New York Pizza Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Door omstandigheden werden pizza's niet geleverd. Kan gebeuren een calamiteit kun je niet plannen. Ben alleen niet blij met de geboden oplossing en communicatie hierover. Klantenservice meldt meerd... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Salade besteld, kreeg deze 10 blaadjes in een pizzadoos geleverd. De doos zat tussen de warme dozen dus de salade was heel warm geworden. Deze ging rechtstreeks de groen afval bak in. GATVER!

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring met dit restaurant. Ik heb meer dan 1 uur en 45 minuten op mijn pizza gewacht, terwijl het restaurant vlakbij is. Uiteindelijk is mijn bestelling helemaal niet aangekomen. Dit is... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Update* NYP heeft het geschil heel correct afgehandeld. Vieze uitgedroogd pizza's geleverd gekregen. Pepperoni geen druppel vet meer en de worst helemaal grijs uitgeslagen. De andere pizza kon je een... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Pizza na telefon
  2. Pizza na wynos

Napisane przez firmę

It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 320

Napisz recenzję

2 uur wachten

Ik wou een pizza, bestelde er een. Anderhalf uur later had ik nog geen pizza. Belde, ze zeiden dat het 2 uur ging duren voor 1 pizza

15 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Via uber eat bij new York pizza een…

Via uber eat bij new York pizza een burger kitchen burger besteld. Bij de opmerking. Op de site van uber eat gezet dat er op de dubbele cheese burger geen tomaat ui mag met oog op allergie. Echter na bezorgen zat er tomaat en ui op de burger .gebeld met het juiste filiaal van newyork pizza(evenaar) maar daar werkt me een ongbeschoft zooitje totaal niet bereid te helpen en kreeg de mededeling. Dan eet je de burger maar niet.

14 marca 2026

2,5 uur wachten op pizza

2,5 uur wachten op pizza – en nog steeds niets ontvangen.
Ik heb mijn pizza’s 1,5 uur geleden besteld en inmiddels zijn we 2 uur verder zonder dat er iets is geleverd. Toen ik belde kreeg ik te horen dat de bestelling “onderweg” was, maar ook daarna is er nog steeds niets aangekomen.

Op dit moment sta ik al 2,5 uur te wachten op een pizza die nog steeds niet geleverd is. Echt ontzettend slechte service en totaal geen duidelijkheid of excuses. Dit is niet hoe je met klanten omgaat.

13 marca 2026

9 pizza besteld voor ouderavond

9 pizza besteld voor ouderavond. Duidelijk erbij vermeld dat ze rekening moesten houden met druk verkeer en dat wij maar 20 minuten de tij hadden om te eten. En nog presteren ze na pauze tijd aan te kakken. WIj hebben geen tijd gehad om ons pizza te eten. Hun oplossing was na 3 weken 1 gratis pizza na te sturen om zo het probleem op te lossen. Die sporen toch ook niet daar? Na 3 wken nog steeds geen passende oplossing. Advies is om daar niet te bestellen. PIzza's komen altijd te laat aan en iedereen steeks zijn kop in het zand.

13 marca 2026

Oplichters

Oplichters!
27 Februari ik heb een bestelling geplaatst met order nummer H86XFM, over paar minuten restaurant gebeld dat geen bier meer is, dus wij hebben afgesproken dat krijg ik geld terug, maar tot nu toe ik heb nog geen geld ontvangen!
Na 10 dagen ik heb nog geen geld terug ontvangen!

10 marca 2026

Pizza 2 uur te laat

Pizza 2 uur te laat, koud, taai en verbrand. Toetje niet meegeleverd, ben bijna een half jaar bezig om via de klantenservice een refund te krijgen voor hetgeen dat niet geleverd is, maar ze reageren niet. Heb met een voedselketen nog nooit zo’n dramatisch slechte service gehad.

8 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Amazing Customer Assistance

I would like to praise the customer support service of New York Pizza for their speed, empathy, and problem-solving skills.
New York Pizza has been my favourite since I moved to the Netherlands, until one day I experienced an issue with the Barendrecht store. I submitted a complaint, received an immediate response, and was referred to the store management. From that moment on, I was assisted by Mr. Sylvano Ogbasilasie, who promptly offered compensation to ensure my satisfaction.
After that, when I ordered another pizza, the store staff were extremely attentive and efficient.
Just as we customers are quick to complain, we should also be quick to give praise.
Grateful, I will continue to be a fan and to recommend them.

20 lutego 2026

Waardeloos

Elke keer als ik een bestelling plaats bij New York pizza Velp. Krijg ik maar een deel van de bestelling. De laatste keer was 1 van de pizza dozen gekreukt en open alsof deze gevallen was.
We hebben geprobeerd om telefonisch contact op te nemen, maar aangezien wij anoniem bellen is dit niet mogelijk. Via contactformulier klacht ingediend. Enige wat we daarna ontvangen hebben is een €3 korting coupon voor de volgende bestelling. Nooit meer zal ik hier bestellen en ik wil mijn geld terug.

6 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Said they'd get in touch about paying me back, unfortunately didn't

It's a shame that they messed up my order, promised to make up for it, then never paid me back. They tried to just verbally tell me the next order would be free, but that doesn't work for me for logistical reasons, so I asked to be paid back instead and was told someone would get to it. I tried to email and was told a couple more times that someone would get to it, but it's been months with no luck. It's impolite to stall for time like that with no intention of following through.

20 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een waardeloze keten is dit

Wat een waardeloze keten is dit! Ruim voor sluitingstijd vestiging terneuzen besteld en uiteindelijk niets geleverd! Annulering via thuisbezorgd ontvangen. Lekker makkelijk zo. New York Pizza Terneuzen, de laatste keer met jullie kansloze service!

3 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Wij waren van plan pizza te bestellen…

Wij waren van plan pizza te bestellen dus wij hebben een bestelling geplaatst om 17:50 we gingen voor de lol timen hoelang het zou gaan duren het heeft uiteindelijk 1 uur en 45 min geduurd kwam die aan was het de verkeerde bestelling dus wij zijden van dit is verkeerd nam die eerst de halve bestelling mee toen zij ik van de hele bestelling is niet van ons en toen zijn we gaan bellen en werd het zo snel mogelijk geregeld een kwartier later kwam eindelijk ons eten in totaal 2 uur gewacht en de pizza’s waren taai en een beetje koud dit was ons geld niet waard onze ervaring is bij new york pizza vught 😡🤬 raad het niemand aan belachelijk 😤

1 marca 2026

Terrible service

We ordered 2 pizzas a day in advance and paid €20.97.
30 minutes after the scheduled delivery time, nothing arrived.
We called customer support and gave them all the information from the receipt: order number, date of the order, and address.
They couldn’t find the order. I understand that mistakes can happen, but we were told to “just order somewhere else”…

It was a business order, so I had to close the shop and walk there myself to either get the product or my money back.

And on top of the mistake, we were met with rude and unfriendly service. Honestly, that’s a shame.

location: Venlo

1 marca 2026

zeer slechte

zeer slechte, ik woon op 1.1 kilometer van de vestiging in Heerhugowaard. En de pizza was gewoon koud. Heb gebeld met de vestiging en dit meegedeeld. De jongen aan de telefoon kon hier niks mee. En vondt het ook vreemd.
Totaal geen reactie, of excuses.
Slechte zaak

26 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jammer dat het niet lager kan dan 1…

Jammer dat het niet lager kan dan 1 ster.

Slechte kwaliteit en koud. deze pizza's zijn in Oud-Beijerland besteld en laten bezorgen.

Denk dat ze beter geen kortingen meer kunnen geven maar zich druk maken over de kwaliteit.

Dit was voor ons nu dus echt de laatste keer.

22 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

2 Pizza’s besteld i.v.m iftar…

2 Pizza’s besteld i.v.m iftar (Ramadan). Express nog op een latere tijd geklikt zodat het op tijd aan zou komen + niet koud. Vervolgens gebeld en pizza’s waren nog niet eens klaar. Zou 45 min geleden al bezorgd moeten worden, maar zat nog in de oven. Na telefonisch contact gehad te hebben kregen we ook geen compensatie of iets erbij. Direct geannuleerd.

22 lutego 2026

Waardeloos

Waardeloos. 18.10 uur gisteren besteld bij NY Pizza Hoensbroek en om 20.00 uur pas geleverd. Moet je in de VS proberen krijg je het gratis. Geld boeit verder niet maar dat je geen bezorg indicatie tussendoor krijgt bij “volg je bestelling”. En als je belt krijg je te horen “ nog een half uur” . Na een uur maar weer bellen krijg je “is onderweg”. En op moment dat het uiteindelijk geleverd is staat er dan bij de “volg je bestelling” een leveringstijd 🤦🏼‍♀️. Bestellen iig nooit meer bij NY Pizza. Hadden eigenlijk de recensies eerst moeten lezen hadden we dit kunnen weten.

21 lutego 2026

Echt schandalig

Echt schandalig !

Om 15.00u pizza's besteld voor levering om 17.15u. om 17.30 toch eens bellen. Het antwoord: we hebben de bestelling doorgegeven naar een ander filiaal. Het andere filiaal gebeld, die wisten van niks, dus maar weer terug naar het filiaal aan de Besterdring. Ik werd me toch brutaal te woord gestaan, ik moest de pizza's zelf maar komen halen ! Ondertussen werd beloofd dat de bestelling binnen een kwartier geleverd zouden worden. Uiteindelijk is de bestelling om 18.55u geleverd !
Helaas waren de pizza's taai en koud. Er is vorige week beloofd door afdeling klachtenservice dat de franchise nemer contact met mij op zou nemen ? Wat denk je ? Een week later nog steeds geen telefoontje van de franchise nemer ! Echt schandalig ! Je betaald voor 4 pizza's €55,- en word behandelt als een stuk vuil !

New York pizza filiaal Besterdring , jullie moeten echt de ogen uit je kop schamen !

Maar aan al jullie slechte reviews te zien zijn wij gelukkig niet de enige die een slechte ervaring met jullie hebben gehad !

15 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej