jeg har været kunde her i flere år og har købt ike mindre end seks telefoner i alt - aldrig har andre været billigere. Tre gange har jeg efter 1 til 1½ år oplevet defekter. Ingen problem de er b... Zobacz więcej
Monatel
Folkene bag dette firma burde fratages retten til at drive virksomhed. Der medfølger kun tysk manual, telefonen er brugt, Route66 kortet er ikke over Skandinavien, men tyskland. Telefonen virker -... Zobacz więcej
Firmaet sendte føst en telefon i forkert farve sådan for at indlede en handel. Telefonen i den rigtige farve kom aldrig indenfor den tid min tolvmodighed rakte. Uforskammet service med uærligt islæt i... Zobacz więcej
Jeg synes at lagerbeholdning og leveringstid er parametre som internetbutikker fuld skal leve op til. Det er generelt grunden hvorfor jeg vælger den ene over den anden. Bestilte, som åbenbart en del a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Under KONKURS, lad være at bestille noget hos dem...
Frederiksgade 10 A, 7800, Skive, Dania
- monatel@monatel.dk
- www.monatel.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Monatel - konkurs
Vi har som institution været oppe i Skive for at indlevere en Nokia telefon som skulle repareres. Medarbejderen oplyste at Monatel var gået konkurs.
Så lad' være med at bestille telefoner på deres hjemmeside, da de sansynligvis beholder dine penge uden at du modtager en telefon.
De stjæler dine penge!!
Har købt en nokia der var defekt ved modtagelsen. Har retuneret den men intet hørt efter 3 uger, de svarer ikke på mail, og har ventet 45 min i telefon kø, for så at blive smidt af. pengene er tabt, og jeg er blevet snydt så vandet driver :O(
Bestilte en Nokia 6700 classic som aldrig kom frem
Bestilte en nokia6700 i bronze men efter 3 ugers ventetid bestilte jeg den et andet sted og måtte derfor annullere.
Telefon uden manual
Jeg købte i sommers en Nokia 6300 som manglede brugermanualen.
Jeg måtte ringe 3 gange før jeg modtog den pr. mail.
Ellers er jeg godt tilfreds.
Også da jeg indsendte den til reparation hos dem -
jeg havde den retur 4 dage efter indsendte den og har ikke haft problemer med den siden.
rigtig dårlig service!
Køb aldrig nogensinde noget hos monatel, det skaber ikke andet end problemer!
Jeg købte en mobil, den gik så i stykker og blev sendt tilbage til monatel. Jeg sendte den tilbage marts 08 og har ikke set den siden.
Kan absolut ikke anbefales!
God og hurtig service
Har købt nye mobil og fik den leveret i løbet af et par dage og så var det op mod jul, synes det var god og hurtig service.
Utroligt ringe service
Jeg er en ret rutineret nethandler med bl.a. 40 eBay-transaktioner og talrige netkøb i USA og Tyskland. Og jeg har aldrig oplevet så ringe en service som hos Monatel.
Telefonen kom hurtigt. Men da så den fik en defekt, opstod problemerne: Monatel kunne ikke finde ud af at reparere den. De påstod desuden, at fejlen var uden for garantien, selv om vi sendte dokumentation for, at det var inden for købelovens rammer. På et tidspunkt ventede jeg en time i telefonen på telefon-support - da røret til sidst blev lagt på og inden åbningstidens ophør. I forbindelse med sidste reparationsforsøg smed Monatel telefonen væk, og siden har der ikke været forbindelse.
Det kan være, at Monatel sender produkterne hurtigt. Men support og teknisk kompetence er en by i Rusland. Livet er simpelthen for kort til firmaer som Monatel. Vælg i stedet en velrenommeret netbutik med dokumentation for god service - der er en del af dem.
Hurtig, billig og leveringsdygtig når andre har udsolgt
Bestilte en telefon, betalte med dankort via nettet og havde den i hånden næste eftermiddag.
ikke helt ok
Bestilte 2 ens Telefoner, manglede Dansk lader på den ene, vidt forskel på softvaren, træls!
generel tilfredsstillende service
Har købt en mobil hos MonaTel og er generelt gennemgående tilfreds med servicen, savner bare informationen om hvornår ordren er blevet sendt afsted og muligheden at følge ordrens forsendelsesforløb gennem "Track and Trace", som de fleste efterhånden tilbyder. Så ville det have været perfekt.
tak
jeg er tilfreds med super hurtig levering men der er mangler vi fik leveret 2 ens telefoner der var mangler ved den ene men ellers god service
ib
hurtig ekspedition også så fremt den er i restordre, hurtig besked
har bestilt en del telefoner ved Monatel altid uden problemer, gælder også ved fejl og garantireperationer
Mobil-telefoner
Hver gang der bliver bestilt mobil-telefoner kommer varen dagen efter med posten. Der er ingen skader eller lign. på pakken
Generelt fornuftigt og tilfredsstillende service
Jeg købte en Nokia N82 for lidt over et år siden, som da skulle til reparation hos virksomheden..
Desværre opstod der problemer med adresse flytning da jeg skulle have den tilbage, og der er derfor gået lang tid før jeg har fået den igen.
Dog var de flinke til at svare igen på E-mails, og da jeg ringede til dem var de også meget høflige og behjælpelige... Så alt i alt helt fint
God servervi og billige telefoner
Jeg har købt flere telefoner til virksomheden jeg er i. Stortset altid hurtig og nem levering
Go pris og service
bestilt en sort s5230...fik 100 dkr rabat..fordi den blev forsinket en dag
Perfekt som altid.
Har til dato bestilt mindst 6 gange hos MonaTel og altid modtaget en perfekt vare i løbet af 1-2 dage. Super god service. +++++ herfra.