Reakcja na opinię
Verkoper toegankelijk maar tegelijk voldoende ruimte om alleen rond te lopen en in gesprek te gaan. Bood waardevolle alternatieven aan. Zeer mooie winkel met ruim aanbod.
Reakcja na opinię
Van een grote teleurstelling naar topoplossing! Na een aanvankelijke erg negatieve ervaring met mijn aankoop heeft de klantenservice van Morres dit fantastisch rechtgezet. Zij namen mijn klacht ui... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.
Industrieweg 2, 4561 GH, Hulst (NL), Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Morres Wonen
Prima geholpen, niet opdringerig.
Geen mooie verkooppraatjes maar eerlijk de voor- en nadelen van de keuze die we maakten.

Odpowiedź od Morres Wonen
Heel veel keuze voor de producten die wij zochten. Vriendelijke en professionele medewerkers die genoeg vrijheid geven om rustig rond te kijken maar zijn wel in de buurt zijn voor eventuele vragen. Geen opdringerige verkopers.

Odpowiedź od Morres Wonen
Super geholpen bij Morres door Jacco op de afdeling Montel, gaf goed advies, goede uitleg.
We zijn zeer tevreden

Super service!
Top levering en vriendelijke leveranciers
Goede communicatie
Een absolute aanrader!

Odpowiedź od Morres Wonen
Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Jacco. Wij kregen naar onze mening heel goed, eerlijk en objectief advies. Waarvoor een welgemeende dankjewel ! Een zeer tevreden klant van Morres Wonen Hulst.

Odpowiedź od Morres Wonen
Van een grote teleurstelling naar topoplossing!
Na een aanvankelijke erg negatieve ervaring met mijn aankoop heeft de klantenservice van Morres dit fantastisch rechtgezet. Zij namen mijn klacht uiterst serieus en kwamen snel met een zeer positieve, passende oplossing.
Dankzij deze uitstekende service en het vriendelijke contact is mijn vertrouwen volledig hersteld.
Een dikke pluim voor het team van de klantendienst!

Odpowiedź od Morres Wonen
de vertegenwoordiger, Jacco heeft ons zeer goed begeleid en alle info gegeven bij onze aankoop, wij waren zeer tevreden over de manier waarop hij ons geholpen heeft.

Odpowiedź od Morres Wonen
We kregen gisteren onze meubels van Morres geleverd. Vier dagen vooraf kregen we een bericht van de levering. De dag voordien kwam er een sms met het exacte uur. Dit was ook het uur dat ze toekwamen, exact getimed. Heel vriendelijke jongens. Alles verliep heel goed, we kregen ook tips. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Morres Wonen
De bank die ik had uitgekozen, was niet de bank die geleverd werd, en dat kwam door verkeerd advies. De tafel brak na korte tijd. De klantenservice was uitstekend en ze hebben alle problemen opgelost.

Odpowiedź od Morres Wonen
Pascal de Koning beantwoordde al onze vragen vlot. Snelle, efficiënte afhandeling van het verkooporder. Bij het geven van advies denkt Pascal echt mee met de klant. Tot slot doet hij ook wat hij beloofd heeft, en wat overeengekomen werd.

Odpowiedź od Morres Wonen
Vooraf belde de chauffeur dat ze er met 5 minuten zouden zijn. In de mail was een blok van 3 uur afgesproken. Alles klopte ze hebben alles in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal meegenomen. Top service en wij zijn superblij met onze nieuwe meubelen.

Ruime collectie, relaxe sfeer
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn.
De bezorging is uitstekend, precies op het gemelde tijdstip en met zorg binnengebracht.

Odpowiedź od Morres Wonen
Bezorgers waren vlot, correct en behulpzaam. Verbeterpunt is het niet goed opnieuw in elkaar zetten van het bankstel. Wij moeten nu contact opnemen met klantenservice omdat te herstellen!

Odpowiedź od Morres Wonen
Stipt op tijd , beleefd , vriendelijk , zorgvuldig . Werken goed door en hebben alles netjes achter gelaten. Niks was hen teveel . Doe zo voort !!

Odpowiedź od Morres Wonen
De werknemers die instonden voor de bezorging waren vriendelijk en deden hun uiterste best om de levering perfect af te werken.
Helaas hadden we bij de verkoop foute informatie gekregen. Ik ben dan ook niet tevreden over de persoon die de verkoop heeft geregeld!

Odpowiedź od Morres Wonen
In september 2025 hebben wij een kast van 8000 euro gekocht. Afgelopen februari (een half jaar! later) is de kast geleverd en gemonteerd helaas beschadigd geleverd en deurtjes en laden hangen schots en scheef. Gedoe rond vervangen beschadigd deurtje. Na gezeur wordt deze vervangen maar pas in juni dit jaar komt het nieuwe deurtje en worden de kastjes goed afgehangen. Zeer teleurgesteld in de service en de opvolging. Mijn ordernummer is H15NV6 van 01.09.25. ik natuurlijk naast deze melding ook direct een wat uitgebreidere email verzonden aan de service afdeling van Morres. Laat helder zijn ik snap echt wel dat we niet na een of twee belletjes ineens ergens bovenaan een lijstje worden gezet maar als je toch een serieus bedrag besteed en de levering is niet naar wens en we hebben dat eerder al via mail en telefonisch doorgegeven en laten merken dan is het wel sneu dat je dan voor je gevoel nog later wordt geholpen dan in eerste instantie gemeld. Het gaat hier om een deurtje en het afhangen van de kast Laden en deurtjes (8 laden en 3 deurtjes waaronder het vervangen van dat ene beschadigde deurtje) en daar moet je dan nadat je het bedrag hebt betaald 4! maanden op wachten. Dat verwacht ik van een discount zaak maar zeker niet van Morres.

Odpowiedź od Morres Wonen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.