Monstercars Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze RC club heeft al veel ervaring met de producten van Monstercars, Drie leden van onze club hebben inmiddels tot grote tevredenheid een Flying Fish aangeschaft en nieuwe leden bevelen wij ook deze... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Aucun remboursement... J'ai commandé une petite voiture ainsi qu'une batterie supplémentaire début juin. La batterie n'était pas en stock, mais je l'avais déjà payée. J'ai envoyé des e-mails et pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkele maanden geleden de Vortex Off road Buggy gekocht. Snelle levering en mooi product. Veel speelplezier hier! Met de standaard accu van 500mAh moet je wel snel weer opladen. Daarom nieuwe accu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen zondag deze RC car besteld. Dinsdag werd ie al geleverd. Auto is helemaal plug&play geleverd. Dus konden meteen rijden na afstelling van de wielen op de afstandsbediening. Met de bestaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobby Expert in oa Voordelige Radiografische Auto's, Boten, Speelgoed, Tanks en Meer! Ook bieden we u TopMerken Metaaldetectors en Stunt / Matras Vliegers en Supersnelle Levering! RC Bestuurbare Modelbouw

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 94

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en duidelijke…

Snelle levering en duidelijke communicatie.
Er miste 1 draagarm in de bestelling maar werd na het melden meteen los opgestuurd.
Daardoor ontvangen jullie nog steeds 5 sterren.
Er kan altijd wat mis gaan maar hoe jullie dit hebben opgelost maakt het verschil.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Met de bestaande accu is de auto echter gauw weer leeg. We gaan nu dus een pakket bestellen met een 5000 mAh accu met snellader en motorkoeling. Dan kunnen we 45 min rijden.

Absolute aanrader als je een wat serieuzer model RC auto zoekt!

Oceniono na 5 z 5

Hoge kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Twee jaar geleden heb ik voor het eerste contact gehad met monstercars. Voor mijn zoon hebben we een prachtige auto bij hun gekocht. Met het juiste advies hebben we de Himoto 1:18 gekocht. Nu een paar jaar later heeft hij er nog steeds plezier van. Voor zijn verjaardag dit jaar hebben we een prachtige boot gekocht. Ik ben benieuwd hoe dat bij hem gaat bevallen. Het is een prettig bedrijf met kwalitatief personeel. Zowel op het gebied van kennis over wat ze verkopen als klantvriendelijkheid. Een echte aanrader.

Leuke rc-autootjes

Leuke speelgoed RC wagens die gemakkelijk te besturen zijn en dei er goed uit zien.
Snelle levering en gemakkelijke website.

7 listopada 2025

Kennismaking 1:18 vs 1:10

Mijn zoontje wilde zijn 1e RC auto aanschaffen en er zeker van zijn dat alle onderdelen los te krijgen waren en hij moest degelijk zijn: HImoto Desert buggy 1:18.
Zeer tevreden over prestaties, zelfs na een harde crash, onderdelen netjes ontvangen en kunnen herstellen. Top
Inmiddels goed kennis kunnen maken met de hobby en toe aan de volgende stap.
De HImoto Tanto 1:10 aangeschaft, flink stuk groter en goede wegligging.
Hij vindt het erg leuk en belangrijk
betaalbaar.

Roy Jans
Vader en zoon vaker nu samen op de baan..

24 sierpnia 2025

Aankoop HiMoto truck

Ik heb de HiMoto autotruck gekocht gekocht om mee te racen. De auto werd snel geleverd. De auto is heel degelijk en ziet er mooi uit. De auto ligt stabiel en de besturing werkt heel direct. Ik heb er gelijk een extra accu ( SC5000) bij gekocht om langer mee te kunnen racen. Met een snellader erbij, de snellader werkt top!!

26 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Na een Korte tijd een kapotte Accu Van…

Na een Korte tijd een kapotte Accu Van onze rc boot, Na contact zou er een nieuwe Accu opgestuurd worden. Tot nu toe nog green nieuwe Accu ontvangen. Het pakket is aangemeld bij GLS met een track and trace, Alleen is het pakket nooit door GLS ontvangen. Op mail green reactie.

25 października 2025
Oceniono na 4 z 5

2 de bestelling ,ik had 3 stukken…

2 de bestelling ,ik had 3 stukken besteld ,maar levering kwam maar niet, contact opgenomen met de klantendienst daar bleek dat ik de verzendkosten niet betaald had.
Dus was mijn fout,
Snel rechtgezet en toen was het de dag nadien in huis.
Super.
Luc Mol

23 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Bedrijf komt zijn belofte na

Gister een bestelling gedaan en zoals beloofd vandaag binnengekregen. Het product ziet er prima uit en ik heb het ook even uitgeprobeerd.
Batterij die extra was besteld zat er niet bij maar er zat een notitie op de bon dus helemaal prima. Ga ervan uit dat deze snel zal volgen. Misschien hadden ze dat er wel bij kunnen zetten(tip)

22 października 2025

Mooie RC Wagen goed geholpen

Voor het eerst een professionelere rc auto gekocht mooie aanbieding compleet om zo te beginnen. Wat dingen zelf erop zetten was prima te doen al had ik een onderdeel waarvan ik geen idee had wat het was. Dus mailtje gestuurd volgende dag antwoord was om tussen de veren te doen voor snuggere vering kijk zo leer je ook nog eens wat want ben een leek op dit soort rc maar bevalt prima zal zeker de site verder gaan speuren voor leuke dingen hebben genoeg. Prima service geen klachten ja GLS zou ik echt afscheid van nemen dar blijft drama ga gewoon voor PostNL. Betrouwbaar bedrijf dus zoek je een rc auto oid kun je hier gerust bestellen.. tot een volgende keer.

13 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Het bestaat nog: klantvriendelijkheid!

Goeiedag, Wat een leuke ervaring met dit bedrijf dat duidelijk geeft om haar klanten. De levering ontving ik snel zoals aangekondigd. Prima verzorgd en beveiligd. Als oud modelbouwer nog wat onwennig met de elektronica en had dan ook assistentie nodig. Via telefoon bijna binnen de minuut bereikbaar! Duidelijk uitleg om mijn probleempjes op te lossen. En nu genieten van mijn aankoop (Himoto 1/10 monstercar) met de wetenschap dat dit bedrijf steeds standby is (en blijft) bij vragen en advies. Lang geleden dat een online aankoop zo'n 'veilig' gevoel gaf! Monstercars.nl verdient het vertrouwen van elke modelbouwer en RC-freak. top!!!..

10 października 2025

Goede ervaring

De levering van de producten was snel, al zijn de verzendkosten wel hoog. Contact met de klantenservice verliep ook goed. De bestelde bestuurbare auto is mooi, maar met de bijbehorende accu maar 10 minuten te gebruiken, dus werd het helaas nog weer duurder doordat er nog een nieuwe accu en snellader besteld moest worden. Maar op zich een fijne tijd Nederlandse webwinkel met duidelijke Nederlandse uitlegboekjes.

6 października 2025

Top auto

Kinderen en ikzelf zeer tevreden van de auto . We hebben hier wat jumpkes gemaakt , daar heeft hij geen probleem mee. Gaat zeker snel genoeg , moet niet harder gaan . Mijn kinderen zijn 8 en 11 jaar. Bij het poetsen merkte ik op dat er een boutje ergens miste , gebeld zelfde dag werd er een zakje boutjes opgestuurd dat ik inmiddels heb ontvangen . Voor mij zeker een aanrader service ook dik inorde.

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

De afstandsbediening was defect van…

De afstandsbediening was defect van onze zoon. We wisten niet welke we moesten bestellen. Kreeg snel reactie op de mail welke we moesten bestellen.
In het verleden had ik ook een onderdeel nodig waarvan ik niet wist hoe het heette. Door middel van een foto gaven ze aan welk onderdeel het was.
Fijne, snelle en duidelijke reactie. Erg vriendelijk en klant gericht.

13 października 2025

Ruim assortiment en keuze

Ruim assortiment en keuze, overzichtelijke site en vooral een ontzettend snelle levering. Aan te bevelen om gelijk een snellader en extra accu te bestellen.

14 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Groot aanbod en goede prijzen

Onze zoon is op dit moment helemaal druk met zijn werkvoertuigen zoals zijn kraan en kiepauto's.
Daarom dachten we om een radio bestuurbare variant te zoeken om deze voor sinterklaas en kerst te kunnen geven.
Als snel kwamen we uit bij monstercars.nl omdat ze een groot aanbod hebben van dit soort voertuigen tegen goede prijzen.
Ook hebben ze diversen youtube filmpjes van de producten erbij staan wat super handig is om een keuze te kunnen maken.
Uiteindelijk samen met onze zoon een Huina Dieplader(1318) en een Huina Graafmachine(1571) besteld.
Vervolgens op zondag besteld en op dinsdag al geleverd.

Nu komt het moeilijke dat onze zoon moet wachten tot de feestdagen om er mee te kunnen gaan spelen :-)

14 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej