Notebook Totaal Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn X-BOOK 17CL58-GTX765 met Core i7 - Haswell met 8 Gb is een prima laptop, snel, prachtig scherm, fraai en betrouwbaar. Er was een probleem met de fan, die niet alleen veel herrie maakte, maar som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Begin december een BTO laptop besteld bij Notebook Totaal. Binnen drie dagen in huis! Enkele vragen voorafgaand aan de aankoop werden direct beantwoord en er werd bovendien prima advies gegeven. N... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zocht al langer een wat kleinere maar even krachtige laptop (voor videobewerking) ter vervanging van mijn Asus K53 en vond deze in de BTO 13CL58, n.a.v. een review op hardware.info. Notebooktotaal boo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb naar lang research gekozen voor Roberto van Notebooktotaal, omdat ten eerste de site een vertrouwde uitstraling heeft en ten tweede het me door meerdere profesionele netwerken werd aangeraden. Ik... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Notebook Totaal is ontstaan uit de behoefte van consumenten (zowel zakelijk als particulier) die opzoek waren naar een partij die expertise, levering en service als totaaloplossing kon aanbieden. Notebook Totaal is een Total Solution Provider in hart en nieren. Wij kunnen al uw "mobile computing" projecten managen, denk aan het inrichten van mobiele werkplekken voor bijvoorbeeld verkoopmedewerkers of managers. Maar wij opereren ook breder, van werkplekbeheer tot het compleet inrichten en onderhouden van de IT omgeving (denkt u dan bijv. aan ERP software en databeveiliging of voldoen aan datawetten) U zult mogelijk merken dat u in ons productassortiment sommige merken niet zult vinden. Dit hebben wij gedaan omdat wij van mening zijn dat niet alle merken aan de eisen voldoen die je mag verwachten van een “degelijk” product. Tevens ondernemen wij “groen”; Facturen worden electronisch verzonden Communicatie bij voorkeur via telefoon of mail Zuinige pc’s en groene hosting voor onze sites Verzending zo groen mogelijk. Denkt u dan aan; - Minimaal verpakkingsmateriaal (uiteraard wel met waarborging van stevigheid / veiligheid van het pakket) - Geen losse dozen verzenden maar alles in één grote doos.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Top laptop en service

Beste lezers,
Ik ben iemand die voordat, hij iets koop echt alle sites af ga en kijk wat het beste product is voor hetzelfde geld. Nadat ik had besloten dat ik mijn laptop zelf wou samenstelen kwam ik op de site notebooktotaal ik had namelijk op tweakers.net veel goede recencies gelezen over deze site.

En ik kan u vertellen dat alles wat ik heb gelezen over notebooktotaal waar is.

Voordat ik mijn laptop had besteld had ik contact opgenomen met notebooktotaal met de vraag of het mogelijk was een windowsversie voor te laten installeren aangezien ik al over een licentie van windows beschikte. Dit was mogelijk en werd gratis voor mij gedaan, tevens kreeg ik advies een koelpasta er bij aan te schaffen. Mij werd ook uitgelegd dat ik later heel makkelijk mijn laptoponderdelen kan upgraden.

Ik heb nog even gewacht met het bestellen van de laptop aangezien een week later de nieuwste Ivy bridge processor zou uitkomen. Deze nieuwe processor zou dan ook direct beschikbaar zijn in de keuzes die kunt maken voor je laptop.

Toen de processor uit was heb ik op vrijdag mijn laptop besteld en de betaling gedaan. Ik werd 3 minuten na mijn betaling gebeld, er was iets mis gegaan met de bestelling. De betaling was binnen maar de bestelling niet. Door de bestelling opnieuw te plaatsen zonder betaling was het al snel opgelost.

Alles was rond en het enige wat ik moest doen was wachten op mijn bestelling. Lang hoefde ik namelijk niet te wachten, maandagmiddag kreeg ik bericht dat de laptop dinsdag zou worden geleverd.

Dinsdagmiddag werd de laptop geleverd en alles deed het uitstekend.

Ik raad iedereen aan om bij notebooktotaal een laptop aan te schaffen.

Waarom?
- goede service vooraf (advies en informatie)
- snelle reacties op mail
- korte levertijd
- een top laptop

10 maja 2012

Hennie

Beste lezer
ik ben iemand die normaal nooit iets zou kopen in een internetwinkel. al was het maar door alle negative media die er op los gelaten word. ik was eerst ook alleen van plan om informatie over een laptop te vergaren. ik had een budget van mijn baas gekregen van 2000 euro en moest zelf maar eens zien wat ik er voor kocht. in een wereld waar grote merken de dienst uit maken. Die mij zoveel teleur gesteld hadden, werd ik door Roberto entusiast gemaakt om een BTO aan te schaffen. en ik moet eerlijk zeggen. ik ben meer dan 100% tevreden. niet alleen om zijn eerlijke verkoopinformatie en zijn kennis van zaken. maar ook over de service die er na geleverd word. En dit geld ook voor de mensen die de laptop samengesteld hebben. een computer is een technisch gezien complex geval. Maar goede service verlenen blijft mensenwerk. En daarin onderscheid zich notebooktotaal en N4all zich van de rest. Ik kan hun alleen maar dank zeggen. voor de goede zorgen. ik word nog wel eens uitgelachen. dat ik een laptop aanschaf van 5,5 kilo. maar als ik hem aanzet en aan het werk ga. en mijn collega's wachten nog steeds op dat hun systeem is opgestart. komt er bij mij een hele brede glimlach op de mond. Roberto, Notebooktotaal en N4all het is allemaal top. van mij krijg je een 10+ en een vaste klant.

24 marca 2012
Oceniono na 4 z 5

toppie.. en bedankt voor de goede zorgen

roberto, na alle narigheid met betrekking tot de levering van de laptop werkt deze toppie. Ik ben onwijs tevreden met jou als leverancier en verkoper van mijn laptop. De volgende zal ik zeker bij jou bestellen. De laptop is onwijs gaaf en mooi van vorm. Ik krijg alleen autocad er niet meer op. Deze had ik geinstalleerd en door een klein foutje krijg ik hem niet meer weg waardoor ik telkens een melding krijg dat autocad niet verwijderd is.... Maar al met al ben ik zeer blij met de laptop..

Roberto, ga zo door met deze service.

20 marca 2012
Logo Notebook Totaal

Odpowiedź od Notebook Totaal

Beste Martin,

Bedankt voor uw beoordeling!
Goed om te horen dat de laptop & geleverde service u bevallen.

Als u ons mailt willen wij graag kijken hoe we het probleem met uw software voor u kunnen oplossen.

Notebook Totaal -- Roberto Saveur

Super!

Sinds gisteren de 17m39 binnen (eerder dan verwacht).
Ik had helaas bij ontvangst en opstarten meteen de deskundigheid van Roberto nodig, omdat er bij installatie iets was vergeten bij BTO. Gelukkig kwamen we er snel achter wat het probleem was en kon ik uiteindelijk na een uurtje alsnog aan de slag! Roberto belde niet veel later nog even na om te vragen of het goed ging... Ik zeg: Positief!

Kort samengevat:
- Snelle levering en goed verpakt.
- Service & aftersales zijn top. Antwoord op je vraag komt bijna altijd direct en zelfs op de meest absurde tijden. Mailtje beantwoorden om 24.00 is voor Roberto kennelijk geen issue. Overigens kort met BTO zelf aan de telefoon gehangen, ook daar geen "gehannes" met irritante keuzemenu's en onkundige mensen. Werd meteen (na sluitingstijd servicedesk) geholpen.
- Laptop kwaliteit is - voor zover ik in een avondje heb kunnen zien - prima. De BTO 17m39 is strak, stevig en bijzonder snel. Schermkwaliteit is super, geluid is "blikkig" as always, maar gebruik toch altijd boxen of headphones. Gisteren even wat (nieuwe 2012) spellen uitgeprobeerd. Draait alles soepeltjes op Ultra dankzij de dikke GTX570 3GB DDR5.

Kortom, blij met mijn keuze en aankoop en raad iedereen Notebooktotaal aan!

2 marca 2012

TOP!

Na een kort contact met Alberto via mail beslist om de BTO 17CL37 te bestellen. Besteld op 04/02 en geleverd op 10/2, zeer netjes verpakt met alles erop en eraan.

Over de laptop zelf kan ik nog maar weinig zeggen, hebben hem nog maar een paar uur maar wat mij onmiddellijk opviel bij de eerste opstart was dat er geen overbodige (merkgebonden) software meegeleverd is (zoals wel het geval is bij laptops van andere merken). Gewoon cleane laptop, dat is exact wat ik wil, ik beslis liever zelf wat er al dan niet geïnstalleerd moet worden.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

10 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Top after-sales! Top notebooks!

Mijn BTO 15CL35 was door een klasgenoot van mijn tafel gestoten.

Na Roberto gemaild te hebben, had ik ik bliksemsnel een reactie terug en wist ik al na een paar minuten wat me te doen stond.

Ik heb de notebook opgestuurd naar NotebookTotaal. Daar heeft Roberto een expertise opgesteld van de beschadigingen.

Toen die expertise opgesteld was, bleek de notebook total-loss te zijn.

Ik heb toen een nieuwe BTO 15CL37 besteld, uiteraard weer bij NotebookTotaal. Die werd binnen een week geleverd. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de notebook en de service van NotebookTotaal!

De verzekering heeft overigens de nieuwwaarde van de notebook en de expertise-kosten volledig vergoed.

9 lutego 2012

Heel tevreden!

Laptop is de top, prijs/kwaliteit ongelooflijk. Niets te vergelijken met wat men in België kan kopen!
De service is voor en na gewoon subliem! Heel persoonlijk, vriendelijk, to the point en snel!

BELGIE: let wel: een overschrijving duurt rond de 4 dagen... rekening mee houden. Ik mocht wel al mijn overschrijvingsbewijs mailen, waarna men de laptop reeds in productie plaatsten. Nadien stond het gewoon op verzending te wachten tot onze traaaage banken eens wilden overschrijven.
De verzending na betaling gebeurde heel snel. De verpakking vanuit Nederland naar België was eigenlijk overdreven goed (goed bedoeld). Zat heel veilig verpakt in een doos waar wel 6 laptops in konden, hier omgeven met heel veel schokdempend karton in verschillende dozen, dus om de verzending moet je het zeker niet laten!

Op deze laptop was er wel geen azerty keyboard mogelijk.
De extra koeling (-6°) bij genomen - gaming.

Kortom: lang gezocht naar zo'n laptop maar voor die prijs vond ik het nergens, de prachtige service is dan ook een extra pluim waard!

8 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Helemaal tevreden en zeker een aanrader!

op 22 december heb ik de 15P35-GT555 in bestelling gelegd omdat ik al een tijdje op zoek was naar een laptop waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding goed moest zijn en een spelletje geen probleem moest zijn. Ik wilde zelf niet boven de 1000 euro uitgeven voor een mainstream gamelaptop. Daarbij ben ik doorverwezen door een collega die wederom een laptop bij deze meneer besteld had en dit ook vlekkeloos is verlopen.

Vóór de bestelling heb ik contact gehad met de heer Saveur per email over de opstelling die ik wilde bestellen. Nog niet eens een half uur later werd ik teruggemaild over hoe de laptop verzonden kon worden en in de daaropvolgende mails wat nog zou helpen om de laptop zo pefect mogelijk te maken.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de opstelling met Corsair modules van 1333MHz, Koelpasta van arctic silver (vanwege gaming) en pixelgarantie (omdat een defecte subpixel of dode pixel niet echt mooi staat op een full HD scherm).

Het is voor mij de eerste grote internetbestelling die ik tot nu toe heb gedaan en deze is ook bij mij vlekkeloos verlopen. Ik had de laptop op 27 december binnen wat zeer netjes ivm drukke feestdagen. Daarnaast had ik per email doorgegeven dat afleveren met postpakket geen probleem zou zijn maar meneer Saveur is zelf naar mijn huis toegekomen met de bestelling op 27 december, echt heel erg netjes dus!

Prestaties van de laptop zijn echt op en top. Alle games zoals Battlefield 3, Anno 1404, Deus Ex Human Revolution, TES Skyrim ga zo maar verder draaien er goed op. Sommige spellen draaien makkelijk op high, sommige spellen moeten aangepast worden naar medium.

Ik heb zeker geen spijt van deze aanschaf, wist precies wat ik wilde hebben en ben hierbij nog goed geadviseerd met dingen waar ik zelf niet aan gedacht had. Gaming doet deze echt perfect voor mij waarbij de prijs precies tipte aan mijn budget. De service is ook echt top en wil de heer Saveur wederom nog bedanken door middel van deze review!

5 stycznia 2012

Prima aankoop en service

Een aantal weken geleden een BTO 17CL35-GT555 besteld, na goede informatie en overleg via de telefoon. Een dag na mijn bestelling bleek dezelfde configuratie een aanbieding te zijn geworden. Alsnog korting gehad, ook al was het niet mogelijk de configuratie nog aan te passen bij BTO. Topservice van Roberto dus.

Het apparaat is overigens ook prima, niet onbelangrijk!

4 stycznia 2012

Kerst cadeau

Laptop vandaag gekregen!
Op 29 november besteld en vandaag binnen. (3 weken later)
Wat is hier positief aan?
Volgende, laptop besteld en vervolgens in productie.
Door de enorme kerstdrukte waren de videokaarten op bij BTO.
Dus wachten op leverancier en hadden de verkeerde kaarten bij of zoiets.
Afijn, Roberto met BTO samen voor een oplossing gezocht om toch de laptop voor de kerst binnen te krijgen, hiervoor was er een andere videokaart nodig.
Ik heb dus van deze mensen gratis upgrade gekregen op mijn videokaart.
Hiervoor ben ik zeer dankbaar om dat ik veel photoshop en video bewerk, die hier veel profijt van hebben.
Waarschijnlijk ben een van de eerste bezitters van de BTO X-Book 17M39-GTX 570 ipv 17m36-GTX 560
Ik ben er zeer blij mee.
Bedankt Roberto.

23 grudnia 2011

Tevreden klant!

Ik heb mijn laptop nog niet ontvangen - hij is net in productie gegaan - maar ik schrijf toch reeds een review ivm de bestelling zelf.

Ik plaatste mijn bestelling op zondagavond, en kreeg diezelfde avond nog een antwoord op mijn vragen. Ja op zondagavond dus :)

De dag daarop belde NotebookTotaal mij op mijn GSM in Belgie om mij een betere en *goedkopere* configuratie van mijn laptop voor te stellen! Asjemenou! ;) Het verschil werd onmiddelijk terug gestort op mijn rekening.

Het gaat hen duidelijk niet puur om de centen, maar om tevreden klanten.

19 grudnia 2011
Oceniono na 4 z 5

Super computer

Ik ben gek geworden om een laptop te vinden waarmee goed kon monteren. Ik wachte een beetje tot ik de laptop heb gebruikt om een review te maken en hij is helemaal top (hij is in BTO 15P35-GT555).
Roberto is zelf bij mijn thuis gekomen om de laptop zelf meebrengen. De bezoek ging heel snel maar na een tijdje van gebruikt ik moet zeggen dat de computer werkt prima + Notebook Totaal geeft 3 jaar garantie. Ik ben dus, heel blij me!

22 listopada 2011

Aanrader!

Nou, ik kan er heel kort of heel lang over zijn, maar de conclusie blijft hetzelfde; top service met top producten!

Ik heb maandag avond rond 21.00u een bestelling gedaan bij Notebooktotaal voor een BTO 15CL37 met alles erop en eraan. Alles werd netjes per mail bevestigd en ook het betalen via iDeal ging zoals je het verwacht.

Ik was vergeten bij mijn order een bepaalde optie aan te geven, maar ook dat was per email zo geregeld.

Vrijdag stond GLS bij mij aan de deur en kon ik het pracht-apparaat uitpakken en installeren.

Echt installeren was niet nodig, want ondanks dat ik er geen Windows licentie bij heb gekocht stond er al wel netjes een 64bit versie van Windows op (Zonder licentie welliswaar). Dit was erg fijn waardoor ik binnen 10min van m'n laptop kon genieten.

Tot op heden (natuurlijk) nog geen problemen mee gehad, apparaat werkt perfect en ziet er prachtig uit.

Om een kort verhaal lang te maken.. NBT.nl heeft een goede bereikbaarheid, verwerken de order snel en leveren kwalitatieve producten.

19 listopada 2011
Oceniono na 5 z 5

Geweldig product bij een sublieme webshop

Mijn eerste BTO 15CL35 was me zeer goed bevallen, maar mijn jongere huisgenoot was er ook verzot op. Vermits ik enigszins spijt had dat ik niet voor een versie met een SSD gekozen had, besloot ik mijn 15CL35 door te geven en een nieuwe te kopen mét SSD.

Aangezien ik vroeger altijd uitstekende ervaringen heb gehad met IBM Thinkpads neigde ik er in eerste instantie naar om een Thinkpad te kopen en er een SSD te laten insteken door Roberto bij NBT. Ik was echter zo verslingerd geraakt aan het fantastische 95% gamut full-HD scherm dat ik absoluut opnieuw een dergelijk scherm wou in mijn nieuwe notebook. Bij Lenovo bleek het helaas onmogelijk om voor 1500 euro een toestel met SSD en dit voortreffelijke scherm te verkrijgen. Bij nader inzien was BTO de enige die dit wel kon bieden. De algehele specificaties van de 15CL35 die ik voor dit bedrag heb laten configureren zijn ronduit indrukwekkend. En ik kan uit eerste hand getuigen dat een SSD (Crucial M4 256 GB) een zeer substantiële verbetering geeft qua snelheidsgevoel. De notebook voldoet aan al mijn vereisten en durf ik aanraden aan iedereen die performante én betaalbare notebook wil waar je jarenlang van kunt genieten.

Over de service en communicatie van Roberto bij NBT kan ik kort zijn: die is gewoonweg onovertroffen. Hij heeft mij met een engelengeduld bijgestaan toen ik hem om info vroeg bij de zoektocht naar dé ideale notebook voor mij. Hij heeft me verscheidene toestellen van Lenovo en HP voorgesteld ter vergelijking met de BTO 15CL35. Deze laatste bleek echter onklopbaar qua specificaties. Mails worden bij NBT binnen de 24u beantwoord én je krijgt een eerlijk en duidelijk antwoord op je vragen.

Ik kan dus niets anders dan de hoogste score geven aan NBT en BTO.

20 października 2011

Uitstekend

Zeer klantgericht geholpen door Notebooktotaal! Prima service, goed bereikbaar. Roberto staat je zeer vriendelijk te woord en denkt met je mee. BTO 17CL37 laptop is aanrader.

17 października 2011

gelukkig geen dozenschuiver...

Als zeer kritische consument nergens een laptop kunnen vinden waar in zit wat ik in mijn hoofd had.

Totdat 1 van onze programmeurs me wees op laptoptotaal.nl waarbij je zelf je eigen laptop kunt samenstellen.

Na een eerste configuratie en mijn wensenlijstje gedumpt te hebben, kwam ik al snel in contact met Roberto die me perfect en zonder verkooppraatjes op een technisch niveau naar mijn ultieme laptop heeft geloodst. Erg prettig dat er iemand is die technisch onderlegd is i.p.v. een passieve webwinkel annex dozenschuiver.

Notebooktotaal.nl met de BTO range is een echte aanrader, geweldige service, snelle levering.

wat mij betreft 6 sterren i.p.v. de maximaal 5!

Camiel Berkers

11 października 2011

Kwaliteit & Service

Voor 't eerst heb ik een laptop gekocht via Notebooktotaal.nl! Ik werd hier naartoe verwezen door een maat van me....
Ik heb wat rond gekeken en uiteindelijk een aantal mailtjes gestuurd, en kwam zo in contact met Roberto...
Je vragen worden perfect beantwoord zelfs zodat de minst ervaren computergebruiker het nog zou snappen.
In 1e instantie twijfelde ik maar werd snel overgehaald wat een snelheid zit er in die antwoorden, ik ben 100% tevreden over de klantenservice. Uiteindelijk heb ik mijn laptop s'avonds besteld en die is om 10uur nog verwerkt als bestelling TOP!

