Morres Wonen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn er geweest op en zeer warme doordeweekse dag. Het was heel rustig. We werden geholpen eerst door een dame daarna door Jacco voor een bankstel op maat van Natuzzi. Na sluitingstijd is Jacco ru... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Napisane przez firmę

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 194

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goede ontvangst met duidelijke uitleg…

Goede ontvangst met duidelijke uitleg waar alles staat in de winkel. Vervolgens goede uitleg door verkoper en correcte opvolging. Tot slot na ondertekening van de aankoop nog fles champagne gekregen. Kortom een goed gevoel tijdens gehele proces.

1 stycznia 2026

Beste meneer/mevrouw Lockefeer,

Gefeliciteerd met uw nieuwe aankoop, wat leuk dat je bezoek aan onze mooie showroom zo naar wens was!

Oceniono na 4 z 5

Verkoopster was zeer vriendelijk en attent en niet opdringerig.

Verkoopster was zeer vriendelijk en ongedwongen, was erg behulpzaam met onze vragen en wensen.
Er werd alle tijd genomen en uitleg gegeven over de aankoop die we gedaan hebben.

31 grudnia 2025

Beste Joop,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe aankoop en dank je wel voor het delen van jullie goede ervaringen met onze collega bij het advies voor deze aankoop!

Ik ben fan 👍🏻

Wij kregen een degelijke uitleg in de winkel, vriendelijke verkoopster en hebben zetels met elkaar kunnen vergelijken onder haar begeleiding, kleuren, pro's en contra's. Ook het papierwerk ging vlot, alles werd geregeld en in deze trent was ook de levering. Op tijd, ordelijk en met de glimlach. Toppie !

28 grudnia 2025

Beste heer, mevrouw,

Een mooie top review over het hele traject vanaf de goede begeleiding van onze vriendelijke collega in de winkel tot en met de tijdige, vriendelijke levering. Meer kunnen we ons niet wensen, dank je wel!

Oceniono na 4 z 5

Levering perfect, planning kan beter.

Heel professionele en vriendelijke installateurs, die ondanks dat het niet eenvoudig was om de zware stukken naar boven te brengen creatieve oplossingen hebben gezocht en gevonden.
Kleine tip : het feit dat het tijdvenster voor levering slechts twee dagen voordien bekend gemaakt wordt, in combinatie met de vereiste dat voor het uitstellen van een levering dit drie werkdagen voordien moet worden aangevraagd, is niet erg logisch, en ook niet echt klantvriendelijk... ter overweging.

17 grudnia 2025

Beste Lionel,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat onze installateurs zo creatief en professioneel te werk zijn gegaan om de zware stukken bij je boven te krijgen. We geven de complimenten aan hen door! Daarnaast bedanken we je voor je kritische noot over het tijdvenster en de annuleringsvoorwaarden. We nemen dit advies serieus mee ter overweging om onze service te verbeteren. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Aangenaam bezoek, enorme keuze

Onze verkoper Hans is een gepassioneerde verkoper die zich niet opdringt en de klanten correct behandelt. Hij kent zijn produkten erg goed en weet waarover hij praat. Het was een aangenaam bezoek bij Morres waar men trouwens een enorme keuze heeft.

23 grudnia 2025

Beste Wim,

Prachtige complimenten voor de hulp, het advies en kennis van onze collega, zo is een dagje Morressen altijd een goed idee!
Hartelijk dank voor het delen van jouw complimenten.

Oceniono na 5 z 5

Ik ging gewoon kijken ,wat er allemaal…

Ik ging gewoon kijken ,wat er allemaal vernieuwd was .en ik liep op een release, stoel ging er in zitten en was verkocht

21 grudnia 2025

Beste meneer Bauwens,

Soms is één keer proefzitten genoeg! Geweldig hoe een spontaan kijkje uitliep op de perfecte match. Die relaxstoel was duidelijk voor jou gemaakt.
Geniet van je heerlijke nieuwe plekje!

Beste meneer/mevrouw Leclercq,

Dank je voor deze mooie complimenten, leuk om te te zien dat je ons beoordeeld met 5 sterren.

Oceniono na 5 z 5

Verkoper Gert-Jan dacht mee over onze…

Verkoper Gert-Jan dacht mee over onze wensen en bood alle rust om tafel en stoelen te bekijken
en een goede keuze te maken voor in onze woonkamer.

17 grudnia 2025

Beste ,meneer/mevrouw,

Wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn, geniet lekker van je nieuwe woonbeleving.

Een leuke winkelervaring

De ontvangst bij Morres is zeer vriendelijk en gastvrij, het assortiment is heel uitgebreid en het personeel is deskundig, hulpvaardig en (belangrijk) niet opdringerig.

15 grudnia 2025

Beste meneer/mevrouw Van Ende,

Dat zijn mooie complimenten en klinkt als een hele fijne ervaring. Dank je voor het delen van je positieve review.

Oceniono na 5 z 5

In de winkel goed advies

In de winkel goed advies. Er werd geluisterd naar onze wensen.
De communicatie uitstekend vanaf moment van bestelling, productie tot levering.
Zelfs eerder dan verwacht de meubels binnen.

14 grudnia 2025

Beste heer/mevrouw,

Tevreden over het hele traject, dat horen wij natuurlijk graag. Dank voor de waardering.

Oceniono na 4 z 5

Keurig op tijd afgeleverd en in elkaar…

Keurig op tijd afgeleverd en in elkaar gezet

11 grudnia 2025

Beste heer, mevrouw,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, super om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

update na beoordeling 27-11

Het heeft wat geduurt maar uiteindelijk een goede oplossing bekomen voor aangekocht salon met fabricagefouten. We kunnen een ander salon komen kiezen voor hetzelfde bedrag. We hebben het salon aangekocht in een periode waarop 10% korting werd gegeven, die zijn we jammer genoeg kwijt, Dat het salon een miskleum is vinden we wel jammer, het tentoongestelde salon is perfect en vinden we mooi. Hopelijk vinden we één dat we ook mooi vinden en van degelijke kwaliteit.

9 grudnia 2025
Opinia niezależna

Beste Raymond,

Fijn dat er, ondanks de wachttijd, een goede oplossing is gekomen: jullie mogen een nieuw salon kiezen voor hetzelfde bedrag. Hopelijk vinden jullie snel een ander salon dat jullie net zo mooi vinden én dat van degelijke kwaliteit is! Succes met de keuze.

Oceniono na 5 z 5

Prima hulp en informatie bij de aankoop…

Prima hulp en informatie bij de aankoop en de levering perfect op het afgesproken tijdstip.

6 grudnia 2025

Beste Kenny,

Wat fijn om te lezen dat alles zo prettig verlopen is.
Bedankt voor de positieve feedback!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

2 grudnia 2025

Beste Marleen,

Zo helpen onze collega's je altijd graag bij Morres, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling hierover!

Goed geholpen met advies

30 listopada 2025

Beste Ad,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Heel fijn om te lezen dat je zo prettig geholpen bent.

Goede service en bezorging

Goede service en bezorging

29 listopada 2025

Beste heer/mevrouw Brand,

Tevreden klanten is waar wij van Morres het graag voor doen! Dank voor de top waardering.

Oceniono na 5 z 5

De ervaring is ,dat je gewoon heel netjes en keurig geholpen word , met duidelijke uitleg.

De ervaring is, goede ontvang personeel.
De kwaliteit van de meubels.
En we kwamen om 2 extra stoelen, die we 1 jaar geleden ook al hadden gekocht.
En waren gelukkig ook nog leverbaar in dezelfde uitvoering.

29 listopada 2025

Beste heer/mevrouw Van der Sluijs,

Fijn dat je weer bij Morres bent geslaagd. Dank je voor de geweldige review en beoordeling.

Nieuwe zetels.

We werden goed geholpen bij onze keuze in de winkel en ook de levering verliep perfect.

28 listopada 2025

Beste Maenhout,

Dat is altijd fijn om te horen. Dank je voor de mooie beoordeling.

Vakkennis

Ruim aanbod in de winkel, aanspreekbare verkoopster met nuttige info. Bestelproces werd vakkundig afgewerkt

23 listopada 2025

Beste Jos,

Dat klinkt als een fijn dagje Morressen! Dank je voor de positieve feedback.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej