Stor fokus på vedvarende energi og miljø velgørenhed; fantastisk og rar kundeservice som kommunikerer klart og ærligt; bar gode priser. Hvad ellers kan du bede om? Det eneste ømme punkt er at, tilb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har lige talt med og fået en super kunderådgivning af Mads, som åbenbart er kundekonsulent. Man kan godt føle sig lidt dum, når man ringer og spør' om dit og dat, men hos Mads fik jeg rigtig fin r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos natur - energi er det altid en fornøjelse at snakke med deres kundeservice, i dag snakkede jeg med Anette, som kunne fortælle mig at jeg endnu en gang ikke skulle betale denne måned, da de hos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kort ventetid (3-4 minutter) trods alle advarsler on travlhed, venlighed, klar forståelse af problem, forslag til løsning og konkret handling!!! Sådan! Kan ikke gøres bedre! 6 ud af 5 herfra😜
Reakcja na opinię
Vi har en ambition om at gøre grøn strøm attraktiv for alle danskere. Derfor sælger vi grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100 % fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.
Dusager 22, 8200, Aarhus N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Jeg fik en meget venlig og imødekommende behandling selvom mit problem kun delvist blev løst

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Super tip top service med mere end fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Jeg er meget glad for at have natur-energi.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
En meget behagelig medarbejder. Jeg fik helt klaring på mine spørgsmål.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Er rigtig godt tilfreds med Natur-Energi. Hvis I skal helt op og ringe på 5 stjerner, så skal I inkludere prisen i jeres forbrugsoversigt. Det kunne altså være lidt fedt (og motiverende) at se hvad man har betalt pr time. Data er jo tilgængelige... og jeg synes det er lidt tyndt bare at få en gennemsnitspris når måneden er omme.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
talte med en meget sød og hjælpsom person der Lisbeth, hun fik klaret mine problemer , så en god oplevelse

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Venlig, tålmodig og grundig samtale i forhold til skift af el-selskab.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Har været kunde i mange år og der er altid behjælpeligt kundeservice.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Har i mange år været kunde hos naturenergi, men da jeg i efteråret 2022 fik en a/c opkrævning på næsten 6 kr pr kWh, henvendte jeg mig for at høre, hvorfor der opkræves så høj en pris og fik svaret at i hellere ville opkræve lidt mere og så give kunderne en god overraskelse (dvs kunderne skal være bank for jer…). Jeg valgte derfor at skifte selskab.
Da min slutopkrævning kommer er 1. og 3 kvt markant højere end de tilgængelige priser jeg kunne finde fra konkurrenter. Jeg får af vide at jeg kan finde priserne på Nordpool. Jeg får nu 3. Kvt til at passe, men 1. kvartal er stadig meget højere end de priser i fortæller jeg skal bruge. Jeg henvender mig igen pr mail med udregninger, men hører ikke fra jer. Jeg har skrevet til jer d. 19/11, 3/12, 14/12, 23/12 og 7/1, da jeg blot ønsker denne sag afsluttet. I skriver d. 19/1 at sagen er sendt videre til et andet team. Ved telefoniske henvender har i ligeledes bekræftet at sagen ligger hos jer og at jeg ikke skal indbetale før i kan redegøre for prisen. Jeg modtager i dag en rykkerskrivelse inkl. renter og rykkergebyr…..hvilket overrasker mig noget da sagen ligger hos jer.
Jeg har forståelse for at i har travlt og har været igennem en hård tid, men denne behandling er meget kritisabel, da det er jer der ikke vender tilbage og så sender en rykker med renter og gebyrer!

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Kiri er en rigtig flink og dygtig medarbejder. Kunne svare på det meste og det hun ikke kunne svarer på tog hun seriøst og sendte ovenikøbet en mail som ref. til opfølgning.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Jeg har været kunde hos Natur-Energi i mange år nu, og har aldrig haft nogle problemer. Der har altid været god service, og været til gode priser, hvor man ved at man støtter brugen af grøn energi!

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
En dygtig rådgiver der vidste hvad hun talte om.

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Lige talt med Natasja. Som var meget sød og hjælpsom så min henvendelse blev klaret, nemt og hurtigt 👍

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
De var rigtig venlige og imødekommende super godt koncept

Odpowiedź od Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)
Den bedste kundeservice, søde og rare, gør alt for at løse de problemer der måtte opstå.
Highfive til Lisbeth for genial service