Morres Wonen Recenzje 5260

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Verkoper toegankelijk maar tegelijk voldoende ruimte om alleen rond te lopen en in gesprek te gaan. Bood waardevolle alternatieven aan. Zeer mooie winkel met ruim aanbod.

Oceniono na 5 z 5

Van een grote teleurstelling naar topoplossing! Na een aanvankelijke erg negatieve ervaring met mijn aankoop heeft de klantenservice van Morres dit fantastisch rechtgezet. Zij namen mijn klacht ui... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Napisane przez firmę

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Veel toepasselijke keuze en optimale…

Veel toepasselijke keuze en optimale hulp

10 czerwca 2026

Beste mevrouw,

Helemaal tevreden over de keuze en de hulp in onze winkel. Dank je wel voor het delen van deze positieve ervaringen!

Beste heer, mevrouw De Waele,

Kort maar krachtig en heel positief, dat horen we heel graag!

Prima geholpen

Prima geholpen, niet opdringerig.
Geen mooie verkooppraatjes maar eerlijk de voor- en nadelen van de keuze die we maakten.

9 czerwca 2026

Beste heer Van den Brande,

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen. We waarderen jouw positieve feedback enorm!

Thea- Morres

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen
Behulpzaam

4 czerwca 2026

Beste heer/mevrouw Steyaert,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie complimenten!

Oceniono na 5 z 5

Rustig meubelen bekijken en kiezen

Heel veel keuze voor de producten die wij zochten. Vriendelijke en professionele medewerkers die genoeg vrijheid geven om rustig rond te kijken maar zijn wel in de buurt zijn voor eventuele vragen. Geen opdringerige verkopers.

29 maja 2026

Beste Fred,

Dat klinkt als een fijn dag Morressen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en mooie waardering.

Thea- Morres

Oceniono na 5 z 5

Super geholpen bij Morres door Jacco op…

Super geholpen bij Morres door Jacco op de afdeling Montel, gaf goed advies, goede uitleg.
We zijn zeer tevreden

31 maja 2026

Beste Marianne,

Dank je wel voor deze super beoordeling voor de hulp van onze collega Jacco! Dat horen we heel graag.

Super service

Super service!
Top levering en vriendelijke leveranciers
Goede communicatie
Een absolute aanrader!

31 maja 2026

Beste mevrouw Wauters,

Wat een top beoordeling over onze levering, goede communicatie en super service. Dank je wel hiervoor en voor jouw aanbeveling, daar zijn we altijd blij mee!

Oceniono na 5 z 5

Gisteren een eetkamertafel van Bree's…

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Jacco. Wij kregen naar onze mening heel goed, eerlijk en objectief advies. Waarvoor een welgemeende dankjewel ! Een zeer tevreden klant van Morres Wonen Hulst.

30 maja 2026

Beste Cindy,

Mede namens onze collega Jacco; graag gedaan en hartelijk bedankt voor de mooie complimenten voor zijn begeleiding bij de aankoop van jullie nieuwe mooie nieuwe meubelen. Gefeliciteerd hiermee!

Oceniono na 5 z 5

Van een grote teleurstelling naar…

Van een grote teleurstelling naar topoplossing!
Na een aanvankelijke erg negatieve ervaring met mijn aankoop heeft de klantenservice van Morres dit fantastisch rechtgezet. Zij namen mijn klacht uiterst serieus en kwamen snel met een zeer positieve, passende oplossing.
Dankzij deze uitstekende service en het vriendelijke contact is mijn vertrouwen volledig hersteld.
Een dikke pluim voor het team van de klantendienst!

30 maja 2026

Beste Denise,

Bedankt voor deze fantastische review! Wat geweldig om te horen dat de klantenservice van Morres de eerdere teleurstelling zo snel en serieus heeft omgezet in een topoplossing. Dat het vertrouwen hiermee volledig is hersteld en je de service als uitstekend hebt ervaren, is precies waar we het voor doen. Ontzettend bedankt voor de dikke pluim voor het team van de klantenservice!

Nicole - Morres

de vertegenwoordiger, Jacco

de vertegenwoordiger, Jacco heeft ons zeer goed begeleid en alle info gegeven bij onze aankoop, wij waren zeer tevreden over de manier waarop hij ons geholpen heeft.

11 maja 2026

Beste Jan,

Zeer tevreden klanten daar doen we het allemaal graag voor bij Morres. Dank je wel voor jouw complimenten, deze gaan we zeker aan onze collega overbrengen!

Oceniono na 5 z 5

De levering van onze meubels verliep toppie!

We kregen gisteren onze meubels van Morres geleverd. Vier dagen vooraf kregen we een bericht van de levering. De dag voordien kwam er een sms met het exacte uur. Dit was ook het uur dat ze toekwamen, exact getimed. Heel vriendelijke jongens. Alles verliep heel goed, we kregen ook tips. Zeker een aanrader!

19 maja 2026

Beste heer, mevrouw De Ridder,

Wat een mooie beschrijving van al jullie top ervaringen vóór en tijdens de levering van jullie nieuwe meubels. Hartelijk bedankt hiervoor, voor de aanbeveling en geniet lekker van de nieuwe aankopen!

Oceniono na 4 z 5

Goede aftersales service na de aakoop

De bank die ik had uitgekozen, was niet de bank die geleverd werd, en dat kwam door verkeerd advies. De tafel brak na korte tijd. De klantenservice was uitstekend en ze hebben alle problemen opgelost.

18 maja 2026

Beste heer, mevrouw Munoz,

Dank je wel voor het plaatsen van deze beoordeling met al jouw ervaringen. Mocht je over het bovenstaande nog contact met ons wensen laat ons dat dan zeker weten, of neem rechtreeks contact op met onze klantenservice.

Vlotte afhandeling verkooporder

Pascal de Koning beantwoordde al onze vragen vlot. Snelle, efficiënte afhandeling van het verkooporder. Bij het geven van advies denkt Pascal echt mee met de klant. Tot slot doet hij ook wat hij beloofd heeft, en wat overeengekomen werd.

16 maja 2026

Beste Edward,

Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We waarderen jouw positieve feedback enorm en zijn blij dat alles naar wens was.

Top service

Vooraf belde de chauffeur dat ze er met 5 minuten zouden zijn. In de mail was een blok van 3 uur afgesproken. Alles klopte ze hebben alles in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal meegenomen. Top service en wij zijn superblij met onze nieuwe meubelen.

Beste Marianne,

Goed om te horen dat de service is bevallen en dat alles naar wens is afgehandeld. We zijn blij dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe meubelen. Bedankt voor de positieve feedback!

Ruime collectie

Ruime collectie, relaxe sfeer
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn.
De bezorging is uitstekend, precies op het gemelde tijdstip en met zorg binnengebracht.

14 maja 2026

Beste Francky,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collectie, sfeer en het behulpzame personeel. We waarderen jouw complimenten over de bezorging enorm!

Bezorgers waren vlot

Bezorgers waren vlot, correct en behulpzaam. Verbeterpunt is het niet goed opnieuw in elkaar zetten van het bankstel. Wij moeten nu contact opnemen met klantenservice omdat te herstellen!

Beste Bas,

Dank je wel voor het plaatsen van deze positieve review met jullie ervaringen met de bezorging. Neem inderdaad zeker even contact op met onze klantenservice en mochten we jullie verder nog ergens mee van dienst kunnen zijn laat ons dat dan weten svp.

Stipt op tijd

Stipt op tijd , beleefd , vriendelijk , zorgvuldig . Werken goed door en hebben alles netjes achter gelaten. Niks was hen teveel . Doe zo voort !!

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze stiptheid, vriendelijkheid en zorgvuldigheid. Dank voor de mooie woorden!

Oceniono na 4 z 5

De werknemers die instonden voor de…

De werknemers die instonden voor de bezorging waren vriendelijk en deden hun uiterste best om de levering perfect af te werken.
Helaas hadden we bij de verkoop foute informatie gekregen. Ik ben dan ook niet tevreden over de persoon die de verkoop heeft geregeld!

9 maja 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat spijtig om te lezen dat je niet geheel tevreden bent, indien we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn kun je altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Inge - Morres

Oceniono na 1 z 5

Klacht rond levering, installatie en opvolging kast

In september 2025 hebben wij een kast van 8000 euro gekocht. Afgelopen februari (een half jaar! later) is de kast geleverd en gemonteerd helaas beschadigd geleverd en deurtjes en laden hangen schots en scheef. Gedoe rond vervangen beschadigd deurtje. Na gezeur wordt deze vervangen maar pas in juni dit jaar komt het nieuwe deurtje en worden de kastjes goed afgehangen. Zeer teleurgesteld in de service en de opvolging. Mijn ordernummer is H15NV6 van 01.09.25. ik natuurlijk naast deze melding ook direct een wat uitgebreidere email verzonden aan de service afdeling van Morres. Laat helder zijn ik snap echt wel dat we niet na een of twee belletjes ineens ergens bovenaan een lijstje worden gezet maar als je toch een serieus bedrag besteed en de levering is niet naar wens en we hebben dat eerder al via mail en telefonisch doorgegeven en laten merken dan is het wel sneu dat je dan voor je gevoel nog later wordt geholpen dan in eerste instantie gemeld. Het gaat hier om een deurtje en het afhangen van de kast Laden en deurtjes (8 laden en 3 deurtjes waaronder het vervangen van dat ene beschadigde deurtje) en daar moet je dan nadat je het bedrag hebt betaald 4! maanden op wachten. Dat verwacht ik van een discount zaak maar zeker niet van Morres.

8 maja 2026

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het spijtig om te vernemen dat de nalevering niet verloopt zoals u wel wenst waarvoor onze ecxuses. Indien u hier contact wilt hebben dan kunt u dat laten weten door uw ordernummer via Trustpilot door te geven. Bij voorbaat dank.

----------------------------------------------------------
12-05-2026
Beste heer/mevrouw,

Allereerst bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Inmiddels is er over uw bovenstaande review contact met u opgenomen vanuit onze klantenservice en is de wachttijd voor de service toegelicht en besproken. Daarnaast is afgeproken dat we na de bezoekdatum nogmaals contact met u opnemen om het bezoek te bespreken en te kijken naar een correcte afsluiting van deze service.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej