Personalet ved MyCruise hjalp os hele vejen igennem både valg af cruise samt efterfølgende detaljer. Der har været svar promte på alle mails jeg har sendt. Vi har været meget tilfredse. Tak

Reakcja na opinię
Hurtig respons med ok pris. Hurtig handling, men nu bliver der hele tiden fyldt på vores mail med oplysninger, ting der skal gøres og diverse tilbud til rejsen. Det kan være ret uoverskueligt.
Reakcja na opinię
MyCruise er rigtig gode til at arrangere vores X-togter, også selvom der kan være udfordringer og specielle ønsker til kahytter og kahytsplacering.😄 Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God service, jeg føler mig hørt og set og husket. Jeg føler mine behov bliver imødekommet og indsatsen for at indfrie mine ønsker, virker seriøs.👌♥️
Napisane przez firmę
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Fik god hjælp, og da vi har en dårligt gående med, fik vi plads tæt på elevator.
Var god til at sætte ig ind i vores situation.
Tak til Mikkel Hahn

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Hurtig responce. God service. Hurtig mail med pristilbud. Forløb perfekt.

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i skrivende stund 3 igangværende bookinger, og der skal nok komme flere.😉

Odpowiedź od MyCruise Danmark
En super oplevelse og altid en rigtig god service.

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Vi har brugt MyCruise 4 gange og de har altid gjort det nemt at være os. Deres priser er absolut fair - også når man ser hvad andre tager for samme arbejde.

Odpowiedź od MyCruise Danmark
De sørger for ALT (fly, transfer fra lufthavn til skib og alt omkring krydstogtet) - nemt og bekvemt.
Hvis der er èt eller andet problem (i vores tilfælde var det en tastefejl i.f.b.m. bookingen), bliver det rettet med det samme.

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Mycruises hver gang jeg skal på cruise
Kan nemt få hjælp

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Altid meget venlige og kompetente medarbejdere til
at svare på alle mulige spørgsmål ( også "dumme"!)
Meget god service hele vejen igennem.
Har rejst en del med My Cruise og aldrig haft noget at
klage over!

Odpowiedź od MyCruise Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.