Oceniono na 2 z 5

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desværre langt fra tilfredsstillende (især i spa/wellness området!) Selve spa omklædningen var virkelig un... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg! Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beskidt værelse - ringe efter shampoo flasker på badeværelset, støv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagsløs morgenmad. Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsa... Zobacz więcej

1. Hotel – centrum konferencyjne

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Mangel på spa faciliteter

Vi havde sammen med et hold venner booket os et Spa-ophold hos Nyborg Strand. Vi ankom i højt humør og havde set frem til et afslappende ophold uden børn. Vi skynder os derfor ned til spa afdelingen, men hold da op hvor blev vi skuffet. At kalde det et spa-ophold er bestemt at pynte på det. Der var et “varmt-vands bassin”, som var koldt og fyldt op med børn, der lavede udspring og lå i gummi-ringe og dykkede rundt. Regn bruseren, som de kaldte det, var en almindelig bruser, som ikke var blevet afkalket i lang tid. Det eneste positive var deres sauna og koldtvands bassin. Der var ingen følelse af afslapning, ingen spa musik og der var kun to liggestole, man kunne ligge og slappe af på.
Bestemt ikke et sted vi tager hen til igen eller anbefaler til andre, som vil på et spa-ophold.

23 marca 2024

Kære Christine,
Vi er kede af at høre, at oplevelsen af spa-ophold ikke levede op til jeres forventninger. Som vi også har skrevet til din rejseledsager som svar på hans feedback, så er vi dog lidt uforstående over for, at I sammenligner os med klassiske spahoteller, der har netop spa som kerneområde. Det er vi ikke. Og det gør vi bestemt heller ikke noget for at indikere, at vi er. Tværtimod gør vi faktisk en del ud af både at vise og beskrive, hvad man præcis kan forvente sig af vores spaområde. Herunder også, at børn over 3 år har adgang til området i tidsrummet 10.30-18.00. Vores billeder viser ligeledes, at vi har 2 liggestole i loungeområdet - men heldigvis er der mange andre gode siddefaciliteter:)

De bedste hilsner fra Nyborg Strand

Oceniono na 1 z 5

Hotelværelse langt under forventelig konferencehotels standard

Kære Nyborg Strand.

Jeg har været på konference hos jer utallige gange, hvor alt stort set har været ganske tilfredsstillende og ligeledes med reference til en forventelig konference standard.

På mit seneste konference ophold sammen med ca 300 øvrige deltagere i perioden fra 19-21 marts 24 fik jeg tildelt et værelse - nr 124. Dette værelse var af en standard, der var helt uden for kategori og et ganske upassende overnatningstilbud, der ligger langt under en normal standard for konference hoteller. Det kan I simpelthen ikke være bekendte at tilbyde side om side med mange af jeres øvrige gode værelser. Det kalder på en tilhørende orientering og prisreduktion ved indtjeck...

Mange hilsner

Peter Busk

19 marca 2024

Kære Peter,
Tak for din henvendelse - og beklager den sene tilbagemelding.

Da jeres arrangement blev større end oprindelig aftalt, var vi nødsaget til at tage vores helt små værelser i brug, hvilket skete efter aftale med jeres arrangør. Vi gør altid opmærksom på, at disse er mindre end vores øvrige - og derfor er de også de absolut sidste, vi tager i brug. Arrangøren var indforstået hermed og bad os fordele værelserne helt tilfældigt.

De bedste hilsner fra Nyborg Strand

Så sørgeligt

Så sørgeligt, har glædet mig til at bo på hotel og have lidt voksentid, men har istedet fået et værelse på størrelse med arresten i Ålborg. Lugten og møblerne er nok tilsvarende som arresten. Har betalt samme pris som alle de andre gæster, men ingen hjælp at hente i at få andet værelse. Så kan jeg da læse “Det nye testamente” som ligger i skabet på værelset, når jeg skal tilbringe tid her.

19 marca 2024

Kære Pia,
Først og fremmest tak for din ærlige feedback. Vi beklager dybt, at dit ophold ikke har levet op til dine forventninger. Vores mål er altid, at alle vores gæster har en behagelig og mindeværdig oplevelse, og vi er derfor ked af, at vi ikke formåede at opfylde dette for dig. Konferencens arrangør er bevidst om forskellen i vores værelser, men har valgt at prioritere at holde alle deltagere så vidt muligt på samme hotel som en venlig gestus.

Vi tager din feedback alvorligt og håber, at du vil give Hotel Nyborg Strand en ny chance for at vise dig den standard, vi normalt stræber efter.
Mange Hilsner,
//Sofie, Hotel Nyborg Strand

Verdens dårligste service..,,,

Alt var galt…, så uforskammet personale, dårlig service , havde 14 dage før bestilt bord til min mors 80 års dag også møde man op …. Ingen bord da der er overbooket som de siger selv med en bekræftigelse på mail og pr mobil opkald er der intet at gøre de siger at der ikke er plads… og at de aftenen forinden kl 22.10 havde forsøgt at få fat på min mor uden held …. Også er det bare det..,,,😤😱magen til dårlig service skal man lede længe efter kommer ALDRIG mere i bistroen på hotel Nyborg Strand.

24 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Nyborg Strand fortjener fuldt ud 5…

Nyborg Strand fortjener fuldt ud 5 stjerner på Trustpilot. Fantastisk beliggenhed, imødekommende personale, lækre faciliteter og en overordnet fremragende oplevelse. Kan klart anbefales!

19 lutego 2024

Kære Mark,
Mange tak, for din fine anmeldelse af Hotel Nyborg Strand. Vi er glade for, at du har nydt dit ophold og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. :D

//Sofie, Hotel Nyborg Strand

Fantastisk tjener hver gang

Vi var på Bistroen i anledning af fødselsdag og fik verdensklasse service af tjeneren Pernille. Vi er stamkunder bl.a. på grund af hende, da hun skaber en positiv oplevelse hver gang.

10 lutego 2024

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Mange tak for din feedback. Det glæder os, at i har haft en dejlig oplevelse i vores Bistro endnu en gang.

En kedelig oplevelse i Bistroen

En kedelig oplevelse i Bistroen, hvor vi ellers har yndet at spise. Det er første gang siden corona vi var der i aften og hold nu op, det er da kun gået en vej og det er ned af bakke for Bistroen. Salatbaren var under halveret og den var på ingen måde fyldt op. Vi blev kun tilbudt højreb 1 gang ud over første portion. Ingen kartofler til anden omgang kød, sovs og ærter stod fra første omgang og var koldt og kedeligt. Til 285 kr. pr. kuvert, var det under al kritik. Det eneste positive var højreb, som trods alt smagte glimrende, der var bare alt for lidt af den. Vi ville have haft både dessert og kaffe efter maden, men vi valgte simpelthen at lægge vores penge andetsteds og vi kommer ikke i Bistroen igen.

27 stycznia 2024

Kære Betina,
Tak for din feedback. Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger. Vi har ganske rigtigt ændret på vores koncept omkring salatbaren, således at vi har forskellige færdigblandede salater med forskellige toppingmuligheder til. Vi beklager naturligvis, at der ikke blev fyldt op. Det giver vi videre til vores kolleger.

Skulle I komme ud for noget lignende i fremtiden enten hos os eller andre steder, vil vi til enhver tid anbefale jer at fortælle os om det under jeres besøg, så vi har mulighed for at handle på det. Det er svært at gøre noget anderledes efterfølgende.

Dejligt, at maden smagte jer!

De bedste hilsner Nyborg Strand.

Oceniono na 4 z 5

Ros til Bistroen

Afslappet miljø og super betjening. Maden var god. Et rart sted at tilbringe aftenen. Prisen trækker dog fem stjerner ned til fire.

8 grudnia 2023

Kære Allan
Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de positive ord. Vi er glade for, at du har nydt opholdet og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner - Nyborg Strand

Oceniono na 3 z 5

Var en af de mange julefrokostgæster…

Var en af de mange julefrokostgæster den 1. december 2023. Maden var perfekt, kæmpe ros til alle i køkkenet - og der var fyldt op i buffeten hele tiden. MEN I kunne nu godt have et alternativ til jeres bæredygtige øl (de der Royal smager IKKE godt - det var vi mange til julefrokosten som syntes), når I nu alligevel bryder det bæredygtige ved at servere julebryg fra Albani og Shaker Sport, eks. en almindelig Odense Pilsner.
Værelset vi boede i, var varmt, som i virkelig varmt (og vi var ikke de eneste). Prøvede at skrue ned for varmen, men det kunne vi ikke - det er jo ikke bæredygtigt.... OG så kunne det være rigtigt lækkert med en lav hovedpude.
Trods ovenstående er jeg klar til en tredje julefrokost hos jer til næste år, hvis I kan skaffe ordentlige øl. For som nævnt så er jeres buffet fantastisk:-)

1 grudnia 2023

Kære Hanne
Vi er glade for at høre at I har været tilfredse med vores Julefrokost. Vi beklager, at øllet ikke lige ramte jeres smag, selvom vi bestræber os på at have et bredt sortiment.
Der skal selvfølgelig ikke være for varmt på værelserne, jeg håber, at I gjorde opmærksom på det i receptionen, så der kunne blive reguleret på varmen. Det er også altid muligt at få en lavere hovedpude, hvis man henvender sig i receptionen.
Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen til næste år.
Mvh. Receptionen

Oceniono na 5 z 5

The delivered a A0 poster printout in…

The delivered a A0 poster printout in two hours, very good service!

23 sierpnia 2023

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Dear Volker, thank you very much for your visit as well as your nice review. We are glad that everything worked out with the poster :-)
Best regards Nyborg Strand

Oceniono na 3 z 5

Dejligt imødekommende personale,som var…

Dejligt imødekommende personale,som var klar til at hjælpe en med et smil . Meget varme værelser med tunge dyner,ikke noget alternativ i form af en sommerdyne. Kedelige små hovedpuder,og rugt sengetøj. Sengetøj på et hotel skal altså bare være lækkert blødt 🙏Ok sommerbuffet med gode valg,dog savnede jeg bedre salater og lækre grøntsager som tilbehør til det varme. Jeres kaffe er under alt kritik,det er virkelig et kæmpe minus når du skal ned til en stor morgenbuffet. Der er intet alternativ, andet end at tage over et andet sted. God kaffe burde være et sted i satte ind,det betyder meget for de fleste,og det er Basen for ens helhedsoplevelsen. Ønskede hjemmelavede kager på morgenbuffeten, forståeligt crossainter er bake off...men brunsvigeren????? Vi er jo på Fyn.....? Lækker spa område,men leje af kåbe koster 100kr.....det er lidt dyrt.....Alt i alt et ok ophold,med en skøn udsigt til stranden ....men den dårlige morgenkaffe trækker desværre det meget ned !

25 lipca 2023

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære gæst, tusind tak for din feed back, den sætter vi stor pris på. Jeg kan læse at dit ophold har været en blandet oplevelse og det beklager jeg meget. Dejligt at du har oplevet et hjælpsomt personale og til en anden gang skal du vide, at vi også gerne hjælper med lettere dyner, som vi har stuepiger der gerne kommer op med på værelset. Vi har ogsåflere forskellige slags hovedpuder.Jeg giver straks din feed back på sommerbuffeten og morgenkaffe videre til vores køkkenchef, vi kan altid bruge vores gæsters observationer konstruktivt, og selvfølgelig skal man altid kunne finde en god kop kaffe på morgenbordet på Nyborg Strand. Vores SPA er gratis for alle overnattende gæster og en service vi er stolte af, gæster kan altid få ekstra håndklæder i Receptionen, men kan også leje en morgenkåbe for 100 kr. hvis man skulle have lyst til dette.
Vi bestræber os altid på at give vores gæster en dejlig oplevelse og derfor vil jeg håber at I ligger vejen forbi en anden gang, så I kan få den fulde oplevelse af Nyborg Strand og vi vil meget gerne tilbyde jer en opgradering ved jeres næste besøg.
God Sommer
Mange hilsener Lisa

Et ok ophold

Et ok ophold. Virkelig lækker mad men absurd dårlig kaffe. Da det er noget, der betyder noget for os, kommer vi ikke tilbage.

1 lipca 2023

Hej Trine
Tak fordi du tog dig tid til at sende os din feed back.
Nyborg Strand

En stor skuffelse

Vi havde bestilt et standarddobbeltværelse via mailkorrespondance. Desværre fremgik værelsesindretning ikke af korrespondancen. Vi fik vær. 210, hvortil vi kom ad lange lange med flere trapper op og ned på gangen på 2. etage Umiddelbart var værelset godt indrettet. Desværre var der kun en sengelampe og dynerne i denne varme tid var tunge "betondyner" uden alternativ. Badeværelset var en stor skuffelse. Svag belysning, højt anbragte sæbeautomater, som var vanskelig at betjene for en mindre person ligesom bruseren sad næsten helt oppe under loftet.
Værelsets pris var i overkanten ved sammenligning med tilsvarende værelsesudbud på andre hoteller. Burde ikke koste over 1.000 kr. Vi havde ikke brug for spa-faciliteterne men kun overnatning.

14 czerwca 2023

Kære Werner,
Tak for din feedback. Vi har 422 værelser fordelt på flere etager, så det kan ikke undgås at der vil være både trapper og længere gange til nogen af værelserne. Hvis I på forhånd havde oplyst om, at trapper ville være en udfordring for jer, kunne vi helt sikkert have fundet et alternativ.

Vi er kede af at høre, at I havde problemer med at betjene de forskellige ting på badeværelset - det er absolut ikke hensigten, Vi går igang med at renovere en stor del af vores badeværelser i løbet af de næste par måneder - så skulle I få lyst til at komme igen en anden gang, vil I formentlig opleve noget nyt:)

I værelsesprisen er der inkluderet både morgenmad og adgang til Spa & Fitness, hvilket bør medtænkes, når der sammenlignes med øvrige udbud:)

Tak for besøget - vi håber, at I trods alt kunne få lyst til at besøge os igen:)

Konference

Har fornylig deltaget i en konfernce på Hotel Nyborg strand.
Det umidelbare førstehånds indtryk er at det er et stort flot sted med styr på sagerne.
Jeg fornemmer også at der var styr på sagerne, men dog er der nogle ting der undrer.
1. Når man har været tilmeldt som en af de første til konferencen, (3 måneder før), undrer det mig at jeg , bliver tildelt et værelse i kælderen på størelse med et kosteskab, med larm fra kørsel til og fra P. Plads. I modsætning til andre der var tilmeldt senere fik fine værelser med havudsigt.
2. Værelset var ikke rengjort, der lå chips rester på gulvet 2 steder, og de blev liggende fra den en dag til den anden.
3. Jeg valgte at leje værelset en ekstra nat , tidligere, da der var meldt snestorm, der undlod man at fortælle at wellness området var lukket, det bør man måske huske at oplyse.
4. Man oplyste heller ikke at der skulle bestilles bord i de 2 restauranter, hvilket resulterede i at der var udsolgt af hovedret, brødet ved salatbar blev ikke fyldt op mm da det lykkedes os at få en plads i bistroen kl. 20.30, maden der blev serveret var til gengæld god.

6 marca 2023

Kære Jan,

Tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback med på vejen.

Når der tildeles værelser til jer, der deltager i de større arrangementer, foregår det ganske tilfældigt, medmindre det specifikt er angivet, at der er særlige ønsker eller behov, vi skal være opmærksomme på. Så gør vi, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Der bliver ikke nødvendigvis skelet til, hvornår man har tilmeldt sig, da det oftest ikke vil være synligt på den liste, vi trækker ud fra systemet til det formål at fordele værelserne.

Vi er kede af at høre, at rengøringen ikke levede op til vores standard.

Hvis du med for nylig mener her i marts måned, så har vores Spa & Fitness været åbent - men vores varmtvandsbassin har været lukket.
Det har vi gjort et ihærdigt forsøg på at kommunikere tydeligt ud både på vores hjemmeside og i vores bookingbekræftelser. Her skulle der også gerne stå, at vi opfordrer til, at der bestilles bord på forhånd, hvis man ønsker at spise i vores restauranter:)

Dejligt at høre, at I nød maden i Bistroen. Er helt sikker på, at vores tjenere med glæde kom med brød til jer, hvis I fortalte dem om den manglende opfyldning på aftenen:)

Vi håber, at du trods alt har lyst til at komme tilbage til Nyborg Strand en anden gang og opleve andre af vores værelser:)

De bedste hilsner Nyborg Strand // Kathrine

Super

Bistroen Nyborg Strand kan anbefales. Pris og kvalitet følges ad. Maden veltilrettelagt - pænt anrettet - og man gik ikke sulten i seng , som man siger. Servicen af personalet var der intet at sætte en finger på . Smilende og altid klar til at hjælpe. Så alt i alt … fin standard til prisen. Så kan anbefales .

19 stycznia 2023

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Mange tak for din feedback. Det glæder os, at i har haft en dejlig oplevelse i vores Bistro.

Oceniono na 1 z 5

God julefrokost på hotellet og god mad

God julefrokost på hotellet og god mad.
Men kan kun købe øko øl og det smager ikke godt. Huset vin som er vegansk smager bar ikke godt.

8 grudnia 2022

Kære Hans,
Tak for din anmeldelse, om end vi stiller os lidt uforstående over for din vurdering med 1 stjerne, hvis det udelukkende bunder i, at du ikke bryder dig om smagen af vores vin og øl, men ellers var godt tilfreds med dit ophold og vores julefrokost.

Vi er naturligvis kede af at høre, at hverken øl eller vin faldt i din smag. Vi skifter løbende vores husets vin, men vil nok aldrig kunne vælge en, som alle vil mene er den rigtige.

Tak for dit besøg. Vi håber, at du har lyst til at komme igen en dag.

De bedste hilsner Kathrine // Nyborg Strand.

Oplevelsen i Bistroen

Oplevelsen i Bistroen.

Som førstegangs gæst i Bistroen, var jeg med familien, svigerfar, svigermor og ungernes oldefar.

Svigerfar havde fødselsdag, og så han havde inviteret os alle sammen på højreb med der tilhørende tilbehør.

Vores ene dreng på 5 år faldt hurtigt for tjener Pernille, som han charmede sig ind på, og de 2 var vidst blevet rigtige venner.

Tak til Pernille for den gode behandling, og den gode service, og det høje smil. Tak for dig 😁

5 grudnia 2022

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære Kim, Tusind tak for din feed back, dejligt I har haft en god oplevelse, vi giver besked videre til Pernille og huset.
God Jul
Med venlig hilsen Lisa

Oceniono na 4 z 5

Perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed, venligt personale og fantastisk morgenmad i lokale med skøn udsigt! Seng/madras kunne være bedre.

6 listopada 2022

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Kære Carsten, tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de positive ord. Vi er glade for, at du har nydt opholdet og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.
Venlig hilsen Nyborg Strand Hotel/receptionen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej