Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.
Reakcja na opinię
Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.
Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ik heb vandaag nog eens een mail gestuurd, nu antwoorden ze in het Nederlands dat mijn hoesje niet voorradig is... Oké, als het zo is, is het zo. Maar na een week niets laten weten of dat het vele later komt... nee dat niet. Stond op voorraad.
Ik heb gevraagd om mijn geld terug te storten, ben benieuwd.
Sorry, maar mijn vertrouwen is weg, ik kan gerust 6-tal weken wachten als het moet, maar laat de klanten iets weten of wees eerlijk!
Ik heb op 5 januari een bestelling geplaatst, een gsm hoesje, betaling is gelukt. Maar helaas nog steeds niets ontvangen. Normaal lees ik de reviews eerst maar las een paar slechte maar ook goede dus ik dacht waarom niet. Zo jammer. Als ik een mail stuur krijg ik in het half Duits terug, snap er niets van...
Ik heb hier een bestelling geplaatst met betaling voor snelle levering, maar na de betaling is er 5 dagen niets meer gehoord, heb ik al 5!!!!! dagen niets gehoord. Levering werd beloofd in maximaal drie dagen.
Het is jammer dat ik de recensies niet heb gelezen voordat ik een bestelling plaatste…
Interessant is dat ze me een trackingcode hebben gestuurd die niet kan worden gebruikt om het pakket te volgen omdat het pakket is niet ontvangen door het bezorgbedrijf.
Toegevoegd in een paar uur:
Het bedrijf nam snel contact (na mijn review) met me op via e-mail. Mijn bestelling is vandaag verzonden. Bedankt!
I recently had an unfortunate experience with Mytrendyphone.nl that left me dissatisfied and frustrated. I purchased a product, which unfortunately didn't meet my expectations, prompting me to initiate a return.
To add to my disappointment, not only did the company fail to issue a refund promptly, but I also had to bear the cost of transportation for the return. Despite following their return policy diligently, the lack of timely communication and failure to refund my money has left me with a negative impression.
My experience with Mytrendyphone.nl has left me questioning their commitment to customer satisfaction. I would caution potential customers to be wary and consider ALTERNATIVE options with more reliable and customer-friendly policies.
Bijna een week na bestelling nog niets gehoord, checken bestelling via website lukt niet. Ben benieuwd of ik nog wat hoor….
6 dagen na bestellen nog niets ontvangen.
Wanneer je mailt krijg je berichten als:
Sorry, maar helaas hebben wij geen invloed op de post. De levering is nu alleen van hen afhankelijk.
Ik betwijfel of ze echt iets opgestuurd hebben. Het lijkt op een scam
Betalen lukt prima. Maar daarna gebeurt er niets meer. Dit “ bedrijf” is niet te bereiken. Chats werken niet en bericht sturen ook niet. Telefonisch niet te bereiken.
Ben gewoon opgelicht. Mijn advies is om hier niets te kopen. Niet doen!!
Aanvulling: na 6 dagen ontving ik het bestelde telefoonhoesje. Alleen voor de verkeerde telefoon. Hoe moeilijk kan het zijn. Terugsturen lijkt me geen optie gezien de eerder gelezen ervaringen.
IPhone case besteld en ontvangen. Zelfde dag, ongeopend, retour gezonden via PostNL. MyTrendyPhone blijft volhouden geen retour te hebben ontvangen. Inloggen bij PostNL op verzendnummer geeft aan dat retourpakket is afgeleverd.
Toch blijven zij volhouden niets ontvangen te hebben. Gevolg: er volgt geen terug betaling..
Ik ben zeer teleurgesteld in My Trendy Phone. Ik heb mijn bestelling retour gestuurd op 18 mei volgens de regels mer RMA nummer op de enveloppe. Tot nu toe mijn geld niet ontvangen. Pakketje is niet ontvangen en Nederlandse medewerkers zijn op dit niet beschikbaar. Ik lees dit ook terug in andere reviews. Ik heb ze al geblokkeerd. Ik wil niks van dit bedrijf weten!
Echt 1 grote schande dit bedrijf.
Bestel je een product wat niet werkt. Stuur je het uiteraard retour met een RMA nummer. Is bij hun afgeleverd op 21 maart op hun adres en heb hier ook een ontvangstbewijs van. Weken wachten en in het ongewisse.
In de chat (5x), gemaild 4x. Via Klarna 3x contact gehad omdat ze mij ten onrechte 87,— willen laten betalen. Weken hier mee bezig geweest. En vandaag (5 mei) krijg ik het bericht van Klarna dat het artikel is ontvangen (was al op 21 maart ontvangen door hun). Denk gelukkig nu dat is afgesloten deze zaak. Nee hoor of ik nog even 8,70 wil betalen. Voor de kosten van DHL? Terwijl ik al 6,75 had betaald om dit retour te moeten sturen via PostNL.
Ik met Klarna weer contacten, maar ja die doen werkelijk ook helemaal niks voor je als klant. Die gaan liever om met die boeven van “MyTrendyPhone” en je maar wijzen op het feit je zelf contact moet hebben met MyTrendyPhone om dit op te lossen. Maar dat gaat dus niet!!! Ze reageren namelijk nergens op!
Dit heb ik Klarna ook wel 10x verteld!
Ook Klarna staat erbij en kijkt ernaar. Je zou van hun ook wel verwachten dat ze eens verhaal gaan halen bij het bedrijf zelf en nog beter, de banden gaat verbreken met deze boeven.
Ik heb mijn 8,70 maar betaald om uit deze ellende te zijn. Maar je zou je als bedrijf dood moet schamen zoals je met je klanten omgaat. Dus advies: koop hier niks, tenzij je liever je geld kwijt bent.
Foamrollers besteld. Heb eerst weken moeten wachten. Eindelijk binnen, krijg ik de verkeerde maat. Meerdere malen gemaild moest lang wachten op reactie. Heb ze terug gestuurd sinds 13-3-2023 met de RMA nummer is inmiddels 4 weken en nog steeds geen reactie/oplossing!!! En moest ook nog zelf de retour kosten betalen terwijl hun het verkeerde artikel sturen.
Geen zaken met hun doen bespaart je heel veel frustratie en geld.
Schandalig!!!!
Xiaomi batterij besteld. Ik kreeg een batterij zonder Xiaomi logo en een lagere capaciteit dan de originele. Fake product ontvangen.
I bought a iPhone case on the 7th of March '23. It was the wrong color ánd the wrong size. I sent it back immediately.
Contact with this company is extremely difficult. The chat on the website does not work and the telephone number on the site and invoice do not work.
There has been contact by email once, but they say that all staff in the Netherlands are unable to attend and that they have not yet received my return, while MyParcel (PostNL) indicates that it has been received weeks ago.
To this day there has been no proper response and I still have not received my money back.
Unfortunately, I have no good words to say about the services of this company.
Ben er helaas ook in getrapt.Product teruggestuurd met code en al maar geen gehoor.Als antwoord:Niet ontvangen.Keek te laat in de resensies van dit onbetrouwbare bedrijf.Te laat.Bestel hier niets,wees gewaarschuwd.Zit nu met de kater.Na div e mails geen oplossing.
JBL oortjes zijn keurig geleverd, helaas bleken ze niet volledig op te laden en heb ik ze aan de hand van hun instructies via hun RMA formulier teruggestuurd. Ze beweren echter dat de zending niet is ontvangen terwijl deze track and trace had en op "bezorgd" staat en daarmee is voor hen de kous af.
Slecht bedrijf. GEEN ZAKEN MEE DOEN
Commande passée le 31 janvier (articles en stock sur le site), envoyée le 8 février. J'ai reçu le joint pour coller l'écran (10€ + frais d'envoi 13€) mais pas l'écran. On me répond que l'écran doit arriver chez le fournisseur dans 5 à 10 jours. J'attends 10 jours, je reçois un mail d'expédition, mais pour le joint ! Je redemande, dans 5 à 10 jours; J'attends de nouveau 10 jours, toujours rien. Après quelques échanges de mail, et les fameux 5 à 10 jours d'attente, j'annule la commande. Je me retrouve avec un joint d'écran de 10€ payé 23€, parce qu'on ne m'a même pas remboursé les frais d'envoi. Et l'article est toujours indiqué comme disponible sur le site en ce moment...
Jbl oortjes besteld voor mijn verjaardag.
Nu kreeg ik er nog 1 paar dus ik heb ze teruggestuurd.
Volgens de track and tracé zijn ze al lang bij hun in huis.
Maar ze blijven maar aangeven dat ze deze niet hebben ontvangengen.
Ook mijn geld nog steeds niet terug.
Updating 21 maart.
Live chat werkt niet en krijg ook geen antwoord meer op de mail.
Geld ook nog niet terug
Waardeloos dit
Zelfs nog geen 1 ster, bestelling geplaatst, orderbevestiging ontvangen, na 10 dagen nog steeds niets ontvangen.
Nergens geen telefoonnummer te vinden, dan maar via de chat.. in het Engels… met Helena…
Vertelt ze me dat het product uit stock is, en dat dit ook zo beschreven staat op de site, ik leg haar uit dat dit in eerste instantie niet het geval was en dat er gewoon stond dat het “in stock” was tijdens de bestelling.
De fout bij de klant proberen plaatsen en geen email of niets over het verdere verloop van de bestelling… had ik zelf niet gestuurd via de chat, dan wist ik nu waarschijnlijk nog steeds van niets af.
Onprofessioneel
Vandaag Helene in de chat. Op 21 februari jl. is mijn telefoon ter reparatie aangeboden. Verzonden met Postnl en track and trace. Nu voor de 2e maal bevestigd gekregen dat het apparaat niet is ontvangen, dit ondanks de track en trace info. Vandaag mijn geld teruggevraagd, treurig dat dit bedrijf zo slecht bereikbaar is en inderdaad uitsluitend in het engels communiceert. De telefoonnummers werken niet. Ik krijg zo wel mijn twijfels.
Fout advies voor het bestellen, dus niet passend hoesje voor mij telefoon ontvangen. Alles terug gestuurd (verzendkosten moet je eerst zelf betalen). Bewaar alle betaalbewijzen, ook van de verzendkosten, goed. Veel gechat en gemaild met Helène (die mij voor bestellen fout advies gaf), pakket was lang onderweg en ook na bezorg bevestiging post.nl nog week niet vindbaar daar. Van bestellen tot terugstorten geld incl retour verzendkosten duurde een maand. Deze week gechat met Marc, vanaf toen schot in de zaak. Durfde er niet meer op te hopen maar heb mijn geld terug, dus geef niet op als je iets terug moet sturen en je geld terug verwacht. Uiteindelijk alles opgelost maar zal hier na dit alles niet nogmaals bestellen.
Via chat en mail zijn ze overigens wel snel en gemakkelijk bereikbaar, reageren steeds, helaas niet telefonisch bereikbaar en al helemaal niet in het Nederlands, steeds in het Engels.
I began receiving phishing emails to the email address I used for my MyTrendyPhone order - a unique email address that I had never given to any other organisation.
This suggests that there is an ongoing security breach causing customer details to be leaked. I actually tested a second time with a brand new email address just to be sure, and the exact same thing happened.
MyTrendyPhone refused to act on this when made aware. As a result, I cannot recommend using their service!