Reakcja na opinię
Apexx01 heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. In eerste instantie merkte ik nog weinig verschil maar naarmate de tijd vorderde, begon ik me lichamelijk steeds beter te voelen. Ik train 3 x p/we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Apexx01 is het alles-in-één supplement voor mensen die geen zin hebben in gedoe. 52 ingrediënten. Eén schep per dag. Klaar. Vitaminen, mineralen, omega-3, aminozuren en plantenextracten. Alles wat je normaal uit tien verschillende potjes zou halen, zit nu in één product. Ontwikkeld in Nederland, met volledige transparantie over wat erin zit en waarom. Wij geloven dat supplementeren simpel hoort te zijn. Geen pillendoos. Geen ingewikkelde schema's. Geen fortuin uitgeven aan losse producten. Gewoon één vaste routine die je makkelijk volhoudt. Apexx01 is geschikt voor bijna iedereen. Het past in elke ochtend en elke levensstijl. En mocht het niet bevallen? Dan krijg je je geld terug. Geen kleine lettertjes, geen discussie. Daarom kiezen duizenden mensen voor Apexx01. Niet omdat wij zeggen dat het goed is, maar omdat zij het zelf ervaren
Napisane przez firmę
Niet tevreden? Geld terug.
Verdunplein 17, UNIT A 8485, 5627SZ, Eindhoven, Holandia

altijd goed contact mogelijk. stipte levering. betrouwbaar. product van goede kwaliteit. herstel van fysiologische processen. goed voor optimalisering stofwisseling. goed voor zenuwstelsel.

Odpowiedź od Apexx01
Super service en geweldig product. binnen 2 weken merkbaar. en prachtige verpakking.

Odpowiedź od Apexx01
Jarenlang heb ik allerlei verschillende losse vitamines gebruikt, extra D, B, multi, E, C, etc. Het belangrijkste van Apexx was voor mij het alles in een-aspect, en de rust daarin. Dat alles in de juiste verhouding is, en toch ook uiteindelijk goedkoper dan losse potjes. Mijn spijsvertering is in balans gekomen door Apexx, daar ben ik erg dankbaar voor. En ik voel me energiek en ook mentaal in balans. Gebruik het nu een maand.

Odpowiedź od Apexx01
Er was wat mis gegaan met de levering , er werd gelijk op gereageerd en opgelost, top service, goed geregeld!

Odpowiedź od Apexx01
In 2025 ben ik gestart met Apexx01. Na een korte pauze periode zonder gebruik ondekte ik als duursporter dat mijn lichaam minder goed reageerde op goed herstel na zware inspanningen dan met het gebruik van Apexx01. Inmiddels ben ik weer gestart en ervaar ik duidelijk verbetering. Voor mij een zeer goede en wenselijke aanvulling op mijn dagelijkse voedingsstoffen intake.

Odpowiedź od Apexx01
Hallo,ik vertrouw de persoon die dit supliment heeft samengesteld.
Ik heb het zeker aan 15 familie leden en vrienden aanbevolen ,die het ook gebruiken .
Je ziet de mensen weer opbloeien,meer zin het leven krijgen,na lange tijd van kwakkelende gezondheid.

Odpowiedź od Apexx01
Na ruime tijd inname van Apexx01 zijn al mijn bloedwaardes betreft verbeterd. Van vele te korten naar alles super in orde. Ook CLL en ontstekingswaardes verbeterd. Voel me stuk fitter en ben blij niet meer zo veel verschillende potjes te moeten kopen.
Ook mijn 83jarig moedertje is heel tevreden en fitter geworden.

Odpowiedź od Apexx01
Compleet pakket aan vitaminen en mineralen. Zeer goede service! Een aanrader voor een ieder die zijn gezondheid serieus neemt.

Odpowiedź od Apexx01
Ik voel me beter sinds ik Apexx01 gebruik. Sinds de overgang ben ik chronisch moe en ‘‘s middags rond 16 uur afgebrand. Met Apexx01 blijft ook mijn middag en avond leuk met voldoende energie.

Odpowiedź od Apexx01
Waarom het zo'n goede ervaring is? Gewoon omdat ik me er heel goed bij voel. Sinds het gebruik ben ik ook niet meer ziek geweest. Top dus!!

Odpowiedź od Apexx01
Ik ben na een flinke griep periode begonnen met Apexx01. Ben nu 3 weken bezig, mijn vermoeidheid neemt af, mijn energie komt terug. Het lopen met de Hond gaat mij een stuk beter af. Dus ik ben uitermate tevreden over het eerste resultaat. Ik hoop dat dit zo doorzet.

Odpowiedź od Apexx01
Een goed product met uitgebreide samenstelling. Je merkt dat je na een tijdje inderdaad fitter wordt.

Odpowiedź od Apexx01
Apexx01 heeft aan al mijn verwachtingen voldaan.
Ik train 3 x p/week in de gym waarvan 1 x met een Personal Trainer, best wel intensief. Apexx01 helpt me enorm in m'n herstel en uiteraard voldoende slaap is ook een absolute 'must'. Ik verwacht dan ook een trouwe klant te blijven van Apexx01, ook mede door de inzet en aanwezigheid van Rob Elens, de man die mij veel vertrouwen geeft.
Het is best een prijzig product maar mijns inziens het geld alleszins waard!

Odpowiedź od Apexx01
Alles in 1 product, lekker drankje waar alles in zit. Voor mij als slechte pillenslikker, DE uitkomst. Ik voel me er prima bij, geen beenkrampen meer, ondanks dat ik al altijd goeie magnesiumolie gebruikte. Zeer tevreden.

Odpowiedź od Apexx01
Ik gebruik Apexx nu ongeveer 8 maanden.
Sindsdien merk ik duidelijk verschil in mijn spijsvertering. Mijn ontlasting is regelmatiger en mijn buik voelt rustiger aan.
Ook heb ik minder last van een opgeblazen gevoel en winderigheid.
Voor mij dus een topproduct.

Odpowiedź od Apexx01
Ik wil heel graag een zeer positive “Shout-out” maken voor het product en de ongekende service van het bedrijf erachter: Ik ben het product een 3 tal weken geleden dagelijks gaan gebruiken, ‘s morgens voor de eerste espresso, daarna douchen en aankleden, een banaantje en een appel mee voor onderweg. Al gedurende de eerste week voelde ik het verschil; geen middag dip na de lunch en met energie thuiskomen na een lange intensieve dag. Ik heb mijn eigen bedrijf met 4 medewerkers en heb eindelijk het jonge gevoel van vroeger terug, energie om nog even eind van de dag dat nodige werk te verrichten en een energieke avond waar ik weer volop energie had om te sporten ten opzichte van het leven daarvoor. Aangezien mijn bedrijf ook actief is in de Benelux en Scandinavië heb ik de nodige zakelijke reizen, bij het pakken van mijn koffer kwam ik erachter dat ik tekort zou komen met mijn ‘starters pakket inhoud’ snel bijbesteld, een app gestuurd via de site en zelfs gisterochtend vroeg direct antwoord ( tegenwoordig krijg je het gevoel erbij: huh?) “Ja, bedankt voor uw bestelling, wij zien hem in ons systeem en Ja! wij gaan regelen dat u het morgenochtend ontvangt, bedankt voor uw bestelling” wederom een Huh? Van mijn kant Wow ongekende klantgerichtheid en vriendelijkheid, bijna ongekend vandaag de dag. Zelf App’je ontvangen dat het meegegeven was aan de transporteur en vanmorgen een App’je “Wij zien dat het vanmiddag aan u geleverd gaat worden, wij hopen dat het op tijd is” Nu zit ik op het board’en van mijn vlucht te wachten met nieuwe voorraad in mijn PEXX01 bus ( meegeleverd bij het starters pakket. Grote dank aan de ontwikkelaars van het product, geen verzameling van potjes Magnesium, Vitamines etc mee ik de koffer, slechts de voorraad-bus en de APEX01 drinkfles ( die ik net met water heb gevuld voor tijdens de vlucht). ook gaan mijn complimenten uit aan de - tegenwoordig - top-service en het gevoel dat er om je gegeven wordt door een bedrijf! Derhalve raad ik iedereen aan om je door het product weer opgeladen te voelen en de backup te hebben van de mensen achter het merk. Groeten, Alexander

Odpowiedź od Apexx01
Ik merkte na enkele dagen, een enorme verbetering. Minder moe en cognitief veel scherper. Ik ben onder behandeling van LongCovid en dit helpt mij enorm. Ik heb mijn bestelling omgezet in een maandelijkse bestelling. En inmiddels enkele vrienden die t ook testen. Zeer tevreden. Bedankt Rob.

Odpowiedź od Apexx01
Bij vragen helpt het team je onmiddellijk verder via messenger en WhatsApp, heel vriendelijk, snel en efficiënt

Odpowiedź od Apexx01
Oprecht tevreden, vanwege lange vermoeidheidsklachten klachten door Post COVID.
Heeft apexx mij met kleine stapjes ondersteuning gegeven om mijn spierkracht weer op te kunnen bouwen.
Als verpleegkundige met alle vertrouwen met Arts Rob Elens, die zich hiervoor ingezet heeft!

Odpowiedź od Apexx01
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.