Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOO... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Ik wacht al 2 maanden op mijn pakket..

Ik wacht al 2 maanden op mijn pakket..
Na mailen hele tijd geven ze aan dat het pakket al verzonden is, nou niet dus want bij de track and trace staat al een maand: pakket niet ontvangen of verzonden. Als ik mijn geld terug eis omdat ik de jurk nu onderhand na 2 maanden niet meer nodig heb en ze het pakket toch nog niet verzonden hebben krijg ik als reactie: bedankt voor je reactie, maar we kunnen het geld niet terug storten omdat het pakket al verzonden is.
Een en al oplichterij, BESTEL HIER NIET

4 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Zo’n spijt dat ik hier heb besteld

Zo’n spijt dat ik hier heb besteld nu ik alle reviews heb gelezen.
Dacht dat ik bij een betrouwbare winkel in Amsterdam had gekocht bleek het een oplichtersbende te zijn.
Doe dit nooit meer!
Na weken wachten nog niets ontvangen.
Na het lezen van alle reacties heb ik daar ook niet meer de behoefte aan.

7 marca 2024

Oplichtersss!!!!

1 ster is nog teveel.
2 instappers besteld niks ontvangen. Mail ik ze dagen word gezegd 7 tot 10 werkdagen ik ben al bijna 2 maanden verder. Vieze oplichters. Stik in die geld.

Oceniono na 1 z 5

Willen jullie even dat geld…

Willen jullie even dat geld terugstorten? €35.99

Naam: CJ 12 LIMITED
Omschrijving: 6ZGUXJ7
0140000845172236 noamode
IBAN: DE35202208000097096831
Kenmerk: 14-02-2024 14:37 0140000845172236
Valutadatum: 14-02-2024

Beste ih,

Mail met je ordernummer naar ons nieuwe mailadres genaamd info@noa-mode.nl zodat we je verder kunnen helpen

OPLICHTERS

Oplichters .Doen alsof je in Amsterdam zit .Alles komt uit China .Retouren kost je een vermogen .Een ster is nog teveel .

Oplichting

Inderdaad, kwaliteit is echt belabberd. Was ook om de tuin geleid doordat er Amsterdam bij stond. Duur vest voor troep. Ga het niet eens retour sturen, want de kans is zeer groot dat ik dan ook nog eens mijn geld daarvoor kwijt ben.
Oplichters!!

Geld terug gedupeerden

Noamode, hoe zit het met het geld dat wij, de gedupeerden, nog van jullie tegoed hebben?
Ik wacht er nog steeds op om het volledige aankoopbedrag retour te krijgen.

Ook opgelicht!

Ook opgelicht!
Het artikel lijkt niet op wat ze je laten zien op de site. Terugsturen moet naar China en de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb tien dagen geleden paarse gympen…

Ik heb tien dagen geleden paarse gympen bij jullie besteld maar heb ze nog niet gekregen ik wil mijn geld terug heb liever mijn geld terug hoor en lees zulke rare reacties dat ik ze liever ergens anders koop anders moet ik volgende week weer andere kopen heb ze liever iets dichter bij huis zodat ik ze niet naar China hoef te verzenden

23 lutego 2024

Hi Ellen!

Onze levertijd is gemiddeld 12 dagen.
Uw pakketje is onderweg!

Noa-mode Amsterdam retourzending China...🫣

Ik heb laarzen besteld; vandaag besteld, morgen in huis. Dus niet. Duurde heel lang. Bij navraag kreeg ik te horen dat de bestelling goed binnengekomen was en het nog wel kwam. Vandaag eindelijk geleverd. Plastic materiaal. Dus gevraagd of ik retour kan zenden...ja dat kan...naar China..huh...Noa Mode Amsterdam. Hebben jullie geen Nederlands retouradres? Naar China kost €22,50

Pure oplichterij

Pure oplichterij.
1 ster is zelfs nog teveel.
Een bestelling gedaan op 6 december maar nog steeds niets ontvangen.
Ben al 2,5 maand aan het mailen voor mijn bestelling nog eens te versturen of geld terug maar als ik een mail stuur krijg ik steeds hetzelfde antwoord:
Hallo,

Hartelijk dank voor uw bericht.

We zullen contact opnemen met ons team over uw bezorgdheid/verzoek en zullen u een update sturen zodra we van hen horen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

Schandalig gewoon, ik ga hiermee verder gaan want dit is gewoon bedrog en mensen hun geld afpakken!!

based on the 7:1 consumer code

based on the 7:1 consumer code, I am asking you to give me back the money for which I have been waiting for three months. Your emails are bots. I am referring the matter to a lawyer. It's obvious that with you there is no other option.

10 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

26 febr winterjas besteld voor 23 uur…

26 febr winterjas besteld voor 23 uur volgende dag in huis. Betaald. Nog steeds niks in huis. Mail gestuurd. trackingnummer doet het niet. Email komt niet aan want bestaat ineens niet....krijg totaal geen reaktie...
Wat een droeftoeters!!!

4 marca 2024

Hi Miranda,

Wij ervaren enkele technische problemen!

Oceniono na 1 z 5

Zelfs bij retour geen geld terug

Jas XL besteld en veel te klein. Is zelfs nog geen S. Dus dan maar geretourneerd naar China ofwel weer €30. Maar ja, anders alles kwijt. Stom stom stom. Jas met track en trace gevolgd, en is 2 weken geleden daar aangekomen. Krijg steeds automatische antwoorden op mn emails dat ik mn geld terug krijg. Tot dusver niets, ofwel Jas en retourkosten weg ....... Goede les dan maar

16 lutego 2024

Oplichting onder nieuwe naam

Bestelling duurde lang, 1 deel geleverd wat absoluut niet voldeed aan de beschrijving. Daarna kreeg ik een mail dat vanwege technische redenen de naam van de site was aangepast naar Noa-mode.nl. Een streepje ertussen en je kan niet meer mailen met het oude adres. Goeie truc en onder de nieuwe naam wordt dezelfde rommel aangeboden. Kortom als je niet opgelicht wil worden dan vooral niks bestellen!!!!

1 marca 2024

Beste,

Wij ontvangen geen bestellingen meer op onze website. Deze is er alleen voor klantenservice.

Onze nieuwe mailadres is info@noa-mode.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej