Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Stor fokus på vedvarende energi og miljø velgørenhed; fantastisk og rar kundeservice som kommunikerer klart og ærligt; bar gode priser. Hvad ellers kan du bede om? Det eneste ømme punkt er at, tilb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige talt med og fået en super kunderådgivning af Mads, som åbenbart er kundekonsulent. Man kan godt føle sig lidt dum, når man ringer og spør' om dit og dat, men hos Mads fik jeg rigtig fin r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos natur - energi er det altid en fornøjelse at snakke med deres kundeservice, i dag snakkede jeg med Anette, som kunne fortælle mig at jeg endnu en gang ikke skulle betale denne måned, da de hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kort ventetid (3-4 minutter) trods alle advarsler on travlhed, venlighed, klar forståelse af problem, forslag til løsning og konkret handling!!! Sådan! Kan ikke gøres bedre! 6 ud af 5 herfra😜

1. Zakład energetyczny

Napisane przez firmę

Vi har en ambition om at gøre grøn strøm attraktiv for alle danskere. Derfor sælger vi grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100 % fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid fantastisk god og imødekommende…

Altid fantastisk god og imødekommende service. Og ikke mindst et selskab, der støtter naturen og Verdens Skove 😍

29 listopada 2022

Hej Trine

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - dejligt at du fik talt med en dygtig medarbejder herfra.

Hos Natur-Energi gør vi en stor indsats for at give kunderne den bedste betjening og derfor sætter vi stor pris på din anmeldelse.

God dag,

Oceniono na 5 z 5

Medarbejderen (Annette) var enormt…

Medarbejderen (Annette) var enormt venlig og hjælpsom. Og selvom jeg var nr 29 i telefonkø blev jeg hurtigt ringet op.
Det var en rigtig behagelig oplevelse at kontakte jer.

28 listopada 2022

Hej Astrid

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - dejligt at du kom hurtigt igennem på linjen, vi arbejder også på højtryk for at servicere kunderne.

Jeg sørger for at give din ros videre til Annette.

God dag herfra.

Kompetent og venlig kundeservice

Kort ventetid i telefonen
Kompetent og venlig kundeservice
Bekræftelsesmail indenfor få minutter som aftalt

Hej Lonny

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - dejligt at du oplevede en god og kompetent service. Det betyder meget for os med glade og tilfreds kunder.

God dag til dig,

Oceniono na 3 z 5

Synes det er uprofessionelt at sende en…

Synes det er uprofessionelt at sende en opkrævning i MobilePay flere dage før, man har adgang til sin regning.
I appen stod tidligere, at man senest d. 25 ville kunne se den, det har de nu slettet, så der er gået mere end 3 dage siden jeg fik opkrævning uden adgang til regning og nu går der så en weekend oveni.
Man kan vel vente med at sende opkrævningen til regningen er klar??!

22 listopada 2022

Hej Janne

Når du får din opkrævning på Mobil Pay, kræves det ikke at du betaler med det samme. Du kan vælge at udsætte betaling til fx 01-12-2022, som er forfaldsdato. Hvis du ikke ved hvordan du gør, så ring meget gerne til os.

Det er korrekt at regningen ikke er tilgængelig når vi sender opkrævning på Mobil Pay, den vil altid være tilgængelig nogle dage efter at vi har sendt Mobil Pay opkrævningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70277780 hvis du er i tvivl eller ønsker en kopi af din faktura før den er tilgængelig på selvbetjenings siden, vi er her for at hjælpe dig.

Oceniono na 1 z 5

sender regninger til en død mand og vil…

sender regninger til en død mand og vil sende ham til inkasso. smukt, virkelig smukt.

Hej Martin

Dette skal naturligvis ikke ske og det er beklageligt.

Jeg håber at du har underrettet vores kundeservice, da vi ellers ikke kan rette op på fejlen.

Oceniono na 5 z 5

At jeg fik personlig kontakt gennem…

At jeg fik personlig kontakt gennem telefonen. En dejlig og behagelig medarbejder

Hej Ivan

God dag,

Svarede hurtigt

Hej Kurt,

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner til vores kundeservice. Det er en fornøjelse at læse at du har oplevet den gode service vi leverer.

Vi sætter stor pris på vores kunders feedback og arbejder, hver eneste dag, på at yde en god og hjælpsom service.

Super

Sebastian som jeg snakkede i telefonen var fantastisk , jeg fik alt den hjælp som skulle tak .

Hej Zani,

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en venlig og god forklaring

Jeg fik en venlig og god forklaring, det var tilfredsstillende for mig, samt var personen behagelig og venlig, og gav sig tid til at forklare tingene, vh Rita Christoffersen

24 listopada 2022

Hej Rita,

god info og tilbagemelding

god info vedrørende pris og abonement så alt ok

15 listopada 2022

Hej Henning,

Super telefon service!!

24 listopada 2022

Hej Hans,

Oceniono na 5 z 5

Så behagelig samtale og god hjælp

23 listopada 2022

Hej Heidi,

Positiv - Informativ

Fik en positiv og og oplysende information fra Sebastian. Skiftede pr. 1/10-2022 til anden leverandør men er nu vendt tilbage. Natur-Energi kan anbefales.

22 listopada 2022

Hej Niels-Erik,

Sebastian modtager din store ros.

Velkommen tilbage, vi er glade for at kunne levere din strøm.

Rigtig god dag.
Mvh Kiri/Natur-Energi

Service i topklasse

Service i topklasse.
Skiftede til Natur-energi for knap 2 uger siden, og fik en fantastisk service. En ventetid på 5 minutter på tlf, og virkelig søde medarbejdere. Sjælden har jeg oplevet en så positiv service.
5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

10 listopada 2022

Hej Rikke,

Velkommen til - vi glæder os til at levere strøm til dig.

Dedikerede medarbejdere

Dedikerede medarbejdere, der gav sig tid til at lytte til, hvad, der var mit problem.

ganske få klil bragte mig derhen, hvortil jeg søgte

Hej Jørgen,

Venligt, nyttigt og personligt

Utrolig venlig, personlig og effektiv betjening. Skulle skifte prismodel og det blev løst nemt og velinformeret.

Hej Thomas,

Oceniono na 5 z 5

Fik svar på mine spørgsmål

Fik svar på mine spørgesmål

Hej Dorthe,

Altid flinke med arbejder

Altid flinke med arbejder, som lige gør oplevelsen 110%

16 listopada 2022

Hej Martin

Mvh. Camilla/Natur-Energi

Rigtig sød medarbejder

Rigtig sød medarbejder, fik svar og hjælp til mine spørgsmål..

16 listopada 2022

Hej Viki

Hav en dejlig dag.

Mvh. Camilla/Natur-Energi

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og service i høj…

Fantastisk oplevelse og service i høj klasse

15 listopada 2022

Hej Morten

Mvh. Anni/Natur-Energi

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej