Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Stor fokus på vedvarende energi og miljø velgørenhed; fantastisk og rar kundeservice som kommunikerer klart og ærligt; bar gode priser. Hvad ellers kan du bede om? Det eneste ømme punkt er at, tilb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige talt med og fået en super kunderådgivning af Mads, som åbenbart er kundekonsulent. Man kan godt føle sig lidt dum, når man ringer og spør' om dit og dat, men hos Mads fik jeg rigtig fin r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos natur - energi er det altid en fornøjelse at snakke med deres kundeservice, i dag snakkede jeg med Anette, som kunne fortælle mig at jeg endnu en gang ikke skulle betale denne måned, da de hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kort ventetid (3-4 minutter) trods alle advarsler on travlhed, venlighed, klar forståelse af problem, forslag til løsning og konkret handling!!! Sådan! Kan ikke gøres bedre! 6 ud af 5 herfra😜

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład energetyczny

Napisane przez firmę

Vi har en ambition om at gøre grøn strøm attraktiv for alle danskere. Derfor sælger vi grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100 % fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse fik svar på det jeg

En god oplevelse fik svar på det jeg spurte om

14 listopada 2022

Hej Karsten

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner til vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på vores kunders feedback og arbejder, hver eneste dag, på at yde en god og hjælpsom service.

Oceniono na 5 z 5

Det var nemt at flytte vores el aftale…

Det var nemt at flytte vores el aftale på vores sommerhus til natur Energi

10 listopada 2022

Hej Kurt

Oceniono na 5 z 5

Meget sød og professionel behandling

Meget sød og professionel behandling, fik svar og hjælp til det jeg skulle

9 listopada 2022

Hej Sascha

Rigtig god dag til dig.
Mvh Anni, Natur Energi

Super service

Super service, imødekommen og/hjælpsom. Fik forklaring der kunne bruges. Fik løst problemet.
Tak !
Lars

7 listopada 2022

Hej Lars,

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner til vores kundeservice.

Rigtig god aften til dig.
Mvh Kiri, Natur Energi

Oceniono na 5 z 5

Dejlig hurtig og enkel hjælp.

31 października 2022

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er en fornøjelse at læse at du har fået endnu en god betjening.

Hos Natur Energi har vi nemlig fokus på kunderne, og vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er vi glade for at se, at du har oplevet en god service hos vores kundeservice medarbejder.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en del spørgsmål som jeg tror…

Jeg havde en del spørgsmål som jeg tror rigtig mange har i disse tider, spørgsmål som jeg bare fik svar på af den sødeste Emma som gav sig tid til at forklare og give sig tid er der ikke mange i dagens DK som gør.

Hej Jesper

Hos Natur Energi har vi nemlig fokus på kunderne, og vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er vi glade for at se, at du har oplevet en god service hos vores kundeservice medarbejder Emma.

God og hurtig service

Hej René

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er en fornøjelse at læse at du har fået en god betjening.

Oceniono na 5 z 5

God og behalig samtale hver gang,

Hej Franz

Oceniono na 5 z 5

Lyn hurtig service stor ros her fra

Hej Stephan

Oceniono na 5 z 5

Rigtig sød og venlig medarbejder hos…

Rigtig sød og venlig medarbejder hos Natur-Energi El selskabet, og kom igennem til deres hotline i løbet af 5 minutter, så derfor giver jeg 5 stjerner ☀️☀️☀️☀️☀️ for rigtig god oplevelse. / Frank

Hej Frank

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er dejligt at læse at du fik den vejledning du søgte hos min kollega.

Jeg ønsker dig en god dag, mvh. Camilla/Natur-Energi

Oceniono na 5 z 5

Lisbeth var en stor hjælp

Lisbeth var en stor hjælp. Sød og venlig. Tak. Jeg fik svar på alt hvad jeg spurgte om vedr. mit strømforbrug.

31 października 2022

Hej Krista

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, den er vi super glade for. Jeg sørger for at min kollega Lisbeth modtager din fine ros.

Oceniono na 5 z 5

Han var virkelig sød ham Marcus og…

Han var virkelig sød ham Marcus og kunne godt se det fra min vinkel så det var virkelig dejligt.
Skal ikke være nogen hemmelighed har efter hånden haft fat i dem mange gange som mange også har.
Men så det dejligt at få en som ham i røret som siger lad os se og så sker der noget. Så tak

20 października 2022

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, den er vi super glade for.

Hos Natur Energi har vi nemlig fokus på kunderne, og vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er vi glade for at se, at du har oplevet vores hjælpsomme kollega

God service

Tina var overordentlig proff og informativ 👏😃

Hej Tom

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, den er vi super glade for. Jeg sørger for at Tina modtager din flotte ros.

Jeg ønsker dig en god dag, Mvh. Anni/natur-Energi

Blev taget godt imod

Blev taget godt imod, og fik besvaret mine spørgsmål og meget mere

27 października 2022

Hej Imelda

Jeg ønsker dig en god dag, Mvh. Anni/Natur-Energi

Oceniono na 5 z 5

Kom hurtigt igennem og fik fint svar på…

Kom hurtigt igennem og fik fint svar på mine spørgsmål

Hej Anne Mette

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på i denne tid hvor der er ekstra travlt.

Du ønskes en god dag, Mvh.Anni/Natur-Energi

Oceniono na 1 z 5

Når pengene skal retur

Det er desværre meget svært at få sit tilgodehavende udbetalt

De glemmer at oplyse det koster gebyr ved månedlig forudbetaling

Hej Vibeke

Jeg er ked af at læse at du finder det besværligt at få udbetalt dit tilgodehavende.

Hos Natur-Energi ønsker vi at gøre det let for vores kunder at få udbetalt et tilgodehavende. I langt de fleste tilfælde sker denne proces automatisk da rigtig mange kunder er tilmeldt til betalingsservice.

Er man ikke tilmeldt til betalingsservice, skal udbetalingen ske via. vores selvbetjening, dette tager normalt et sted mellem 10 og 14 arbejdsdage maks. Så skulle du gerne have modtaget dine penge. Har du endnu ikke modtaget dine penge, vil vi meget gerne høre fra dig.

Natur-Energi tilbyde som standard at vores kunde kan betale regninger pr. Kvartal. Ønsker man at regningen kommer hver måned, vil der blive opkrævet et gebyr på 10 kr. pr. regning, vi oplyser dette når aftalen indgås og derfor beklager jeg hvis du ikke har fået denne information.

Jeg ønsker dig en god dag, Mvh. Anni/Natur-Energi

Oceniono na 2 z 5

just disappointed by the fact that I…

just disappointed by the fact that I got informed about price increase but it is not the same info about the price that you can find on their website

17 października 2022

Hi Fra Qua

Thank you for your feedback.

I can not find you in my system, we would like to talk to you.

Can you please give us a call on this number: 70277780.

Best regards, Anni/Natur-Energi

Oceniono na 2 z 5

Jeg er fuldstændig uforstående overfor…

Jeg er fuldstændig uforstående overfor måde i håndterer opgørelsen. Jeg har netop modtaget en ny opgørelse der er den dobbelte af sidste velidende i har sparet 30%. Nå men jeres periode passer ikke med opgørelsen, der er forskydning. I beregner en gennemsnitlig pris ? så kan det jo være lige meget hvornår i bruger strømmen ? når jeg regner den manuelle dagspris bliver den væsentlig lavere end det i kommer frem til. Jeg føler dette her er et ta selv bord for udbyderne.

26 października 2022

Hej Michael

Jeg er ked af at høre om din situation, det er ikke sådan en oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have hos Natur-Energi.

Når vi danner en regning, er det ud fra et forventeligt grundlag. Vi opkræver vores kunder forud, altså for et forventet forbrug. Hos Natur-Energi danner vi ikke årsopgørelse, men vi laver opgørelser/korrektioner løbende. Vi beregner ud fra det forbrug der har været i samme periode året før. I nogle tilfælde kan der argumenteres for at der laves en genberegning, rigtig derfor gerne ind til vores kundeservice så vi kan kigge på din sag.

I forhold til prisen, så er den på nuværende fakturaer sat højt i forhold til aktuelle markedspriser. Vi havde ikke kunne forudse at priserne ville falde hen over efteråret, dette bliver derfor korrigeret på en senere regning.
Når opgørelses delen kommer, vil den pris afspejle hvornår du har brugt din strøm på døgnet.

Jeg håber at vi hører for dig så vi kan få en snak om din el regning.

Mvh. Anni/Natur-Energi

Super god service af Lisbeth

20 października 2022

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, den er vi super glade for.

Hos Natur Energi har vi nemlig fokus på kunderne, og vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er vi glade for at se, at du har oplevet vores hjælpsomme kundekonsulent Lisbeth.

Fik hurtigt hjælp.

Står pt i en svær situation, så fik heldigvis hurtigt svar på min mail. Fik en god og behagelig snak om, hvad jeg skal gøre.
Jeg føler jeg fik den hjælp jeg har behov for. Så jeg håber min aftale lever op til mine forventninger.

24 października 2022

Hej Bo

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, den er vi super glade for.

Hos Natur Energi har vi nemlig fokus på kunderne, og vi bestræber os på at yde den bedste service. Derfor er vi glade for at se, at du har oplevet vores hjælpsomme kundekonsulenter.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej