Multi-Vlaai Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Summary in English at bottom. Glutenvrije gebakjes besteld, na het eten ervan bleek dat het geen glutenvrije gebakjes waren maar de 'vegan' terwijl ik ze goed had besteld, de persoon... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Piekarnia
  2. Cukiernia - ciasta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dagelijks vers bereid

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Duur en niet hygiënisch

Ik kwam in de winkel en zag dat de verkoper bezig was met andere klanten, wat mij direct opviel is dat de man met zijn hand langs zijn neus ging en even later met zijn vingers in zijn neus zat, lekker dat ik. Maar goed ik toch 4 gebakjes mee naar huis genomen. Kosten voor deze vier €16,56. Wat een geld hè voor 4 stukjes gebak, moest ik maar niet meer doen. Dan maar een taartje halen bij de Jumbo en of Albert Heijn

24 sierpnia 2026

Vijf vlaaien weggegooid

Vijf vlaaien online besteld, bij allemaal was de korst droog en hard. De appelkruimel was ook van boven keihard en niet te snijden. Van het glutenvrije gebakje was de chocola afgesmolten en lag als een opgedroogde plas onder in het doosje. Alles weggegooid en alsnog gebakjes moeten kopen bij een plaatselijke bakker.

8 sierpnia 2026

Glutenvrije gebakjes besteld

Summary in English at bottom.

Glutenvrije gebakjes besteld, na het eten ervan bleek dat het geen glutenvrije gebakjes waren maar de 'vegan' terwijl ik ze goed had besteld, de persoon die ze at merkte het en na kijken op de site bleek de verkeerde (wel beide met aardbei) te zijn gegeven door de medewerkers.

Nu mag ik de gebakjes terugbrengen als enige optie...wat een grap, ik zal ff een maaginhoud leegpompen.

Het gaat om Multivlaai Tussenmeer, maken ze daar een fout moet je zelf op de blaren zitten.

De manager zou me morgen bellen, mocht er als eindstand een betere oplossing komen meld ik dat hier, anders steken die 11 euro maar in hun reet.

I ordered glutenfree, they gave 'vegan'. Only option is to return them, and get the correct cakes.

Step 1, i don't live near this shop, step 2 the cakes are eaten, the person got the wrong ingredients in his stomach.

What a joke, the manager would call me tomorrow as i spoke to a normal employee. Let's see what their word is worth, if the conclusion changes i'll write it down, otherewise they can put 11 euro down their ass, 1 went there 1 or 2 times a year for an amout of cakes.

Alex H.

8 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

We zaten hier voor een high tea

We zaten hier voor een high tea. Duurde erg lang en niet veel keus. De porties van zoet beleg waren groot. Dus echt hele stukken taart en een paar bonbonnetjes.
Vond het ook heel erg duur. Voor ons geen aanrader helaas

24 lipca 2026

Geen verjaardags vlaai..domper

We hebben op 13juni alvast een rijstevlaai besteld voor 24 juni omdat ik de volgende dag jarig ben en wij in Dronten geen multivlaai meer hebben,besteld in de winkel kampen,en betaald 16km heen gereden,totaal 32km voor niks,aangekomen is die niet geleverd..dus voor niks gegaan,mocht een andere uitzoeken..NEEEE ik wil rijstevlaai..dus klacht ingediend bij hoofdkantoor...ze waren het eens met de winkel dat ze me een andere vlaai aanboden.of geld terug...WTF..das geen oplossing en zeker geen coulance..dus nooit meer multivlaai ..dit is geen nette oplossing..

24 czerwca 2026

Slechte service

Op 24 juni 2026, ging ik mijn bestelling van 2 dagen eerder ophalen. De zaak zou om 10:00 uur open gaan, dat werd echter 20:30 uur.
Er stonden inmiddels meerdere mensen te wachten. De ervaring leert dat dit regelmatig gebeurt. Anderen delen deze ervaring.
Mijn bestelling, een vlaai, was niet vers. Hij was een dag eerder klaar gezet.
Dit past niet bij slogan van Multivlaai, “elke dag vers”, zoals op de website staat vermeld.
Ik ben zeer teleurgesteld.

Irene J.

14 czerwca 2026

Teleurstellende service…

Petit-fours met logo besteld vanwege een feestelijke opening bedrijf. Bij de opmerkingen gezet voor 10 uur bezorgen. Order bevestigd en logo aangeleverd. Daarna ineens melding dat bezorging tussen 10.39 en 11.14 kwam. Uiteindelijk kwamen ze pas 11.34. Ik heb gemaild dat ze dit aan hadden kunnen geven bij de bestelling dat 10 uur niet haalbaar was. Dan had ik daar niet besteld (behoorlijk prijzig ook inclusief verzenden!!). Antwoord was dat ze daar niks aan konden veranderen. Mijn verzoek voor een tegemoetkoming werd niet ingewilligd. Geen enkele coulance helaas. Wij hadden een feestelijke opening zonder gebak.

15 maja 2026

Vlaai (geen vlaai) voor verjaardag

3x halve vlaai besteld en direct betaald.
Bij de opmerking gezet graag leveren voor 10:00 uur.
Helaas niet geleverd voor 10 uur.
Om 11:30 uur kwam de bezorger met 1 halve vlaai (appel) aan. Ik had besteld banaan, vruchten, aardbeien. Dus deze vlaai geweigerd en de winkel gebeld. Zij zeiden dat ze er niets aan konden doen en er ook niets meer aan te doen was. Ik moest maar een mail sturen en dan zou ik het geld terug krijgen.
Mail gestuurd, geld terug ontvangen maar geen excuus en geen vlaai op mijn verjaardag.
Ik vind het echt schandalig om je klanten zo te behandelen. Ik weet 1 ding zeker, ik bestel hier nooit meer.

17 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

De Multivlaai in Hoorn bezoek ik…

De Multivlaai in Hoorn bezoek ik regelmatig. De vlaaien en koffie zijn altijd heerlijk vers en de bediening is heel vriendelijk. Vooral op zaterdag is het, met de markt en de orgelman voor de deur, erg gezellig!

14 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Lekkere en verse vlaai, goede service

Ik heb onlangs een vlaai besteld bij MultiVlaai en ben erg tevreden over de ervaring. De bestelling was eenvoudig te plaatsen via de website en alles was duidelijk aangegeven.

De vlaai zelf was vers, goed gevuld en had een lekkere smaak. Vooral de bodem was precies goed, niet te hard en niet te zacht. Je merkt dat er aandacht is besteed aan de kwaliteit.

Ook de service was goed. De bestelling stond op tijd klaar en het personeel was vriendelijk. Dat maakt het ophalen een stuk prettiger.

Als je op zoek bent naar een lekkere vlaai voor een verjaardag of een andere gelegenheid, dan is MultiVlaai zeker een goede keuze. Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen.

5 marca 2026

Heerlijke vlaai en koffie

Heerlijke vlaai gegeten met goede koffie. Personeel is vriendelijk, de zaak is schoon en gezellig. We komen hier vaak en het is altijd goed. Ik bestel hier ook vlaai om te trakteren bij speciale gelegenheden. Fijn dat dat zo duidelijk en makkelijk online kan.

26 stycznia 2026

Very unprofessional behaviour at Multivlaai Kampen

I had a very unpleasant experience at the Multivlaai branch in Kampen, Netherlands, which also acts as a UPS pickup point.

I visited the shop calmly and politely to collect a UPS parcel with a valid pickup notification. Despite this, I was treated in a hostile and dismissive manner from the start. The staff member handled my parcel extremely carelessly by kicking it into the shop area. The parcel contained a high-value item.

I was then told the parcel could not be handed over, without any proper explanation, and was spoken to in a condescending and aggressive tone. I was even asked whether I had paid for it, despite having official confirmation from UPS.

After contacting UPS directly, they confirmed there was nothing wrong with the shipment and informed me that they have already received multiple complaints about this pickup location.

This behaviour is unprofessional and inappropriate for a business representing a major logistics company. I would strongly advise caution when using this location as a UPS pickup point.

5 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ben langs geweest bij de groenehilledijk

Ben langs geweest bij de beijderlandselaan om taart te kopen. Mevrouw daar zei dat de taart die ik heb gekocht, dubai was. Het is smerig, niet alleen omdat er kunafa op het chocola zit, is het gelijk dubai. Er is ook een smerige groene vulling wat lijkt op munt. Bodem is ook heel droog, dit is GEEN dubai taart. Niet geloven als ze dat zeggen.

31 grudnia 2025

Jaren op rij goed

Bestel al enkele jaren op een rij vlaaien voor een verjaardag bij multi vlaai woensel Eindhoven, altijd erg te vreden en een keer wat anders dan van de supermarkt die je op de meeste verjaardagen krijgt. De kwaliteit is goed, assortiment in mooi en bezorging is goed. Wat beter kan is het tijd bestek van de bezorging beter laten weten of te kiezen door de klant , nu 'moet' je de hele dag in de buurt blijven.

5 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Als je in vakantie stemming bent en…

Als je in vakantie stemming bent en loopt dan langs de multivlaai op Schiphol dan krijg je extra boost voor de vakantie. Nog even een chocolaatje voor de vlucht en bij thuiskomst een lekkere vlaai mee voor het thuis front. Medewerkers zijn beleefd en vragen altijd waar je heen gaat of vandaan komt dus altijd ff gezellig praatje. Ik vind het top

17 listopada 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej