Multi-Vlaai Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vijf vlaaien online besteld, bij allemaal was de korst droog en hard. De appelkruimel was ook van boven keihard en niet te snijden. Van het glutenvrije gebakje was de chocola afgesmolten en lag als ee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Summary in English at bottom. Glutenvrije gebakjes besteld, na het eten ervan bleek dat het geen glutenvrije gebakjes waren maar de 'vegan' terwijl ik ze goed had besteld, de persoon... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Petit-fours met logo besteld vanwege een feestelijke opening bedrijf. Bij de opmerkingen gezet voor 10 uur bezorgen. Order bevestigd en logo aangeleverd. Daarna ineens melding dat bezorging tussen 10.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestel al enkele jaren op een rij vlaaien voor een verjaardag bij multi vlaai woensel Eindhoven, altijd erg te vreden en een keer wat anders dan van de supermarkt die je op de meeste verjaardagen kri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Piekarnia
  2. Cukiernia - ciasta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dagelijks vers bereid

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

We bezochten multivlaai in Haarlem

We bezochten multivlaai in Haarlem. Het gebak is zoals overal heerlijk maar wat een slechte bediening. We waren met 5 mensen en 1 persoon wilde slagroomtaart. Die lag in de vitrine dus was er nog wel. Alleen mochten we die niet hebben of we moesten het hele stuk kopen, genoeg voor 2 punten. Want ze ging die niet aansnijden want dan werd het een zootje. En zo ook met een andere vlaai uit de vitrine. Hoezo ga je mensen dwingen om 2 punten vlaai te kopen omdat je hem niet door wilt snijden??? Slecht hoor

11 lutego 2024

verjaardag verpest

Voor mijn verjaardag de regenboogtaart besteld. GADVERDAMME ZONDE VAN MIJN GELD!! Ik schaamde me dood omdat niemand de taart door zijn strot kreeg… de taart ziet er heeel mooi uit maar het bestaat een en ander uit suiker en boter 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

10 lutego 2024

Wat een verschrikkelijke recensies

Wat een verschrikkelijke recensies
Mensen schrijven maar wat weten niets waar ze over schrijven en dan ook nog over niet bestaande winkels oja SEVENUM waar de vlaaien gemaakt worden ligt wel in Limburg

10 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Multi vlaai laat je 'per ongeluk' te veel betalen en maakt het je erg moeilijk om dat duidelijk te krijgen

Vlaai besteld en vooraf betaald in de winkel (Den Haag). Ik kreeg alleen een kassa bon, dus zonder informatie over bestelling of specificatie. Ik vroeg daarop om een specificatie en schriftelijke bevestiging van mijn bestelling. Daar was de medewerker niet toe bereid. Volgens hem werden er geen schriftelijke bevestigingen van bestellingen verstrekt. En een specificatie van de kosten was niet mogelijk want dan zou hij alles opnieuw in moeten voeren in de kassa... (Heeft multi-vlaai geen prijslijst?) Toen ik voet bij stuk hield en de herberekening via de kassa werd uitgevoerd werd, bleek de medewerker veel te veel gerekend te hebben. Daarop kwamen een paar onbeleefde sneren richting mij... Terwijl een bevestiging van een bestelling en correct afrekenen en minimale beleefdheid volgens mij de norm zijn. Nu maar hopen dat het ook echt bezorgd gaat worden....

1 lutego 2024

Service prima, kwaliteit matig

Dacht laat ik een x bestellen bij Multivlaai, service prima, zelfs tot aan de deur! Top....!
Maar wat heb ik een spijt van de bestelling, kwaliteit ver te zoeken, harde ongare appelstukken, citroen is er kennelijk doorheen gevlogen, proefde er helemaal niets van, geen prettig mondgevoel, chocolade passie, bleken ook harde stukken in te zitten, om maar over de andere twee te zwijgen, dit is niet wat ik onder Limburgse vlaai versta en ik kan het weten omdat ik geregeld de familie in Limburg bezoek en dat proef je!
Deze vlaaien komen niet eens in de buurt hiervan. Ga volgende x weer naar mijn oude vertrouwde Limburgia, smaakvol en van betere kwaliteit.

23 września 2023

NIET ZO NETJES!!

De 80e verjaring van mijn vader konden wij niet bijwonen daar wij in Zweden wonen. Wij dachten dat een verjaardagstaart een leuk gebaar zou zijn. Aldus per 9aug Multivlaai opgezocht en een taartje besteld. Daar zijn verjaardag 20aug op zondag viel was levering zaterdag 19aug gekozen. Wat was mijn vader verrast toen Multivlaai op 12aug voor de deur stond met een taart! Hij wist natuurlijk van niets dus de verrassing was verpest. Direct hierop heb ik het filiaal van Multivlaai aangeschreven maar deze nam niet de moeite een antwoord te sturen. Na een week probeerde ik het nogmaals, tevergeefs. Vervolgens het moederbedrijf aangeschreven welke per 21aug keurig antwoorde. Op de eerste plaats met een welgemeend excuus en zij zouden contact opnemen met het desbetreffende filiaal te Nieuwerkerk voor opheldering. Ik zou worden geïnformeerd over de uitkomst maar dat kwam niet. Hierop schreef ik op 1sept de klantenservice maar weer waarbij ik haar wees op haar tekortkoming. Dit werd beantwoord met een lege "Dit is zeker niet onze bedoeling geweest van onze fijne start", ze wilde graag mijn vader en mij tegemoetkomen en e.a. rechtzetten. Er is in mijn ogen sprake geweest van heel veel maar van een "fijne start" zou ik niet spreken! Uiteindelijk boodt zij ons op 4sept een kortingsvoucher van maar liefst €10,00 welke online te besteden is bij een vestiging naar keuze (nooit ontvangen overigens). Met de prijzen die Multivlaai hanteert zou dit betekenen dat ze alsnog winst maken op dit debakel. Wat was het eenvoudig geweest wanneer Multivlaai direct na mijn eerste schrijven alsnog op 19aug had aangebeld met een taartje o.i.d. Het zal niemand verbazen dat wij van de summiere tegemoetkoming geen gebruik gaan maken en MULTIVLAAI niemand zullen aanbevelen!

20 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Multivlaai is 3 x geweest omdat…

Multivlaai is 3 x geweest omdat bestelling niet klopte, uiteindelijk alternatief voor de Limburgse appeltaart want die hadden ze niet… hoe zo .. op woensdag al besteld voor de zaterdag … elke dag vers uit Limburg 🤷‍♀️ suikervrij blijkt uit de vriezer te komen helemaal in elkaar gezakt en geen smaak meer aan… dit alles voor een beste prijs !!! Waar is de multivlaai van voorheen ?? Ik hoef niet meer!!! Bij the way bezorgers kunnen hier m. I. Niets js aan doen

16 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Niet multi maar minder vlaai in Deventer

Multivlaai flora Deventer is sinds een paar jaar overgenomen door een nieuwe eigenaar. In dit geval gaat het niet om de taarten, maar om de klantvriendelijkheid en het gedrag naar personeel toe. Mede door verschillende ervaringen en reviews is deze petitie gestart. Met deze petitie zal gestreefd worden naar het intact houden van Multivlaai en diens reputatie. De link is in stukken getypt, omdat er eigenlijk geen link gedeeld mag worden in de review.
Zie hieronder de link naar de petitie:
h t t p s : / / s e c u r e . a v a a z . o r g / c o m m u n i t y _ p e t i t ions/nl/bewoners_van_deventer_en_hoofdkantoor_multivlaai_niet_multi_maar_minder_vlaai_in_deventer/?cIeeCtb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1708455-niet_multi_maar_minder_vlaai_in_deventer&utm_term=cIeeCtb% 2Bnl

14 sierpnia 2023

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Ik heb vandaag 2 punten bananenvlaai gehaald in Nootdorp. Schrok me in de winkel al een ongeluk, omdat ik € 7.10 moest afrekenen. Thuis de vlaai bij een kopje koffie genomen. Wat een chemische bende proefde we. Deze vlaai was altijd onze favoriet, maar eet hem nooit meer.

4 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Veel te machtige rainbow cake

Ik had een rainbow cake besteld. Ik raad aan deze niet voorgesneden te bestellen. Er zit zo veel botercreme tussen de cake dat een plakje zoals cake al velen te machtig is. Veel botercreme. Weinig cake.

14 czerwca 2023

Geweldig

Van de week besteld , werd keurig bezorgd op mijn werk .
Om 9 uur , mooi op tijd , heerlijk genoten , ik had 8 verschillende punten vlaai .
Super lekker , zal jullie zeker aanbevelen .
Gr yvon .

7 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Zwangere vrouw iets over datum verkocht

Hele naare ervaring hier gehad. Ik heb samen met mijn collega 8 puntjes taart gehaald. Na het proeven van de mijne heb ik geconstateerd dat die van mij over datum was dus ik belde. Meneer aan de lijn zei dat ik terug moest komen met de taart dus dat hebben we gedaan. 3 andere collega's van mij hebben de vlaai ook geproefd en ook die constateerde dat het over datum is. Ik vind dat niet kunnen en al helemaal niet omdat de verkopers duidelijk zagen dat ik zwanger was en toch mij de laatste stukje die niet meer goed was verkocht.

Helemaal daar kreeg ik een grote mond dat het niet zo is hij ging het proeven en zei dat het lekker is. Hij heeft mensen die daar al zaten ook laten proeven en die beweerde dat het lekker was. Ik geloof dit niet gezien ik van te voren belde en ik zou niet voor 1 stukje vlaai 20 min terug gaan rijden als ik niet zeker wist dat het over datum is.

Ik ga zeker dit niet zo laten en zeker een inspectie laten inlichten over dit incident. En nu hopen dat ik geen voedsel vergiftiging krijg met een Baby in m'n buik !!!!!

10 maja 2023

Geen spaarkaart voor mij

In Zwijndrecht staan fijne mensen, die t ook niet snappen dat er gruwelijk veel geld voor een vlaai wordt gevraagd. Waar ze vorig jaar nog 15 euro kostten, durven ze nu gewoon 25 te vragen. Op de vraag: wilt u een spaarkaart, heb ik geantwoord: nou nee, want ik denk, dat ik nooit meer kom.

6 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Liever geen ster de vlaai asociaal gedrag multilaai was besteld…

Liever geen ster de vlaai was besteld om af geleverd te worden maar toen zij belde was het volgens de aan de telefoon moest hij opgehaald worden nadat ik zei laat dan maar gooiende de man de telefoon zo neer echt asociaal,ik heb hem terug gebeld en uit gelegd wat de situatie was maar meneer vond dat niet goed genoeg toen hij alleen maar in bechoft bleef doen heb ik ook on beschoft gedaan trouwens dat was Gouda

18 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ook Multivlaai doet mee aan de prijsstijgingen

Gisteren opde valreep op het Gelderlandplein in Amsterdam nog net 2 punten raspberry white chocolat cheesecake punten kunnen kopen.
Ik schrok me een ongeluk...., ik moest
€ 11,98 afrekenen. Niet te geloven, als het nu een luxe banketbakkerij betreft begrijp ik het beter maar dan nog is het een absurd bedrag!

8 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

mijn moedertje van 93 is gek op een rijstevlaai .

mijn moedertje van 93 is gek op een lekkere Limburgse rijstevlaai, ik haal dat af en toe op het savorinlohmanplein in den behaag,de winkel beleving is natuurlijk afhankelijk van de degene die je helpt.
Ik ben er al wat langere tijd niet geweest ,de mensen achter de toonbank zijn zo sacherijnig ,als je binnen komt is het mij nu voor de derde keer gebeurd dat er een vrouw met haar rug naar me toe stond te telefoneren en geen enkel gebaar van een ogenblikje alstublieft, nu overkomt mij dat dus de derde keer.
Ik kan hier helaas niet meer heen het is gewoon beledigend.
buiten het fijt dan het een wat schabbie winkel is waar weinig in het interieur wordt geïnvesteerd .

gewoon jammer van de lekkere vlaai die jullie hebben.

enige screening van de franchise houder zou voor uw tanende organisatie veel uit kunnen make.

vriendelijke groet ,

Philip Roos

21 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

In februari al een grote bestelling…

In februari al een grote bestelling gedaan van verschillende vlaaien voor iemands verjaardag. Duidelijk aangegeven op hun site dat het geleverd moet worden in de middag, maar het is gewoon gelijk om 9 uur afgeleverd, waardoor de versheid verloren gaat door het bewaren in de koeling. Dat vindt ik een hele slechte zaak. Er is niet vermeld dat er in de middag niet geleverd kan worden. Daar hadden ze ruim de tijd voor om dat even erbij te vermelden. Erg jammer dit. Het was een grote bestelling. Een beetje meer service is dan wel gewenst. Hopelijk smaken de vlaaien nog. :/

7 marca 2023

Uitstekende bezorging

Zondag om 21:00 besteld, volgende ochtend om 9:00 zat ik aan de vlaai. Had absoluut verwacht dat het dinsdag pas zou worden ondanks de bevestigingsmail, maar ik ben heel blij verrast!

Vlaaien zijn gewoon goede kwaliteit, heb nog nooit een betere vlaai gevonden dan die van multivlaai.

26 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej