Onze RC club heeft al veel ervaring met de producten van Monstercars, Drie leden van onze club hebben inmiddels tot grote tevredenheid een Flying Fish aangeschaft en nieuwe leden bevelen wij ook deze... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Aucun remboursement... J'ai commandé une petite voiture ainsi qu'une batterie supplémentaire début juin. La batterie n'était pas en stock, mais je l'avais déjà payée. J'ai envoyé des e-mails et pa... Zobacz więcej
Enkele maanden geleden de Vortex Off road Buggy gekocht. Snelle levering en mooi product. Veel speelplezier hier! Met de standaard accu van 500mAh moet je wel snel weer opladen. Daarom nieuwe accu... Zobacz więcej
Afgelopen zondag deze RC car besteld. Dinsdag werd ie al geleverd. Auto is helemaal plug&play geleverd. Dus konden meteen rijden na afstelling van de wielen op de afstandsbediening. Met de bestaa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hobby Expert in oa Voordelige Radiografische Auto's, Boten, Speelgoed, Tanks en Meer! Ook bieden we u TopMerken Metaaldetectors en Stunt / Matras Vliegers en Supersnelle Levering! RC Bestuurbare Modelbouw
Dane kontaktowe
Holandia
- www.monstercars.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Vortex Offroad Buggy.
Ik bestelde een Vortex Offroad Buggy Dirt Killer Yellow.
Ik ben tevreden over de levertermijn en prijs.
De batterij houdt het niet zolang vol, maar dat had ik al gelezen in de reviews, dus dat wist ik.
Goede productomschrijving, leuk speelgoed
Goede productomschrijving. We hebben de kleine bestuurbare auto gekocht van ~€20. Deze werkt goed en rijd nog best snel! Leuk lampje erin en flexibele banden met veel grip.
Besturing is niet proportioneel dus altijd vol gas.
Ze hebben er hier een hoop plezier mee.
Het was 1 dag later binnen dan aangegeven op de website. Volgens de track en trace is het pakketje daarvoor te laat aangeboden bij GLS.
Goede auto's, Goede helpdesk, Jammer genoeg verzendkosten
Ik heb onlangs 2 bestellingen geplaatst die mij erg bevallen. Het gaat om 2 Rc cars die allebei erg goed werken en heel snel zijn. Echte racemonsters! De afstandsbediening die ik bij mij eerste auto kreeg was helaas met geen mogelijkheid open te krijgen waardoor ik er geen batterijen in kon stoppen. Maar gelukkig werd dat professioneel opgelost na een mailtje. Ze stuurden mij gewoon een nieuwe die wel werkte. Zeer tevreden over de helpdesk dus! Ook vond ik het jammer dat er ook bij hoge bedragen van meer dan honderd euro verzendkosten bij komen. Maar de tweede auto is supergoed bevallen en is niks mis mee. De Rc cars van Monstercars zijn echt een aanrader!
Snelle levering, veel mogelijkheden
Heel blij met de Himoto Monster Truck die 1 dag na bestellen afgeleverd werd. Veel uitbreidingsmogelijkheden! 1 tip: bestel direct een grotere accu en een snellader erbij want met dit spul wil je lang kunnen rijden!
Geweldig!
Zoontje wilde bij plaatselijke speelgoed winkel een RC auto halen maar daar voelde ik zelf weinig voor en dus bij Monstercars een zeer aantrekkelijke aanbieding tegen gekomen met vele extra's , ook afgeprijsd. Vandaag bezorgd en wat een degelijke , kwalitatieve truck! Keurig verpakt , goede handleidingen etc. Zojuist getest en wat een geweldig exemplaar. Echte AANRADER!!!!!!!
Top service met probleem levering
Onlangs een zwaardere accu en snellader voor de monstertruck van mijn zoon bestelt omdat de standaard accu toch snel leeg is. Ik had een combinatie korting gekozen voor een 5000mAh accu + Imax A3 snellader en motorkoeling. Na het plaatsen van de koeling leek deze het niet te doen. Na een mailtje na de klantenservice, omdat ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn, was dit probleem maandagochtend al weer snel opgelost. blijkbaar zat magnetisch veld van de motor in de weg :) top service en uitleg van wat de mogelijke oorzaak was. Wel jammer dat ik niet voor een kleine meerprijs de dubbele ventilator hierbij kon bestellen.
Goede kwaliteit, goed ingepakt.
Duidelijke uitleg op de website. Handig dat je opties direct kan selecteren. Snelle verzending. 4 sterren i.p.v. 5 omdat op de home pagina de prijs als aanbieding wordt genoemd maar voor die prijs kan je de Himoto niet daadwerkelijk kopen.
Positief dat ze interessante folders mee sturen in de doos en opties aanbieden.
Een firma die het vertrouwen verdiend!!
Hymoto monstertruck 1:10,
Fantastische snelle levering, namiddags besteld om 16u, s'anderdags om 9,30 geleverd. Een super wagen voor een aantrekkelijke prijs. De standaard batterij is wel wat te licht,kan er maar een kwartier mee rijden, om Da 6u terug op te laden. Maar er is een uitgebreide nederlandse gebruiksaanwijzing bij met de nodige info van verschillende mogelijkheden van batterijen en snelladers met prijs. (Dit is tegenwoordig een zeldzaamheid). Alleen een super aankoop tot nog toe!!
Groetjes uit Katelijne waver van Ludovic
Aantrekkelijke prijs om mee te beginnen…
Aantrekkelijke prijs om mee te beginnen maar...
Nog geen jaar verder meer als €100,- aan reserveonderdelen moeten kopen. Het gaat snel kapot al dat plastic. Nu ook beide tandwielen.
Heel sneu dat de auto steeds stil staat en weer onderdelen moet bestellen
Supersnelle reactie en zelfs na…
Supersnelle reactie en zelfs na anderhalf jaar aankoop sturen ze je meteen gratis onderdeel toe als die stuk is. Top service!
Huina vrachtwagen met kraan
Huina vrachtwagen met kraan besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag.
Bestelling kwam vlot binnen en de vrachtwagen is helemaal leuk. Batterij houd het ook lang vol dus lang speelplezier!
Ik had een paar vragen erover en even gebeld en werd vriendelijk geholpen.
Snelle en correcte levering van nieuwe…
Snelle en correcte levering van nieuwe onderdelen voor telegeleide auto (nieuwe vering en bumper); eenvoudig te vervangen.
Monstercars biedt service op z'n best.
Monstercars biedt service op z'n best.
De eerste keer dat ik iets kocht bij monstercars had ik zo mijn twijfels of alles wel bezorgd zou worden. Tot mijn verbazing werd alles zoals afgesproken geleverd. Ik kan vertellen dat ik andere ervaringen heb, maar daar gaat het hier niet om. Sinds de eerste bestelling wekte zij veel vertrouwen en dat hebben zij nooit geschaad. ik bestel nu al een aantal jaren bij hen en ik moet zeggen.. het is een waar genot. Zeer vriendelijke mensen en zijn altijd bereid goede advies te geven. Iets niet goed? geen probleem, service staat bij hen hoog in het vaandel. Bestellingen op tijd, afspraken worden nagekomen en iets kapot? Geen probleem, garantie wordt nageleefd en moeilijk wordt niet gedaan. Geen probleem ze sturen gewoon een nieuw onderdeel op.
Dit bedrijf geef ik graag een dikke vette 10!!!!
Super snelle levering
Super snelle levering, goed ingepakt.
De monstertruck is van goeie kwaliteit, mijn zoontje is er heel blij mee en heeft er veel plezier van.
Jacob joustra
Jacob joustra
Snel geleverd. Product zoals omschreven. Perfect!
Tevreden klant
In de afgelopen vijf jaar heb ik twee RC-auto’s (Himoto Monstertruck 1/18 en 1/10) en een RC-tank (Heng Long Leopard II) voor mijn kinderen bij Monstercars gekocht. Elke keer was de levering snel en de service uitstekend. De klantenservice denkt goed mee (is telefonisch en per email goed bereikbaar) en komt direct met oplossingen — zo werd er bijvoorbeeld meteen een nieuwe stuurservo opgestuurd.
Kortom: zeer tevreden over zowel de service als de kwaliteit van de producten. Blije kinderen betekent ook een blije vader!
Snelle verzending en goed verpakt.
Op 10 juli besteld en volgende dag, in de voormiddag, op de stoep en ben woonachtig te België. Goed en veilig verpakt.
Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf. Bestelling zeer snel binnen wat een uitstekend product. Gekocht voor de verjaardag van mijn zoon, nu is het RC virus volledig bij de nieuwe generatie 👍🏻
Doświadczenie Trustpilot