Bardzo podoba mi się ten kardigan, jest stylowy i wygodny w noszeniu. Materiał jest miękki i przyjemny w dotyku. Był nieco większy niż się spodziewałam, ale nadal dobrze leży. Ogólnie dobre wrażenie.
Strona www jest przejrzysta, polityka zwrotów jest opisana klarownie. Popracowałabym nad tabelą rozmiarów strojów kąpielowych, ponieważ jest nierealistyczna, trudno dobrać odpowiedni rozmiar.
Te spodnie bardzo mnie zaskoczyły. Wyglądają świetnie, a do tego są naprawdę wygodne; co, szczerze mówiąc, zdarza się rzadko. Jakość wydaje się doskonała jak na tę cenę, a szwy są starannie wykonane.
Słuchajcie, dwa miesiące czekania na zwrot pieniędzy. Dopiero informacja o złożonym na policji zawiadomieniu o przestępstwie przyniosła skutek. Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bardzo podoba mi się ten kardigan
Tragedia !!!
Tragedia !!!! Zupelnie inny material i kolor, przesylka szla ponad miesiac. Sukienka w ogole nie odpowiada opisowi ani zdjeciu na stronie. ODRADZAM!!!!!
Słuchajcie
Sukienka wygląda ładnie i dobrze leży
Sukienka wygląda ładnie i dobrze leży. Krój jest elegancki, ale spodziewałam się nieco lepszej jakości materiału. Dostawa była jednak na czas. Ogólnie jest przyzwoita.
Strona www jest przejrzysta
Zakupiona spódnica ma piękny
Zakupiona spódnica ma piękny, luźny krój. Jest wygodna i wygląda bardzo stylowo. Materiał jest wysokiej jakości. Już zebrałam na jej temat komplementy.
Kupiony przeze mnie trencz wygląda…
Kupiony przeze mnie trencz wygląda bardzo elegancko i ponadczasowo. Od razu odświeży każdą stylizację. Jakość i wykończenie są imponujące. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Kurtka ma ładny krój i leży całkiem…
Kurtka ma ładny krój i leży całkiem dobrze. Jakość jest przyzwoita, ale nie rewelacyjna. Wysyłka była w porządku. Jest w porządku, ale bez rewelacji.
Uważajcie na ten sklep
Uważajcie na ten sklep. To oszustwo. Firma niby z Holandii, a jak chcesz zwrócić towar to najpierw robią problemy, a później dają ci adres do zwrotu do Chin. Nie wiem czy wiecie ale paczka do Chin kosztuje prawie 300zł.
Firma porażka bez możliwości zwrotu
Firma porażka. Chińskie ciuchy, które da się zwrócić tylko do Chin płacąc kupę kasy za przesyłkę i z brakiem pewności czy dotrze i że się otrzyma ten zwrot.
Zamówiłam top i stał się jednym z moich…
Zamówiłam top i stał się jednym z moich ulubionych. Łatwo się go stylizuje i jest przyjemny dla skóry. Fason jest prosty, ale bardzo szykowny. Dostawa była szybka i bezproblemowa.
Kupiłam sukienkę midi i leży po prostu…
Kupiłam sukienkę midi i leży po prostu rewelacyjnie. Pięknie modeluje sylwetkę, a przy tym jest niezwykle wygodna.
Kupiłam kombinezon
Kupiłam kombinezon; i wow, leży tak, jakby był szyty na miarę. Ma prosty fason, ale wygląda naprawdę elegancko i świetnie sprawdza się zarówno do pracy, jak i na wyjścia.
Byłam zaskoczona tym
Byłam zaskoczona tym, jak dobrze leżą spodnie. Są zarówno atrakcyjne, jak i wygodne, co nie jest łatwe do znalezienia. Jakość jest doskonała w tej cenie. Wysyłka przebiegła sprawnie i szybko.
Te spodnie bardzo mnie zaskoczyły
Jestem naprawdę zadowolony z…
Jestem naprawdę zadowolony z zakupionych jeansów. Idealnie leżą i są bardzo wygodne przez cały dzień. Materiał jest wytrzymały i dobrze wykonany. Świetny stosunek jakości do ceny.
Zamówiłam sukienkę midi i jestem…
Zamówiłam sukienkę midi i jestem szczerze pod wrażeniem jej dopasowania. Bardzo dobrze dopasowuje się do ciała, a jednocześnie zapewnia wygodę noszenia przez cały dzień. Materiał jest najwyższej jakości i miękki w dotyku. Dostawa była szybka i dobrze śledzona.
Sprzedają chińskie badziewie w cenie pełnowartościowego towaru
Sprzedają chińskie badziewie. Produkt niezgodny z opisem. Kupiłam dwie sukienki za 400 zł. Fatalna jakość. Sklep zarejestrowany w Holandii Chciałam zwrócić - koszty zwrotu pokrywa kupujący i okazało się, że podają adres w Chinach. Koszt to około 140 zł.
Krój jest świetny i już wiem
Krój jest świetny i już wiem, że będę się w tym czuła bardzo pewnie na weselu mojego syna.
Kupiłam to do sukienki z odkrytymi…
Kupiłam to do sukienki z odkrytymi plecami i naprawdę uratowało sytuację - daje fajne podtrzymanie, nic nie wystaje i paski można układać na kilka sposobów. Było wygodne przez całą noc. A sprzedawca super - szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem.