Door omstandigheden werden pizza's niet geleverd. Kan gebeuren een calamiteit kun je niet plannen. Ben alleen niet blij met de geboden oplossing en communicatie hierover. Klantenservice meldt meerd... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Salade besteld, kreeg deze 10 blaadjes in een pizzadoos geleverd. De doos zat tussen de warme dozen dus de salade was heel warm geworden. Deze ging rechtstreeks de groen afval bak in. GATVER!
Zeer slechte ervaring met dit restaurant. Ik heb meer dan 1 uur en 45 minuten op mijn pizza gewacht, terwijl het restaurant vlakbij is. Uiteindelijk is mijn bestelling helemaal niet aangekomen. Dit is... Zobacz więcej
Update* NYP heeft het geschil heel correct afgehandeld. Vieze uitgedroogd pizza's geleverd gekregen. Pepperoni geen druppel vet meer en de worst helemaal grijs uitgeslagen. De andere pizza kon je een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚
Dane kontaktowe
Smederij 13, 1185 ZR , Amstelveen, Holandia
- service@newyorkpizza.nl
- www.newyorkpizza.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Slechte kwaliteit en klantenservice
Op 21-02-2026 heb ik een bestelling geplaatst bij New York Pizza (vestiging Karel Doormanweg). De bezorgtijd zou tussen 19:22 en 19:37 zijn. Na 19:37 had ik nog niets ontvangen.
Na telefonisch contact werd mij eerst verteld dat de bestelling al bezorgd zou zijn — wat niet klopt, want ik heb niets ontvangen. Bij een tweede telefoontje kreeg ik te horen dat de bezorger langs was geweest maar dat er niet werd opengedaan. Dit is onjuist: mijn deurbel werkt, ik heb geen bel gehoord en ik heb ook geen telefoontje van de bezorger ontvangen.
Vervolgens werd gezegd dat er al een nieuwe bezorger onderweg was. Dat vond ik opvallend, omdat ik op dat moment nog aan de telefoon hing en het onmogelijk lijkt dat de pizza’s binnen enkele minuten retour, opgewarmd en alweer onderweg konden zijn.
Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen afgekoelde en opnieuw opgewarmde pizza’s wilde, maar verse en warme pizza’s verwacht — wat je als klant redelijkerwijs mag aannemen. De reactie die ik kreeg was: “Zo werkt dat niet.” Excuses zijn er op geen enkel moment gemaakt.
Bij bezorging bleek dat de pizza’s daadwerkelijk koud waren. De bezorger gaf aan dat de dozen “op de oven” hadden gelegen. Ik heb ter plekke gevoeld en vastgesteld dat de pizza koud was. De bezorger zelf kon hier weinig aan doen, maar de gang van zaken is onacceptabel.
Dat een bestelling soms wat later komt, kan gebeuren. Maar onjuiste informatie geven, geen excuses aanbieden en vervolgens koude pizza’s leveren is niet klantvriendelijk en niet wat je verwacht van een professionele organisatie.
Ik hoop dat New York Pizza deze klacht serieus oppakt en haar service verbetert.
Never Again.
Yesterday we went to visit our local NY Pizza place after their reopening. (Rompert, Den Bosch)
There were only 2 people working on a friday night.. 1 person making the pizza's (no gloves and wearing rings..?)
They forgot to add the mozzarella to the buffalo "chicken". There were like 4 pieces of chicken on the entire pizzza.
Then the strangest thing happened. All of a sudden the pizza maker ran outside, across the parkinglot.. and came back with a bag of frozen tuna XD
Like what is happpening hahah, where did she get this bag from? Why is it frozen tuna? How are you handling chicken.. and with the same unwashed hand, no gloves , you are putting tuna and veggies on someone else their pizza..
Pizza itself was okay, except for it being bland, lacking half the ingredients and it being basically a flatbread with cheddar and hotsauce.
Pizza’s besteld bij newyorkpizza in…
Pizza’s besteld bij newyorkpizza in Bennekom. Ging alweer mis. Vorige keer miste ik een product. Maar ja, foutje kan gebeuren dus toch maar weer geprobeerd. Moest anderhalf uur wachten op twee koude pizza’s. Ik had één pizza margarita met champignons en één Buffalo cheese met nog extra kaas en champignons. Aangezien ze koud waren heb ik de oven aangezet om ze op te warmen…. Ik maak de dozen open en ik zie gewoon geen verschil! Precies hetzelfde!! Eén van de twee alleen een stuk duurder. We hebben ze allebei geproefd en ze waren echt hetzelfde. De bon gaf mijn bestelling goed aan maar je word dus gewoon genaaid.
2 lauwe pizza's en geen beloofde terugkoppeling
24 januari zijn er vanuit lokatie Heiloo bij ons 2 lauwe pizza's bezorgd. Er werd toegezegd dat we gebeld zouden worden door de franchisenemer. Niet dus. Voor mij nooit meer NY pizza
pizzas komen vaak koud aan. als die lui met pizzas aankomen. meestal pizzas komen ook armzalig met weinig materiaal zoals dunet zit niet in tasje bedoelt voor warhouden van voedsel.pizzas ook dunner.
pizzas komen vaak koud aan,
Bestel altijd bij NYP Tilburg
Bestel altijd bij NYP Tilburg, heerlijke pizza's met knoflookolie korst mhh! Snelle bezorging. Alleen jammer dat de bloemkool bodem pizza's niet meer te bestellen is.
Gewoon slecht
Koude pizza, te hard gebakken. Volgende keer weer Domino's!
Bij de New York Pizza Vaak koude…
Bij de New York Pizza Vaak koude pizza’s bezorgd , pizza niet compleet qwa ingrediënten.
