Oceniono na 2 z 5

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desværre langt fra tilfredsstillende (især i spa/wellness området!) Selve spa omklædningen var virkelig un... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg! Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beskidt værelse - ringe efter shampoo flasker på badeværelset, støv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagsløs morgenmad. Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsa... Zobacz więcej

1. Hotel – centrum konferencyjne

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Slidt, gammelt og ildelugtende

Vi havde booket én overnatning med altan og havudsigt, hvilket bestemt heller ikke fejlede noget.
Men selve værelset, var som at træde ind i en tidslomme fra 1899, hvor jeg tvivler på at der var blevet lavet noget siden. Lugten på værelset var uudholdelig og vi måtte holde vinduer og døre åbne, hvilket var ret koldt. Der var desværre ikke andre ledige værelser, så vi måtte holde ud.
At tage 1300 kr for én overnatning på et værelse der er så slidt, gammelt og ildelugtende, det er simpelthen ikke fair.

9 września 2022

Kære Nena,
Jeg er ked af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse med et af vores værelser. Jeg kan se, at værelset, I har boet på, ligger i den ældste del af huset, hvilket arkitekturen bærer præg af, omend det naturligvis ikke må give anledning til uudholdelig lugt.

Jeg har fået vores rengøringsafdeling til at tjekke op på værelset. Skulle I nogensinde komme ud for noget lignende igen, vil jeg opfordre jer til at give os besked om det i receptionen med det samme, så vi kan sende en op for at kigge på værelset og finde ud af, om der er en særlig årsag til den lugt, du beskriver, som vi kunne gøre noget ved.

Jeg håber, at I, trods alt, kunne have lyst til at komme tilbage og give os chancen for at vise, at vores værelser er meget mere end det.

De bedste hilsner fra Kathrine // Nyborg Strand

Vildt dårlig oplevelse

Vildt dårlig oplevelse. Kødet var sejt/- “bagekartoflerne” var Alm. små kartofler. Overhoved ikke pengene værd. Ville ikke anbefale det til andre😡

28 sierpnia 2022

Kære Stefan,
Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores mad, men håber, at du/I gav tjeneren besked om jeres utilfredshed, således at køkkenet evt. kunne have lavet det om.

Uforskammet

STOR skuffelse.
Min svigermor inviterede os på spisning i Bistroen, som vi har besøgt igennem mange år med glæde, med denne gang var ingen fornøjelse ! Det startede også godt hvor vi blev modtaget af 2 smilende tjenere og bestillinger blev givet, fik så at vide at vi bare skulle sige til hvis vi manglede noget, dejlig højreb m.grov pomfritter m.bernaisesovs ,super. Vi ville så gerne have en 2 servering, efter 5-10 min. fik vi endelig fat i "vores" tjener og bad om mere sovs og pomfritter, efter han havde serveret kød, der gik lang tid,der kom ingen tjener tilbage,min svigermor blev gal og gik ud til køkkenet og gav dem en dum bemærkning ,hun fik stukket sovsekanden i hånden og tjeneren fulgte efter og satte surt pomfritterne på borden (kødet var helt koldt nu) og gik uden et ord. Efterfølgende så vi ham ikke mere, der kom istedet en elev og tog af bordet (ikke et ord nævnt om det smagte godt eller om vi ønskede mere at drikke eller dessert !!) vi gik selv op og betalte regningen ved kassen og så var det besøg slut, fatter ikke voksne mennesker kan blive så fornærmede, at man ikke kan blive behandlet ordentligt, vi vender helt sikkert ikke tilbage MERE, vi har holdt mange familiefester hos Nyborg Str. og spist der mange gange og maden fejler heller ikke noget, men betjeningen uforskammet. hilsen Pia Thorsted

20 sierpnia 2022

Kære Pia,

Jeg er ked af at høre, at I føler, at I har fået en uforskammet betjening. Det er absolut ikke den følelse, vi ønsker, at vores gæster skal sidde tilbage med efter et besøg hos os. Tværtimod.
Jeg har videregivet din feedback til mine kolleger i Bistroen, så de er bekendte med den oplevelse, I sidder tilbage med.

Vi håber, at vi, trods alt, får mulighed for at byde jer velkommen tilbage på Nyborg Strand på et tidspunkt.

De bedste hilsner fra Nyborg Strand

Noget af en skuffelse

Oplevede Hotel Nyborg Strand i varmt augustvejr. Underligt nok var der redt op med varme, klumpede dyner uden noget alternativ. Blandt andre mærkværdigheder var: at læselamperne ikke kunne bruges til at læse, at bruseren sad i loftet og der ingen håndbruser var, at toilettet var placeret så højt, at man ikke kunne nå gulvet med fødderne. Den middelmådige Sky News var den eneste engelsksprogede tv-kanal. Der blev også smækket højlydt med dørene indtil midnat. Føj dertil at priserne i bistroen og restauranten var umanerligt høje - 195 kr. for en burger; man skulle helt ind til Nyborg for at få et måltid til en rimelig pris. Til gengæld var morgenmaden og ikke mindst morgenmadslokalet helt i top, og vi nød den enestående udsigt til Storebælt!

17 sierpnia 2022

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære BS, mange tak for jeres ophold samt jeres kommetarer. Vi beklager, at opholdet ikke levede op til jeres forventning. Løsningen på badeværelserne er standardmål og interiøret er nøje udvalgt. Vi vil gerne tjekke dynerne og læselamperne på værelset, men ud fra din anmeldelse kan vi desværre ikke se, hvilket værelse, I har boet i. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte. Med venlig hilsen receptionen, Nyborg Strand Hotel.

Miniferie ❤️❤️

Havde købt en mini ferie til min kæreste og jeg, vi glædede os og havde store forventninger, og der må jeg sige at det var bedre end hvad vi havde forventet. Blev modtaget at de sødeste receptionister, meget hjælpsomme og virkelig rare❤️ Vi fik vores værelse som vendte ud mod parken og da jeg lider ekstremt af allergi kunne vi ikke åbne altan døren uden at jeg blev påvirket, jeg nævnte det og de fik os flyttet til et andet værelse uden problemer, fantastisk service😊 Maden var jo ufattelig lækkert og dejligt varieret alle dagene, og tjenerne var super søde og meget service orienteret. En aften var der en vigtig fodboldkamp som jeg gerne ville se, og uden problemer åbnede de da baren i kælderen kun for mig så jeg kunne se min kamp, endnu en gang leverede de❤️😊 jeg har kun lutter rosende ord til hotellet, de ansatte og hele oplevelsen, fantastisk sted, ikke en finger at sætte på noget som helst❤️❤️

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Goddag & mange tak for en rigtig fin feedback. Det er skønt at høre, at i har nydt jeres ophold.
Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang :-)

Med venlig hilsen Caroline

2 dages ophold hund på…

Har haft en 2 dages ophold med hund på hotellet. Dejligt at den et velkommen og at der var " dækket " op med madskåle og hundhapsere.
Et stort minus ved opholdet var dog at vi på dag 2 blev vækket ca 6.45 ved at der dels var håndværkere uden for vores vindue der skar rør og dels var håndværkere i lejlighederne overfor vores ( nr 87 ) 😵 Det ville jeg gerne ha været oplyst om på forhånd , synes det var noget træls at skulle vækkes så tidligt i ferien 😡
Kh Judi Sørensen

29 lipca 2022

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære Judi, mange tak for jeres ophold. Menneskets bedste ven er selvfølgelig velkommen sammen med sine mennesker, så vi er glade for, at I alle har nydt opholdet. Vi beklager samtidig, at der har været støj fra håndværkere tidligt om morgenen og vi videregiver derfor din feedback til rette afdeling. Venlig hilsen receptionen, Nyborg Strand

VANVITTIGE prisstigninger

Siden 2016 har jeg nydt at tage på 4 dages minisommerferie i slutningen af juli på Hotel Nyborg Strand (dog ikke de 2 "coronasomre").

Det har altid været en god oplevelse, med god service, venligt personale, fantastisk beliggenhed og så til en rigtig fornuftig pris, de første år kostede opholdet kr 1.740,- og senest i 2019 var prisen kr 1.860,- og nok så vigtigt, når man som jeg rejser alene, uden enkeltværelsestillæg.

Så jeg havde glædet mig til at skulle tilbage igen til sommer, når alt nu er åbnet igen - lige indtil jeg så priserne for 2022, så blev den plan aflyst lige med det samme. For det er da nogle fuldstændig VANVITTIGE prisstigninger man har indført i år, og som unægteligt tyder på, at man for det første vil prøve at hive tabt indtjening fra corona-årene hjem.

Og for det andet kunne man også godt få den opfattelse, at man på Hotel Nyborg Strand ikke længere er interesseret i gæster, der rejser alene.

For det første er prisen for selve opholdet steget til kr 2.754 - en prisstigning på ikke mindre end 35% (i forhold til 2021). Det kan jeg så til dels acceptere, med tanke på at prisen har været holdt på samme niveau de første år.

Men herudover, har man nu også indført enkeltværelsestillæg på kr 398,- pr. døgn - så alt i alt kommer en miniferie i år, for en person der rejser alene til at koste ikke mindre end kr 3.948,-, en prisstigning på vanvittige 94% i forhold til 2021.

Så hvis et af formålene med disse horrible prisstigninger er at undgå gæster, der rejser alene, så er målet i hvert fald nået i forhold til mig - for jeg kommer i hvert fald IKKE tilbage til sommer med disse priser. Og man kan da håbe, at disse vilde prisstigninger giver bagslag.

13 marca 2022

Kære Kenneth,
Tak for din anmeldelse - om end den er nogle måneder gammel nu.
Jeg forstår udmærket din kritik - det er en voldsom prisstigning og et forkert signal at sende til de gæster, der ønsker at rejse alene.
Vi er i fuld gang med at kigge på vores priser for 2023, hvor vi vil gøre vores bedste for at finde en bedre løsning i forhold til vores enkeltværelsestillæg.
Jeg håber, at du med udgangspunkt heri vil genoverveje muligheden for at komme tilbage på Nyborg Strand og afholde miniferie.

Tak fordi du tog dig tiden til at give os konstruktiv feedback, om end vi naturligvis er kede af, at den ledsages af en enkelt stjerne, hvis du ellers har været glad for at komme her.

De bedste hilsner fra Kathrine, Nyborg Strand

HELT VILDE PRISSTIGNINGER

ALDRIG MERE
I skal kigge jer godt for før I booker værelse hos Nyborg Strand. Deres familieværelse er steget fra 1.145 kr. sidste år til 1.796 kr. i 2022, hvilket er helt væk især med de forringelser i buffet, som der var sidste år i forhold til tidligere år.

17 stycznia 2022

Nu må Nyborg Strand til at oppe sig

Nu må Nyborg Strand til at oppe sig
Jeg besøgte stedet i november måned 2021. 2 overnatninger. Socialrådgiver dage. Havde bestilt en ekstra overnatning til 900 mener jeg det blev oplyst og selve konferencen kostede 3400
Jeg spørger i receptionen ves afrejsen hvad jeg skylder, er der henne nok 8 gange i løbet af dagen ig spørge om de nu også er sikker på at jeg IKKE skylder noget. Det siges der hver gang NEJ til. De bliver næsten sure på mig.
I går den 21. December får jeg pludselig en rykker på at jeg skylder 1400 kronet
Efter en del kommunikation om ovenstående så får jeg en ny faktura på kr. 1.110.
Nu har jeg betalt den.
Men nu er det SIDSTE GANG jeg bor på Nyborg Strand
Jeg er dybt forundret over dette her.

22 grudnia 2021

Kære Hanne,

Vi beklager den oplevelse, du har haft i forhold til betaling. Der er sket en beklagelig fejl, hvilket selvfølgelig ikke er OK, om end det kan ske for selv de bedste.

Vi er kede af, at du på baggrund heraf vælger at give os én stjerne, hvis du ellers var tilfreds med dit ophold.
Vi håber, at vi alligevel får mulighed for at byde dig velkommen tilbage på Nyborg Strand en dag:)

De bedste hilsner Kathrine, Nyborg Strand

Oceniono na 5 z 5

Jasmin og Nermin er født til stjernebaren

Vi var på hotellet den 26/11-2021. Aftenen startede ud med dejlig mad og vin samt opsat bar lige i nærheden af madsalen. Det hele spillede og det virkede til restaurantchefen ( tror jeg han er) dirigerede utroligt godt med taktstokken. Vi tog en tur i stjernebaren efterfølgende efter anbefaling af min svoger der har kommet her i 20
År. Her blev vi mødt af smilende, og utroligt servicemindede bartendere, efter en snak med dem henover aftenen, og mange utroligt dejlige drinks, vil jeg med denne anmeldelse takke Nermin og Jasmin mange mange gange. Generelt en rigtigt rigtigt dejlig oplevelse af hotellet.
Kan varmt anbefales, vi ses snart igen!

27 listopada 2021

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære Gæst, Tusind tak for din feed back, den værdsætter vi højt. Jeg giver de rosende ord videre til mine kolleger i aftenens feed back mail og skal nok overrække Stjernebarens Team den særlige hilsen.

Vi ses på Nyborg Strand

Oceniono na 5 z 5

Dejligt hotel med fine faciliteter

Dejligt hotel med fine faciliteter.
Morgenbuffeten var rigtig lækker. Masser af gode detaljer, eks ingefærshots og hjemmelavede delikatesser samt skønt brød.
Sødt og hjælpsomt personale.
Vi kommer gerne igen
Kh Peter KOPI Molzen og Pernille

7 listopada 2021

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Tusind tak for jeres fine feedback.
Mvh. Recptionen

Oceniono na 1 z 5

En virkelig dårlig oplevelse af et…

En virkelig dårlig oplevelse af et hotel af denne standard og pris - sådan var det at komme ned til morgenmaden…
En rigtig skrabet discount oplevelse, og hotellet blev netop booket fordi vi ville have en lækker morgenmad.
Der var 1 slags pålæg spegepølse, måske nok lidt for tapasaftog pølse til en morgenmadsbuffet - vi spurgte ydermere efter blot en Skive hamburgerryg eller andet, blot med svar om at der KUN var den ene spegepølse (skal nævnes der var syltetøj og ost også) men til en pris på kr. 1200 er det under al kritik, hvis så blot spegepølsen havde været en spegepølse.
En anden gang bor vi hellere i et andet sted og går på café og får morgenmad

6 października 2021

Kære Christina,
Tusind tak for din feed back, den sætter vi stor pris på.
Vi beklager meget at du har haft en dårlige oplevelse ved vores morgenbuffet, og det lyder bestemt ikke som den service vi ønsker at yde vores gæster. Vi håber du vil lade os give dig en bedre oplevelse, så vi vil meget gerne byde dig velkommen en anden gang, hvor du endelig skal henvise til denne mail, så vi kan give dig et godt tilbud og en opgradering til et af vores smukke værelser på havet.
Håber at kunen byde dig velkommen en anden gang.
med venlig hilsen
Lisa Christensen/Receptionen

En kedelig oplevelse

Er lige kommet hjem efter et ophold på Hotel Nyborg Strand med overnatning, og det var godt nok en trist oplevelse.
Da vi ankom og havde fået vores værelse, satte vi os i Bistroen, hvor vi måtte vente 1/2 time på at få 2 øl og 2 glas vin. Der var så mange besøgende og kun EN bartender.
Til middagen blev maden ikke serveret samtidig, hvilket BK.a. betød at 2 af gæsterne ved bordet måtte starte med at spise deres forret, hvis ikke de ville have kold mad.
Til hovedretten blev der uddelt varme tallerkner, som nåede at blive kolde inden kødet kom. Da kødet var blevet serveret, lå dette så og blev koldt, inden der kom kartofler og sauce på bordet.
Der kom ej heller en 2. servering, og rigtig mange af gæsterne var ikke blevet mætte. Vinene til begge retter var nok det mest kønsløse, jeg nogensinde har fået!!!
Da vi kom til desserten, var isen så hård, at vi måtte lade den stå et stykke tid, før vi kunne sætte skeen i den.
Der blev serveret småkager til kaffen, og det var også en kedelig oplevelse. Smagte som billig færdiglavet kransekage og småkager som blot er taget op af en billig dåse.
Det har ikke været et billigt arrangement, og det er synd for arrangøren at Hotel Nyborg Strand efterlader et så dårligt indtryk.
Det bar i den grad præg af personalemangel og dårlig planlægning - og synd for et sted, som ellers har en fantastisk beliggenhed.

26 września 2021

Kære Nina,
Tusind tak for din feed back, den sætter vi stor pris på.
Jeg vil lige sikre mig at du har modtaget en mail fra os, for jeg har nemlig givet din mail videre til min slagschef?
Rigtig god aften
Lisa Christensen/Receptionen

Oceniono na 1 z 5

Ligger vågen til langt ud på natten…

Ligger vågen til langt ud på natten (klokken er nu snart 01.30) pga meget høj musik fra nærliggende festlokale.
Meget utilfredsstillende, at man ikke oplyses om dette ved bestilling af værelse så man kunne vælge andet hotel.

18 września 2021

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære Carsten. Mange tak for dit ophold. Vi beklager, at du har været generet af høj musik. Hotellet har en bred vifte af kunder - og ja, nogle af dem afholder arrangementer, som indebærer musik. Vi prøver såvidt mulig at tage hensyn til dette og derfor placere vore gæster hensigtsmæssigt. Dette er desværre ikke lykkedes i dit tilfælde. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vor reception er bemandet døgnet rundt og det er altid er muligt at henvende sig, såfremt værelset ikke er tilfredsstillende. Venlig hilsen receptionen, Nyborg Strand Hotel.

Ikke 100%

Hjemkommet efter en miniferie på tre overnatninger. Værelset pænt og rent. Sengen ok, men tunge vinterdyner. Dårligt gammelt tv. Morgenmaden ok, men begrænset af udvalg. Ingen frisk frugt første dag. Påtalt til en tjener. Dagene efter frisk frugt. Vi spiste på Stranden om aftenen. To dage, var der lang ventetid, mellem første og anden ret. Tog tid med iPhonen. 47 min. Tjeneren var flink men stresset. Han sprang fra Stranden, til et andet stort selskab.
Har tidligere været på Hotel Fåborg Fjord. Det er bedre der.

11 września 2021

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære John. Mange tak for dit besøg. Vi beklager, at opholdet ikke var til de 100%. Vi sætter stor pris på din feedback og tager dine kommentarer til efterretning. Venlig hilsen Nyborg Strand Hotel.

Oceniono na 5 z 5

Er lige kommet hjem fra en skøn…

Er lige kommet hjem fra en skøn miniferie. Morgenmad og aftensbuffet perfekt. Vi var en familie på 12, alle kunne finde noget dejlig mad Personalet venlige og hjælpsomme. Beliggenheden fantastisk Og masser af aktiviteter wellness badminton bordtennis dart. Glæder mig til næste gang 😎

23 lipca 2021

Kære Brita + Familie.
Tusinde tak for jeres feedback.
Det glæder os rigtigt meget, at i har haft nogle dejlige dage hos os.
Vi glæder os allerede nu til at byde jer velkommen næste gang.
Rigtig god sommer til jer alle.
Receptionen

Nyborg strandhotel.

Vi er en familie på 4 der har været på ferie på Fyn i 4 dage. Vi har været indlogeret på Nyborg strandhotel. Hotellet ligger i et fantastisk område med masser af natur og lige ved stranden. Der er gode aktiviteter for hele familien. Bla badminton, bordtennis og billiard. Og vi nød også Fit og relax området meget. Morgenmads bufferen er dejlig og varieret. Vi har kun mødt sødt og venligt personale.
Af negative ting kan nævnes at værelserne er små og utroligt varme. Man kan ikke åbne vinduerne ret meget. Og der er ingen aircondition.
Madresserne er utroligt smalle og virkelig hårde.
Vi var også meget skuffede over maden i bistroen. Kødet var meget fedrmarmoretet og ikke særlig mørt.

7 lipca 2021

Kære Pernille,

Tak for din feed back, den sætter vi stor pris på. Dejligt at I syntes om vores hotel, men ja vi har desværre ikke aircondition på vores værelser, men vi prøver så vidt som det er muligt at flytte vores gæster til værelser som ligger væk fra aften solen og helst ikke på 3 sal. Vi får normalt meget ros for vores Højreb i Bistroen, så jeg er ked af, at I har haft en dårlig oplevelse, Jeg håber I informerede vores dygtige tjenere, så de havde muligheden for at give jer noget andet kød. Vores kød er økologisk og lokalt, noget vi er meget stolte af, så håber I får en bedre oplevelse næsten gang.
med venlig hilsen
Lisa Christensen

En blandet fornøjelse

“En lidt blandet pose slik”
Jeg var med min mor på weekend ophold og vi havde bestilt et dobbeltværelse med ønske om altan.
Det værelse vi fik var gammel og slidt men mest af alt slet ikke gjort rent.
Vi gik i receptionen og fik dog hurtig et andet værelse og det var ganske udemærket.

Vi havde bestilt Bord på standen og blev mødt af en halv sur tjener og hun kunne ikke finde vores bestilling og havde ikke plads til os.
Hun ville vide hvem jeg havde snakket med men da det var mere end en uge siden kunne jeg kun fortælle det var en mand.
vi fandt dog et dejligt sted at spise i Nyborg.

Omgivelserne er dejlige lige ned til vandet og i gåafstand til Nyborg.

Morgenmaden var okay men lidt kedelig.

Vi kommer nok desværre ikke igen, stedet virker til at henvende sig mere til konference.

13 czerwca 2021

Kære Anita,
Tak for din feed back, den sætter vi stor pris på. Det er rigtigt at vi er et konference hotel og at vi det meste af året har store konferencer og kongresser. Det er netop derfor vi tilbyder turister og weekend gæster ophold til en markant nedsat pris, da det egentlig er vores lav sæson. Vi har mange forskellige værelseskategorier og nogle nyere end andre, vi gør vores bedste for at rådgive vores gæster, når de ringer og bestiller værelser, beklager at det ikke helt har virket efter hensigten. Jeg sender din feed back videre til hotellets ledelse.
God aften
Lisa
Nyborg strand

overnattet på 1 stjernet hoteller der var en meget meget bedre oplevelse

Bestiller et ganske fint værelse med havudsigt - varmen kunne jeg ikke formå at kontrollere så gulvvarmen på badeværelset brager derud af, værelset generelt møg varmt selv med vinduet åben. Morgenmad - sætter mig til bords 9:25 - skal spørge efter alt intet var fyldt op løbende det tog dem 15 min at finde noget brød, så skulle man bede om ost, smør, Nutella, Drikkevarer som æble juice og mælk måtte man også bede om.jeg finder et andet igen hotel hvis jeg skal overnatte i Nyborg

31 maja 2021

Kære Stig Barnholt,
Tak for din feed back, som vi værdsætter meget. Og undskyld det sene svar.
Ja, varmen kan være en udfordring, da vi desværre ikke har aircondition på vores værelser. Vi vil altid så vidt muligt forsøge at flytte gæster der er generet af varmen. Kan se I har boet på 3 sal og det er specielt denne etage hvor det kan være ekstra varmt, håber I har givet os muligheden for at gøre jeres ophold bedre ved at flytte jer.
Med hensyn til vores morgenbuffet, så har vi ændret vores koncept i retningen af bæredygtighed og derfor serverer økologi og lokalt, men der skulle sørme gerne være nok af det, så vores gæster kan gå mætte og tilfredse fra morgenbordet, det beklager jeg meget, hvis I ikke har haft den oplevelse,
Jeg håber vi må invitere jer på en overnatning med morgenmad, hvor oplevelsen forhåbentlig vil være en noget anden og af den kvalitet og høje service, som vi bestræber os på at give vores gæster.
Igen tusind tak for din feed back og god aften.
Lisa Christensen

Kun bananer til børnene

Vi var en tur på bistroen hele familien, som vi har været en gang om året, siden 1998. Deres oksehøjreb var god som altid, men da vi nåede til dessert valget, blev vi godt og grundigt skuffede. Alle år har det været en tradition at alle har fået bananasplit, men i år blev vi informeret om at det kun er børn der kan bestille dette...
Det blev fulgt op med en argumentation om, at de ønsker at værne om miljøet... Undskyld mig meget, men i lever af at slynge oksekød over disken i lange baner.. Det kan da være i også skal stoppe med det.

22 maja 2021

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Tak for feedback efter dit besøg i vores BISTRO
Selvom vores højreb (som for øvrigt er dansk oksekød) rent miljømæssigt er en stor CO2 belaster – er vores valg at vi stadig ønsker at tilbyde gæster denne nu 36 år gamle tradition – en tradition som du selv skriver er rar at vende tilbage til.
Men vi er naturligvis ikke ukritiske i forhold til vores sortiment generelt og ønsker ikke kun at fortælle at vi er bæredygtige men at være bæredygtig – derfor fortæller vores betjening dig også at vi har reduceret i visse råvare som er uden for sæson eller som kommer fra den anden side af jordkloden – vores bevæggrund er oprigtig men når det er sagt kunne vi have tilbudt dig en børnedessert mod en merpris – vi havde jo bananen alligevel – vi stopper ikke med højreb og vi stopper ikke med at tænke bæredygtigt men vi skal måske tænke lidt mere kunde orienteret  – tak for dit besøg og din respons

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej