Oceniono na 2 z 5

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desværre langt fra tilfredsstillende (især i spa/wellness området!) Selve spa omklædningen var virkelig un... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg! Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beskidt værelse - ringe efter shampoo flasker på badeværelset, støv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagsløs morgenmad. Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsa... Zobacz więcej

1. Hotel – centrum konferencyjne

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 2 z 5

Vi ville nyde hinanden og fred og ro på…

Vi ville nyde hinanden og fred og ro på Nyborg strand. Det første der møder os på værelset er en form for handikappude på toilettet som ikke er rengjort og fastgjort. Denne får vi med besvær fjernet. Døren til toilettet kan ikke lukkes, så man må praktisk talt forsørge med åben dør. Sengetøjet lugter af plejehjem og generelt levede værelset langt fra op til vores forventninger. Receptionspersonalet bød ikke velkommen, informerede hverken om bestilling af tid til spa eller tidspunkt for morgenmad.
Det bedste der kan siges om hotellet må være morgenmaden. Jeg havde læst mig til at denne var dårlig - det synes jeg bestemt ikke. Men meget mere positivt er der ikke at sige om Hotel Nyborg Strand. Vi kommer ikke igen...

16 października 2020

Goddag Morten.
Vi beklager meget og siger tak for din feedback.

Unik og uforglemmelig oplevelse

Klasse, stil og fremragende betjening! Vi holdt konfirmation i den nyrenoverede Tårnsal d. 29. august 2020, og vi er SÅ glade for den oplevelse, som gjorde dagen så minderig og perfekt for os. ALTING fungerede på Nyborg Strand. Formøde, hvor mine døtres ønsker blev opfyldt i planlægningen af deres konfirmation. Smuk indrettet Tårnsal lige ud til vandkanten med udgang til terrasse, hvor vejrguderne sørgede for fuld sol til gæsterne. Forret- og hovedretsbuffet, hvor der var både varmrøget laks, oksemørbrad, spændende salater og grøntsager, flere slags fisk og kød. Dessertbuffet med alt hvad hjertet kan begære i smukke anretninger. Maden var særdeles velsmagende, og blev rost til skyerne af vores gæster. Betjeningen var helt i topklasse med tjenere, der var meget professionelle. Vi vil helt klart anbefale, at man holder sine fester på Nyborg Strand.

16 września 2020

Goddag Helle
Tak for din feedback. Det er skønt at høre, at jeres oplevelse her på hotellet er uforglemmelig.
Vi håber at se jer en anden god gang.

Oceniono na 1 z 5

Desværre en meget dårlig overnatning på Nyborg…

Desværre en meget dårlig nat på Nyborg Strand. Bundniveauet er meget lavt, og jeg fortryder at jeg ikke opgraderede. En kæmpe metalplade dækker al udsigt. Elevatorlarm fra kl 6.00 og meget lydt med larm hos naboerne til kl 03.00.

5 września 2020

Goddag Martin.
Tak for din feedback - vi beklager din dårlige oplevelse på Nyborg Strand.

Havde booket en 90 års fødselsdagsfest

Havde booket en 90 års fødselsdagsfest, men var nødtil at aflyse med få dages varsel pga. de skærpede omstændigheder omkring Corona smittefaren. Har hele vejen igennem fået fin service fra Nyborg Strand og her I nødens stund hjalp de os, så vi kan udskyde festen til et senere tidspunkt hvor situationen er blevet normal igen. Super service, vi er meget taknemmelige.
Familien Jørgensen

11 marca 2020

Goddag Familien Jørgensen
Det glæder os meget at høre, at jeres oplevelse har været helt i orden.
Mvh. Receptionen.

Forfærdelig service.

Forfærdelig service.
Jeg glemte min blazer ringede samme dag og hun gik ned og fandt det var den 29/5 hun ville sende den og jeg tilbød at betale alle omkostninger da det var en dyr blazer.

Jeg ringede en måned efter og spurgte om den var sendt og det var den, med alm post i en bobbelkuvert🙈. Hvor dum og ligeglad kan man være, pakken er ikke kommet og som de siger på Nyborg strand, så er den nok gået tabt i posten ja Right, man sender sq da ikke en jakke til over 4000kr med alm. Postomdeling, så er man da svagt begavet.
Hun sagde så at havde hun vidst det var så dyr en jakke, havde de nok valgt anderledes
Come on man kan sq godt se forskel på om det er en jakke til 500kr eller 4000kr der er væsentlig kvalitetsforskel

8 lipca 2019

Goddag Anders
Først nu, et godt stykke tid efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Jeg beklager sådan, at du har haft en dårlig oplevelse, med forsendelsen af din blazer og at vi ikke har rykket på dit opslag noget før.

Jeg ønsker dig en god dag.

Bedste behandling ever!

Jeg har været på Nyborg Strand mange gange i forbindelse med konferencer, og har altid været tilfreds. Her i sommer skete der så noget, der fik hotellet fra en 4'er til en 5'er for mig. Min mand og jeg var på vej hjem fra ferie, da han fik det akut dårligt. Ved et tilfælde var vi i nærheden af Hotel Nyborg Strand, og kørte derind. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, var behandlingen upåklagelig. De unge kvinder bag skranken især, men også deres leder, sørgede straks for vand til min mand, fandt os det bedste værelse ud mod vandet, fandt en kørestol til min mand og hjalp mig - som var temmelig rystet - med at få fat i vagtlægen. For mig er god mad, gode værelser, dejlig beliggenhed helt klar vigtigt, men den venlighed og hjælpsomhed vi blev mødt med, gør hele forskellen! Af hjertet tak, Hotel Nyborg Strand!

18 września 2018

Goddag Hanne.
Først nu, nogle år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Tak for din feedback - det er skønt at høre, at i har nydt at være hos os!

Firmafest

Blev inviteret med til et firma arrangement af min søster d 16 sep.-17. Vi skulle både til fest og overnatte. Vi havde begge glædet os meget, endnu mere da vi først så hotellet, udefra er det super flot, det samme med receptionen og områderne omkring. Vi blev dog slemt skuffede, da vi så hvor vi skulle tilbringe natten. På gangen var der en skrap lugt af hvad der bedst kan beskrives som urin... den blev meget værre da vi kom ind på værelset. Vi forsøgte at lufte ud, vinduerne stod åbne fra da vi kom ved 15 tiden og til vi gik i seng ved midnats tid. Desværre hjalp det ikke det mindste, en meget ubehagelig lugt at sove i.
Den del af hotellet trænger mildest talt, til en seriøs opgradering.
Maden imponerede os heller ikke. Tjenerne skal dog have stor ros.
Det var vores første og sidste besøg på Nyborg strand.

15 listopada 2017

Goddag Melanie.
Først nu, 3 år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Jeg beklager sådan, at i har haft en dårlig oplevelse på hotellet, også selvom det er meget længe siden.
Jeg ville sådan gerne vise jer, at vi har udviklet os meget, de sidste 5 år og jeg er sikker på, at vi kan gøre det bedre end det i har oplevet.

Oceniono na 5 z 5

Filiberto gjorde oplevelsen helt …

Filiberto gjorde oplevelsen helt sublim. Filiberto får både 12 og 13 med pil op for den fremragende præstation. Med venlig hilsen Laura og Christina.

1 listopada 2017

Odpowiedź od Hotel Nyborg Strand

Goddag Laura & Christina.
Først nu, 3 år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Det er et glædeligt opslag og jeg kan fortælle jer, at Filliberto stadig gør et fremragende stykke arbejde. :-)

Oceniono na 3 z 5

Skuffende!

Hold da op, vi var skuffede over Nyborg Strand.

Vi havde bedt om et værelse tæt på reception/udgang, da vi havde en gangbesværet person med. Det fik vi også, men til gengæld var der ingen bruseniche, kun et badekar med en høj kant - ikke superfantastisk, hvis man er gangbesværet. Samme badeværelse havde ingen udluftning, så når man har været i bad, kan man lige lukke al dampen ud på resten af værelset (hvor ens medrejsende befinder sig), for ellers kan man ikke se noget som helst. Bodylotion kan man få ud af en stor flaske der er placeret bag toilettet (samme sted som "madame-posen" i øvrigt - meget spøjst sted at placere den!), så man kan ikke lade være med at tænke på, hvem der mon har brugt af den sidst. Små tuber/flasker ville være meget mere lækkert.

Jeg har været på hotellet for 13 år siden ifm. en konference, og fik dengang et værelse i en anden fløj, som allerede dengang var væsentligt pænere og mere moderne end det vi fik nu - 13 år senere!

Vi havde booket værelse med plads til hund. Om det var derfor vi fik det ældste hotelværelse jeg nogensinde har set, skal jeg ikke kunne sige. Indretningen var fra slutningen af 70'erne eller begyndelsen af 80'erne - frygtelig! Hotellet vil ikke engang være værelserne bekendt, for billederne findes slet ikke på hjemmesiden. De koster alligevel det samme som de andre værelser, og dem kunne de sagtens have givet os, der var masser af plads, og gebyret på de 200 kr. kan vel dække de 5 minutters ekstra støvsugning).

Vi så på hjemmesiden, at det kostede 200 kr. at have hund med, og at det inkluderede velkomstbrev, godbid og lån af hundeskåle. Velkomstbrevet var et lamineret skilt til døren, som der så var skrevet bagpå, godbidden så vi aldrig noget til og skålene måtte vi selv gå ned og spørge efter. Vi fik udleveret et par skåle som, - hvis de var hundeskåle for det lignede de ikke - i bedste fald passede til en labrador eller anden hund på den størrelse. Vores er en bomuldshund. Væsentlig mindre.

Morgenmaden var lidt uorganiseret, tingene var svære at finde. Tallerkner og bestik stod ved ydervæggen, i stedet for at stille det der, hvor man kommer ind - altså medmindre man skulle bruge en ske, den stod et andet sted. Eller et glas, det stod et tredje sted.

Der var mulighed for at bage sine egne vafler, - fint tiltag. Det ville dog være bedre, hvis bordet var mere end 60 cm højt og hvis der blev tørret af omkring vaffeljernet nu og da. Det kan ikke undgås, at man spilder, men det kan jo hurtigt fjernes. En lille morgenkage kunne også have været rart.

Det bedste på hotellet var deres bistro, som også "er skyld i" at hotellet får 3 stjerner i stedet for 2. Oksehøjreb ad libitum med hj.lavet bearnaise mm. Betjeningen var god og maden var fantastisk!

05.09.17
Man kan nu alligevel undre sig.... Nu er det 3 uger siden jeg postede denne anmeldelse, og satte kryds, så den blev sendt til Nyborg Strand, men ikke et ord eller en kommentar har jeg fået fra dem. Man skulle tro det var en eller anden lille bed and breakfast biks uden sans for kundepleje, vi havde været på. Tjae...Bed and breakfast var det ikke - ikke officielt i hvert fald, men den manglende sans for kundepleje har de da ramt lige spot on.

02.12.20
3 år er lang tid at vente på et login, måske I skulle skrive en anmeldelse et sted. Vi vil da rigtigt gerne se, om I har forbedret jer, I sender da bare et gavekort.

14 sierpnia 2017

Redigeret svar den 25. august 2022:

Kære Mette,
Som du måske har bemærket, har vi været lidt lang tid om at komme ud af starthullerne, når det kommer til at tjekke – og ikke mindst besvare – anmeldelser her på Trustpilot og andre kanaler i øvrigt.
Det er vi smadder ærgerlige over, for vi ved udmærket godt, hvilket signal det sender – du beskriver det jo egentlig meget godt i din opfølgende kommentar til dit opslag.

Det lyder måske som en kliché, men der er sket meget siden dit sidste besøg.
Undertegnede er tiltrådt som direktør og har blandt andet stort fokus på mere synlighed og nærvær digitalt, hvilket vi er i fuld gang med at arbejde på.
Vi har fået ansat en marketing- og kommunikationsansvarlig, som netop sidder og fordyber sig i dette. Og i den forbindelse har vi blandt andet også iværksat en helt ny plan for, hvordan vi håndterer anmeldelser mm. på diverse kanaler.

For håndteres, det skal de. Og samtidig skal der ikke være tvivl om, at uanset om de byder på ris eller ros, så sætter vi stor pris på, at nogen tager sig tiden til at give os konstruktiv feedback med på vejen efter et ophold. Det er i høj grad med til at udvikle os og give os mulighed for at kigge os selv efter i sømmene, hvis der er steder, vi kan blive bedre.
Og det er der naturligvis.

Siden sidst har vi i øvrigt fået renoveret en del af vores værelser – og endnu flere står for skud ultimo 2022.

Vi har ligeledes implementeret et nyt bookingsystem, hvor vores værelser er inddelt i forskellige kategorier og mere retvisende afbilledet i selve bookingflowet, så det er tydeligt, hvad man får – og hvor der ligeledes er en prisforskel mellem fx et superior og et standardværelse.

Jeg er glad for at høre, at dit besøg i Bistroen levede op til forventningerne, og at det kunne trække den samlede oplevelse lidt op.
Højreb ad libitum er stadig en fast del af vores udvalg i Bistroen, og vi håber, at I kunne have lyst til at komme tilbage og opleve ”en nyere udgave” af Nyborg Strand og måske kombinere det med et nyt besøg i Bistroen.

Jeg beklager endnu engang både den oplevelse, du har haft under dit besøg for nu nogle år siden, og den manglende kundeservice du er blevet mødt med i forbindelse med din feedback her på Trustpilot.

Jeg håber, at du ser denne besked – og i så fald er du meget velkommen til at kontakte mig på jgl@nyborgstrand.dk.

Jan G. Larsen, Hoteldirektør

Gråt og kedeligt

Der er pænt og rent... Når det er sagt, så kan jeg kun advare mod et værelse i "Tusindfryd annekset" Det ligner det gamle DDR. Gråt i gråt beton, ligger værelserne i mørke lange gange, så langt fra receptionen at det føles som om man har krydset en kommunegrænse, når man endelig når frem til det sparsomme værelse. Indendørs klimaet i gangarealet skriger på en udluftning. Værdiskab findes ikke. Ingen minbar og én eneste slags sodavand i receptionen kan man købe. Ét stykke frugt koster i øvrigt den beskedne sum af 10,-
Man skal ikke være nervøs for at sove for længe, da man alligevel er vågen det meste af natten pgr af brag fra døre der lukker og giver fantastisk ekko I betonbyggeriet. Gummilister ville være guld værd!
Det er simpelthen for dyrt det hotelværelse, ift hvad der er. Jeg kommer ikke igen. Fyn mangler jo heller ikke hoteller at være imellem.

10 lipca 2017

Goddag Papaya.
Først nu, nogle år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Jeg beklager sådan, at du har haft en dårlig oplevelse på hotellet, også selvom det er meget længe siden.

Jeg ville sådan gerne vise jer, at vi har udviklet os meget, de sidste par år og jeg er sikker på, at vi kan gøre det bedre end det i har oplevet.

Meget kød på en gang

Var d.d. på Bistroen, hvor vi købte højreb, på hver taller var der lagt 3 -4 skiver kød, det var lige i overkanten. Der var ikke plads til det andet på tallerken
Det ville ha' været en meget bedre oplevelse, hvis der kun var lagt 1 - 2 skiver og tjeneren når han/hun, havde set at vi var ved at være færdige med at spise, havde spurgt
" Ønsker De/du mere kød?"
Det var ikke billigt, med vi kommer IKKE igen

21 marca 2017

Goddag May.
Først nu, nogle år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Vi kan gøre det bedre og vi vil sådan gerne vise jer det.

Oceniono na 4 z 5

Et godt hotel at besøge

Vi nød 2 dage på hotellet som turist.
Det ligger tæt på stranden og i god kørsel afstand til Egeskov slot.
Resturanten bød på alt fra mormor buffet til bøf.
En klar anbefaling til at prøve.
Dog vil jeg dog sige, at hvis man har større børn, så skal man nok ikke anvende deres køjesenge, men de skal have deres egen store senge.
Men et sted som vi godt ville besøge igen.

2020
Har besøgt jer i efterårets ferien.
Utrolig lækker mad vi fik og fik nydt jeres wellness afdeling.
Forsæt jeres gode arbejde

20 listopada 2016

Goddag Ronny.
Først nu, knap 4 år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Det glæder os sådan, at i var tilfredse med jeres ophod her. Tak for jeres feedback.

Vi håber at se jer på et andet tidspunkt.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt sted med god stemning og imødekommende personale

Vi har haft et fantastisk ophold fra lørdag til søndag. Vi blev mødt af venlig og imødekommende personale i receptionen, de hilste hver gang man gik forbi og man følte sig meget velkommen.
Om værelset kan vi sige at alt var i top, værelset var pænt rent og der var god plads og alle de ting man ønsker på et hyggeligt ophold. Flot udsigt fra altanen, pæne møbler og et dejligt badeværelse med badekar og bruseniche. På hotellet var der også svømmehal, omklædningsrummene og selve svømmehallen var rene og pæne. Vandet var opvarmet så skønt på en kold januardag.
Vi spiste i hotellets bistro, hvor vi fik oksehøjreb med fri salatbar, som kun kan anbefales😊 trods travlhed var tjenerne meget opmærksomme og fyldte gerne op af sovs og kød, det er altså ikke mange steder man oplever det. Vi blev dejlig mætte.
Alt i alt et meget dejligt ophold og et hotel som vi vender tilbage til igen

10 stycznia 2016

Goddag Ronni.
Først nu, flere år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.
Det glæder mig at høre, at du har haft en dejlig oplevelse her på hotellet.
Vi siger mange tak for din feedback.
Vi håber at se jer på et andet tidspunkt.

Sørgelig B & B

Nyborg Strand er mestre til at afholde konferencer. Når der ikke er sådanne, forsøger man at lege turiusthotel. Det er lidt sværere end man åbenbart tror, Turister vil ikke vækkes klokken 9 en lørdag i juli for at få redt sengen - et skilt med VIL IKKE FORSTYRRES betyder nej. Turister vil gerne have andet og mere end en spanskinspireret buffet til 250 kr. i restauranten. Turister vil gerne have mulighed for at spise i det fri. Turister vil gerne have værelser med møbler, der ikke ligner noget, man har kasseret da man arvede oldemors sommerhus. Tusindfryd-anneksets stueetage er ikke at se på nettet. Hotellet holder etagens tilstand skjult, men opkræver lystigt samme pris for værelserne indrettet i 1977 som for de helt nye og lækre værelser i andre dele af komplekset. Og i Tusindfryd kan man ikke engang spise mad bragt af room service (til 50 kr. ekstra pro persona) for der er kun een stol og et skrivebord som en hængebro. Plus et ca 25 sm højt sofabord klinet sammen med to liggestole også fra 70erne. Det er en ren cash cow for firmaet. Ikke et smilende ansigt, intet andet end nej, nej, nej. Et æældre ægtepar med rollatorer blev meget brysk sendt væk fra bistroen uden noget bud på, hvordan de skulle få mad.
Vi har med andre ord boet på et halvdårligt B & B - det kan gøres noget sjovere ude på landet, hos private.

8 lipca 2015

Goddag Maria.
Først nu, 5 år efter dit skriv her på Trustpilot, har vi fået log-in.

Med venlig hilsen, receptionistelev Caroline.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej