Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Stor fokus på vedvarende energi og miljø velgørenhed; fantastisk og rar kundeservice som kommunikerer klart og ærligt; bar gode priser. Hvad ellers kan du bede om? Det eneste ømme punkt er at, tilb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige talt med og fået en super kunderådgivning af Mads, som åbenbart er kundekonsulent. Man kan godt føle sig lidt dum, når man ringer og spør' om dit og dat, men hos Mads fik jeg rigtig fin r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos natur - energi er det altid en fornøjelse at snakke med deres kundeservice, i dag snakkede jeg med Anette, som kunne fortælle mig at jeg endnu en gang ikke skulle betale denne måned, da de hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kort ventetid (3-4 minutter) trods alle advarsler on travlhed, venlighed, klar forståelse af problem, forslag til løsning og konkret handling!!! Sådan! Kan ikke gøres bedre! 6 ud af 5 herfra😜

1. Zakład energetyczny

Napisane przez firmę

Vi har en ambition om at gøre grøn strøm attraktiv for alle danskere. Derfor sælger vi grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100 % fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God og venlig service😄👍🏻

24 kwietnia 2023

Hej Ninna

Mange tak fordi du har taget dig tid til at sende 5 stjerner vores vej - dem er vi utrolig glade for.

Din anmeldelse er skøn læsning, da vi hos Natur Energi har vores kunder som 1. prioritet og det afspejler din oplevelse.

Jeg ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

"Fin fornemmelse for sne"

Jeg takker for en dejlig service. Fik nøjagtigt, hvad jeg gik efter og på under 10 minutter. Medarbejderen vendt øjeblikkeligt tilbage, da forbindelsen blev afbrudt. Tak!

24 kwietnia 2023

Hej Bent

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på.

Vores kunders mening er meget vigtig for os. Derfor er vi glade for at se, at du er yderst tilfreds med den service du har oplevet hos Natur-Energi.

Hav en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Supre god oplevelse og en fin hjælp for…

Supre god oplevelse og en fin hjælp for mig til at orne mind regninger så tak

19 kwietnia 2023

Hej Henrik

Tak for dine 5-stjerner til Natur-Energi, hos Natur-Energi sætter vi stor pris på at du vil bruge et øjeblik på at anmelde den service de har fået.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 7027 7780 hvis du har spørgsmål.

Deres Hjemmeside er uoverskuelig

Deres Hjemmeside er uoverskuelig
Mvh John
'

17 kwietnia 2023

Hej John,

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 70277780, så hjælper vi gerne med det du skulle have behov for, på selvbetjeningen og tager imod feedback til evt. forbedringer.

God dag.

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig hjælp :-)

17 kwietnia 2023

Hej Lene

Tak for dine 5-stjerner til Natur-Energi, hos Natur-Energi sætter vi stor pris på at kunderne bruger et øjeblik på at anmelde den service de har fået.

Løgnagtig

I 2022 blev jeg kunde hos natur energi.Efter halvlanden måned var jeg det ikke mere,Jeg viste ikke hvor jeg fik strøm fra.Efter flere måneder ringede jeg til energinet,som sagde at jeg var hos velkommen der er det mest svindel agtige.Jeg har ikke givet samtykke til den flytning.Jeg har ringet mange gange til begge uden kunne noget svar.Bliv væk fra begge firmaer. Asger Pawlik

19 września 2022

Hej Asger Pawlik

Jeg har forsøgt at ringe dig op, desværre uden held. Ganske kort vil jeg gerne forklare dig hvorfor du er kunde hos Natur-Energi i dag.

Jeg kan dog se at du har været i dialog med min kollega i sidste uge og har fået en forklaring på hvad der er sket.

Som energiselskab kan vi ikke holde på dig som kunde og kan ikke forhindre hvis du skifter udbyder. Jeg kan bekræfte at Natur-Energi har talt med dig tidligere på året hvor du bliver kunde for 2 gang efter aftale med min kollega, derfor er vi kede af at miste dig som kunde.

Hvis du ønsker en forklaring på hvorfor du er kunde hos Natur-Energi, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf. 7027 7780, vi sidder klar på telefonen alle hverdage fra 08.00 til kl. 18.00.

Natur-Energi ser frem til at høre fra dig så vi kan hjælpe dig,

Mvh. Anni Natur-Energi Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

En kanon service og behagelig samtale…

En kanon service og behagelig samtale og forståelse og ja fandt en løsning på det hele,så kan kun sige at kanon service og tak til Mads fra natur energi

Hej Søren,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - dem vi sætter stor pris på.

Hos Natur Energi har vi fokus på kunderne, og derfor glæder det mig at læse om din oplevelse med min kollega, Mads - jeg sørger for at han modtager dine rosende ord.

Vi er glade for at du har valgt Natur Energi, som din el leverandør og din støtte til den grønne omstilling.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og hurtigt svar på mit…

Kompetent og hurtigt svar på mit spørgsmål

Hej Kim,

Hos Natur Energi har vi fokus på kunderne, og derfor glæder det mig at læse om din oplevelse.

Usandsynlig god kundeservice

Usandsynlig god kundeservice! Rigtig behjælpelige, behagelige og dygtige medarbejdere i Kundeservicen!

Hej Anders,

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse og de 5 stjerner - dem vi sætter stor pris på.

Oceniono na 2 z 5

Vi skiftede elselskab

Vi skiftede elselskab ifm. flytning. Vi har altid haft et lavt elforbrug, men var chokeret over det store beløb vi har betalt ekstra i aconto i løbet af 2022, og som vi først fik tilbagebetalt mere end 2 måneder senere. Det er penge vi hellere har haft i lommen i stedet for at låne til elselskabet.

13 kwietnia 2023

Hej

Natur-Energi vil gerne i dialog med dig omkring denne sag, men vi kan ikke finde dig ud fra dine oplysninger.

Vi sidder stadig på tlf: 70277780 alle hverdage, samt mail: kundeservice@natur-energi.dk hvis du ønsker at komme i dialog med os.

Vi ser frem ti at høre fra dig,

Mvh. Anni Natur-Energi Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hjælpsom og effektiv hjælp i…

Virkelig hjælpsom og effektiv hjælp i forbindelse med min flytning.

11 kwietnia 2023

Hej Kamma

Dårlig behandling

Har i forbindelse med fraflytning et tilgodehavende hos dem på over 3000kr. Jeg får at vide dem skal jeg ikke regne med at få udbetalt før til maj. Det på trods at på deres egen hjemmeside står at man kan få udbetalt sit tilgodehavende på over 1000kr seneste 10 dage efter at man anmoder om det. Det bliver jeg ikke oplyst om i den første samtale jeg har, og i nr.to samtale får jeg bare at vide at det kan ikke lade sig gøre, selv om det står på hjemmesiden, men at hun vil sende min anmodning til deres udbetalings afdeling, men svaret vil være nej. Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne, får de har altid været hurtige til at opkræve penge, det vel og mærke a conto. Dårlig stil og dårlig kundeservice.

Respons til jeres besked:
I har forsøgt at redegøre for jeres udbetalingsprocedure, men hvilken en af dem skal jeg regne med.
Kundeservicemedarbejder nr. 1 siger en gang i maj. Jeres hjemmeside første gang jeg checker siger 10 dage, kundeservicemedarbejder nr. 3 som siger 10 hverdage eller et andet sted på jeres hjemmeside som siger 4 dage?

Jeg tror ikke det er mig som ikke der er mig som har et problem med at forstå jeres udbetaling procedure, men derimod jer som ikke har styr på det. I har modstridende oplysninger på jeres egen hjemmeside, jeres kundeservice medarbejder giver forskellige svar. I har åbenbart heller ikke kendskab til forskellen mellem dag og hver/bankdag. I skriver selv dag hvilket er kalenderdage ikke hver/bankdage. Ydermere bliver det hele tiden bragt op af alle 3 medarbejdere, at I har 6 uger til at lave en slutopgørelse, hvilket også tydeligt fremgår af jeres hjemmeside, men som jeg bliver ved med at sige til alle 3 personer, så har jeg modtaget en slutopgørelse, det her handler om udbetaling.

Så ja det er meget dårlig kundeservice fra alle de 3 kundeservicemedarbejdere som jeg har talt med. Og at man så skriver tilbage her som om det er mig der ikke forstår, det er bare ikke ok.

Jeg vil nu gentage mig selv, I har 10 dage til at betale de penge som I har opkrævet for meget, hvilket er den 14 april siden jeg tidligere i dag har gjort jer bekendt med dette krav.

Og så vil jeg foreslår at I får kigget jeres hjemmeside igennem, så den afspejler jeres procedure og også får formidlet hvad den er ud til jeres medarbejdere, så den ikke skifter alt efter hvem man taler med.

4 kwietnia 2023

Hej Camilla,

Tak for snakken i telefonen i dag.

Vi har forsøgt at redegøre proceduren for udbetaling af tilgodehavende ifbm. Betalingsservice, for dig.

Jeg beklager naturligvis at du oplever dette som dårlig kundeservice - din feedback er givet videre.

God dag.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra dette selskab de…

Hold jer langt væk fra dette selskab de snyder deres kunder. Vi var så heldige at få slettet en regning på over 6000kr som kom allerede inden vi flytter over til dem. De havde regnet ud hvad vi ville bruge på 3 mdr. Og det værste af det hele er at de lovede min mand at slette regningen hvis han lavede en god anmeldelse af dem her alligevel sender de rykker for den regning de havde regnet med var vores forbrug over 3 mdr og nu er der kommet en rykker mere 🤬

22 lutego 2023

Hej Heidi

Vi er kede af at læse din anmeldelse. Vi vil meget gerne i dialog med dig, men jeg kan desværre ikke finde dig udfra din anmeldelse.

Jeg kan derfor oplyse dig hvordan vi generelt afregner:
Vi sender ikke regninger til vores kunder før aftalen er opstartet.

Vi anslår dit forventede forbrug første gang du bliver kunde ved os, ud fra et gennemsnitsforbrug for din type bolig.
Derefter genberegner vi dit anslåede forbrug, ud fra dit faktiske forbrug efter 30 dage og igen hver tredje måned. Dermed prøver vi at ramme så tæt på dit faktiske forbrug, som muligt.

Vi tager dog højde for, at forbruget typisk er en smule højere i de kolde og mørke tider. Derfor vil du opleve, at dit forbrug er estimeret lidt højere i vinterhalvåret.

Samtidigt modtager du løbende opgørelser på dine regninger. På denne måde undgår du en årlig opgørelse, med risiko for en ekstra stor opkrævning.

Super glad kunde her …

Super glad kunde her …

Jeg har været kunde siden firmaet startede og har været utroligt glad og tilfreds i alle årene.

Samtale med kundeservice i dag var over forventning og kan kun anbefale firmaet til andre.

31 marca 2023

Hej Bodin

Tak for dine 5 flotte stjerner til Natur-Energi.

Vi sætter stor pris på, at du har brugt et øjeblik på at anmelde den service du har fået.
Vi er glade for at du er glad og tilfreds med din elaftale her hos Natur-Energi.

N

Oceniono na 5 z 5

Super behagelig og forstående…

Super behagelig og forstående kundeservice vedrørende skift til anden selvskab 👍

29 marca 2023

Kære kunde

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er selvfølgelig kede af at miste dig som kunde til anden udbyder.

Vi håber at du har været tilfreds med at være kunde hos Natur-Energi, du er altid velkommen til at kontakte os hvis du på et tidspunkt ønsker en el aftale igen.

Mvh. Anni, Natur-Energi Kundeservice

Oceniono na 4 z 5

Fremragende virksomhed

Det eneste ømme punkt er at, tilbuddene med velgørenhed kun tilbydes til de største husstands (mere end 4000 kWh/år).

23 marca 2023

Hej Davide,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Hos Natur Energi har vi fokus på kunderne, samt den grønne omstilling - og derfor glæder det mig at læse om din oplevelse.

Alle kunder, store som små, kan vælge et af vores produkter, hvor man støtter en velgørenhedsorganisation igennem sit abonnement.

Du er mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf: 70277780 alle hverdage mellem 08.00-18.00, så hjælper vi gerne med at skifte dit produkt.

Rigtig god weekend til dig.

Oceniono na 2 z 5

virker ligeglade med kunderne

Når man skifter til natur energi tager det over 6 måneder før man kan se sit reelle forbrug 6 måneder tidligere. Og heller ikke 1 måned efter at 2 regning skulle kunne hendes i selvbetjening er den tilgængelig her. Natur energi skal godt nok blive bedre for at jeg bliver hos dette selskab efter bindingsperioden

9 marca 2023

Hej Karsten

Ud fra din anmeldelse kan jeg desværre ikke finde dig i vores system, dette skyldes at vi har flere kunder med samme navn som dig.

Hos Natur-Energi er vi langt fra ligeglade med vores kunder. Du har ret i at du vil modtage en opgørelse for dit faktiske forbrug efter seks måneder når du afregnes pr. kvartal. Du kan vælge at modtage regninger månedsvis, på denne måde vil du ikke skulle vente 6 måneder på en opgørelse.

Ring gerne ind hvis vi skal have en snak om din el aftale, det er bestemt muligt at hjælpe med din forespørgsel så du hurtigere vil modtage en opgørelse.

Dit forbrug skal være tilgængeligt når du logger ind via. selvbetjenings siden, du er velkommen til at række ud hvis du har brug for hjælp til at navigere rundt eller mangler log in oplysninger.

Du er velkommen til at ringe til kundeservice på tlf. 7027 7780, vi har åbent i tidsrummet 08.00 til 18.00.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Mvh. Anni, Natur-Energi

Ingen svar fra selskabet

Jeg skrev tidligere en anmeldelse. Svaret fra natur energi var at de ikke kunne finde mig i deres kunderegister. Det har jeg sendt til dem, men har ikke hørt fra dem. Det er jo flot at påstå at de vil tage kontakt men ikke gør det. Jeg synes bare det viser at jeg godt kan gentage mig selv, hold jer fra det selskab.

21 marca 2023

Hej Søren

Tak for snakken pr. telefon.

Der var ikke meget nyt jeg kunne oplyse dig omkring din sag, men jeg ville gerne forklare hvorfor din slutopgørelse er blevet overdraget til ekstern partner.

Jeg beklager at der er gået 6 dage inden vi har reageret på din første henvendelse, normalt vil vi besvare en henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Mvh. Anni, Natur-Energi Kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Kl 1750 køre jeres vogn 19 igennem…

Kl 1750 køre jeres vogn 19 igennem Særslev på vej mod biogas anlægget mellem særslev og Bogense
Forstår ikke at jeres medarbejder skal køre så stærkt igennem byen. 50 km overholder de i hvertfald ikke
Vanvidskørsel støtter i åbenbart med jeres lastbiler 😡

9 marca 2023

Hej Jan,

Din henvendelse er vist rettet til Nature Energy - ikke Natur Energi.

Vi sælger ikke Biogas og har ingen lastbiler på vejene.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og venlig betjening trods det var lige før lukketid

Jeg fik en god betjening af en venlig mand. Også selvom det var lige før lukketid

8 marca 2023

Hej Lasse

Husk at du altid er velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 7027 7780 hvis du har nogle spørgsmål.

Mvh. Anni/Natur-Energi Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej