Monstercars Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze RC club heeft al veel ervaring met de producten van Monstercars, Drie leden van onze club hebben inmiddels tot grote tevredenheid een Flying Fish aangeschaft en nieuwe leden bevelen wij ook deze... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Aucun remboursement... J'ai commandé une petite voiture ainsi qu'une batterie supplémentaire début juin. La batterie n'était pas en stock, mais je l'avais déjà payée. J'ai envoyé des e-mails et pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkele maanden geleden de Vortex Off road Buggy gekocht. Snelle levering en mooi product. Veel speelplezier hier! Met de standaard accu van 500mAh moet je wel snel weer opladen. Daarom nieuwe accu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen zondag deze RC car besteld. Dinsdag werd ie al geleverd. Auto is helemaal plug&play geleverd. Dus konden meteen rijden na afstelling van de wielen op de afstandsbediening. Met de bestaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobby Expert in oa Voordelige Radiografische Auto's, Boten, Speelgoed, Tanks en Meer! Ook bieden we u TopMerken Metaaldetectors en Stunt / Matras Vliegers en Supersnelle Levering! RC Bestuurbare Modelbouw

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 94

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goed verpakt

snelle levering en de goede verpakking van het product.
Mijn dochter heeft deze Vortex RC 1:20 Monster Truck Blue Shark gekregen van opa en oma voor haar verjaardag.
Is er helemaal blij mee.
Ziet er goed en stevig uit.

29 września 2025
Oceniono na 4 z 5

Snel en goed geholpen. Gaaf product

Eerst advies gevraagd aan de klantenservice (via e-mail). Zeer snel een inhoudelijk antwoord waar ik mee geholpen was. Vervolgens de bestelling geplaatst en zeer snel ontvangen. Goed verpakt.
Kwaliteit is zeer goed en stevig. Met de meebestelde reserve accu kan mijn zoontje even vooruit!
Ik vind alleen de kap over de auto wat goedkoop uitzien en aanvoelen. Vandaar 4 sterren.

6 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Himoto rc truck 1/10 en 1/8.

Ik heb een Himoto rc truck 1/10 en 1/8 gekocht. De bestelling heb je binnen een dag in huis, op werkdagen. Bij vragen mailen ze ook snel terug. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

11 października 2025

Hele sneller levering

Hele sneller levering, netjes verpakt en heel vriendelijke klantservices omdat ik de ontvangen auto graag wilde ruilen voor een ander model.

8 października 2025

Goed en snel product

Er is een snelle levering van het product. We hebben direct een extra accu van 3000mah erbij besteld, zodat ons zoontje er langer mee kan rijden. Hij is helemaal blij met zijn nieuw auto! Gaat superhard! Ik zag net toevallig in de folders dat je ook een 5000mah kan kopen en een snellader. Dat gaan we nog even doen, want de accu’s zijn natuurlijk wel snel leeg als er hard mee gereden wordt.

8 października 2025

Snelle verzending

Snelle verzending, van elke stap in verzendingsproces krijg je een mail.
Het product is zoals beschreven op de website.
We bestelden een RC wagen voor mijn zoontje. Geweldig. Rijd goed over allerlei ondergronden, extra batterijen bijbesteld (actie 1+1gratis) zodat hij langer kan rijden.
Een min puntje vond ik wel dat er een percentage bij kwam als je met bankcontact instant overschrijving deed.

2 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met monstercars.nl. De levering verliep ontzettend snel, wat tegenwoordig niet altijd vanzelfsprekend is. Het product was netjes verpakt en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend – je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen en die ik absoluut kan aanraden aan anderen.

1 października 2025

Verjaardagscadeau zoontje 8 jaar

Ik heb voor de verjaardag van mijn zoontje de Vortex truggy gekocht,
Levering was zeer snel, en het artikel zat mooi en goed verpakt,
Het autootje gelijk even uitgetest, en wat ik vooral heel handig vind is dat je de snelheid kan aanpassen zodat je kind eerst rustig kan leren rijden, ook gelijk een grotere accu bij gekocht voor meer speelplezier.
En wat ook leuk is is dat je je auto nog meer kan upgraden met allerlei artikelen.

26 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Geen merk maar goedkoop Chinees ding

Helaas toch minder fijne ervaring. Zocht een leuke RC auto voor mijn 5-jarige zoon. Wilde liever geen Temu-meuk, dus naar deze site om hopelijk wat duurzamers te vinden. Bestelde een Vortex RC 1:16 Monster truck van 90 voor 60 euro (als ik snel was, al bleek later dat deze op=op aanbieding iedere week verspringt om mensen tot snelle koop aan te zetten). Eenmaal in huis stond op de verpakking 8+ (als dat op de site had gestaan had ik 'm niet besteld) en bleek het geen Vortex, maar iets van Youjin Toys. Google leerde me dat deze Chinese dingen in bulk voor 11 euro te koop zijn via AliBaba. Dat wilde ik nou net niet, dus stuur 'm retour. Totaal 14 euro verzendkosten voor eigen rekening; voortaan weer Bol.com dus. Mail gestuurd met m'n reden van retour, kreeg automatische mail terug met reparatieformulier (?) en uitleg dat prijsverschil zit in opslag en garantie. Het ding zelf is misschien hartstikke leuk, daarom neutrale 3 sterren maar voel me toch bekocht.

24 września 2025

Rc tank

Afgrlopen week gebeld voor wat informatie over een rc tank en werd goed geholpen en mee gedacht over wat voor mij het beste zou zijn. Later nog even reug gebled of het mogenlijk was om het ook op te halen en dit was geen probleem.
Kortom mensen met kenis van zaken, zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben al weer aan het twijfel om nog een tank te kopen

17 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Mijn kleinzoon vond het zijn mooiste…

Mijn kleinzoon vond het zijn mooiste verjaardagscadeau. De zelf bestuurbare cementwagen is heel makkelijk te bedienen voor een 4-jarige.
Wel handig is de batterij vantevoren op te laden, anders duurt het te lang voor een kind om met de cementwagen te spelen.

20 września 2025

Goede en snelle service

Fijne winkel voor online. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en geven helder advies. De producten zijn zoals omschreven en worden goed verpakt verzonden. 4 sterren omdat ze GLS gebruiken ipv DHL of PostNL.

18 września 2025

Huina rc 1572 crawler crane

Hierbij aangeboden, mijn review over mijn aankoop bij u. Betreffende Huina rc1572 1:14 crawler crane. Mijn schoonzoon heeft het voor mij besteld onder de naam "opa" Kooijman; voor mijn 88ste verjaardag mocht ik een kado uitzoeken, zelf heb ik niets nodig dus dacht ik aan mijn achterkleinzoon. De hijskraan werd zeer snel geleverd uitstekend verpakt, en bij het uitpakken, stond ik versteld, van de kwaliteit van het materiaal, radio grafisch deed de crawler alles perfect, zoals op het internet werd aangeboden, ik zal u zeker loven, over de kwaliteit van de door u geleverde speelgoed.

Met blijde groet,
Opa Kooijman

16 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Himoto Rally car, with good service

I ordered a Himoto 1:10 Rally Short Course Truck Red Sting. After placing the order the shipment followed the next day. The CAR arrived the next day.
It was better than expected. They included an information sheet with very detailed information about the batteries and other details to get the car working and in working condition. Very nice!
After a few days we had a problem with the charger. I reached out to monster cars.nl and got a quick response. After one more email with a short video and some pictures showing the problem, they immediately sent a replacement charger! No long discussions or intermediate solutions. This is how all internet companies should treat their customers :)
I would order again in the future. Just one minor thing about the website: A lot of the categories have no products...

16 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej