Bestilte 3 t-shirts, men ordren blev annulleret med begrundelsen, at prisen var sat for lavt. Samme t-shirt kan fås på andre hjemmesider til lavere pris, så den begrundelse holder vist ikke.
Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Zobacz więcej
Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Albuen 6-8, 6000, Kolding, Dania
- 75 53 09 00
- kundeservice@mr.dk
- www.mr.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Nul stjerner fra mig
Nul stjerner fra mig. Deres refundering er under al kritik. Man skal rykke for at få sit tilgodehavende retur på gavekort.
Har ellers elsket deres butik og lækre udvalg men det her er så dårlig kundeservice.

Odpowiedź od Mr.dk
Hej har lige modtaget en jakke
Hej har lige modtaget en jakke.
den er blevet levert hurtigt og lever fuldstænding op til forventningerne er komplet tilfreds.
udover dette oplevde jeg også god kunde service via køb over deres hjemme side det perfekt.
et problem var, at jeg ikke kunne lave bestilling via google chorme, da den stoppede efter jeg havde udfyldt de første oplysinger og kunne ikke komme vidre. Og måtte bruge microsoft edge for at udføre odre, men intet problem for mig.
Super hurtig levering og god service
Havde bestilt en blazer over nettet om fredag og var mandag formiddag. Den var for stor og jeg bestilte en ny str mindre tirsdag formiddag som kom onsdag formiddag. Super hurtig levering.
Den som var for stor er sendt retur uden problemer.
En fed blazer
Købte 3 skjorter
Købte 3 skjorter, den ene skjorte var beskidt, noget olie som var kommet på under pakning eller lignende, skrev til Mr. kunde service om jeg kunne prøve at vaske den, men kunne returnere den hvis dette ikke lykkes, fik svar med det samme at det var OK, hvis jeg sendt nogen billeder. Vaskede skjorten uden succes, skrev det tilbage til kunde service, med nye billeder, som skrev de vil sende en ny skjorte og jeg kunne blot kassere den beskidte. hurtig svartid, god kvalitet skjorter, meget tilfreds
Ok netbutik, ringe returnering
Første gang jeg handlede i denne netbutik og det var rimeligt nemt at finde varer og handle.
En af produkterne passede mig ikke, så jeg tog i min "lokale" Mr. Her opdager jeg at den butik som sendte mig de enkelte produkter, ikke havde fjernet en alarm - og det var vel og mærke købt på nettet! Min butik havde så ikke den ønskede størrelse, så jeg ville gerne have pengene retur, men jeg kunne kun får et tilgodebevis.... Smart måde at fastholde kunderne på.
Her handler jeg med sikkerhed ikke igen, når jeg har brugt mit tilgodebevis.
Modtog forkert vare (størrelse ikke som…
Modtog forkert vare (størrelse ikke som bestilt) retur forløb næsten perfekt, dog skulle Mr lige hjælpes lidt med det rigtig retur beløb, men så var alt også fint.
Stor anbefaling af Mr Carsten Hedensted
Super service. Skønt at få rigtig faglig betjening. Er ny fast kunde hos Mr Carsten i Hedensted.
Super service. Virkeligt godt sted. Meget venligt personale.
Jeg har bestilt et par jeans mærket
Jeg har bestilt et par jeans mærket: Gino Marcello på web butikken til 700 Kr. Jeg er fan af mærket Gino Marcello så det er ikke første gang jeg køber dem hos jer. Denne gang jeg har bestilt 2 identiske størrelser men forskellige farver. Den sorte sidder perfekt men den blå er lidt stramt. Når jeg kigger på tøj mærkerne i bukserne så står der to forskellige tekster på den blå i forhold til den sorte. Der står blandt andet made in China i den blå og også forskellig style numre. Så de to bukser er åbenbart ikke identiske alligevel. Jeg har lige snakket med kundeservice i Kolding og spurgt dem om jeg kan "Bytte" den blå med en anden farve.. men blev afvist, fordi jeg har fortalt dem at jeg er gået en lille tur med den blå bare for at se om jeg "tror" er den føles anderledes eller hvad. Jeg har selvfølgelig fjernet mærkater på bukseren da jeg gik en tur med den og det er argumentet fra Mr.dk at jeg ikke kan bytte bukseren. På hjemmesiden står der: " Returretten forudsætter, at varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelsen". Hvad er" væsentlig" i jeres ordbog? Jeg skal jo prøve den ... Jeg er virkelig skuffet over jer og I har mistet en trofast kunde.
Mr. August Helsingør
Fantastisk ekspedient som guidende mig igennem mine forespørgsler og jeg endte med nogle fantastiske stykker tøj, som jeg er virkelig glade for. Tak for hjælpen 🙏
Mr. Andersen Middelfart
Mr. Andersen Middelfart
Suveræn service , virkelig behagelige mennesker.
Kan kun anbefale at handle her.
Mr.dk Silkeborg meget dårlig service og…
Mr.dk Silkeborg meget dårlig service og utroligt snobbet og lade være med at handle der
Dårlig kundeservice
Min mand fik to Gant polo shirts i gave i str. l (købt i Hjørring) og ville bytte dem til str. xl i Aalborg.
De koster 600 kr. pr. stk. og to stk. for 1000 kr. i Aalborg, og tilbuddet i Hjørring er åbenbart 960 kr.
For han skulle betale 40 kr i butikken i Aalborg, for at få lov til at bytte ligeover fra str. l til xl.
Jeg påpegede at ekspedienten jo bare ville lægge dem i stakken med de andre, når jeg var gået, og sælge dem til enten 500 eller 600 kr. stykket, så hvorfor skal vi dog give 40 kr for at bytte størrelse? “Sådan er det bare”, sagde han.
Har modtaget forkerte varer.
Mr Ølstykke
Mr Ølstykke
Vi skulle bruge et sæt tøj til min kæreste (bukser og skjorte)
Vi vidste ikke helt hvad vi gik efter, og jeg satsede på at vi ville få professionel hjælp i butikken. Men nej - ekspedienten sagde til os at vi skulle være helt sikker på hvilken skjorte vi valgte at min kæreste skulle prøve, så han ikke skulle stå og pakke unødigt mange skjorter sammen. Han pakkede 0 ud (vi købte en han tidligere havde pakket ud)
Tidligere i en anden tøjbutik for år tilbage, der blev da bare hevet nåle, ud så vi kunne finde den skjorte der passede i str og farve. Men servicen er åbenbart dalet siden. De 2 stjerner er for at vi dog endte med en skjorte og 2 par bukser.
Jeg forlod ikke butikken med den følelse hvor man bare er glad fordi man føler man er blevet vejledt bedst muligt af en der kan sit håndværk.
MR. Allerød
MR. ALLERØD
Jeg har haft den værste oplevelse. Jeg skulle bytte noget tøj, samme dag som jeg fik det i gave, jeg hilste og spurgte pænt om jeg kan få pengene tilbage, han startede så med at presse på om jeg ikke ville købe noget andet fra deres butik, jeg takkede pænt nej og insisterede på at jeg vil have beløbet refunderet, han snerre så først og siger at jeg skal have kvitteringen med, jeg giver ham kvitteringen og tøjet med byttemærker på, han siger så at hvis jeg skal have pengene tilbage så skal jeg have det kort som tøjet er blevet købt på, det er en direkte løgn og modstrider købeloven, i kan ikke bilde mig ind af en ekspedient som har arbejdet i butikken 5+ år ikke ved at man kan give pengene tilbage på tøj med både kvittering og byttemærke til en anden end den kortholder det er blevet købt af. Der efter presser han så på igen med om jeg ikke bare vil købe noget andet fra deres butik, jeg takker nej og insistere på at jeg kan få pengene tilbage, da jeg selv kender til og har haft med købeloven at gøre . Han giver ind og vi prøver og den går igennem, derefter kommer han med kommentaren at hvis jeg ikke ville have tøjet så skulle min familie jo bare ikke have givet mig den gave! Uforskammet!! Jeg blev betjent af Louis. Jeg fraråder alle at købe fra dem, føj!
Tusind tak Mr Finn i Holstebro
Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedste service af Finn i Holstebro. Jeg bor ikke selv i byen og korrespondancen forløb på mail. Selvom jeg desværre ikke havde gemt kvitteringen betalte butikken for reparation hos min lokale skrædder.
Det fortjener 5 kæmpe store stjerner med pil op.
Annette