Vaak te laat waardoor het koud binnen komt of een koude en beschadigde pizza
Vaak ziek geworden door een te koude of niet gare pizza
Als je belt naar de New York Pizza 🍕 wordt je vaak niet tot weinig. Te woord gestaan denken niet mee met oplossingen en je wordt dan vaak wordt de haak erop gelegd
Eigenlijke geen sterren waard
Crispy chicken kimchi
Crispy chicken kimchi
Deze nieuwe pizza smaak lekker en voor al het sausje is hierbij heerlijk.
Binnen 30min afgeleverd.
Ga zo door.
Pizza besteld bij New York Pizza…
Pizza besteld bij New York Pizza Uithoorn, 18:17 besteld, 19:59 nog niks ontvangen.
Ik heb ze gebeld en reden was dat ze het te druk hebben en dat ik gewoon geduld moet hebben.
In plaats van excuses voor de vertraging krijg je een bot en geirriteerd reactie terug.
Dit is niet de eerste keer dat een bezorging erg lang duurt bij New York pizza maar wel de laatste keer dat ik daar bestel.
Hopelijk wordt mijn pizza vandaag nog bezorgd.
New York Pizza Uithoorn is een echte afrader, nooit meer.
Ze hebben overal slecht reviews maar doen er blijkbaar niks mee, klant wordt duidelijk niet serieus genomen.
Alles was slecht
Alles was slecht. Te late bezorging. Verkeerde bestelling. Koude pizza. Super slecht.
Hoe belabberd op alle fronten kun je zijn.
Na een teleurstellende ervaring,foute bestelling,te laat bezorgd, kwaliteit matig. Gaf ik ze nog 1 keer een kans. Meer dan90 minuten moeten wachten!; kwaliteit belabberd. Ik weet het zeker: niet, nooit meer doen .
Snelle bediening
Weer eens wat nieuwe pizza's geprobeerd en ze waren heerlijk. Snelle bediening en vriendelijke bezorger. Dit alles NYP Wandelboslaan in Tilburg.
Wederom verkeerde pizza geleverd
Wederom verkeerde pizza geleverd! Ballentent!
Ongeregeld zooitje op hun klantenservice afdeling
Heb op 13 Jan 2026 een bestelling gedaan bij het filiaal in Zwanenburg. Daarbij had ik o.a. twaalf chicken pops besteld maar heb ik te weinig ontvangen (zaten er maar tien in).
Je kan het laten schieten maar aangezien het vaker mis gaat bij dat filiaal wilde ik toch even bellen. Dit heb ik dan ook gedaan om te vragen waar de resterende pops waren omdat ik er wel voor betaald heb en ze niet goedkoop zijn. daarbij een manager aan de lijn die totaal niet in de bui was om überhaupt een gesprek te voeren. Was chagrijnig en niet bereid om verder te kijken naar een oplossing en mij ook boos verteld dat ik nooit meer mocht te bestelen.
Heb vervolgens van een van de bezorgers ook nog eens een leuk cadeautje gekregen waarop stond “Waarom doe je zo moeilijk over twee chicken pops”. Daarna heb ik direct een klacht ingediend via het online contactformulier van newyorkpizza nl zelf (aan het HK) en kreeg verbazingwekkend snel een reactie. Dat was dan ook het enige positieve aangezien ik vervolgens twee weken lang aan het lijntje ben gehouden met de belofte dat de franchisenemer mij zou bellen om het op te lossen aangezien ze het “erg jammer” vonden wat er gebeurd was. Afgelopen dinsdag voor het laatst een bericht gehad met hetzelfde geautomatiseerde bericht dat ik van iemand te horen zou krijgen en ben toen iets meer gaan pushen richting een oplossing omdat het mij nog al lang duurde. Geen reactie gekregen en donderdag toen maar om mijn geld gevraagd. Aangezien het nu (op moment van schrijven is het dinsdag) dus al een week verder is heb ik nog steeds niks ontvangen en via mijn bank een chargeback aangevraagd. Deze hebben contact proberen op te nemen met het bedrijf maar hebben daar ook geen gehoor aan gegeven… dit zou al genoeg moeten zeggen over de hele afhandeling van klachten en de klantenservice zelf.
Al om al raad ik iedereen sterk af om een bestelling te plaatsen! Als je toch interesse hebt in NYP producten dan adviseer ik je naar het filiaal zelf te gaan zodat je ter plekke je producten kan controleren. Ik ga er in ieder geval zelf niet meer bestellen, wat een onvriendelijk zooitje is het.
Nooit meer bestellen in Apeldoorn
Heb besteld aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. De burgers waren doordrenkt met vet en de wedges waren koud. De pizza's die we hadden besteld smaakte niet lekker en ook veel te vet (pepperoni) en veel te zwart gebakken. Geen aanrader dus!!
1,5 uur moeten wachten op een stuk…
1,5 uur moeten wachten op een stuk karton. Smakeloos, veel te vet en lauw. Geef mij voortaan maar weer eentje van een Italiaan
Enorm traag, slechtste ervaring ooit
Enorm traag, 2+uur wachten in Emmen.
Uiteindelijk geannuleerd en nu na 3 weken herhaaldelijk vragen nog geen geld terug! Ongelofelijk dat zo’n groot bedrijf zich zo kan gedragen.
Dat was de laatste keer dat ik hier een…
Dat was de laatste keer dat ik hier een pizza bestel. Pizza besteld, toppings gekozen, staat zelfs op de bon, krijg ik een blanco pizza! Volgens de manager had ik de toppings eraf geklikt?? Terwijl het verder wel in de bestelling zelf staat EN op de bon!! 18 euro voor niets en voor 23 cm. Zo klaar mee.. ow ja, Kon voor de helft van t geld opnieuw bestellen...wat kak service
Doświadczenie Trustpilot