Wat een geweldige winkel! Tot nu toe ken ik alleen de webshop: goede productinformatie, snelle levering en volledig plastic vrij. Binnenkort maar eens een dagje Rotterdam plannen om de fantastische me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor mij een heel positieve eerste ervaring. Ik wil graag duurzame producten kopen van goede kwaliteit. Kopen via webwinkel is soms een gok, mn als je de maatvoering niet kent, maar het pakte beter ui... Zobacz więcej
Hele prettige webshop (over de winkel kan ik niets zeggen want daar ben ik nog nooit geweest), snelle verzending en mooie kwaliteit. Het ‘probleem’ is echter PostNl, die het altijd weten te presteren... Zobacz więcej
Het pakje moest een hele omweg maken.Ik woon,wegens aardbevingsperikelen niet thuis. Maar het pakje werd goed bezorgd en nu uiteindelijk beland op mijn verblijfadres in tsjechie, Prachtig warm, kleurr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą damską
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z bielizną ozdobną
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
Napisane przez firmę
💚 Waarom Natur-el? Omdat mooie kleding ook eerlijk mag zijn. Zeg je duurzaam winkelen? Dan zeg je eigenlijk Natur-el. Geen brave geitenwollensokkenwinkel (al hebben we die sokken wél, in alle kleuren van de regenboog), maar een moderne, stijlvolle hotspot midden in het Zwaanshalskwartier van Rotterdam. Hier vind je duurzame mode zonder poespas – én zonder greenwashing, want dat motten we niet! Bij Natur-el geloven we dat kleding niet alleen mooi moet zijn, maar ook goed moet voelen. Letterlijk én figuurlijk. Daarom verkopen we alleen merken waar we volledig achter staan: biologisch, fair geproduceerd, en gemaakt van materialen waar je huid én hart blij van worden. Denk aan wol, zijde, hennep, bamboe en biologisch katoen. Van zachte basics tot kleurrijke statement pieces – en alles ertussenin. De merken die wij voeren zijn onder andere: Lanius, Armedangels, Komodo, Thinking Mu. We hebben kleding voor dames en heren, en alles daaromheen en tussenin. Wij houden namelijk niet zo van denken in hokjes :-) Met ruim 150 m² aan duurzame kleding, is onze winkel een waar paradijs voor liefhebbers van eerlijke mode. En niet onbelangrijk: we hebben de grootste collectie wollen sokken en onderbroeken van Nederland. Ja, echt waar. Vraag het onze vaste klanten maar (check meteen even onze reviews, en schrijf er eentje: dat vinden we leuk!) Woon je niet in de buurt? Dan shop je onze duurzame collectie gewoon super eenvoudig online. We pakken je bestelling in alsof het een cadeautje is (want dat is het ook) en sturen het met liefde (en snel, want wij hebben Saskia in ons team) naar je toe. Maar Natur-el is meer dan een winkel. Het is een plek waar je gezien wordt, waar we tijd voor je nemen en waar je mag zijn wie je bent. We geven geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies met een flinke dosis humor. En geloof ons: daar hoort soms ook een stevige mening bij – want eerlijk duurt nog altijd het langst. Dus: hou jij van mooie kleding zónder zooi? Van echt contact, oprechte aandacht en een goed gesprek met een kop koffie erbij? Dan ben je bij Natur-el precies op de juiste plek. Welkom!
Dane kontaktowe
ZWAANSHALS 376, 3035 KT, Rotterdam, Holandia
- 010-7954177
- klantenservice@natur-el.nl
- www.natur-el.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Het bevestigen en verzenden verliep…
Het bevestigen en verzenden verliep snel van de prachtige sokken. Bij ontvangst bleek ik verkeerde sokken besteld te hebben, dikke ipv. van dunne!
Dubbel jammer dat de kortings periode zo snel verliep, nu heeft het minder zin nog andere dunne te bestellen.
Drie dubbel jammer omdat ik een paar dagen na de 1e bestelling ook nog een 2e heb gedaan. Opnieuw verkeerd! Dikke ipv dunne sokken.
Bovendien lukt het niet om de retourpagina te activeren.Dus geen gunstiger tarief voor de retour zending.
Maar de sokken zijn echt prachtig, maar de dikke zijn niet geschikt voor mij, helaas.

Geweldige ervaring!
Geweldige ervaring!
Ik heb onlangs online sokken besteld en ben supertevreden over de hele ervaring. De informatie op de website was duidelijk en hielp me snel de juiste keuze te maken. De bestelling werd ook verrassend snel geleverd, wat altijd fijn is.
Daarnaast kreeg ik de tip om een maatje kleiner te nemen, en dat bleek echt een gouden tip — de sokken zitten perfect! Kortom: goede service, goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Heel prettig kopen
Snelle levering, mooie producten, vriendelijk bedankje erbij als extra en duidelijk met zorg ingepakt.
Daar kun je niks tegen inbrengen. Dat is gewoon heel prettig kopen.

Snel verzonden sokken!
Ja, inderdaad supersnel (en plasticvrij!) verzonden.
En ja, puur wollen sokken zitten écht fijner! Uitstekend advies ook wat betreft de maat.

Odpowiedź od Natur-el
Ik ben zeer tevreden over de geleverde…
Ik ben zeer tevreden over de geleverde helmpjes, en de vlugge levering

fantastische en uitgebreide sortering
webwinkel laat een fantastische en uitgebreide sortering zien; mijn bestelling werd heel snel uitgevoerd, de volgende dag reeds in huis! Wol/zijde hemden van hoge kwaliteit, veel comfort biedend!

Website / winkelervaring
Website / winkelervaring
Website bekeken; mooie site. Winkel gebeld over maat. Prima gesprek. besteld. bestellen ging vlot, fijn en simpel. werd goed van het proces op de hoogte gehouden. pakketje lag voor de deur - dat was een beetje jammer. vind het daar te duur voor..... maar was zo liefdevol, aandachtig en mooi ingepakt. nog een leuk, lekker theezakje cadeau. ben erg benieuwd naar het draaggemak en de warmte van het hemd en nierwarmer.

Sokken
Snelle levering hoe goed de sokken zijn weet ik
nog niet is een sinterklaascadeau.
Maar ze zien er zeer comfortabel uit.

Fantastisch, zoals altijd!
Mooie producten, fijne communicatie en zeeer snelle verzending. Zoals altijd top!

Odpowiedź od Natur-el
Nieuwe set prachtige 100 % wollen kniekousen.
Nieuwe set prachtige 100 % wollen kniekousen bij Natur- el te krijgen/ kopen ! Goed zichtbaar op webshop. Snelle levering en betrouwbaar.

Odpowiedź od Natur-el
Top product die yoga / slaapsokken
Top product die yoga / slaapsokken van Natur-el. Lekker zacht en warm, niet te strak om de voet. Heerlijk geslapen ondanks de vrieskou van de laatste dagen: geen koude voeten meer.

Odpowiedź od Natur-el
Ik heb twee paar gestreepte 100% wollen…
Ik heb twee paar gestreepte 100% wollen baby sokjes besteld en laten bezorgen bij een kers verse moeder en vader.
Wat heerlijk toen ik de vraag kreeg ‘zijn die van jouw mam?’ 😉
Wat een geweldige sokjes!!
Op slag verliefd 💘
Prachtige kwaliteit en zoooo schattig.🥰
De sokjes gaan nu nog even over anderen heen i.p.v. slofjes.
En straks gewoon over blote voetjes.🫶
Hier gaan ze nog lang plezier van hebben.
Wat een fijne winkel en wat en enthousiasme. Je voelt aan alles dat ze achter hun natuurlijke producten staan en dit jouw ook gunnen.
Ik word gewoon altijd even blij van hún mailtjes. 😊

heerlijke winkel
vriendelijk personeel, goede hulp en advisering. Geweldig assortiment en zeer ruime keuze.

Moooie, warme sokken
Moooie, warme, kleurrijke sokken.
Correcte maat aanduiding op de site, sokken daardoor goed passend.
Netjes verzorgt.

Odpowiedź od Natur-el
Goede en snelle service en een leuke…
Goede en snelle service en een leuke persoonlijke touch. Ik raad het erg aan!

Odpowiedź od Natur-el
Belangrijk is dat dit bedrijf biologische producten verkoopt.
Vrijdags on line besteld en zaterdag al had ik mijn vilten boots van Glerups in huis.
Eerst nog een vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de lijn gehad.
Zeer tevreden met mijn boots sn het bedrijf.
Ga vast nog eens de winkel bezoeken.

Mooie producten
Mooie producten . Natur-el is een fijne winkel....en heerlijk dat ze consequent zijn in hun keuzes .

Eerlijk en duurzaam aanbod
Eerlijk en duurzaam aanbod. Mooie wollen shawl gekocht die vlot bezorgd werd. Heldere communicatie vanuitNatur-el

Doświadczenie Trustpilot