Multi-Vlaai Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vijf vlaaien online besteld, bij allemaal was de korst droog en hard. De appelkruimel was ook van boven keihard en niet te snijden. Van het glutenvrije gebakje was de chocola afgesmolten en lag als ee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Summary in English at bottom. Glutenvrije gebakjes besteld, na het eten ervan bleek dat het geen glutenvrije gebakjes waren maar de 'vegan' terwijl ik ze goed had besteld, de persoon... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Petit-fours met logo besteld vanwege een feestelijke opening bedrijf. Bij de opmerkingen gezet voor 10 uur bezorgen. Order bevestigd en logo aangeleverd. Daarna ineens melding dat bezorging tussen 10.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestel al enkele jaren op een rij vlaaien voor een verjaardag bij multi vlaai woensel Eindhoven, altijd erg te vreden en een keer wat anders dan van de supermarkt die je op de meeste verjaardagen kri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Piekarnia
  2. Cukiernia - ciasta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dagelijks vers bereid

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Leiderdorp

Leiderdorp geweest. Appel kruimel en appelkruimel citroen. Met koffie en cola.
Koffie was goed! Cola hele klein flesje😞
Citroen was lekker! Appelkruimel was de rand 2 cm gewoon hard!
Aangegeven maar werd weggelachen....en afgerekend.
Jammer ...kost toch best wat geld...waar je een halve punt van op is gegeten.

10 listopada 2025

Multivlaai veldhoven.

Multivlaai veldhoven.
We dachten we nemen een puntje erg duur maarja voor een keertje?.
Mijn man zijn gebakje was goed .ik had een citroen punt.
Ik eet deze vaker maar nooit daar gekocht.
Laat op de avond gegeten en sochtens opgezwolle ogen opgezwolle jukbeenderen.allergie op het gebakje. Mijn man ( afgestudeedde en altijd gewerkt hebben in deze industrie) gaf meteen bij me aan teveel citroen verwerkt te zijn in het gebakje .dan kan je zo'n heftige reactie krijgen.
Het had erger kunnen aflopen als de zwellingen erger werden moest ik naar de spoedpost .
Nooit meer multivlaai voor mij.

27 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Per internet besteld en betaald

Per internet besteld en betaald, gelieve einde zondag ophalen . Vergeten . Fout van ons. Gebeld door hen. Hebben ze de appelcrumble aan iemand anders doorverkocht! Appel kan je toch wel 1 dag bewaren? Of mij ff bellen? Nu kan ik geen appelcrumble meer krijgen maar totale andere of twee halve andere . Slecht!

21 lipca 2025

Multivlaai purmerend

Ik ben diabetes patiënt ik ik ben op en dinsdag in purmerend naar multivlaai gegaan om te vragen of ze suikervrij gebak hebben en ja gelukkig wel want bijna niet te koop. Ik had op zaterdag en zondag en verjaardag dus uit de vriezer gehaald op zaterdag opgegeten en later op de dag werd ik beroerd dus naar huis mijn dochter is op maandag 2e pinksterdag de gebakjes eens gaan opzoeken en wat blijkt er zitten in en gebakje van 5 cm /5 cm 17 suikerklontjes en het andere gebakje wat nog in de vriezer lag 26 suikerklontjes het is nu woensdag 11 juni en nu pas word het wat beter we hebben contact gehad met het hoofdkantoor en die zeggen wij hebben geen suikervrij gebak ik had zo vreselijk ziek kunnen worden hiervan ze gaan mij terug bellen( hoop ik ) en daar moet ik nog op afwachten ze ging de winkel bellen en het meisje die dat had verkocht aanspreken dus word vervolgt

7 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Vanmiddag op terras gezeten bij multi…

Vanmiddag op terras gezeten bij multi vlaai in winkelcentrum Woensel en 2 Bosche Bollen met 2 koffie besteld.
Er waren geen Bosche Bollen meer dus dan maar 2 koffie
De koffie werd netjes gebracht door de stagiaire met een cupje melk en een zakje suiker ( geen koekje) suikertje was van huismerk van AH.
De koffie zat in een DE kopje maar was geen DE koffie ……. Jammer van het geld dat er voor betaald is.

9 czerwca 2025

onprofessionaliteit

Gisteren ben ik zeer onprofessioneel behandeld. Ik had mijn taart volledig betaald, 10 minuten later kwam ik terug om mijn taart op te halen. Vervolgens zag ik dat de taart ondertussen de helft vd prijs was van wat ik had betaald. Hier heb ik natuurlijk wel wat van gezegd om vervolgens onproffesioneel bejegend te worden. Ik ben verder niet in discussie gegaan, dat was ook niet te doen met de desbtreffendemedewerker. Maar voor mij is dit de laatste keer. Het gaat mij zozeer niet om het bedrag maar om het principe.

17 maja 2025

Nooit meer doen

Vandaag assortiment 5 puntjes vlaai gehaald in Almere. Ruim 26 euro voor 5 kleine puntjes die mijn inziens niet echt vers waren. Prijs kwaliteit verhouding was echt heel slecht. Nooit meer.

6 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Oranje tompouce

Smaak was niet vers.
Op het plastic doosje waar 4 tompoucen inzaten stond geen houdbaarheidsdatum.
Ook zat op het doosje geen sticker met ingrediënten, volgens mij is dit verplicht.

26 kwietnia 2025

Nooit meer

Vandaag voor de tweede keer een bestelling opgehaald. Zowel de eerste keer als nu was de bestelling niet compleet. Hoe moeilijk kan het zijn. Alles via internet besteld vijf dagen van tevoren. De taart is lekker, maar kom er nooit meer.

5 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Yuzu-zomervlaai

Een Yuzu-zomervlaai gekocht, die nieuw in het assortiment is. De smaak is prima, maar door de harde bodem erg lastig om de vlaai netjes te eten. De normale bodem van de vlaaien zijn prima om met een vorkje te eten.

22 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Complimenten

Pas gebak gekocht bij multivlaai, Hoogvliet, helaas vonden wij het niet lekker en was het nog hard. Bij retour ben ik vriendelijk en attent geholpen en heb ik mijn geld retour gekregen
Hierbij mijn complimenten aan het personeel

19 marca 2025

Voor 17 februari 2 vlaaien besteld

Voor 17 februari 2 vlaaien besteld , een kruimel en een boschebollen, vlaai, op 17 februari werd ik gebeld dat de Boschebollen vlaai niet was geleverd en of ik iets anders wilde maar ze hadden niet veel keus , dus toen koos ik voor een appelkruimel. De vlaaien werden zonder aantekloppen geleverd en in de kast buiten gezet. Ik zou de 15 euro die ik betaald heb terug ontvangen, dit laatste is nog steeds niet gebeurt. Bestel hier nooit meer wat.

17 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

I am so disappointed and angry I could…

I am so disappointed and angry I could cry! I pre-ordered pieces of cake of different kinds . When I picked them up I was told not everything is available and to just choose something else.
If I wanted random choice I wouldnt have pre-ordered !
Thank you for messing up my birthday mood - never again Multivlaai Almere.

7 lutego 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej