BHS Invest I ApS

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Defekt vare søgt rettet hos producent men forgæves. J... hos Multikøb tog ansvar for en ombytning og kontaktede virksomheden. Herefter mig igen for sikring af at opgaven blev løst. Kontaktede igen p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte i juni - fik besked om forsinket levering dvs i august. Stadig ikke leveret. Ikke muligt at komme i kontakt med dem - er firmaet lukket..?

Oceniono na 3 z 5

Dårligt emballeret. Jeg har i dag modtaget et pakke med 4 sortimentsreoler, hvoraf 2 af dem måtte rettes ud, på grund af hårdhændet behandling, hvilket tydeligt kunne ses på kassen. Der var ingen emba... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ufuldstændig leverance - dårlig logistik Jeg bestilte 4 artikler. De 3 blev leveret separat ad 3 gange, så jeg måtte 3 gange til pakkeshoppen. Den 4. artikel er aldrig dukket op. Smart nok at l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Vender tilbage

Bestilling af 3 lamper. Vi har ikke helt samme definition af 4-5 dages levering. Men jeg fik pakken en uge efter bestilling (således 5 hverdage). Fin dialog med kundeservice, som meddelte at pakken var ved at blive afsendt.

23 listopada 2020

God og hurtig kundeservice 😊

God og hurtig kundeservice 😊
Købte en værktøjskasse af multikøb, og den blev leveret rigtig hurtigt. Desværre havde den taget skade under leveringen, så mailede til Multikøb, som meget hurtigt svarede tilbage og hjalp med en løsning 😁

15 listopada 2020

Bestilte vare online torsdag

Bestilte vare online torsdag, og varen leveret fredag. Var alle online selskaber bare så hurtige i deres ekspedition, så var alt godt.
Mange tak, og kun positive kommentarer herfra

2 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Kan abolut anbefale Multikøb.dk!

Har lige købt et skønt badeforhæng i top kvalitet og special størrelse, ovenikøbet til nedsat pris. Varen kom næste dag og er endnu bedre end forventet!
Jeg kan absolut anbefale Multikøb.dk!!!

29 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Dårlig information og dårlig kundeservice

Købte en Rawlink Cykelholder til bagklap på bil. Der stod ikke i beskrivelsen på deres webside, at man skulle tilkøbe en ekstra del for at kunne medtage pige-/damecykler. En ekstra del som de tillige havde udsolgt. Kunne ikke tage cyklerne med på sommerferie, så vi måtte ændre planer. Udover at måtte ændre planer, spilde en masse tid, så måtte vi selv betale for fragten retur. Dårlig stil og dårlig kundeservice.

Multikøb påstår efterfølgende, at de har sendt en mail som jeg ikke har modtaget. Hvorfor de genfremsender mailen, da jeg reklamere. At eftersende væsentlig information som kan risikere at blive sorteret fra som spam er ikke god stil. Hele problematikken kunne være undgået, hvis de havde oplyst om det på deres webside. Nu her 1,5 måned efter reklamationen, er det fortsat ikke oplyst på deres webside, at man skal tilkøbe en del for at kunne benytte cykelholderen til pige-/damecykler. Det er dårlig service og de spilder kundernes tid, når væsentlig information til kunden mangler i købsprocessen.

Multikøb forstår ikke, at når en kunde har haft en dårlig oplevelse, som kunne være undgået, så hjælper det ikke efterfølgende at argumenter og snakke for deres syge moster. Jeg er kunde, jeg har haft en dårlig oplevelse, som ødelagde vores ferieplaner og spildte min tid, og alligevel forsøger Multikøb at argumentere sig ud af det?

Når jeg i forbindelse med bestillingen spørge til om den kan bruges til en Peugeot 206, og I efterfølgende sender en ordrebekræftelse, så går jeg stærkt ud fra, at den passer til en Peugeot 206. Ellers ville I vel ikke sende den. Længere er den ikke !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Når der står anbefalet tilbehør nedenunder produkter, ser jeg dem ikke, fordi her er tale om typisk mersalg, som jeg ikke er interesseret i. DET ER FORTSAT IKKE NÆVNT I BESKRIVELSEN, AT CYKELHOLDEREN KUN ER TIL HERRECYKLER, MEDMINDRE MAN KØBER NOGET TILBEHØR, SOM KAN FINDES UNDER ANBEFALET TILBEHØR.

Ved reklamationen nævnte I også, at den såkaldte Lady-adapter var udsolgt, da jeg bestilte cykelholderen og I ikke vidste, hvor I ville få den igen. Hvorfor den måske slet ikke var kommet op som et anbefalet tilbehør, hvorfor IGEN det havde været god kundeservice at nævne det i beskrivelsen af produktet og ikke vise det som et anbefalet tilbehør, som KUN vises, når det er på lager og kan købes!

30 września 2020

Super service

Super service. Der manglede en vare i kassen. Sendte en mail til dem og næste dag var den manglende vare afsendt. Fin gulvafsliber til god pris. Vi kommer gerne igen.

24 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Bad quality and so far bad service.

Delivery of my sons atv was ok.

The atv broke down very fast after starting it up. The clutch can simply not manage the atv running in different rpm´s. For know the clutch has been changed 3 times(nr. 4 pending), carburator 1 time, fuel hoses changed. Hand-pull starter changed, due to broken spring and know on the new hand-pull starter the rope has come off.
I fully understood before bying the atv that buyer should have understanding and knowledge to fix the machine, which I have(I'm a Marine Engineer). But the quality is so poor, that we haven´t even been able to have the atv running for a couple of hours(for more than a year) because of the clutch defects.
My son have had no joy what so ever of this atv.
Now I´m trying to get it returned, but they seem to drag the time. They will not accept that the product(atv) they were selling is faulty.

I tried to be kind and suggested that they could get the atv back and we could make a deal about that. We will se what happens. I´m unfortunately not optimistic.

If it was possible to give less than 1 star in rating I would give it. Im not normally a guy that complaints a lot, but in this case I had to "worn" others about bying their stuff in this shop.

18 września 2020

Support = Ikke bedømt
Reklamation (RMA) = Ikke bedømt

10 września 2020

God oplevelse

Havde en god oplevelse ved at handle hos Multikøb, super god hjemmeside med kæmpe udvalg måtte begrænse mig til blot det jeg lige manglede, hurtig levering og gode produtker.

4 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Fik hurtigt leveret varen til den bedste pris. Da varen viste sig at indeholde en defekt, var Anja fra Multikøb meget hjælpsom med at kontakte leverandøren og få varen krediteret. God og behagelig oplevelse. Nicholas

29 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Lang levering af forkert bestilling

Jeg blev lovet at få min bestilling en uge efter bestilling. Dagen før får jeg af vide jeg ikke kan få det bestilte men kan få 2 mindre af det bestilte (Og en vare gave-modtageren har i forvejen)til samme pris. For sent at få af vide når det skal bruges som gave.

20 sierpnia 2020

God oplevelse

Ringede til kundeservice, MEGET hjælpsomme, fik svar og bestilte efterfølgende, en halv time efter deadline for afsendelse samme dag. Modtog varen til min fulde tilfredshed næste morgen. Efter 21 timer stod jeg med varen i hånden. STOR TAK.

14 sierpnia 2020

+36 dages leveringstid..

Bestilte nogle ting med 2-4 dages leveringstid d. 04.06.2020.. efter 5 dage ringede jeg og spurgte hvornår pakken blev afsendt. Svaret var, at jeg ville modtage pakken inden for to hverdage. Nu er der så gået 36 dage og jeg har stadig ikke modtaget noget.

10 lipca 2020
Logo BHS Invest I ApS

Odpowiedź od BHS Invest I ApS

Hej Henrik Rasmussen

Din ordrebekræftelse oplyser 10-12 hverdage, da varen var udsolgt da du bestilte og havde været det siden start maj, dvs oplyste levering ville være 22/6 , d. 16/6 er der sendt mail til om at varen er udsat til 10/7 altså i dag hvor den er sendt. Kl 12.46 er der sendt mail med tracking info

Kan se du har ringet 13 dage efter bestilling onsdag d. 17. juni 2020 kl. 10:52. altså dagen efter vi har sendt dig mail om udsættelse.

Pakken ligger i pakkeshoppen i Mårslet hvor Ditte Rasmussen kan hente den, den blev indleveret lørdag, ved ikke om det er dit telefonnummer eller hendes der er sat på til SMS adviseringen, det er det nummer der er også er brugt til at ring til os den 17. juni

Kontakts os gerne mandag på 71998958 da det ikke tyder på du får vores og GLS mail samt SMS fra GLS, da pakken ikke er afhentet i pakkeshoppen
Mvh Multikøb kundeservice

Har bestilt en presenning

Har bestilt en presenning, Søndag, som var på lager.. Stod til 1-2 dages levering..
Nu er det Torsdag, og har stadig intet modtaget.
Så nu må jeg jo så køre ud og købe en ny et andet sted, og så sende jeres retur 👍 tak for den første og sidste handel..

9 lipca 2020
Logo BHS Invest I ApS

Odpowiedź od BHS Invest I ApS

Opdateret:

Kan se du har hentet pakken, vil endnu en gang undskylde for at første leverance forsvandt ved GLS, med godt st se du har modtaget den pakke vi fik afsted torsdag

Hej Michael
Tak for din anmeldelse

Den var på lager ved vores leverandør, som afsendte mandag til levering tirsdag, men desværre har GLS mistet pakken. Den del er nærmest umuligt at oplyse om i leveringstid og lagerstatus.

Vi havde fat i sagen da du kontaktede os her, og fik hurtigt svar fra GLS på de ikke kunne finde den så vi sendte en ny i går som står til levering i Viborg senere i dag jvf. seneste GLS sporing

Beklager igen den ulejlighed dette har medført
Mvh . Anja
Multikøb kundeservice

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej