Notebook Totaal Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn X-BOOK 17CL58-GTX765 met Core i7 - Haswell met 8 Gb is een prima laptop, snel, prachtig scherm, fraai en betrouwbaar. Er was een probleem met de fan, die niet alleen veel herrie maakte, maar som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Begin december een BTO laptop besteld bij Notebook Totaal. Binnen drie dagen in huis! Enkele vragen voorafgaand aan de aankoop werden direct beantwoord en er werd bovendien prima advies gegeven. N... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zocht al langer een wat kleinere maar even krachtige laptop (voor videobewerking) ter vervanging van mijn Asus K53 en vond deze in de BTO 13CL58, n.a.v. een review op hardware.info. Notebooktotaal boo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Notebook Totaal is ontstaan uit de behoefte van consumenten (zowel zakelijk als particulier) die opzoek waren naar een partij die expertise, levering en service als totaaloplossing kon aanbieden. Notebook Totaal is een Total Solution Provider in hart en nieren. Wij kunnen al uw "mobile computing" projecten managen, denk aan het inrichten van mobiele werkplekken voor bijvoorbeeld verkoopmedewerkers of managers. Maar wij opereren ook breder, van werkplekbeheer tot het compleet inrichten en onderhouden van de IT omgeving (denkt u dan bijv. aan ERP software en databeveiliging of voldoen aan datawetten) U zult mogelijk merken dat u in ons productassortiment sommige merken niet zult vinden. Dit hebben wij gedaan omdat wij van mening zijn dat niet alle merken aan de eisen voldoen die je mag verwachten van een “degelijk” product. Tevens ondernemen wij “groen”; Facturen worden electronisch verzonden Communicatie bij voorkeur via telefoon of mail Zuinige pc’s en groene hosting voor onze sites Verzending zo groen mogelijk. Denkt u dan aan; - Minimaal verpakkingsmateriaal (uiteraard wel met waarborging van stevigheid / veiligheid van het pakket) - Geen losse dozen verzenden maar alles in één grote doos.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Snelle service, vakkundige mensen

Mooie zware laptop besteld, de ingeschatte levertijd van 5 dagen werd tot op de dag gehaald. Vragen die ik had werden meestal binnen een uur beantwoord en op een manier waarop je er wat aan hebt.

Bijzonder plezierige winkel-ervaring, ik ga hier voor een volgende laptop zeker weer kijken.

17 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Goed advies is het halve werk

Ik was op zoek naar een notebook, geschikt voor studie van m'n dochter en toch een beetje snel om SIMS 3 soepel te kunnen spelen. Daar ik onvoldoende kennis heb om de juiste notebook te kopen en de verkopers in een aantal winkels mij niet echt konden overtuigen en ik de notebooks voor de prijs die ik in gedachten had niet mooi en stevig genoeg vond, ging ik voor de vereiste hardware om SIMS 3 te kunnen draaien googlen. NotebookTotaal kwam toen vrij snel in beeld, ik heb de goede ervaringen van een aantal klanten gelezen en heb toen een mailtje gestuurd met een aantal vragen over de 15m02 die door Roberto nog dezelfde avond werden beantwoord. Ik ben toen gaan nadenken of ik er wel goed aan deed om met NotebookTotaal in zee te gaan. Na een paar dagen mailde Roberto opnieuw. Mijn vertrouwen begon te groeien. Ik had inmiddels ook gelezen dat het met de service na aanschaf bij Roberto ook goed zat.
Ik hoor vaker over slechte service dan goede en ik vind after-sales erg belangrijk. Pubers gaan vaak onvoorzichtig om met gevoelige apparatuur.
Voordat ik tot aankoop van de Pbook15m03 overging had ik toch nog een aantal vragen op de mail gezet. Hij nam niet de moeite om mij te mailen maar belde gelijk op. Helemaal TOP. Mijn vragen werden snel beantwoord. Hij gaf aan om de 15m03 te nemen omdat die wat sneller was dan de 15m02.
Ik heb de 15m03 gisteren besteld. Roberto komt hem voor de Kerstvakantie langs brengen, daar maak hij m'n dochter helemaal gelukkig mee.

Bedankt alvast Roberto.

Ik wacht je levering in goed vertrouwen af.

15 grudnia 2010

Blij verrast!

Korte versie: Uitstekend advies en aankoop Als een ouderwets 'brick&morter' vakman in een internet jasje. Snel geleverd. Persoonlijk contact (belt ook na !). Gepassioneerd en gedreven.

Mijn ervarging beschreven: Mijn Viao laptop gaf een vorige week zondag (31-10-10) plots de geest. Toch al dik 3 jaar oud en eerder in reperatie geweest besloot ik een nieuwe laptop aan te schaffen. Deze moest voldoen aan 3 eisen:

1. Kwalitatief goed, zodat ik er toch zo’n 3 – 4 jaar zonder problemen mee kan werken.
2. Stevig genoeg voro casual gaming. Nu games draaien in hun volle glorie (op high settings de bestaande MMORPGs, maar ook de aantrekkelijke steam aanbiedingen van fps/rts games van 6-12 maanden oud) en over 3 jaar (op redelijke settings voor speelbaarheid).
3. 17 inch.

Een soort desktop vervanger mocht het wat mij betreft wel zijn met een budget van rond de Euro 1.500 – 2.000. Na op het internet naar wat modellen te hebben gekeken en op game laptops te hebben gezocht kwam ik uit bij Alienware. Beetje prijzig. Echter dit zette me op het pad van de “Build to Order” laptops en Notebooktotaal.nl

Op de site van Notebook totaal las ik goede en gedetaileerde ervaringen Ook op tweakers is Notebook totaal (lees Roberto) positief aanwezig. Omdat ik niet op de hoogte ben van de laatste technieken besloot ik een vrijblijvend te bellen voor advies. Zo kwam ik met Roberto Saveur in contact die ruim de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en me van advies te dienen op basis van mijn wensen/eisen.

We kwamen uit op 2 a 3 voorbeeld systemen. Een XXODD machine, die er qua specs en qua uiterlijk er erg strak uitzag, en twee BTO. Roberto diende me van advies over zijn ervaringen en zo kwamen we uit op BTO (met name vanuit eis 1.). Hierbij had hij me de duurste makkelijk kun verkopen, dit deed Roberto niet. Top dus. Gelukkig is het de keus gevallen op een BTO machine anders was ik waarschijnlijk teleurgesteld (u kunt zelf nalezen wat de huidige stand van zaken mbt XXODD is). Het verdere process liep zo soepel dat ik telefonisch besloot tot aankoop over te gaan. Met Ideal betaald op een dinsdag en de laptop was er vrijdag!

Nog een aantal maal contact gehad met Robert via mail en telefoon over wat vragen die bij me opkwamen. Een uiterst gepassioneerd, gedreven en ondernemend persoon, dat is duidelijk. Een heel goede verkoper die zich gelukkig inzet voor de goede verkoop en een blije klant. Een moderne e-Jedi en dus geen e-Sith om het maar op z’n Lucas te omschrijven.

Prima uitkomst dus. Ik ben dik op dit moment dik tevreden met mijn systeem. Het is de BTO 17M32 met een ATI Radeon 5870 kaart en als belangrijkste afwijkende configuratie een Core i7 – 720QM (sticker op latop zegt alleen i5, alas), 4GB Corsair RAM, Harddisk 4GB SSD + 500GB 7200rpm (MBs 120/120). Draait Gears of War en SC2 als een beest. Ik heb ook het volste vertrouwen dat als er in de toekomst toch wat aan de hand is ik wordt geholpen met dezelfde commitment tot kwaliteit.

10 listopada 2010

Fantastische service!

Ik was al langer op zoek naar een high performance multimedia notebook die moeiteloos vele applicaties tegelijk kon draaien. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk uit op de Xni-8100 op Notebooktotaal.nl.
Na wat gemaild te hebben met Roberto en te hebben geïnformeerd over de prijs kwam ik tot de conclusie dat de prijs waaraan Roberto zijn notebooks aanbied gewoonweg schitterend is!

Daarna heb ik de Xni-8100 naar mijn wens samengesteld en deze samen met wat accessoires telefonisch besteld. Na 5 dagen werd de notebook thuis keurig afgeleverd. Zo snel had ik hem echt niet verwacht!
Ondertussen heb ik hem al enkele maanden uitvoerig getest en hij draait nog steeds even goed als toen hij net uit de doos kwam.

Kortom, Notebooktotaal.nl is in mijn ogen een zeer professioneel bedrijf dat hun klanten echt in de watten legt. Hun prijzen en snelle service zijn onklopbaar!
Ik raad dit bedrijf vast en zeker aan iedereen aan!

28 października 2010

Positief !

