Bij het online bestellen kwam ik er niet helemaal uit. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik heel snel een reactie en passende oplossing. Producten zijn ook snel verstuurd!
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Behalve dat het een mooie tas is, was ik ook blij verrast door het persoonlijke berichtje bij het pakketje. Wellicht wel een idee om dikker papier/karton te gebruiken. Bij mij was het verpakkingsmater... Zobacz więcej
Die Philosophie von i-did hat mich überzeugt, Nachhaltigkeit, Unterstützung von Frauen und sozial schwächer gestellten Personen finde ich sehr wichtig. Die Produkte gefallen mir und meiner Familie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
i-did ruimt de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In de ateliers werken mensen, die nooit of lang niet hebben gewerkt, zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.
Dane kontaktowe
Floridadreef 50, 3565 AM , Utrecht, Holandia
- 31 30 276 2668
- bestellingen@i-did.nl
- i-did.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fijne en snelle communicatie en service
I was not expecting any feedback from…
I was not expecting any feedback from the complain I did on Trustpilot, but I did.
I do not know what the end result will be, but I am pleased to say that my complain was attended.
Thank you Trustpilot
Bad services
I did not requested 6 month internet. Please refund my payment

Odpowiedź od i-did
Een tas met vlekken maar goed opgelost
Ik heb 2 tassen besteld, waarvan er 1 met vlekken uit de verpakking kwam. Nadat mijn klachtenmail in eerste instantie niet werd beantwoord, bleek na een 2e bericht dat hij niet was aangekomen. Gelukkig is het daarna goed opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Wat een leuk bedrijf
Wat een leuk bedrijf. Naast dat ze vooruitstrevend zijn in de recycle branche. Doen ze ook heel veel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik zeg ga vooral als bedrijf een kijkje in de keuken nemen bij I-did. Leuk om dit jaar eens een kerstpakket met impact te geven ook daarvoor kan je terecht bij I-did.

Heel vriendelijk
Bij I-did denken ze mee
Bij I-did denken ze mee, zodat je bestelling compleet aankomt en je gelijk kunt monteren.

Odpowiedź od i-did
Top product, goed verwerkbaar en isolerend
Het vilt van I-Did.nl is kwalitatief goed en stevig. Daarnaast veelzijdig in te zetten. Levering is top geregeld en de verpakking was prima op orde.
Voor mijn opdracht een wand en plafond bekleed met vilt. Eindresultaat is top, net als het product. Hier wil ik vaker mee werken.
Bedankt I-Did en groetjes,
Meubelmaker Alkmaar
Goede service, flexibel en kwaliteit
Goede service en bereikbaarheid. Flexibel. Supervriendelijke medewerkers en natuurlijk een heel mooi product.
Snelle levering en super vriendelijke…
Snelle levering en super vriendelijke geholpen bij mij vragen.
Mooie producten van goede kwaliteit
Ik heb inmiddels een hele collectie van mooie en goede i-did producten. De service is goed en ook de bedrijfsvisie spreekt mij aan. Kortom Top!
Mooi!!
Hele mooi producten en nog duurzaam ook. Wat een ontdekking!! Heel jammer dat de webshop binnenkort gesloten wordt voor consumenten. Nog maar snel een tweede bestelling plaatsen….
Tolle Philosophie, tolle Leute, tolle Produkte
Die Produkte gefallen mir und meiner Familie gut, weil sie optisch ansprechend, funktional und aus recyceltem Material hergestellt sind.
Die Kommunikation mit den Mitarbeitern und die komplette Bestellabwicklung verliefen vorbildlich.
Vielen Dank an das i-did Team und alles Gute für Euer tolles Unternehmen!
Goeie spullen sympathieke organisatie
Goeie spullen duidelijke website, sympathieke organisatie
Pure produkten.
Mooie produkten van duurzaam materiaal. Verder een goed concept. Kortom een aanrader.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.