Ny lov siger man ikke bare må udlevere orme kur eller andet medicin til katte, medmindre de er skrevet ind i systemet og undersøgt inden, og sådan noget skal det jo findes dag og tid til… Så jeg lad... Zobacz więcej
Vi har for nyligt mistet en hund pga. direkte mangelfuld undersøgelse og derefter forkert behandling. Samtidig blev vi løjet for vedr. hvilke test de foretog på vores hund. Prisen overholdte... Zobacz więcej
Vi har benyttet Østergaards dyrehospital til vores hvalp da han fik kennelhoste. De var super venlige og gode til at oplyse os og svare på alle vores spørgsmål. Priserne er meget overkommelige, o... Zobacz więcej
Ingerslevtoften 4, 8310, Tranbjerg J, Dania
- 70204047
- oesterggards@anicura.dk
- www.oestergaards-dyreklinik.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Min hund fik ørebetændelse efter meget…
Min hund fik ørebetændelse efter meget dårlig rådgivning af dyrlægen. Hunden havde almindelig ørevoks og jeg fik af vide, at det skulle renses to gange dagligt i 7 dag. På 5. dagen løb der betændelse ud. Hunden skulle nu i fuld narkose får at få renset ører, første gang kostede 10.000kr, men det hjalp ikke, det gjord det heller ikke 2 eller 3 gang. I alt kostede det ca. 26.000kr. Vi blev henvist til en ekspert, som sagde at behandlingen havde været forkert. Jeg klagede til Anicura tranbjerg, men de afviste mig med begrundelsen at det var en faglig vurdering, ingen undskyldning eller beklagelse fra deres side. Heldigvis overlevede min hund, men jeg blev ca. 50.000kr fattigere før hunden var rask igen.
Ro, omsorghed og professionalisme.
Ro og omsorghed for både min hund og jeg.
Vi var til 12 ugers vaccine, og jeg havde en del spørgsmål generelt. Alt blev mødt og besvaret så fint, og jeg følte mig hørt og kunne gå trygt derfra igen.
Vi er kommet i klinikken gennem de sidste 10 års tid, med ialt 2 hunde og to katte. Altid til småting heldigvis. Men uanset om det har været til negleklip på hunden, eller til en bid-skade vores ene kat kom hjem med en sommer, er vi mødt med omsorg og den rette hjælp.
Kan absolut anbefales!
De opdagede ikke den knude min hund…
De opdagede ikke den knude min hund havde i bughulen ved scanning. De gav ham derfor medicin på baggrund af at de troede det var hans eget immunforsvar der gav anledning til hans sygdom, det fik han det kun værre af. Opdagede så først knuden ved nr 2 scanning. Fortryder idag at jeg havde blind tillid til Dem, og er helt nede over at have måttet sige farvel til min hund kun 7 år gammel. Det er ikke sikkert det kunne ha reddet hans liv, at de fandt knuden første gang, men det kunne ha sparet os for at se ham blive endnu dårligere på kort tid.
Mener Ikke de gør Deres arbejde grundig nok, og lever på ingen måde op til den kæmpe tillid vi gir dem når vi overlader vores elskede dyr i Deres hænder.
Hvis jeg får mod på at få hund igen bliver det ALDRIG dette sted jeg vil bruge igen.
Nul stjerner fra Alvin og mig.
Virkelig ringe og alt alt for dyrt
Jeg har egentlig brugt klinikken i flere år, det er slut nu - det bliver dyrere og dyrere, aldrig den samme dyrlæge.
Vi meldte os ind i Aniplan og har derved fået lidt procent. Det årlige vaccination og undersøgelse ville være gratis (sparet op til på et år) efter jeg har regnet på det, kunne jeg se at Anicura scorer omkring 5-600 om året på Aniplan - 160 om måneden, den årlige vaccination og undersøgelse koster rundt regnet 1000/1200, hvad bliver der af resten af pengene ?
Både jeg og min datter har melt os ud, vi bliver ved at få regninger, på trods af flere mails der bekræfter opsigelsen. Nu bliver min datter truet med i kasso - hvad pokker er det for noget møg 😡😡😡
Vi finder os et andet sted til vores hunde, jeg har dat mine ben for sidste gang i Tranbjerg 🤢
Alt for dyre
Alt for dyre, høje gebyr👎
Deres priser stiger kontant.
Ytrede min utilfredshed med de stigende og meget høje priser og fik at vide jeg bare kunne finde et andet sted, hvilket jeg også gør.
Regning lød i dag på kr. 1526 og kr. 750 af regningen var gebyr😳
Sidste uge var gebyret 43% af regningen.
Min anbefaling er at finde et andet sted.
Vi har for nyligt mistet en hund på denne klinik
Samtidig blev vi løjet for vedr. hvilke test de foretog på vores hund.
Prisen overholdte de heller ikke.
Skrækkelig klinik, kunne jeg give minus 5 stjerner fik de det omgående!
Fin klinik, ALT for dyrt
Fin klinik, men deres priser er helt hen i vejret!
Vores hund skulle have kontrolleret det ene øre, da det var lidt hævet og irriteret. En konsultation, lidt piller og øredråber, samt et 5 minutters kontrolbesøg beløb sig til 2500,-
Vi har været glade for klinikken, men efterhånden er de så dyre at vi finder et andet sted.
AniCura Tranbjerg møg butik
Så jeg lader bare min kat blive ædt op indvendig henover weekenden.. 🤣🤣
Mennesker tror de er så pisse overlegene
Vaccination af min hund.
Fik besked om, at min hanhund skulle vaccineres! Han led meget af dårlig mave og havde kastet op haft tynd mave inden besøget! Vi kom ind til en mandlig ukendt dyrlæge! Han ville ikke vaccinere ham, da fået ville komme ud via afføring! Han trykkede på hans ryghvirvler og nederst i ryggen! Mente, han havde slidgigt i ryggen! Skulle i narkose og røntgen fotograferes! Ville ikke give ham smertestillende medicin, da det også ville komme ud! Min hund havde ikke problemer med at springe ud af bagagerum i bilen og hoppede gladeligt op i sofaen! Fortalte ham om vores sporsamarbejde! Afbrød mig og fortalte at han lige havde fået aflivet sin hund! Hvad ragede det mig! Jeg var kunde! Det tog 10 minutter! 814kr. Afregning med det samme! Skal aldrig derud igen!
Fantastisk service og ekspertise
Fantastisk service og ekspertise. Kæmpe tak til dyrlæge Camilla Byg for at tage sig så godt af Liva. Kæmpe ros herfra:-)
Do NOT use AniCura Østergaards Dyrehospital
When I got my Cavalier King Charles Spaniel in June of 2017 I decided to use AniCura Aarhus Dyrehospital (AniCura AD) because they had a variety of specialists under the same roof. I saw that as a huge plus for my dogs health, as there would always be someone with knowledge within the same house.
Every year in June and in December I bought a health check. They checked the mucous membranes in her eyes, her knees, her bones in general, her ears, her teeth, they made blood tests and updated her vaccinations.
Around January 2019 my dog stopped eating and become really sick. She was in and out of AniCura AD over and over again.
Around the summer of 2021 AniCura AD decides to become an emergency veterinarian clinic only and starts a collaboration with AniCura Østergaards Dyrehospital (AniCura ØD)
During the very first visit to AniCura ØD the veterinarian told me they thought it would be a good idea to give Ella a dental check-up/clean. I have brushed Ellas teeth from day 1. Every day.
A tooth cleaning was scheduled for October 10th 2021. The veterinarian called me before they started the dental cleaning and tells me that the blood tests shows an infection, and that she needs my permission to move forward. I agree to the procedure.
When I came to pick up Ella, the veterinarian wanted to walk me through Ellas dental record and out of 42 teeth in her mouth, 1 tooth (!) was labeled as green. 11 teeth was yellow and 30 (!) teeth were red.
Basically a long story short, my much loved dog Ella had, according to the veterinarian Ella had been in sever and constant pain for years, due to an untreated and undiagnosed dental disease.
AniCura ØD wanted to remove (!) more than half of my dogs teeth as soon as possible, and they also decided to give her an antibiotic treatment for the infection in the roots of her teeth, which according to the scans that I got, were filled with holes. On top of that she got painkillers to take away the intense pain.
So not only have more than 4 supposedly well educated veterinarians not bothered to take one single X-Ray of my dogs teeth despite me paying them to specifically check her teeth, nor have they at anytime during a 2 year span considered that her eating problems simply came from unimaginable teeth pain, to which my dog have suffered on a unforgivable level.
On this very same day, October 10th 2021 I send an email to AniCura ØD and AniCura AD asking for a written statement of what had gone wrong in their treatment of my dog. I also asked to get Ellas complete medical files via email.
After this, I decided to take my dog to Aalborg Dyrehospital (Frederikstadvej 10) as they have a research program dedicated to Cavalier King Charles Spaniel dogs. I live in Aarhus, so it’s a 1,5 hour drive each way, but the anger and rage within me could never make me go back to any AniCura Hospital.
On November 19th 2021 Ella had 12 teeth removed via dental surgery at Aalborg Dyrehospital. The insurance did not cover anything, as it was a disease that had been developing over a long time. Price: 17.900 DKK.
AniCura ØD wanted to remove 21 teeth, due to pure neglect from AniCura AD. At this point Ella was barely 4,5 years old.
On March 23rd 2022 I contacted AniCura AD and AniCura ØD once more via email, as no one had gotten back to me on my initial email from October 2021.
On March 22rd 2022 the CEO of AniCura AD Britt Ingvertsen gets back to me, and asks if I want to come by AniCura AD to have a cup of coffee and talk about what have happened to my Ella. In the email she calls herself “rather new in the job as CEO” like that’s an excuse for the lack of communication and treatment. However, Linkedin tells me she have had the job for nearly 2 years.
I write back and tell her that I’m furious about the amount of pain they deliberately have put my dog through for years (!) and that I can’t meet with her before in the beginning of May, as I’m going away for work. I also tell her that I’m still waiting for a complete copy of Ellas medical journal.
Today, on June 9th 2022 I have once again not heard back from neither AniCura AD nor AniCura ØD - I have also not gotten a copy of Ellas medical journal.
AniCura might have great reviews due to the fact that they ask for reviews via email even if you take your pet in for a nail trim or fur cut. But I can never recommend a place that takes more than 9 month to answer an email or a place that sells you fake health checkups and during a span of 4 years and 8 different health checks don’t even make a single dental X-Ray. I can also not recommend a place that puts your pet through unimaginable pain and still charge you money for it or a place that wants to remove more than half of a young dogs teeth, without even giving the dog a chance to recover - from the disease left untreated by the veterinarians themself.
AniCURA does not cure anything.
Elendig styr på systemer og usympatiske
Min hund begyndte pludselig at “hoste” og efter besøg på klinikken var der åbenbart ingen tvivl om, der var tale om “kennel hoste” og at der blot skulle lidt medicin til, så ville det gå i sig selv igen. Efter 10 dage uden bedring, rettede vi henvendelse igen, og fik blot udleveret flere piller, intet andet skete.
Da der stadig ikke var nogen bedring og vi begyndte at have en oppustet hund, så rettede vi igen henvendelse, og her fik vi efter flere besøg (og en større regning) besked om, man ikke kunne finde ud af, hvad han fejlede, men at det var alvorligt og at chancerne for overlevelse var små.
I flere år havde jeg gjort brug af klinikken, men i stedet for at sende en regning til en familie i gråd, så insisterede en aldeles usympatisk sekretær på omgående betaling.
Vi valgte derfor at få vores hund aflivet samme aften, som vi bad dyrehospitalet informere klinikken om. Alligevel ringer klinikken dagen efter, for at spørge til status. Klinikken vælger også kort tid efter at skrive vedr. Deres Aniplan løsning til vores hund, og nu et halvt år senere, så skriver de, det er tid til det årlige eftersyn. Det er under al kritik, der er så lidt styr på systemerne, og at vi oprindeligt blev spist af med “kennel hoste”, så vores hund endte med at lide.
Oplevelsen af dyrlægen var god
Oplevelsen af dyrlægen var god
Men jeg havde en følelse af at da der blev oplyst at vi har forsikring på hunden lige blev tjekket ekstra hvilket ikke var hvad vi kom for og hvem har lyst til at være en dårlig hunde ejer
Dygtig personale som kan deres kram
Dygtig personale som kan deres kram.
Molly er meget ængstpræet men alligevel lykkes det personalet at tilse, bedøve og operere hendes 2 knuder væk, det hele på en gang, således Molly blev skånet så meget som muligt. Ovenikøbet til en pris jeg synes er meget fair!! Tusind tak for jer.
Igår var det en hård dag for mig og min…
Igår var det en hård dag for mig og min mor. Vi sagde farvel til vores elskede hund som har haft en langt liv på 15 år. Selvom vi vidste det var tid, så rammer det stadig. Jeg gik fra Østergaards dyrehospital meget ked af det, men jeg kan ikke rose dem nok! Dyrlægen vi havde var ufattelig forstående, empatisk omkring hele situationen. Hun gav os alt den tid vi havde brug for og forklarede hele tiden hvad hun gjorde, så vi ikke blev bekymret. Hvad jeg oplevede igår med min mor var et sted som behandler dyr med respekt og værdighed helt til sidste ende. Tusind tak for hele måden i håndterede det på. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Dygtige og medfølende dyrelæger
Dygtige og medfølende dyrelæger. Vil til en hver tid anbefale dem mvh Irene Hedegaard
Et virkelig godt sted
Et virkelig godt sted, som man er tryg ved at tage sin hund med til. Indehaveren er utrolig kompetent, venlig og dygtig og er faktisk den eneste dyrlæge nogensinde, som vores hund har kunnet lide og været tryg ved. Vi føler os altid godt og retfærdigt behandlet, når vi har været der.
De bedste
Efter min 13 år gamle hund en formiddag fik en hjerneblødning og jeg ikke kunne komme til dyrlægen da jeg ikke havde en bil, ringede jeg derind og ½ time efter kom Finn hjem til os og aflivede hunden, god oplevelse trods det triste. Jeg har brugt dem i mange mange år.
Tak for Jer
ALTID KOMPETENT BEHANDLING AF MINE HUNDE
Jeg kan kun tilslutte mig andre kunder/klienter, der har fået deres dyr behandlet hos Østergaards Dyrehospital, 8310 Tranbjerg. Siden Finn Østergaard begyndte klinik først i Tranbjerg Hovedgade og siden Ingerslev Toften har jeg fået behandlet de fire hund, incl. Kitta som er min nuværende langhårede dværggravhund.
De sødeste og bedste dyre læger
De sødeste og bedste dyre læger. Og det aller bedste sted jeg har været med min kat Sofus. 👍👍👍😊😊😊😊💕💕💕💕💕💕💖
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.