De laptop zelf: 17CL35 niks op aan te merken en wat een power heeft die, en nog een koopje ook, gewoon een Uitstekend product voor een geweldig bedrag. Ik kan hier wel even mee door, en de volgende keer doe ik mijn aankoop weer via notebooktotaal.nl
Een AANRADER voor iedereen!!!

Al met al een dikke 10 voor top-kwaliteit en Top-Service

2 października 2011

Alles zoal het hoort

Het lijkt van zelfsprekend ´Alles zoals het hoort´ maar spijtig genoeg is het vaker niet zo. Bij deze bestelling echter liep het echt goed.
Ik heb graag de volle controle als het over mijn computer gaat en stel deze daarom ook altijd zelf samen. Het is meestal een stuk goedkoper voor een krachtigere Laptop. Het is steeds een beetje een risico als men een nieuwe online leverancier moet uitproberen. Over de kwaliteit van de Laptop zelf had ik minder schrik. Mijn oude Laptop is ook een Clevo (dan niet onder het Merk BTO maar onder het Spaanse merk Hyundix) Pentium 5 ondertussen 11 jaar oud en draait nog steeds perfect. De evolutie van de programma’s maakt echter dat een Petium 5, 2 GB Ram en 20GB harde schijf niet echt meer voldoet en het was dus dringend tijd voor een update. Sinds een kleine 2 weken werk ik op een 17cl35, I7 2720 QM, 16GB Ram, HDD 120GB intel 510 SSD en HDD 750GB. Het verschil is uiteraard groot.

Uit de reviews had ik 2 leverancier geselecteerd en hen beide gemaild en opgebeld. Dit is ten slotte ook hetgene wat men doet als men in de problemen geraakt. Dus was het de bedoeling om te testen hoe snel ik effectief iemand aan de lijn kreeg of hoelang het duurde voor ik een antwoord op mijn mail kreeg. Zowel bij de mail als via de telefoon kreeg ik bij Notebooktotaal dezelfde dag antwoord. Bij de andere leverancier had ik een secretaresse aan de lijn (het leek een call center) en men ging mij terug bellen. Ik wacht nog steeds op dat telefoontje.
Mijn laatste informatieve vraag die ik had was gisteren (Zondag) en werd binnen het uur beantwoord.
Correct advies vooraf, versturing naar België was vlot en snel, leverancier is perfect bereikbaar ook na levering. Het verdient mijn 5 Sterren.

19 września 2011

Goed advies

Ik heb vorige maand een laptop gekocht de: BTO P-Book 17CL35-GT555 QUAD. Deze wou ik upgraden met een harde schrijf. Maar naar overleg met Roberto was het verstandig om een andere harde schrijf te nemen. Dit terwilj deze wel goedkoper was.

Zodoende, dus een eerlijk advies.

Verder is de service goed, om 22.00uur is hij nog te bereiken om advies te geven, de levereningstijd is precies zoals verteld was, op dat moment 5 werkdagen.

Zodra je een vraag hebt wordt je maximaal 24uur later terug gemailt, echter meestal krijg je direct antwoordt terug.

Als laatste van de laptop zelf. Vindt ik het jammer dat het numblock anders is dan op een normaal toetsen bord. de 0 en de punt zijn kleiner en zitten op een andere positie. Daarintegen heb ik voor de extra grote 9cell accu gekozen en deze gaat wel 2.5uur mee en met volle presatie (spel spelen) is dat nog steeds meer dan een uur.

Remco

12 września 2011

Uitstekende service

Ik twijfelde nog bij welke fabrikant ik mijn laptop weg wou halen.
al gouw kwam ik via google op notebooktotaal.
toen ik een configuratie had gemaakt liet ik dit controleren door Dhr. Saveur, die mij UITSTEKEND geholpen heeft.

ik heb hem nu al een tijdje en ben meer dan tevreden !
de volgende keer als ik een laptop ga bestellen weet ik 110% zeker dat ik hem nogmaals bij Roberto ga bestellen.

9 września 2011

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej