Morres Wonen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn er geweest op en zeer warme doordeweekse dag. Het was heel rustig. We werden geholpen eerst door een dame daarna door Jacco voor een bankstel op maat van Natuzzi. Na sluitingstijd is Jacco ru... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Napisane przez firmę

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 194

Napisz recenzję

Heel beleefd

Heel beleefd, ehulpzaam ,zelfs nog geholpen om de oude bank samen met mij buiten te zetten

2 lutego 2026

Beste Marleen,

Onze bezorgers zijn je ten alle tijden graag van dienst, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en nu lekker kunt genieten van je nieuwe bank.

Oceniono na 5 z 5

Een ervaring om nooit te vergeten

Afgelopen weekend zijn wij ontzettend goed geholpen door Silvan bij Morres. Wat een vakman! Hij denkt proactief mee, is oprecht vriendelijk en, misschien wel het belangrijkste, eerlijk. In een tijd waarin echte service soms ver te zoeken is, is Silvan een zeldzame uitzondering; een nuchtere expert die iedereen met evenveel passie helpt. Twijfel je nog? Ga naar Morres en vraag naar hem voor persoonlijke begeleiding. Wij geven 5 sterren omdat meer simpelweg niet kan. Knap gedaan en Silvan, enorm bedankt voor alles

27 stycznia 2026

Beste Bea,

Dank je voor de mooie review en waardering die je mijn collega geeft. Fijn dat je een heerlijk dagje Morressen hebt gehad en tevreden naar huis bent gegaan.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, duidelijk communicatie. Perfecte levering en heel tevreden met onze zetel.

27 stycznia 2026

Beste heer De Keyser,

Wat fijn dat wij zo door jou gewaardeerd worden. We zijn blij te horen dat je tevreden bent en dank voor de feedback.

prima informatie

Eerlijke en transparante info van de verkoper. Voor en nadelen van de opties voor ons duidelijk op een rijtje.

30 grudnia 2025

Beste heer, mevrouw Mulder,

Dank je wel voor het delen van deze positieve ervaringen met betrekking tot de eerlijke en transparante informatie van onze collega!

Twan - Morres

Ruime keuze

Heel veel keuze, ruime overzichtelijke winkel. Vriendelijke verkopers. Iets drinken en eten.

25 stycznia 2026

Beste Natasja,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom, dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Zeer goede meubelzaak

26 grudnia 2025

Beste Carla,

Dat horen wij natuurlijk graag, dank je wel.

Informatie…

Van te voren gebeld of het artikel wat ik wilde kopen aanwezig was. Hierbij werk ik goed geholpen.

21 stycznia 2026

Beste Joke,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden zijn.

Oceniono na 1 z 5

Wij hadden in juli 2025 meubels besteld…

Wij hadden in juli 2025 meubels besteld in massief hout,deze waren dan ook vrij prijzig,maar daar kozen we zelf voor.In november werden deze dan geleverd,maar helaas bij levering blijkt er een deuk in de tafelpoot te zitten tot daar nog geen probleem,dit werd netjes genoteerd.Daarna word er een afspraak gemaakt voor herstelling maar wij wilden een nieuwe tafel daar hadden we voor betaald maar dit word geweigerd door Morres .Helaas vinden zij dit niet normaal want de tafel is te duur om te vervangen.Helaas na40 jaar klant is dit de laatste aankoop daar geweest zo n slechte service zelfs IKEA is beter voor de klant

14 listopada 2025

Beste mevrouw Stevens,

Helaas krjjgen wij op uw naam geen order gevonden. Kunt u aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven? Alvast bedankt.

Update 26-3: Zover we kunnen nagaan hebben we helaas geen nadere (order)gegevens meer van u ontvangen. Hierdoor kunnen we ook niet uw dossier raadplegen om de kijken naar de exacte situatie en de eventuele hulp die we u nog kunnen bieden. Mocht u dat alsnog wensen dan vernemen we graag van u via webcare@morres.com.

Oceniono na 5 z 5

Heel professioneel- heel vriendelijk-…

Heel professioneel- heel vriendelijk- correcte uitvoering - twee toffe en behulpzame bezorgers

19 stycznia 2026

Beste heer De Kreismaeker,

Wat een mooie complimenten geef je Morres, dank je wel!

Gewoon goed

Zorgvuldig, netjes en vakkundig.
Alles keurig opgeruimd.

15 stycznia 2026

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat onze monteurs zorgvuldig en vakkundig te werk zijn gegaan. We vinden het niet meer dan logisch dat we alles weer keurig opgeruimd achterlaten, zodat je direct van het resultaat kunt genieten. Veel plezier ermee!

Alles goed geregeld

17 stycznia 2026

Beste meneer, mevrouw Hamelijk, Risseeuw,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld. Graag tot de volgende keer!

Mooie showroom.

Mooie showroom.
Goed ingedeeld, overzichtelijk.
Hele mooie collectie

16 stycznia 2026

Beste heer/mevrouw,

Dat zijn mooie complimenten, dank je wel!

Morres medewerkster

We hebben nieuwe meubels uitgekozen bij Morres Wonen. Wij werden uitstekend geadviseerd door medewerkster Bettie die alle tijd voor ons had en onze wensen goed begreep.
Daardoor zijn wij tot een mooie keuze gekomen.

14 stycznia 2026

Beste William,

Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe meubels! Heel erg goed om te zien dat het uitstekende advies en de hulp van onze collega jullie hierbij heeft kunnen helpen.

Twan - Morres

Oceniono na 4 z 5

Prettig en keurig advies.

Prettig en keurig advies.
Nette bezorging.

12 stycznia 2026

Beste heer/mevrouw Jodde,

Wat een mooie complimenten, dank je wel!

Thea- Morres

Geen klachten

Geen klachten, alles correct, ook de chauffeur, prima

11 stycznia 2026

Beste Ingrid,

Fijn dat het hele traject naar wens is uitgevoerd, dat maakt een dagje Morressen allen maar leuker.

Thea- Morres

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk en profressioneel…

Zeer vriendelijk en profressioneel personeel netjes alles op zijn plaats gezet en telefoontje 10 minuten voor levering beter kan,niet

11 stycznia 2026

Beste Ellen,

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat onze bezorgers je zo vriendelijk en professioneel hebben geholpen. We doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is fijn dat het telefoontje vooraf en het plaatsen van de spullen in de smaak vielen. Veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 1 z 5

Gekochte bank is na 1 maand al defect

Gekochte bank is na 1 maand al defect. Zojuist een service-afspraak gemaakt. Ze komen langs tussen 7 en 10 uur. Dat betekent dat ik de wekker op 6 uur moet zetten...niet echt klantvriendelijk

6 stycznia 2026

Beste Ton,

Spijtig dat u een defect heeft aan uw bank. Wij begrijpen dat 7 uur vroeg is maar helaas kan het niet later gepland worden i.v.m. de route die de chauffeur aflegt. Excuses voor het ongemak.

Fijne grote collectie

Fijne grote collectie, zeer fijn personeel wat niet te opdringerig is.

1 stycznia 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring in deze 5 sterren review.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej