Natur-el Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige winkel! Tot nu toe ken ik alleen de webshop: goede productinformatie, snelle levering en volledig plastic vrij. Binnenkort maar eens een dagje Rotterdam plannen om de fantastische me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor mij een heel positieve eerste ervaring. Ik wil graag duurzame producten kopen van goede kwaliteit. Kopen via webwinkel is soms een gok, mn als je de maatvoering niet kent, maar het pakte beter ui... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hele prettige webshop (over de winkel kan ik niets zeggen want daar ben ik nog nooit geweest), snelle verzending en mooie kwaliteit. Het ‘probleem’ is echter PostNl, die het altijd weten te presteren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het pakje moest een hele omweg maken.Ik woon,wegens aardbevingsperikelen niet thuis. Maar het pakje werd goed bezorgd en nu uiteindelijk beland op mijn verblijfadres in tsjechie, Prachtig warm, kleurr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z bielizną ozdobną
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z butami

Napisane przez firmę

💚 Waarom Natur-el? Omdat mooie kleding ook eerlijk mag zijn. Zeg je duurzaam winkelen? Dan zeg je eigenlijk Natur-el. Geen brave geitenwollensokkenwinkel (al hebben we die sokken wél, in alle kleuren van de regenboog), maar een moderne, stijlvolle hotspot midden in het Zwaanshalskwartier van Rotterdam. Hier vind je duurzame mode zonder poespas – én zonder greenwashing, want dat motten we niet! Bij Natur-el geloven we dat kleding niet alleen mooi moet zijn, maar ook goed moet voelen. Letterlijk én figuurlijk. Daarom verkopen we alleen merken waar we volledig achter staan: biologisch, fair geproduceerd, en gemaakt van materialen waar je huid én hart blij van worden. Denk aan wol, zijde, hennep, bamboe en biologisch katoen. Van zachte basics tot kleurrijke statement pieces – en alles ertussenin. De merken die wij voeren zijn onder andere: Lanius, Armedangels, Komodo, Thinking Mu. We hebben kleding voor dames en heren, en alles daaromheen en tussenin. Wij houden namelijk niet zo van denken in hokjes :-) Met ruim 150 m² aan duurzame kleding, is onze winkel een waar paradijs voor liefhebbers van eerlijke mode. En niet onbelangrijk: we hebben de grootste collectie wollen sokken en onderbroeken van Nederland. Ja, echt waar. Vraag het onze vaste klanten maar (check meteen even onze reviews, en schrijf er eentje: dat vinden we leuk!) Woon je niet in de buurt? Dan shop je onze duurzame collectie gewoon super eenvoudig online. We pakken je bestelling in alsof het een cadeautje is (want dat is het ook) en sturen het met liefde (en snel, want wij hebben Saskia in ons team) naar je toe. Maar Natur-el is meer dan een winkel. Het is een plek waar je gezien wordt, waar we tijd voor je nemen en waar je mag zijn wie je bent. We geven geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies met een flinke dosis humor. En geloof ons: daar hoort soms ook een stevige mening bij – want eerlijk duurt nog altijd het langst. Dus: hou jij van mooie kleding zónder zooi? Van echt contact, oprechte aandacht en een goed gesprek met een kop koffie erbij? Dan ben je bij Natur-el precies op de juiste plek. Welkom!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 107

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Het is een prettige winkel

Het is een prettige winkel, fijn personeel

Ik weet het niet meer welke datum het was?

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Natur-el

Ha Betty! wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Bedankt voor dit mega grote compliment! Hartegroet Vera

Oceniono na 5 z 5

Hoe vet zijn deze sokken

Hoe vet zijn deze sokken, en wat een top winkel.
Ik zat dus in Engeland op vakantie en was op zoek naar echte wollen sokken.
Heel toevallig kwam ik op de site terecht. Mooie sokken, goede prijs, hier en daar een slechte review . Maar hé toch eens wat sokken bestellen. Toen ik thuis kwam 5 dagen later lag er een mooi pakketje in bus.
Dus onmiddellijk de eerste werkdag ze getest. Echt goede sokken. En zeer fijne ervaring. Ik ga zeker nog bestellen.

26 czerwca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Natur-el

Ha Bruno! wat een heerlijke en eerlijke review! Ik hoop je nog vaak in onze webshop (of winkel!) te zien! Hartegroet Vera

Goede service en vriendelijk

Goede service en vriendelijk in het contact!

27 czerwca 2025

Odpowiedź od Natur-el

Ha Judith! Dankjewel voor deze fijne review! Dit wordt erg gewaardeerd. Liefs Vera

Welkom

Het enthousiasme waarmee je welkom wordt geheten in de winkel maakt dat ik graag eerst bij Natur-el kijkt of ik kan slagen:)

14 czerwca 2025

Odpowiedź od Natur-el

Ha Ingeborg! Heel veel dank voor je fijne review! Hopelijk zien we je gauw weer, liefs Natur-el

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Onvermoeibare en aardige medewerksters

21 czerwca 2025

Odpowiedź od Natur-el

Ha Sanne, heel graag gedaan! Jij bedankt voor je fijne review :-)

Oceniono na 5 z 5

Ik koop hier al jaren de wollen sokken…

Ik koop hier al jaren de wollen sokken en af en toe wat anders als hemden. Wat een keus en prachtige artikelen! Nooit problemen met verzenden. Een keer service nodig gehad omdat een nierwarmer sneller uitgerekt was dan zijn voorganger, en zonder gedoe geld terug gehad.

21 listopada 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Natur-el

Ha Diana! Wat een fijne review, dankjewel!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej