag,
Ik heb € 7,50 extra betaald voor een spoedbestelling. Mijn bestelling kwam pas vier dagen later. Ik kreeg van jullie en van DHL geen trace and track code. Dus toen DHL aan de deur stond, was ik er niet en kon het pakje weer twee dagen later pas ophalen.
Ik heb gevraagd om € 7,50 terug te storten maar daar reageren jullie niet op. En ook niet op drie andere mails.
Dit vind ik geen professioneel gedrag.
Hartelijke groeten Angèle van Megen
Top service!
Betrouwbaar bedrijf
Tot nu toe nog geen enkel negatief iets ondervonden bij dit bedrijf. Je krijgt wat je besteld (en nog redelijk goedkoop ook) en het verzenden gaat ook super vlot. Ga zo door!
Snelle levering, scherpe prijs.
Nu weer prima koffie!
Precies geleverd wat ik nodig had
Precies geleverd wat ik nodig had. Goede kwaliteit, prima prijs. Snelle levering. Helemaal top !!
Very professional
Very professional, responsive customer support. Shipped the supplies in a timely manner and they arrived exactly as described.
Snelle levering voor goede prijs.
Nadat ik eerder al bravilor koffiezet apparaat bij dit bedrijf had gekocht en erg tevreden was. Nu opnieuw koffie filters besteld.
Nette prijs. Snel geleverd.
Doświadczenie Trustpilot