Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOO... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Januari bestelling (70 euro) gedaan

Januari bestelling (70 euro) gedaan, deze werd 2 februari geleverd. Totaal anders dan op de website aangegeven. Leek niet eens op de bestelling.
Moest het retouren (25 euro) naar China.
Verschillende mailtjes gestuurd over geld terug.
Krijg als reactie dat ze contact gaan opnemen met de afdeling die erover gaat, en zou geld zsm krijgen.
Iedere keer veranderen ze van mailadres. Nu is zelfs de website niet meer beschikbaar.
Nu 13 maart nog steeds mijn geld niet ontvangen!
Grote oplichters zijn het!

13 marca 2024

Hi JDN,

Noa Mode: Oplichters!

Oplichters. Voor 100 euro besteld suède schoenen besteld. Bleek geen suède, eerder karton. Moest het retourneren naar China. Voor de zekerheid maar aangetekend gedaan. Uiteindelijk moest ik aantonen dat ik het had teruggestuurd. PostNL kon zien dat het pakket was aangekomen op bestemming in China. Terugbetaling, ondanks meerdere mails, nooit ontvangen. Mailadres niet meer actief. Ofwel, een stel oplichters!

Hi JDN,

Oceniono na 1 z 5

Dit is een malafide bedrijf.

Dit is een malafide bedrijf.
Ook ik ben gedupeerd.
Zit nog steeds op mn geld te wachten.
Wederom mail adres veranderd.
Ik ga aangifte doen zowel bij de politie als Fiod.

En ja...zoals er wederom een reactie wordt geplaatst...is bekend. Ga maar eens over op actie.

Bestelling ontvangen op 11maart

Bestelling ontvangen op 11maart, besteld op 26 februari.
Het item lijkt niet op wat ik besteld heb en wil het retour sturen maar er is geen enkel e-mail adres dat bereikbaar is.
Had gehoopt dat mij zoiets niet zou overkomen, maar helaas. Weggegooid geld. Mijn lesje geleerd om de volgende keer als ik ergens iets bestel eerst de reviews te lezen over het bedrijf.

Oceniono na 1 z 5

Geen oplossing !!! Niks kopen!

Contact met klantenservice, bedrijf zit in Amsterdam, maar je moet zelf het pakket a €25 euro retourkosten naar China verzenden om in “aanmerking” te komen voor terug betaling.

Ongeloofelijke slechte service, niet mee denkend. En retour naar hun in Nederland is niet mogelijk.. vreemd.

Ik wacht nog tot ze met een normale oplossing komen.

Oceniono na 1 z 5

Anderhalve maand geleden iets besteld

Anderhalve maand geleden iets besteld. Niets ontvangen ook al zeggen ze dat het verstuurd is. Website gesloten. Je kunt reageren op nieuwe emailadressen via trustpilot maar daar wordt niet gereageerd of bericht wordt niet afgeleverd. Schande dat dit zomaar kan en mag. Ze suggereren in amsterdam te zitten maar spullen komen gewoon uit china. Mijn geld dus kwijt. Waar kan ik mijn klacht kwijt?

1 lutego 2024

Geen ster !!

Geen ster !!! Oplichters eerste klas !! Hebben geen compassie en zijn grote criminelen . Ik heb de zaak gedeponeerd bij een advocaat dus ze zullen boeten !!

LET OP : OPLICHTERS 😡😡😡😡

Vreselijke oplichtersbende

Vreselijke oplichtersbende. Sturen je rotzooi die niet eens lijkt op wat je bestelde. leuk hoor,heeft mijn dochter voor gespaard en zijn niet te bereiken. Laffe oplichters.

Oceniono na 1 z 5

Daar gaat je geld OPLICHTING!

Daar gaat je geld! Wat een hopeloze oplichters!
In januari een bestelling gedaan voor 3 kasjmier truien. Uiteindelijk bezorgd en er zat geen Kasjmier in en totaal anders dan foto’s (het leken wel voddenzakken). Moest het terugsturen naar China op eigen kosten! Gelijk in orde gemaakt en pakketje is nog steeds onderweg zogenaamd! Weg geld (90 euro) + retourkosten (30 euro). Ineens is het mailadres veranderd waardoor mails onbestelbaar waren. Via Google gezocht en het nieuwe mailadres kunnen achterhalen. Totaal geen reacties! Criminelen zijn het!
Update: het mailadres die jullie nu ineens in de reactie doorgeven is ook onbestelbaar!!

Oceniono na 1 z 5

Ik heb nog steeds mijn bestelling 24-2…

Ik heb nog steeds mijn bestelling 24-2 niet ontvangen, hoewel al 2x mail gestuurd naar beide genoemde mailadressen. Niets op gehoord. Wat kan ik doen?

24 lutego 2024

Hier niets kopen!!!!

Na erg lang wachten de bestelde sandalen ontvangen, ongeveer 2 maten kleiner helaas. Het zouden ook nog orthopedische sandalen zijn, helaas ze zijn zo plat als een dubbeltje, totaal geen voetbed. Dat is allemaal erg jammer dus dacht ik, ik stuur ze terug maar het hele bedrijf schijnt niet meer te bestaan, alle e-mails die ik stuur worden geretourneerd. Er zijn ook geen adresgegevens meegestuurd in de vorm van de pakbon oid. Ik ben dus bekocht, KOOP HIER NIET!!!!!!!!!! € 60,- kwijt en iemand lacht denk ik in zijn vuistje. Wat me wel opviel is dat je nog steeds kunt bestellen dus ze gaan wel gewoon door met deze praktijken, als je zo slim bent om gelijk naar beneden te scrollen op hun site en daar "retourzenden" aanklikt zie je al dat het allemaal niet klopt. Voor mij te laat, wees gewaarschuwt!.
WAT EEN BELAZERDERIJ!!!!!!

Oplichters

Oplichters, ze sturen je artikelen niet op. vervolgens reageren ze niet op berichten. en geen terugbetaling. niks ontvangen. niet bestellen zijn oplichters

6 lutego 2024

Beste Deborah,

Oceniono na 1 z 5

Hierbij wil ik de volgende klacht…

Hierbij wil ik de volgende klacht indienen, art. €90,= gekocht na maanden ontvangen komt geheel niet over het komt uit China slechte kwaliteit en veel te klein xl besteld ik kan het retour sturen zeggen ze en dat adres is in China kost €62,= euro hoe kunnen mensen zo hun geld verdienen , ben mijn geld kwijt en art. Kan zo de vuilnisbak in hopende dat er niet meer mensen gedupeerd raken help help help dat ze mensen hun geld terug betalen

Rotzooi…

Heb nog nooit in mijn hele leven zo’n rotzooi van een jurk gekregen. Kostte euro49,99 dus niet duur zou je zeggen maar het was nog geen euro waard. Hopla weg geld weg totjurk, ligt in de container omdat je niets kunt retourneren zonder te betalen.
Hoe is het mogelijk dat je zo genept wordt. Dus mensen wees gewaarschuwd: koop nooit iets bij Noa-mode

9 marca 2024

waardeloze vuile oplichtersbende

waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. ga niet eens retourneren want wie garandeert dat ik mijn geld terug krijg. ik mailde ze met graag over retour beleid, krijg de mail onbestelbaar retour. chapeau noa boeven.

8 marca 2024

Een zeer slecht bedrijf

Een zeer slecht bedrijf. Oplichters.
Slechte kwaliteit en retourneren kost bijna net zo veel ,als de jas zelf.
Heel kwalijk

8 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej