Mine katte havde øremider og den ene lidt svamp i øret også Det er mit første besøg da jeg havde en anden dyrelæge før i tiden men de lå for langt væk så valgte dette sted Og må indrømme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Teamet hos Byens Dyreklinik er altid imødekommende, venlige og empatiske - både over for mennesker og dyr. Vi er kommet i klinikken minimum én gang om året de sidste 7 år og har ALDRIG haft en negati... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Det skal være en god oplevelse at komme til dyrlægen – både for dyret og ejeren. Vi lægger stor vægt på, at I føler jer velkomne – lyttet til og forstået. Vi prioriterer god tid, kvalitet og nærvær når vi hjælper vores kunder og deres dyr. Som noget særligt har vi specialiseret os i “Low Stress” håndtering af dit kæledyr. Det betyder, at når du kommer med dit kæledyr hos os, tager vi udgangspunkt i at håndtere dit dyr, så det bliver mindst muligt nervøs og stresset. Alle vores metoder og arbejdsgange tager ligeledes udgangspunkt i at mindske stress og nervøsitet hos dyrene. Det betyder at vi ofte bruger mere tid på hver enkelt dyr og håndteringen af dem. Vi mener, det føjer en vigtig dimension til de faglige kompetencer vi naturligvis også tilbyder. Vi glæder os til at tage imod jer alle og jeres skønne dyr! De bedste hilsner Dyrlæge Camilla Heidemann Agger. Indehaver af Byens dyreklinik
Rosenvangs Allé 2, 8260, Viby J, Dania
- info@byens-dyreklinik.dk
- www.byens-dyreklinik.dk
Mine katte havde øremider og den ene…
Mine katte havde øremider og den ene lidt svamp i øret også
Og må indrømme at øremiderene på mine katte er væk og de har det så meget bedre og trives helt optimalt nu efter dette er løst og nu skal jeg op at have et efter tjek bare for at er godt med det hele snart
Jeg syns de giver go behandling og de er et super sødt personale så i får 100.000 stjerner herfra mig af
Og i bliver min faste dyrelæge 💪sætter en nogle lunde dato da jeg ik kan huske det helt med datoen men tæt på tænker jeg det er 😃
Stor anbefaling fra os
Vores dejlige hund Charlie blev opereret i 2018 for et ødelagt korsbånd. Og året efter et ødelagt korsbånd på det andet ben. Efterfølgende en meniskoperation uden beregning. Han er i dag 10 år og løber stadig frisk rundt. Tak til dygtige Lars Langerhuus. Vi er meget taknemmelige ❤️
Rigtig fint første besøg hos Byens Dyreklinik Viby
Virkelig fin oplevelse med første undersøgelse af familiens højtelskede ‘Vinnie-kat’. Fin håndtering af et par ‘shaky’ pels-forældre med tusind spørgsmål - og ikke mindst en super håndtering af Vinnie.
Mange tak!
5 stjerner til Camilla
5 stjerner til Camilla, fik desværre min hund aflivet i dag, syg, Camilla var en kæmpe støtte for mig, så tusinde tak for hjælpen, det gjorde det lidt nemmere.🐶stor tak Christa
Kan varmt anbefale
Macy fik sine tænder renset. Prisen var rimelig og service var upåklagelig. Kan varmt anbefale dyrelæge Camilla.

Verdens bedste klinik!
Verdens bedste klinik!
Byens dyreklinik - Camilla og hendes team er simpelthen de bedste.
Har været fast kunde de sidste 8 år, og forsætter så længe det er muligt.
Camilla møder altid vores katte på deres niveau, er yderst kompetent i behandling, vurderinger og forklarer tingene så jeg forstår det. Husker tydeligt Odins første besøg tilbage i 2016, hvor han var så nervøs, at Camilla behandlede ham under et håndklæde (kravlede med ind under), da det gjorde ham tryg.
Det at hun husker hele vores familie og vores dyr, gør det så trygt at komme her, og jeg føler ikke bare vi er et nummer i køen.
Selv under triste omstændigheder er der stor forståelse, tid og respekt for både dyr og menneske.
De varmeste anbefalinger
Susanne

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Har været ved Byens Dyreklinik både med…
Har været ved Byens Dyreklinik både med hund og katte.
Der bliver hver gang taget sig god tid til hver enkelt konsultation og man føler man er i trygge hænder. Kompetent og sympatisk personale. Kan kun anbefale

Byens dyreklinik
Byens allerbedste dyreklinik. Super fantastisk god behandling, Af dyrlæge Camilla og team

Fremragende dyrlæge.
Jeg har i mange år brugt Byens Dyreklinik til mine bulldogs, som altid har været glade for at komme i klinikken.
Camilla Agger er en kompetent, nærværende dyrlæge og man føler sig hørt.
Der bliver taget god tid, når man kommer med hunden og man gennemgår forløbet, på en stille og rolig måde, så hunden er rolig og jeg er tryg.
Personalet er søde og venlige og hilser altid på hunden.
Jeg kan på det varmeste anbefale byens Dyreklinik.

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Byens Dyreklinik (Byens Bedste…
Byens Dyreklinik (Byens Bedste Dyreklinik) burde den hedde. Har været kunde helt fra Camilla åbnede. Jeg har altid følt mig velkommen, hørt, taget alvorligt og ikke mindst er mine hunde blevet set og behandlet med den største respekt ethvert dyr fortjener. MEGET positiv og low stress tilgang til dyrene.
Giver Camilla og hendes team "dobbel fem"

Min Kat LarsLouis var mit et og alt
Min Kat LarsLouis var mit et og alt. Han var speciel, men Camilla kunne altid håndtere ham, så han blev rolig. Fik altid den fineste behandling, når jeg kom med ham. Da han blev syg, kontaktede Camilla mig i weekenden for at følge op på hans tilstand. Det glemmer jeg aldrig. Omsorgen for ham var ubeskrivelig, og jeg vil til enhver tid anbefale Camilla som dyrelæge…
Birgitte - mor til LarsLouis

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Super duper behandling af hunde og mig selv 😍
Jeg har kommet til byens dyreklinik i Viby i 11 år med min hunde og hvalpe som hun fik på et tidspunkt. Inden det var det ungernes kaniner i et par år. Så har snart 13 års erfaring af at komme der. Har altid fået super god service og forståelse for at være en pyldret hundemor. Personalet er imødekommende og dyrelægene finder jeg yderst kompetente og stoler 200 % prosent på dem. En af min hunde fik en grusom skade på øjet nogle år tilbage hvor Camilla gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe os, og hjalp med at få akut tid hos en dyrlæge med speciale i øjne kirurgi. Min hund har også haft underlivs problemer og fik den rigtige behandling med det samme. Det er selvfølgelig vigtigt at vi som ejere giver dyrelægen alle relevante oplysninger om hundens tilstand, som vi ser og oplever det. Camilla er også kommet hjem til en veninde for at aflive hendes hund. Det var smukt, professionelt og fyldt med omsorg for hund og ejer, fra Camillas side. Jeg har ingen forståelse for de negative bedømmelser der er dukket op her og tænker at det desværre må være personer og hunde der har større problemer end vi lige kan fornemme 😳Så til Camilla og hendes personale vil jeg sige tak for jeres dejlige imødekommenhed og professionel behandling af både hunde og mig, den nogen gange lidt pyldrede hundemor 😍🙂

Fantastisk dyrlæge og klinik
Fantastisk dyrlæge og klinik. Anbefaler til alle i Aarhus 🤗

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Vi har altid haft super -gode oplevelser
Vi har altid haft super gode oplevelser med Byens Dyreklinik gennem årene via 2 katte og 2 hunde ..
Venlig og professionel behandling , hvad enten det er sygdom ,aflivning ( desværre) eller sundhedstjek af den nyeste lille beboer i familien ...

Som de selv skriver
Som de selv skriver
Byens Bedste Dyrklinik
Har altid haft en god modtagelse fra ALLE medarbejder

dyrlæge på dyrenes præmisser
Da vi fik vores første hund prøvede vi forskellige dyrlæger. Først da vi landede hos Byens dyreklinik var vi " hjemme". Vi har måttet sige farvel til flere dyr igennem årene, hvilket altid er blevet håndteret utroligt empatisk og forstående. Vores nuværende hund Ellie har fået vanvittigt god behandling, også da hun var alvorligt syg, og der blev taget sig af det udenfor lukketid :) Vi flytter aldrig dyrlæge igen !

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Kommer virkelig bag på mig med de…
Kommer virkelig bag på mig med de dårlige anmeldelser 🥺
Vi er kommet hos Camilla i 10 år med Frida vores lapper , har aldrig oplevet så meget kærlighed ,omsorg og expatise omkring alt hvad vi har været igennem med vores hund, ja og ikke mindst os andre når vi var bange og bekymret for Frida ..
Vi vil hvis vi kunne give 10🌟har absolut intet at sætte fingre på
Får vi hund igen er det klart det sted vi vælger igen🙏🙏
Kærlige hilsner fra Conny Viby j

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Altid venlig og positiv oplevelse at komme i klinikken
Altid venlig og positiv oplevelse at komme i klinikken.
Rasmine er ikke ligefrem fan af dyrelæge, men er altid glad når vi “slipper” ud igen 😊

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
God behandling med respekt for dyrene
Jeg har med stor fornøjelse brugt Byens dyreklinik i mange år med både mine hunde og katte. Camilla er en helt særlig dyrlæge, idet hun både lytter til dyrene og altid prioriterer hensynet til deres oplevelse af dyrlægebesøget højt - men endda også rummer os mennesker på venlig vis.
Hos Byens dyreklinik tager de hensyn til dyrenes individuelle behov med tålmodighed og respekt på en måde, som jeg aldrig har oplevet i andre dyrlægeklinikker.
I mit arbejde som hundeadfærdsterapeut ser jeg ofte de adfærdsproblemer, som tvang og fastholdelse medfører, og derfor er jeg meget taknemmelig for at komme hos en dyrlægeklinik, der forstår, at det aldrig er vejen frem. At de i stedet anbefaler let bedøvelse, hvis noget nødvendigt - trods deres gode rolige håndtering - er for svært for dyret, er det helt rigtige, og noget som mange andre dyrlæger med fordel kunne lære af. Selvfølgelig koster det noget ekstra med bedøvelse, men det betaler jeg meget gerne, hvis alternativet er en rigtig dårlig oplevelse, som enhver tvangssituation er. Jeg anbefaler naturligvis også Byens dyreklinik til de af mine klienter, der bor i denne del af landet - ikke mindst til dem, hvor hunden allerede har dårlige erfaringer fra andre dyrlæger, som vi skal hjælpe den med at komme over.
Tak for jeres gode arbejde - godt I er der!

Kan varmt anbefales
Vores hund Simba på 10 år elsker at komme til dyrlæge, og det på trods af, at han har været rigtig syg flere gange, og dermed fået ubehagelige undersøgelser og behandlinger hos dyrlægen. Vi kan på det varmeste anbefale Byens Dyreklinik v. Camilla Agger, og føler os i trygge hænder der, når Simba skal undersøges og behandles. Vi bor tæt på klinikken, og møder derfor af og til Camilla, når hun har fri, og så er det med at holde godt fast i Simbas snor, for han elsker bare Camilla, og vil naturligvis hen til hende, selvom der er en vej imellem.

Odpowiedź od Byens Dyreklinik Viby
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.