Monstercars Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze RC club heeft al veel ervaring met de producten van Monstercars, Drie leden van onze club hebben inmiddels tot grote tevredenheid een Flying Fish aangeschaft en nieuwe leden bevelen wij ook deze... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Aucun remboursement... J'ai commandé une petite voiture ainsi qu'une batterie supplémentaire début juin. La batterie n'était pas en stock, mais je l'avais déjà payée. J'ai envoyé des e-mails et pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkele maanden geleden de Vortex Off road Buggy gekocht. Snelle levering en mooi product. Veel speelplezier hier! Met de standaard accu van 500mAh moet je wel snel weer opladen. Daarom nieuwe accu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen zondag deze RC car besteld. Dinsdag werd ie al geleverd. Auto is helemaal plug&play geleverd. Dus konden meteen rijden na afstelling van de wielen op de afstandsbediening. Met de bestaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobby Expert in oa Voordelige Radiografische Auto's, Boten, Speelgoed, Tanks en Meer! Ook bieden we u TopMerken Metaaldetectors en Stunt / Matras Vliegers en Supersnelle Levering! RC Bestuurbare Modelbouw

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 94

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Himoto monstertruck 1/10 besteld en…

Himoto monstertruck 1/10 besteld en snel geleverd
Na een paar duidelijke info mailtjes de aut o netjes de dag erna afgeleverd gekregen,
Gekocht in een super deal met extra accessoires alles netjes geleverd.
Dikke pluim voor dit bedrijf

4 września 2025

Instapmodel voor mijn zoon

Voor mijn zoon een instap model bestuurbare auto gekocht, in eerste instantie deed de controller het niet maar zeer snel opgelost.
De Vortex on-road racecar is een mooi model om mee te beginnen.
Hij gaat snel, stuurs snel en reageert ook goed. Mijn zoon is er helemaal blij mee

Groeten
Auke de Wolf

21 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Snelle verzending en vlotte reactie klantenservice

Snelle verzending van de RC auto die ik besteld had, goed verpakt en in goede staat ontvangen.

Opvallend was dat het merk dat op de website staat (Vortex) nergens op de verpakking of op de auto terug te lezen valt. Ook op andere websites vind ik het betreffende merk niet terug. Dat maakt het lastig te beoordelen of ik een goed product voor de juiste prijs heb gekocht.

De eerste indruk van de RC auto is prima, mijn zoon is er blij mee. Zou 25km/u moeten halen, maar ik vermoed dat het slechts de helft is.

Snelle reactie van klantenservice op mijn vragen.
Verbeterpuntje voor de klantenservice is dat er geen duidelijke informatie gegeven wordt over een nalevering. Ik kreeg enkel de melding dat een bestelde accu nageleverd zou worden. Pas bij navraag bleek deze pas na 1-1,5 maand te kunnen worden geleverd. Pro-actief informatie hierover verstrekken was prettiger geweest.

2 września 2025

Super klantvriendelijk bedrijf

We hebben enige tijd geleden een Himoto brushless 1:10 short course truck gekocht. Een fantastische leuke RC. Mijn zoontje is er dol mee. Helaas was hij met 65km/u tegen een betonnen object gereden en was de bumper gebarsten. Ik, als leek, heb een mailtje gestuurd met wat ik nodig had en binnen enkele uren al een hele duidelijke email met diverse linkjes voor de onderdelen naar hun site. Super handig en direct de juiste onderdelen kunnen bestellen. Echt een super vriendelijk en transparant, klantvriendelijk bedrijf

27 sierpnia 2025

Super service,!!!

Super service,ik heb hem telefonisch letterlijk het hemd van het lijf gevraagd,maar gelukkig was het 30 graden buiten 🤪

17 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Geweldige snelheid en stabiliteit !

Geweldige snelheid en stabiliteit !

Ik ben absoluut onder de indruk van de Himoto Tricer Onroad! Als fan van radiografisch bestuurbare auto's zocht ik een model dat zowel snelheid als stabiliteit biedt, en dit model heeft aan al mijn verwachtingen voldaan.

Snelheid en Prestaties:
De Tricer Onroad is ongelofelijk snel! Zodra je het gaspedaal indrukt, voel je de kracht en snelheid van de motor. Ik heb hem getest op verschillende verharde oppervlakken, en de prestaties waren uitstekend. Zelfs bij hogere snelheden blijft de auto goed controleerbaar, wat echt een pluspunt is voor iemand die graag wat sneller rijdt.

Stabiliteit:
Wat me echt opviel is de stabiliteit van de auto, zelfs tijdens scherpe bochten of bij hoge snelheden. De vering en ophangingssystemen zijn goed afgesteld, waardoor de auto soepel over asfalt rijdt zonder uit balans te raken. Het is een plezier om ermee te rijden, zelfs voor langere periodes.

Bouwkwaliteit:
De Tricer Onroad voelt echt robuust aan. De materialen zijn sterk en duurzaam, en ik heb niet het gevoel dat ik snel iets zal moeten vervangen. Ik heb al een paar keer de auto op een hard oppervlak laten vallen (per ongeluk natuurlijk), en hij is zonder schade blijven rijden. Dat is een duidelijk teken dat de bouwkwaliteit goed is.

Batterijduur:
De batterijduur is ook indrukwekkend. Ik krijg gemakkelijk 25-30 minuten rijplezier, afhankelijk van hoe intensief ik rij, wat voor een RC-auto van deze klasse prima is. De laadtijd is redelijk snel, dus je kunt snel weer verder.

Afstandsbediening:
De afstandsbediening is goed ontworpen en ligt lekker in de hand. De reactiesnelheid is snel en er zijn geen vertragingen, wat essentieel is voor het sturen op hogere snelheden. Ik heb geen problemen ervaren met het bereik; alles werkt zoals het hoort.

Conclusie:
Al met al ben ik zeer tevreden met de Himoto Tricer Onroad. Voor de prijs biedt het een uitstekende combinatie van snelheid, stabiliteit en duurzaamheid. Ik zou dit model absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een RC-auto die zowel voor beginners als ervaren bestuurders een geweldige rijervaring biedt.

19 sierpnia 2025

Perfect

Heel vlot om te bestellen. Kwaliteit. Snelle verzending duidelijke communicatie zeer proper en goed verpakt

19 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Goed verpakt en voldoet aan verwachtingen

Himoto 1:10 Truck Leopard Green 2.4GHz besteld op 7 augustus 2025. De levering verliep helaas niet binnen 1 werkdag. We wilde graag bij een pakketpunt ophalen ipv thuislevering. 12 augustus konden we het pakket ophalen. Auto was correct verpakt. De kap zat in een apparte doos. Hier content mee! De auto gekocht voor mijn zoon (9jaar). Hij is er zeer blij mee. Hij kan hier op het voetbalveld er goed mee rijden. Mvg, c.a. Jansma

13 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik heb een rc auto gekocht :de himoto…

Ik heb een rc auto gekocht :de himoto truck 1:10 , ik ben er erg tevreden over, echt heel iets anders dan een auto van de speelgoedwinkel.
Na bestelling was de levering gelijk de volgende dag.
Later heb ik de zwa2arder acc8u 5000mah gekocht want de standaard 2000mah is we erg sneel leeg.

1 sierpnia 2025

Frederik Danneels

I was very satisfied with the service of my order. The quality of the package met my expectations and the website is very clear.

Frederik Danneels

1 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Very good quality and great service!!

Very satisfied with my purchase from monstercars.nl. I bought a monster truck there that is of very high quality. I had a small problem (which actually wasn't a problem ;-)) but I was helped very quickly by the after-sales service. I recommend Monstercars.nl to everyone! I will definitely buy here again!!

30 lipca 2025

Rc heftruck van monstercars.nl

Ik heb onlangs een RC heftruck op schaal 1:10 aangeschaft via Monstercars.nl en ik ben ronduit lovend over zowel de afhandeling van mijn bestelling als de prijs-kwaliteitverhouding van de heftruck zelf.
Vanaf het moment van bestellen verliep alles uitermate soepel. De website was duidelijk en het bestelproces eenvoudig. De communicatie vanuit Monstercars.nl was uitstekend, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de levering was snel en efficiënt. Dit gaf me direct een positief gevoel over de professionaliteit van de webshop.
Maar het meest indrukwekkende is de RC heftruck zelf. Voor de prijs die ik ervoor betaalde, had ik hoge verwachtingen, en die zijn volledig overtroffen.

22 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej