Je kent de uitdrukking "de klant is koning"? Ik dacht eerlijk gezegd dat die allang verdwenen was. Tot ik bij MMX Corp kwam. Vanaf het eerste contact merk je dat klantgerichtheid hier geen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Après contact sur Leboncoin pour mon TMY, j’accepte leur offre et deux jours après, venue de Joseph qui se déplace dans la gare la plus proche de chez vous suite à une prise de rdv par sms très... Zobacz więcej
Geweldige klantenservice. Supersnelle en uitgebreide communicatie (via WhatsApp). De mannen van MMX weten echt alles over Tesla en delen hun kennis graag. We hebben twee auto’s getest en zijn binnen é... Zobacz więcej
Maandag jl. een Tesla Model Y van november 2022 met weinig km's gekocht van MMX. Eigenaar Mo is vriendelijk, zeer correct en professioneel. Hij heeft duidelijk een passie voor het merk maar luiste... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Looking for a high-quality, customized Tesla at a competitive price in Europe? Look no further than MMX CORP! As a specialized second-hand car dealership and non-official market specialist in Tesla, we pride ourselves on offering exceptional quality and some of the most competitive prices on the market. At MMX CORP, we understand that no two Tesla drivers are alike - that's why we offer fully customized Teslas tailored to your unique needs and preferences. From upgraded performance features to personalized aesthetics, our knowledgeable staff will work tirelessly to ensure that your Tesla is truly one-of-a-kind. So why wait? Visit MMX CORP today and experience the thrill of driving a high-quality, customized Tesla!
Dane kontaktowe
Aalsmeerderweg 241-16, 1432CM, Aalsmeer, Holandia
- 0685671317
- contact@mmxbv.com
- www.mmxbv.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Franchement hyper pro et rapide
Franchement hyper pro et rapide. Merci Samy d'avoir respecté le tarif et à Salim ponctuel, réglo et paiement reçu dans les 15 minutes. Transaction effectuée en 24 heures avec un trajet en train les concernant. Au top
Enorme fijne manier van zaken doen
Enorme fijne manier van zaken doen. Ze reageren super snel en laagdrempelig. Denken mee en geven je 100% het gevoel om “klant is koning” te voelen.
Zoek je een tweedehands Tesla? Ga naar MMXBV!
J'ai vendu ma tesla model Y a MMX
J'ai vendu ma tesla model Y a MMX. Vente très rapide à un prix très intéressant. Tout est validé en amont avec Sami , ensuite Yanny vient sur place en train . Il vérifie l'état et la peinture , puis virement instantané et signature de l'acte de cession . Transaction au top avec des personnes très sympa. Je recommande vivement si vous cherchez à vendre votre véhicule (beaucoup plus simple que les particuliers qui ne savent jamais se decider).
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Tesla…
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Tesla Model X. Ook van de uitstekende service na aankoop kunnen veel bedrijven iets leren. Ik ben over en wil geen benzine meer en mijn volgende Tesla zou ik zeker weer hier kopen.
Finding the right Tesla at MMX!
Amazing service, Mo and team really go above and beyond for their customers.
A good example since the subsidy was ongoing and the pot was almost empty Mo called in the evening to alert me and my wife to the amount and that we should not forget.
I highly recommend visiting their showroom and let yourself be inspired for finding the right Tesla
vriendelijk met kennis
Heel vriendelijke mensen die alle tijd nemen om je alles uit te leggen over de auto, ook de minpunten, en een eerlijk en gedegen advies geven.
J'ai vendu mon véhicule a MMX est…
J'ai vendu mon véhicule a MMX est Franchement je ne regrette pas!!! J'ai fais connaissance de samy! Une superbe personne très sympathique honnête! Il est venu voir mon véhicule ensuite on a vu pour le prix est nickel. Paiement sécurisé est super rapide tout est fait pour que l'acheteur soit rassuré et que la vente se passe rapidement et en toute sécurité. Je recommande vivement !!! Merci encore a vous ;
Geweldige service bij MMX
MMX heeft een ruime keuze, verstand van zaken en doet er alles aan om klanten blij te maken.
Un petit retour sur mon expérience avec…
Un petit retour sur mon expérience avec mmx. Une société bien rodé et très pro. J'ai eu comme contact Samy qui m a tout expliqué concernant les démarches à faire. (Top) le lendemain, yanis venais chercher la tesla. Vraiment top du début à la fin. Je conseil fortement cette société si vous cherchez à vendre rapidement votre tesla.
Prima ervaring met MMX
Ik was op zoek naar een recente model 3 en zag dat er bij MMX een aantal stonden. Na het maken van een afspraak kreeg ik van Mo de actuele voorraadlijst. De auto die ik op die lijst het interessantst vond, is het uiteindelijk geworden. Werkelijk niets op aan te merken. Ik heb hem vorige week opgehaald. Fantastische auto. Contact met het enthousiaste team en afhandeling zoals in andere reviews. Niets op aan te merken.
Fantastische ervaring bij MMX!
Een week geleden kochten we onze Tesla Model Y bij MMX, en vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Het team straalt professionaliteit, passie en betrokkenheid uit. Dankzij hun duidelijke uitleg en eerlijk advies hadden we vertrouwen in onze keuze.
Bij MMX geen opdringerig gedoe, maar vriendelijke service, redelijke prijzen en echte deskundigheid. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en raden MMX aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare Tesla-dealer.
Bedankt, MMX, en in het bijzonder Ismail: jij bent een topper! 👌
Tesla Model 3 - 2021
Excellente expérience de revente de ma Tesla Model 3 à MMX B.V. Bonne préparation de la vente en amont par mail avec Samy en amont pour se mettre d'accord sur le prix, l'administratif puis la prise de rdv.
Il est venu récupérer la voiture à la gare d'Angers pour réaliser l'inspection de la carrosserie, réaliser l'essai du véhicule jusq'à mon domicile pour me raccompagner. Le virement a été fait instantanément.
Je recommande également MMX B.V. si vous avez une Tesla à vendre.
Tesla experts!
Wij hebben onze Tesla model Y vorige week opgehaald bij MMX en zijn heel erg te spreken over de persoonlijke benadering. Al bij het eerste contact bleek de kennis en expertise van Mo: hij gaf betere en uitgebreidere info dan andere autobedrijven waarmee we contact hadden gehad. Verder, ook in het bedrijf zelf: de aandacht en bereidheid van alle medewerkers om je te laten ervaren hoe ze werken en wat ze voor je kunnen betekenen is super. Servicegericht, bekwaam en persoonlijk!
Professioneel en gedreven!
Professioneel en gedreven!
2 weken geleden heb ik mijn mooie Tesla Model Y bij MMX gekocht. Wat een geweldige ervaring! Mo en zijn team straalt passie uit in alles wat zij doen. Hen enthousiasme werkt aanstekelijk. De combinatie van professionaliteit, creativiteit en persoonlijke betrokkenheid maakt deze onderneming heel bijzonder.
Telefonisch auto gekocht, bij het ophalen stond die echt te shinen. De auto werd met het toepassen van diverse extra accessoires echt uniek gemaakt. Het is ook aan te raden om bij Mo naar deze mogelijkheden na te vragen.
Het is fijn om te zien hoe iemand zoveel energie steekt in het creëren van iets moois voor zijn klanten. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en passie!
Top expérience de vente d'une Tesla Model Y
J'ai vendu une Tesla Model Y à MMX B.V la semaine dernière. L'expérience a été top du début à la fin.
Très bon échanges par email avec Samy en amont pour se mettre d'accord sur le prix, l'administratif et la prise de rdv.
C'est Joseph qui est venu récupérer le véhicule et après une inspection de la carrosserie et un essai en véhicule, le virement a été fait instantanément. J'ai pu voir l'argent sur mon compte bancaire avant de donner les clés et signer les papiers.
Je recommande cette entreprise si vous avez une Tesla à vendre.
5 étoiles !⭐️
Nous venons de vendre notre TM3 à la société MMX. Tout a été parfait du début à la fin, ils sont très gentils et très très pro!
Si vous souhaitez vendre foncez les yeux fermés!
Virement instantané!
Encore merci !
Je viens de vendre ma model 3 à MMX.
Je viens de vendre ma model 3 à MMX.
Premier contact y hier soir et vendue le lendemain.
Vous pouvez leur faire entièrement confiance.
Un employé de la société vient la récupérer sur place, et , après quelques vérifications, si tout est conforme le paiement est effectué en 5 minutes.
Je remercie le technicien "Moussa" qui à réceptionner le véhicule.
C'est personne très agréable.
Merci à toute l'équipe.
Vous pouvez leurs faire confiance les…
Vous pouvez leurs faire confiance les yeux fermés si vous cherchez de l'efficacité de la rapidité, Youssef est venu à la gare la plus proche de chez moi et le contact est passé de suite, Youssef est très aimable et professionnel, une vraie source d'information.
Il inspecte le véhicule et si tous va bien la transaction se finalise rapidement par le paiement instantané.
Je ne peux que recommander.
Pourquoi s'embêter avec les particuliers.
Buitengewoon tevreden
Buitengewoon tevreden. De auto, een blauwe Model Y RWD, is top maar nog indrukwekkender was de manier waarop de auto werd afgeleverd en bovendien werd gepersonaliseerd. Wij kochten zonder de auto gezien te hebben en dat vertrouwen bleek volkomen gerechtvaardigd. Dit is 'auto kopen anno 2024' op de best denkbare manier. Als ze dit volhouden zal elk ander bedrijf revolutionair moeten verbeteren. Zeer, zeer aanbevolen!
Doświadczenie Trustpilot