Wel, zoals reeds overvloedig te lezen valt in deze lange lijst van positieve beoordelingen, wil ook ik hieraan mijn steentje bijdragen.
Ik zou niet weten wat te schrijven, wat niet reeds door mijn voorgangers is geschreven. Prima berading voor verkoop, prima afhandeling van de verkoop zelf ( waarbij er zowel van onze kant, als ook van Roberto's kant een stuk vertrouwen nodig bleek:-). Iets wat mij persoonlijk helemaal over de streep heeft getrokken om voor Roberto te kiezen), prima levering en uitleg over het betreffende product en een goed en vlot contact indien nodig (ook buiten de normale bedrijfsuren).
Ik weet dat Roberto al eerder een beoordeling van me verwacht had, maar een half jaartje lijkt me niets om als termijn aan te houden om het product zelf te beoordelen en de eventueel noodzakelijke stappen te beoordelen die door de verkoper zouden kunnen worden ondernomen.
Ik ga niet zeggen dat ik het jammer vind dat ik tot nu toe nog geen beroep heb moeten doen op de naverkoop service van Roberto :-). Ik weet wel dat hij het nodige zou doen om er voor te zorgen dat alles weer in orde zou komen. Ook dat blijkt ten overvloede uit de reeds verschenen berichten.
Mijn oordeel van 5 sterren vind ik dus niet meer dan vanzelfsprekend voor deze jonge ondernemer. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het het iedereen kan aanraden om hun apparaten bij Roberto aan te kopen.

L.C.

XXODD XNI8100x 18.4

3 października 2010
Oceniono na 5 z 5

Goede adviezen, scherpe prijzen, en top afterservice

Wat doe je (als leek) als je niet meer kunt kiezen uit de steeds onbegrijpelijker verhalen van de vele aanbieders van computers of hoe die dingen tegenwoordig ook allemaal heten? Na een paar frustrerende bezoekjes aan diverse winkels en nog meer sites zoek je advies. Zo kwam ik geheel toevallig in contact met Roberto Saveur van Notebook Totaal.
Hij begon niet meteen te roepen wat een mooi glimmend speelgoed hij allemaal in de aanbieding had (“deze heeft nog meer knopjes!!”), maar wilde gewoon weten wat ik ermee wilde doen. Waarvoor ga je de pc precies gebruiken en hoe vaak? Ben je veel op reis, wil je een grote accu, welk bedrag had je in gedachten?

Dat soort heldere vragen in plaats van idioot technisch gereutel in onbegrijpelijk jargon (“Wilt u een PAEX-3987 ACZ/-3 of een PAEX-3987 BCD-11”) en ik moet zeggen dat dat alleen al een verademing was.

Erg aardig was ook dat Roberto mijn Thinkpad in Den Haag kwam afleveren en liet zien hoe het indrukkwekkende apparaat werkte. De eerste uren verliepen vlekkeloos , maar helaas: een paar dagen later gebeurde er… niets! Of beter gezegd: bijna niets. Uit de geluidjes kon ik opmaken dat het apparaat in leven was, maar het scherm kwam niet verder dan een vage grijstint… Paniek!

Gelukkig kwam Roberto me toen pas echt te hulp. Eerst verleende hij EHBO op afstand door de telefoon. Toen dat niets opleverde activeerde hij de Lenovo-garantie en regelde een afspraak met een monteur (ik moest een paar dagen naar Parijs). Roberto haalde ook nog even de Thinkpad op in Rotterdam en bracht hem een paar dagen later geheel hersteld terug. Ik was de eerste in acht jaar waarbij dit gebeurde en hij voelde zich toch verantwoordelijk… Dat was hij natuurlijk formeel gezien helemaal niet, maar hij wilde geen formele discussies, maar mijn probleem helpen oplossen. En dat alles gratis.

Deze aanbevelingsbrief tik ik op de herstelde pc die inmiddels alles doet wat een pc moet doen en me aan alle kanten goed bevalt.
Roberto heeft laten zien dat service niet eindigt bij het moment van afleveren, integendeel! Ik ben hem zeer erkentelijk voor alle hulp. Als over een jaar of acht opnieuw een Thinkpad met een ‘foutje’ uit de fabriek rolt, dan hoop ik voor de koper dat het apparaat via Roberto is gekocht! De service voor de aankoop is uitstekend, maar die na aankoop is dat nog meer.

En dat is vandaag de dag verre van vanzelfsprekend. Roberto: heel veel dank!

Ron van der Veer

27 września 2010

goed advies en service

Notebooktotaal geeft goed advies en levert wat het beloofd.

Voordat ik mijn laptop kocht heb ik diverse malen contact gehad via mail en telefoon. Altijd was er snel en direct antwoord op al je vragen. Ze nemen de tijd voor je en zorgen voor vertrouwen.

Ook de levering is snel. De laptop die ik kocht werd zelfs twee dagen sneller geleverd dan verwacht.

Als ik weer een laptop zoek, weet ik waar ik deze koop!

23 września 2010
Oceniono na 5 z 5

Aardig, professioneel en zeer redelijk.

Ik heb een laptop van boven de 2500 Euro besteld (XNi 8100)
Hoewel ik hem vanaf donderdag thuis verwacht kreeg ik hem al dinsdag. Verkoper neemt de tijd voor zijn klanten, geduldig telefonisch, buiten kantoortijden. Aardig, professioneel en zeer redelijk.

6 września 2010

Uitmuntende "naservice".

2 jaar geleden heb ik mijn laptop via notebooktotaal aangeschaft. Mijn keuze voor hen was naar aanleiding van de duidelijke en uitgebreide hulp die ik kreeg tijdens mijn zoektocht naar de juiste laptop. Nu had ik een probleem met mijn laptop en roberto bood direct aan om t probleem op te sporen. Dankzij de snelle service had ik mijn laptop als binnen een paar dagen terug. Roberto bedankt voor de goede zorgen en je accurate service.

27 sierpnia 2010
Oceniono na 5 z 5

uitstekende service, voor én na

Bestelling geplaatst op vrijdagavond - 5 werkdagen later geleverd in Belgie en dit met perfecte opvolging. Spijtig genoeg had ik een querty keyboard ipv azerty - even gebeld en 2 werkdagen later werd een nieuw keyboard geleverd en dit volledig op kosten van notebooktotaal - super klantenservice: vriendelijk, snel, efficient !

26 sierpnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk advies is nog wel mogelijk =)

Een paar maanden geleden voor het eerst op notebookadvies.nl gereageerd om wat informatie in te winnen. Ik krijg snel antwoord en er werd goed meegedacht. Na een aantal forumposts werd de keuze steeds eenvoudiger en na uiteindelijk 1 telefoontje overgaan op de koop. Heb de laptop nu een week in huis en de laptop doet precies wat verwacht wordt. Het advies was dus volledig op zijn plaats.

18 lipca 2010
Oceniono na 5 z 5

Adviseert, denk mee, voert uit wat afgesproken

Na een email met mijn wensen en de vraag om advies, direct reactie gehad, waarbij notebooktotaal mee denkt om de juiste configuratie te krijgen voor de beoogde werkzaamheden. In een goed telefoongesprek is het systeem vervolmaakt en de koop gesloten. Hierna heeft Notebooktotaal uitermate netjes hun beloften waargemaakt, inclusief het afleveren. Prima service, zoal het hoort.
Hierbij moet ook opgemerkt dat de prijsstelling uitermate scherp is en dat met de geboden service. Hulde.

17 lipca 2010

Service op maat

Algemeen
Via Tweakers bij Notebook Totaal uitgekomen, omdat ik een XXODD wilde hebben. Na wat uitzoek werk op XXODD site en de site van Notebook Totaal eruit gekomen wat ik wilde. Toen met Notebook Totaal gemaild. Dit email contact was zeer uitgebreid en met veel goede en relevante informatie. Eindelijk eens een winkle die goed met je mee denkt en probeert jou wensen in te vullen ipv je het duurste te verkopen.

Prijzen liggen duidelijk lager dan de prijzen die XXODD adviseert, tevens zijn er ook nog meer opties mogelijk, ook al staan ze niet op de site. Via de telefoon kan er nog meer.
Ik heb uiteindelijk een andere harde schijf en OS (beide voorgeïnstalleerd) in mij laptop.

Uit eindelijk is er een op maakt gemaakte bestelling voor me op de site gezet. Erg fijn dat alles wat ik wilde kon.

Verzending
Keurig gebeld met de mededeling dat de douane de laptops langer dan gepland in behandeling had. Dus dat het iets later zou worden. Wat geen probleem was aangezien de levertijd al redelijk scherp was.
Dag later gebeld dat ze waren vrijgegeven en Notebook Totaal ze maar direct had opgehaald en alles geïnstalleerd dus of hij het vandaag kon leveren.
Van te voren niet echt wat afgesproken aangezien mijn en zijn agenda beide regelmatig in Rotterdam zijn dus elkaar ontmoeten het snelste zou zijn. Nog dezelfde dag afgesproken dat hij langs zou komen op mijn werk en een uur later had ik de laptop.

Een erg flexibele opstelling die ik wel kan waarderen.

Product verpakking stevig.
Geen track & Trace, wel direct contact.

28 czerwca 2010
Oceniono na 5 z 5

Was op zoek naar een laptop van goede kwaliteit met een niet al te groot budget. Ik ben via notebooktotaal.nl uitgekomen op een laptop van het merk XXODD. De website is erg overzichtelijk en bestellen stelt niks voor. Er wordt snel gereageerd op eventuele vragen via email waardoor een goede keuze kan worden gemaakt. Klantvriendelijkheid is dus super. Na betaling via ideal werd de laptop direct verstuurd en had ik deze 2 dagen later in huis.

22 czerwca 2010

Waar voor je geld!

Heb naar lang research gekozen voor Roberto van Notebooktotaal, omdat ten eerste de site een vertrouwde uitstraling heeft en ten tweede het me door meerdere profesionele netwerken werd aangeraden. Ik heb hier totaal geen spijt van na een dubbele check van Roberto op klant tevredenheid. Het notebook is in perfecte staat en als er iets aan mankeert(wat altijd kan gebeuren) kan ik gelijk bij hem terecht voor de beloofde garantie. Wat voor mij heel belangrijk is. Het geeft weer dat kwaliteit hier gewaarborgd staat en daar wil ik mijn geld best aan spenderen. Keep up the good work!

19 czerwca 2010
Oceniono na 5 z 5

super service en een zeer goed advies

Roberto (notebooktotaal) heeft zeer goed adviseerd bij mijn bestelling van een laptop en pc. Ook een strakke after sales support. DHL had transportschade veroorzaakt en dit werd door Roberto perfect afgehandeld. Eigenlijk mag je zeggen ouderwetse zeer goede service.

8 czerwca 2010
Oceniono na 5 z 5

Goede service, ook op lange termijn.

Bij de aanschaf eind 2007 van een laptop ben ik uitstekend geholpen, er werd mij geen extreem duur en 'overpowerd' systeem door de strot geduwd.
Na 2.5 jaar van tevreden gebruik kreeg ik ineens problemen die ik niet kon oplossen. Nog dezelfde dag heb ik mijn laptop op kunnen sturen naar Notebooktotaal. Daar bleek dat de grafische kaart kapot was gegaan. De laptop is direct doorgestuurd naar de fabrikant aangezien de hardware nog binnen de garantie viel. Telefonisch ben ik van alles goed en netjes op de hoogte gesteld. Voor dit alles (wat in principe niet binnen de garantie valt) is niets in rekening gebracht. Topservice!
Mijn volgende laptop zal ik zeker weer bij Notebooktotaal kopen.

20 maja 2010

super service en klantgericht

Wat ben ik blij dat ik bij Roberto niet alleen goed advies kreeg bij de aanschaf van mijn laptop, maar dat hij ook super klantgerichte service verleende toen mijn laptop crashte door een virus (stom genoeg een trojan horse binnengehaald). Hij jaagt je niet onnodig op kosten, en denkt met je mee in wat je nodig hebt. Ik ben super tevreden en weet waar ik naartoe ga als ik een nieuwe laptop nodig heb of een reparatie.

11 maja 2010
Oceniono na 5 z 5

Goede, snelle en eerlijke service

Bij notebooktotaal heb ik nu 2 laptops en een desktop aangeschaft. De directe snelle en eerlijke adviezen gaven de doorslag. Voor een leek is het vinden van een geschikte laptop niet eenvoudig. In een paar snelle stappen heeft NotebookTotaal mij een prima laptop geadviseerd. Door deze ervaring heb ik een tweede laptop en een desktop ook via NotebookTotaal aangeschaft. De service na aankoop is prima, een virusprobleem was bijvoorbeeld binnen 24-uur opgelost. Zeker, je kunt altijd nog weer net even een paar euro goedkoper, maar goede adviezen en service die ook een jaar na aankoop nog gewoon goed is zorgen dat de volgende laptop ook weer van NotebookTotaal zal komen.

1 maja 2010

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej