jeg har været kunde her i flere år og har købt ike mindre end seks telefoner i alt - aldrig har andre været billigere. Tre gange har jeg efter 1 til 1½ år oplevet defekter. Ingen problem de er b... Zobacz więcej
Monatel
Folkene bag dette firma burde fratages retten til at drive virksomhed. Der medfølger kun tysk manual, telefonen er brugt, Route66 kortet er ikke over Skandinavien, men tyskland. Telefonen virker -... Zobacz więcej
Firmaet sendte føst en telefon i forkert farve sådan for at indlede en handel. Telefonen i den rigtige farve kom aldrig indenfor den tid min tolvmodighed rakte. Uforskammet service med uærligt islæt i... Zobacz więcej
Jeg synes at lagerbeholdning og leveringstid er parametre som internetbutikker fuld skal leve op til. Det er generelt grunden hvorfor jeg vælger den ene over den anden. Bestilte, som åbenbart en del a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Under KONKURS, lad være at bestille noget hos dem...
Frederiksgade 10 A, 7800, Skive, Dania
- monatel@monatel.dk
- www.monatel.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God men lidt langsom betjening
Selv om varen var angivet som lagervare ved bestilling, så gik der alligevel 4 dage fra bestilling til levering, men ellers ingen problemer.
God hjælp ved køb af telefon
Jeg købte en ny telefon, men da jeg startede den var teksten hollandsk!!
Bortset fra at det tog lang tid at komme igennem på deres servicetelefon, var servicen i top. Da jeg ringede var jeg på arbejde og havde ikke telefonen med, men medarbejderen foreslog selv at han kunne ringe til mig om aftenen, når jeg var hjemme. Han guidede mig igennem, så jeg fik dansk tekst på telefonen.
God Service
Professionel service, følger op på tingene og vender tilbage som aftalt, det er noget vi erhvervskunder kan lide.
Kan kun anbefale MonaTel til alle andre.
Okay service
Jeg er selv en flittig kunde hos monatel, og har også oplevet at min mobil går i stykker. Man bliver irriteret på sin forhandler fordi de ikke bare ombytter telefonen, men desværre er reglerne bare ikke sådan. Alligevel har monatel ombyttet min telefon og taget problemet på deres skuldre.
go´service hurtig levering....
købte en 5800 fik en 5800 navi til samme pris..
kvalitet i top
har nogle gange købt mobil hos monatel, og de gang jeg har modtaget telefonen har kvaliteten været i top, en gang har jeg ventet to dage for længe og da fik jeg en godtgørelses gave med, Monatel er et godt sted at handle og kan varmt anbefales.
MVH Anders
det er bare et godt og reelt sted at handle ogsså når de har travlt
Tre gange har jeg efter 1 til 1½ år oplevet defekter. Ingen problem de er blevet repareret. den ene gang tog det godt nok 5 uger fordi reparatøren klokkede i det, men da telefonen kom var også skærm og cover skiftet.
Jeg anbefaler Monatel til alle mine kollegaer i forsvaret og familie og venner.
OG NEJ jegb er ikke i familie og kendder ikke nogen i deres firma.
Leon Lindholm
god service, hurtig levering af varer
meget hurtig levering af den bestilte varer
En dårlig handel endte godt!
3 stjerner gives for en acceptabel oplevelse med enkelte irritationsmomenter, der endte med, at ordren blev leveret i den ønskede kvalitet.....
Ja, det vil jeg gerne give. Havde lige glemt at tjekke "TP" inden mit onlinekøb. Fik en mobil med et kæmpe engelsk stik - og et grimt "ORANGE" logo på. Efter forgæves at have ringet, skrev jeg en e-mail, som efter et par dage blev besvaret med, at jeg gerne måtte returnere telefonen til ombytning.
Det gjorde jeg så - DOG PÅ EGEN REGNING :o(
- og efter igen at have rykket pr. telefon og e-mail, fik jeg en fin ny telefon som ønsket.
Havde jeg fået dén fra starten af, havde der været 5 fine stjerner, for jeg havde trods alt den første telefon DAGEN EFTER, at jeg havde bestilt.
formidabelt
jeg har tre gange handlet problemfrit hos monatel.dk, hver gang har jeg fået min mobil højst to dage efter bestilling, helt problemfrit!
Fin service
4 min. var alt hvad der skulle til for at rekvirere en fakturakopi fra en tidligere handel, så kan det vist ikke gøres hurtigere!
God og hurtig service
Lynhurtig levering og hurtig service ved fejl og reperationer. Kan være svær at fange på telefon.
Rigtig fin service.
Spørger pr mail om Monatel har har den mobil på lager jeg vil købe. De ringer tilbage og giver en leveringstid. Leveringstiden skrider lidt, og det ringer de også og fortæller. Mobilen bliver skadet, jeg sender den til rep, får en pris på rep(det betaler jeg ikke noget for). Bliver repareret i løbet af en uge. God service.
hurtig og god service
bestil en telefon og modtog den dagen efter uden problemer
super service
det er en rigtig god firma Mobiltelefonerne er kommet efter få dage
Bestilte sent fredag aften og mandag morgen bliver jeg ringet op at det kan være at den ene af telefonerne vil bliver forsinket et par dage - helt ok med mig nu når de har fortalt mig det :)
Idag onsdag kommer begge telefoner så det er superdejligt alt i alt en rigtig god service
God erfaring
Har købt mobiltelefon hos Monatel flere gange, og har fået en god behandling. Mobiltelefonerne er kommet efter få dage.
intet at klage over
Har 3 gange handlet hos Monatel. Hver gang er der hurtigt kommet en fejlfri telefon med posten