Je kent de uitdrukking "de klant is koning"? Ik dacht eerlijk gezegd dat die allang verdwenen was. Tot ik bij MMX Corp kwam. Vanaf het eerste contact merk je dat klantgerichtheid hier geen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Après contact sur Leboncoin pour mon TMY, j’accepte leur offre et deux jours après, venue de Joseph qui se déplace dans la gare la plus proche de chez vous suite à une prise de rdv par sms très... Zobacz więcej
Geweldige klantenservice. Supersnelle en uitgebreide communicatie (via WhatsApp). De mannen van MMX weten echt alles over Tesla en delen hun kennis graag. We hebben twee auto’s getest en zijn binnen é... Zobacz więcej
Maandag jl. een Tesla Model Y van november 2022 met weinig km's gekocht van MMX. Eigenaar Mo is vriendelijk, zeer correct en professioneel. Hij heeft duidelijk een passie voor het merk maar luiste... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Looking for a high-quality, customized Tesla at a competitive price in Europe? Look no further than MMX CORP! As a specialized second-hand car dealership and non-official market specialist in Tesla, we pride ourselves on offering exceptional quality and some of the most competitive prices on the market. At MMX CORP, we understand that no two Tesla drivers are alike - that's why we offer fully customized Teslas tailored to your unique needs and preferences. From upgraded performance features to personalized aesthetics, our knowledgeable staff will work tirelessly to ensure that your Tesla is truly one-of-a-kind. So why wait? Visit MMX CORP today and experience the thrill of driving a high-quality, customized Tesla!
Dane kontaktowe
Aalsmeerderweg 241-16, 1432CM, Aalsmeer, Holandia
- 0685671317
- contact@mmxbv.com
- www.mmxbv.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tesla
Goede ervaring en super fijn geholpen door de mensen van MMX. Zij nemen heel uitgebreid de tijd voor de klant en zijn erg behulpzaam. Auto bevalt heel goed en wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Acheteur au top
Acheteur sérieux, pro et sympathique, rien à redire. Tarif annoncé payé sur place par virement instantané. Franchement c'est pas la peine de s'embêter avec des blaireaux sur les sites de ventes pour particuliers qui vous font perdre votre temps avec des propositions pourries! Vendez à MMX les yeux fermés, merci à Samy pour sa gentillesse. Attention soyez prêts c'est très rapide !!!
Très bonne experience
Très bonne expérience, avec Joseph que j'ai recuperé à l'aéroport de Nice, après un test routier et un contrôle du véhicule tous les papiers ont été fait. Et surtout le paiement par virement instantané.
Donc si vous souhaitez vous économiser du temps et du stress passez par cette entreprise hollandaise francophone les yeux fermés.
Bij aankoop gebruikte Tesla MMX no:1
Na lang wikken en wegen besloten om elektrisch te gaan rijder. In bezit van zonnepanelen is dit wel zeer aantrekkelijk We kwamen al snel uit bij een tesla. Met schoondochter en zoon diverse proefritten gemaakt . Via marktplaats kwamen we bij MMX CO waar schoondochter en zoon een hele mooie Quick zilver model y met heel weinig kilometers zagen staan. Deze hebben ze ook gekocht. Een indentieke was ook te koop wij waren gelijk verkocht en dus ook gekocht met de nodige accessoires op advies van Mohamed zoals Carbon look interieur kruis achterlichten en gele remschoenen etc. Bij monteren van deze schoenen bleken ze niet te passen en ik bleek schade gereden te hebben . Geen probleem bij MMX corp deze werd ter compensatie van het niet passen van de schoenen tegen sterk gereduceerde prijs ter plekke gerepareerd. We zijn blij met de tesla en de goede service en advies van Mohammed en Ismail. We weten nu zeker dat we een schadevrije en met de juiste kilometers gekocht hebben. Bij de aankoop van een gebruikte Tesla zou ik zeker bij MMX CORP te Aalsmeer gaan kijken .eerlijk advies geen opdringerig gedoe uitstekende service redelijk geprijsd en deskundige en vriendelijke medewerkers.
Peter Gabriels SilverSurfer
Goede service!
Afgelopen week m'n tesla hier gekocht. Hele goede service, super aardige gasten en heel behulpzaam. Ze hebben me zelfs nog geholpen met een kras die iemand op m'n auto heeft gereden een week na aankoop. Zeker een aanrader!
Uitstekende ervaring
Wij hebben een Tesla model Y gekocht bij MMX.
Ze hebben heel veel kennis van de Tesla’s en delen dit uitgebreid met je.
Ze geven uitstekend advies en ondersteunen bij subsidie aanvragen.
Ze zijn heel vriendelijk en transparant.
Ze zijn bijna 24/7 bereikbaar en reageren zeer vlot.
Ze nemen alle tijd voor je.
Kortom: zeer professioneel en vertrouwd.
Ik heb vanwege het eindigen van een…
Ik heb vanwege het eindigen van een mijn leasecontract een Tesla Y bij MMX gekocht. Ben zeer tevreden. Afspraken worden keurig aangekomen. Volstrekt transparant en bij problemen lossen ze die op tot je tevreden bent. Ik raad ze zeker aan.
Expérience très positive
Expérience très positive , sérieuse et très professionnelle …!! Je recommande vivement cette société .
I have got my Tesla yesterday
I have got my Tesla yesterday, great services , Mo , Arthur and the rest coworkers know how to handle customers and knows everything about Tesla’s . Phenomenal.
Excellente transaction concernant la vente de ma TESLA Y 2023
Trés bonne transaction avec cette entreprise à l'écoute.
Rapidité de la transaction menée avec la compétence de Samy du début jusqu'à la fin.
A recommander.
Topbedrijf
MMX is een bedrijf, geleid door een jonge, bevlogen ondernemer Mo. Geen inruil, geen onderhandeling over de prijs. Daarentegen verkoopt MMX topproducten waar ze zelf echt in geloven, en dat voel je vanaf het moment dat je de garage annex showroom binnenloopt. De prijzen zijn bovendien zeer concurrerend. Mijn Tesla Model 3 SR+ voldoet aan al mijn verwachtingen. Alles wordt gedaan om de auto helemaal naar je zin te maken. De begeleiding bij de verkoop (met name de uitleg bij de auto) is uitgebreid.
Zeer warm aanbevolen.
Sans souci
Entreprise sérieuse. Personnel sympathique et efficace. Virement instantané fonctionne très bien : c'est rassurant.
Cordialement
Excellente transaction
Excellente transaction ce jour avec cette entreprise très sérieuse du début jusque la fin je recommande à 200 %
Offre de reprise très intéressante.
Un grand merci à Youssef pour cette échange sympathique.
Bonne continuation à vous.
Vente rapide et sérieuse
Vente rapide et sérieuse. Quelques messages après mon annonce sur Leboncoin. Enlèvement rapide du véhicule. Après une inspection minutieuse de la carrosserie et du véhicule, virement instantané réalisé avant le départ du véhicule. Bonne expérience.
Expérience avec l'entreprise MMX
Un grand merci à Samy et à Youssef pour votre professionnalisme, votre sympathie et pour votre rapidité.
J'ai pu réaliser la vente de mon Tesla modèle Y en toute confiance.
Merci
Super expérience
Mmx a racheté ma model y propulsion.
Acheteur sérieux très respectueux et disponible pour des conseils.
La personne qui est venue chercher ma voiture est très sympa.
Virement express fait direct après inspection de la voiture mais avant son départ.
Aucune négo voiture achetée au tarif convenu.
Uitstekende Service bij MMX!
Hoewel ik mijn Tesla niet bij MMX heb gekocht, ben ik zeer onder de indruk van hun service en professionaliteit. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Het team van MMX ging echt een stap verder om ervoor te zorgen dat mijn ervaring probleemloos verliep. De transfer van mijn auto was perfect georganiseerd, met oog voor detail en klantgerichtheid.
Ik zou MMX absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gespecialiseerde Tesla-dealer. Hun toewijding aan klanttevredenheid is duidelijk merkbaar. Bedankt voor de geweldige service, MMX!
Première vente à distance pour ma part…
Première vente à distance pour ma part pour une tesla Y cela c'est vraiment bien passé. Sérieux courtois. Se déplace à la gare la plus proche de chez vous et virement instantané après essaie du véhicule.
Entreprise sérieuse! Je vous recommande MMX BV
Très bonne transaction avec MMX
Très bonne transaction avec MMX, Lyes est venu jusqu'à chez moi par un journée de train pour venir récupérer le véhicule.
Une Tesla Y revendue à un tarif honnête.
Top ervaring
Wat een ontzettend goede service levert dit bedrijf! Hele vriendelijke en nette ontvangst, top uitleg over alle mogelijkheden die de auto biedt, fantastische testrit gemaakt en alle ruimte om zelf zonder pushen te beslissen. Afhandeling van de koop was ook super, snel, duidelijk en betrouwbaar. Echt een top ervaring
Doświadczenie Trustpilot