BHS Invest I ApS

Oceniono na 5 z 5

Defekt vare søgt rettet hos producent men forgæves. J... hos Multikøb tog ansvar for en ombytning og kontaktede virksomheden. Herefter mig igen for sikring af at opgaven blev løst. Kontaktede igen p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte i juni - fik besked om forsinket levering dvs i august. Stadig ikke leveret. Ikke muligt at komme i kontakt med dem - er firmaet lukket..?

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 4 z 5

Ufuldstændig leverance - dårlig logistik Jeg bestilte 4 artikler. De 3 blev leveret separat ad 3 gange, så jeg måtte 3 gange til pakkeshoppen. Den 4. artikel er aldrig dukket op. Smart nok at l... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super dårligt

Bestilte mine vare torsdag, i dag er det tirsdag og de er stadig ikke Afsendt. Jeg skrev til den i dag d 3/3 og fik ikke noget svar fra dem. Så alt i alt. Kan overhovedet ikke anbefale at man handler her
Sjovt at man først reagerer efter at denne anmeldelse er kommet 😅

3 marca 2020

Hej Rene

Din pakke er faktisk afsendt mandag, men GLS har desværre haft fejlsorteret en del pakker fra den rute vi ligger på, så pakken er først kommet til den korrekte terminal i går og på vej ud til levering i dag, se linket til GLS her, vi har pakket ordren 15.26 og afhentning er sket kl. 16.00, så burde været leveret tirsdag , men er forsinket pga af fejlsortering som jo er brandærgerligt men svært at advisere om

Vi besvare mail 9-22 mandag til torsdag så den mail du har sendt 11.50 kan jeg se er besvaret kl. 20.45 med samme info som ovenfor, det er kun telefonsupport der lukker kl. 15.00.

Multikøb, kundeservice

Svar til din opdatering redigeringen af første anmeldelse
"Sjovt at man først reagerer efter at denne anmeldelse er kommet 😅"
Vi besvare mail mellem 9-22 mandag til torsdag , så vi besvare ikke din mail fordi du skriver på Trustpilot, den var blevet besvaret alligevel, vi bestræber os på at alle mail svares inde for 24 timer og har nået dette i der her tilfælde, du har skrevet 11.50 og du besvaret 20.45.

Desværre kan vi ikke oplyse om forsinkelser pga fejlsortering ved GLS og Post mv selvom vi gerne ville men det er ikke noget vi oplyses om så skulle alle tracking numre tjekeks manuelt for den service du efterlyser . Men din pakke er som man kan se afsendt, mandag men forsinket og under levering i dag onsdag, så varen er for sinket 1 dag, som vi naturligvis undskylder for.

Multikøb, kundeservice

Oceniono na 2 z 5

Jeg er ikke begejstret

Jeg er ikke begejstret for deres alternative måde at tælle dage på. De skriver levering 1-3 dage. Så fint, men den dag DU bestiller, tæller ikke med, selvom det reelt er en dag. Næ, de starter først med at tælle dag nummer 1, dagen efter du har bestilt, så når alt kommer til alt, går der altså 4 dage før du har varen, efter du har bestilt. Det er mega surt, når man har planlagt at man på 3. dagen får sin vare - og så kommer den ikke, fordi de forærer sig selv en dag uden nummer på. Lidt for smart.

29 stycznia 2020

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse, det naturligvis ærgerligt at varen ikke kommer som forventet, var den bestilt 24/01 i åbningstiden mellem 09 - 14 som er åbningstiden for lager, var varen leveret som du forventede.

Grunden til at 3 dagen i dette tilfælde er torsdag og ikke onsdag, er at varen er bestilt fredag 24/01/2020 kl. 16:11 efter vores lukketid og dermed er deadline overskredet for levering dagen efter, i dette tilfælde mandag, så vi forære os ikke en dag, vi kan bare ikke ekspedere og pakke din og andres ordre når vi er efter lukketid, og få varen frem til om mandagen.

Kundeservice
Multikøb

UNDGÅ FOR ALT I VERDEN AT HANDLE HOS MULTIKØB

UNDGÅ FOR ALT I VERDEN AT HANDLE HOS MULTIKØB!

ØV! Dårligste oplevelse jeg har haft med handel online. De tager ikke vare retur uden man har aftalt det på forhånd med dem, men de svarer hverken på mail eller telefon. Derudover skal man selv betale retur OG de trækker 20% af salgsprisen til sig selv, som man ikke får retur. Hamrende dårlig stil!

4 stycznia 2020

Opdateret:

(Vi har talt med dig mandag 6/1 og du godt kunne se at du havde læst forkert ved at lave aftale og returfradrag, samt ikke set/hørt vores åbningstider, men havde den anke at der var meget tekst at læse, det er som oplyst pga vi er E-mærket skal den tekst vi har fremgå, men at du havde returret og varen blot skulle sendes, den er modtaget 08/01 og krediteret også dag

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Josephine
(Blogger og journalist)

Tak for din anmeldelse, dog vil jeg rette dig i det meste da det ikke er helt korrekt, eller taget ud af en anden sammenhæng.

Vi er på kontoret igen i returafdelingen 6/1 derfor er ikke svaret mail og telefon i jule/nytår perioden. De oplysninger kan ses på hjemsiden samt høres på telefonen når du ringer ind

1. Det med at lave aftale er forbeholdt firmakunder §10

2. De 20 % er firmakunder uden returaftale det er oplyst i §10 og har ikke med dig at gøre, da du er privatkunde,

Kan se din ordre er fra 29/11/2019 så du kan bare sende varen retur og få alle penge tilbage blot vi har den inden 31/1

Vi oplyser ikke man skal lave en aftale om retur den har du ret til tjek §9 i betingelserne, som er i din mail med bekræftelsen

Så blot send pakken til

Multikøb.dk v/ Jokrem ApS
Nørregade 17
8850 Bjerringbro

3. Du skal selv betale returfragten, men får så den fragt ud til dig tilbage dvs du får 328,00 DKK tilbage.

Ring til os mandag vi er der fra kl. 9, ellers læs mere her

Læs her for vores åbningstider

og her hvor returretten for julegaver er oplyst

Multikøb kundeservice

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening
Fik desværre leveret forkert vare ,men fik en ny tilsendt dagen efter , og kunne beholde den første jeg fik .
Kan på det varmeste anbefale dette firma

13 grudnia 2019
Oceniono na 3 z 5

Dårligt emballeret

Dårligt emballeret. Jeg har i dag modtaget et pakke med 4 sortimentsreoler, hvoraf 2 af dem måtte rettes ud, på grund af hårdhændet behandling, hvilket tydeligt kunne ses på kassen. Der var ingen emballage mellem reoler og papkasse. GLS er ofte hårde ved pakkerne, derfor skal sagerne pakkes ordentlig ind. Der er plads til forbedring!

18 listopada 2019
Oceniono na 2 z 5

Beskidt vare

Købte en vare og da den kom var den bare! pakket ind i gennemsigtig folie og kassen var bulede og ødelagt nogle steder. Da jeg så åbner kassen er varen beskidt og der snavs og skidt i. Det kræver en ommer, rengør jeres varer inden i sender dem

25 października 2019

Hej Laura

Varen skal ikke være beskidt eller snavset, men har du mulighed for at kontakte os på ticket@multikoeb.dk med dit ordrenummer mv. eller ringe på 71 99 89 58 da vi ikke via Trustpilot kan se din ordre og på den måde gøre noget ved det. og se hvilke vare det drejer sig om

Vi bruger som oplyst på sitet minimal emballage for at spare på unødige udgifter til gavn for kunderne samt miljøet, så det trods alt godt at høre at varen ikke har taget skade undervejs

Du kan læse mere om vores miljøvenlige indpakning her

Ser frem til at høre fra dig på mail

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, jeg opdagede først efter jeg havde afgivet bestilling at en af varerne havde jeg valgt forkert, skrev en mail om de ville ændre, fik hurtigt svar at det var fikset... Desuden kom de fine varer dagen efter, og så til en fantastisk lav pris, der lå langt under øvrige webshops ..

24 października 2019

Hej Morten

Tak for din anmeldelse

Oceniono na 4 z 5

"Hammer godt"

Købte et nyt skaft til en muggert. Fin leveringstid og info undervejs. Manglede dog komplet varebeskrivelse af tilbehør. (Kile og låsering). Billedet af varen var af skaft, kile og låsering, og fik bekræftet at det var med i prisen med en hurtig opringning.
Ikke så smart med mangelfulde beskrivelser når handelsbetingelserne siger at der kan være afbilledet ekstra udstyr der ikke medfølger ved køb. (Kun det i varebeskrivelsen medfølger)

24 października 2019

Hej Christoffer

Tak for din anmeldelse

Godt at høre at alt gik som det skulle være til sidst og håber du får glæde af leverancen.

Ekstra udstyr her er dog ikke tiltænkt de ting som skal bruges til varen, her er det mere hvis det er et miljø billede hvor der på f.eks på en køkkenvask er vist et armatur eller lign at det del gælder, men denne del får vi præciseret i vores handelsbetingelser.

kanon service

Modtog den pakken efter 2 dage. Desværre var jeg ikke så vild med farven og gik derfor ned i Multikøb forretningen hvor jeg fik en fantastisk service. Ekspedienten lagde en hel stribe af farver på disken og så kunne jeg bare vælge hvilke jeg ville have. Meget fin betjening til trods for jeg have købt over nettet. Tak :-)

24 września 2019

Hej Malene

Det glæder os at høre at din oplevelse hos Multikøb.dk har været fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Netop modtaget min levering

Netop modtaget min levering, og er glad og tifreds. Hurtig levering service hele vejen igennem.

24 września 2019

Hej Søren

Tak for din Serviceanmeldelse.

Vi er meget glade for at du både har fundet prisen og leveringsservicen fordelagtig og håber på, at dette medvirker til, at vi kan gøre en god handel med dig en anden gang.

Med venlig Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Igen en god handel, køber her jævnligt og er godt tilfreds

23 września 2019

Hej Karsten

Det glæder os at høre at din bestilling hos Multikøb.dk har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

Havde en 'sjov' og anderledes oplevelse…

Havde en 'sjov' og anderledes oplevelse med multikøb idag. Var inde og aflevere nr 2. Skæve pitbike model 701 idag, hvor jeg står og diskutere med Kvindelig medarbejder og Pludselig kommer en mandlig medarbejder (en ret så næve indbydende mand) og blander sig i diskussionen, som tilsviner mig, skubber crosseren ned af skranten mod mig hvorefter han siger jeg aldrig har været der og aflevere crosseren. en diskussion af en anden verden måtte til, før de vil betale mig pengene tilbage. Han mente ikke jeg havde brugt ret af min 14 dages retur ret, trods jeg d. 20 sendte mail om jeg bare vil have pengene refunderet, og modtog 1. Crosser d. 6. Magen til kundeservice har jeg godt nok aldrig mødt. Hvis du vil undgå problemer og en fandens 'karl' så undgå at handle ved Multikøb.

23 września 2019

Dårlig service

Dårlig service, og deres retur ret er fulstændig i strid med købeloven!
De burde nok læse op på lektien...

9 września 2019

Hej Jens

Tak for din anmeldelse, ville have ønsket du havde ringet som vi opfordrede dig til nogen gange inden du gik på Trustpilot.

Vi har en leveringsrapport, hvor varen står som både leveret til pakkeshoppen, men også udleveret 20/8 kl. 15.38 med din underskrift, dermed udløber returretten 2/9-2019.

Du sender os en mail 4/9-2019 efter lukket tid med info om du sender varen retur og da du først har har hentet den den 21/8-2019 er du inden for de 14 dages retur ret.

Vi oplyser at varen ser ud til at være udleveret 20/8 kl. 15.38 med din underskrift og derfor vil du jvf. vores ekstra returret få et tilgodebevis, men mindre det kan verificeres at varen ikke er udleveret som opført ved GLS. 20/8-2019 kl. 1538, men 21/8-2019 som du oplyser som dog stadig rammer uden for de 14 dages retur ret i øvrigt bekræftet af det selvsamme udrag fra købeloven du sender til os, men info om at "stramme op og overholde købeloven".

Så vi kan kun opfordre dig endnu en gang til at ringe til os, hvis du mener der er fejl i GLS oplysninger, vi har skrevet det før og gentager gerne at vi ikke afviser noget, men blot skal have anden dato verificeret fra din side da fejl ikke skal komme dig til last.

----------------------------------------------------
Til info til andre kunder der læser med:
At pakken er udleveret 20/8 kan også ses her på den alm GLS scanning, returretten gælder fra den dag man afhenter i pakkeshop eller få pakken leveret til egen adresse og dermed tælles den dag også med i returtiden, da man denne dag har brugsretten. Multikøb har 14 dages returret som er standard for nethandel + 16 dage ekstra hvor man får et tilgodebevis

Se linket her https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match=YPAXPB3S

Kundeservice Multikøb.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej